Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom vagy (2294 db)

Hol tudok vagy fehér vagy fekete vagy feketefehér KIScicákat KICSIKET AMIK NE LEGYENEK NAGYOBBAK 4HÓNAPNÁL hol tudok venni?

Legjobb válasz: Az állatmenhelyen.És még segítõkész is leszel vele.Én legutóbb onnan hoztam 2-õt

Az állatmenhelyen.És még segítõkész is leszel vele.Én legutóbb onnan hoztam 2-õt
Menhely, vatera, kiscica.hu.
Nekem van 2 cica. Az egyik fekete, a másik fekete fehér :) . De õk maradnak. Nincs olyan ember aki jobban törõdne velük mint én :) . (pl. Állatorvoshoz vinni, bent tartani, szeretni stb.)
A kérdező hozzászólása: az jó hogy szereted õket én is nagyon szeretem a cicákat. kiscica.hu-n már néztem vaterán is. de melyik menhelyen nézzem?

Hol tudom vagy lehet letölteni a Crysis 2 Demót?

Mert van és egy szer már letöltöttem de nem töltöttem le hozzá Crack-et és nem indult el valahonnét csak le lehet tölteni haverom is a demóval játszik de nem mondta meg hogy honnan töltötte le.
Látod minek vettél ilyen szart. Ha jól tudom akkor ehhez még kell valami külön elõfizetés.


Van Sony NWZ-S 544 mp4 lejátszóból 2 vagy 4 GB-os változat, hol tudok venni?

http://www.kozpontiszalon.hu/products/product_2719.html

Legjobb válasz: én meg a Sony NZRTQS-43234-r4-t keresem, és azt hol tudok venni vagy Sony 5433-4F-43-23FG-et hol?

én meg a Sony NZRTQS-43234-r4-t keresem, és azt hol tudok venni vagy Sony 5433-4F-43-23FG-et hol?
A kérdező hozzászólása: a Sony NWZ-S 544-et lehet kapni pl mediamarkt-ba is de csak 8 és 15 GB-osan, az nekem túl sok beérném kevesemm gb-al is :) amiket te keresel, tudnál linkelni vmit róluk?
Én majdnem biztosra mondom, hogy itt lehet kapni. :-) http://www.sonycenter.hu/uzleteink/boltjaink
nézz körül a tesz-vesz en!Szoktam látni ilyeneket, és jó áron!
Ezt találtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1363 elég drága, tényleg érdemes teszveszen, vaterán nézni, hátha maradt vkinek felesleges. Üvegmatricát meg Te is tudsz készíteni, nagyon egyszerû és élvezetes!
baumax bricostore
bemész az elsõ ruhaboltba
H&M, New Yorker. Szánj rá egy délutánt és nézz körbe a Camponában, Alee-ban vagy az Arena plazaban.(amelyik közelebb van hozzád) Ott aztán vannak boltok, válogathatsz kedvedre.:)
New Yorker, Tacco, C&A
Cheap Monday. Nem tudom, Magyarországon lehet-e kapni, nem hiszem, de neten tudsz rendelni. Nem mondom, hogy olcsók a farmerok (bár ha leárazva veszed, még postával is kb.ott fogsz tartani, mint egy otthoni jobb minõségûvel), de olyan kényelmesek, mintha nem lenne rajtad semmi. :) A barátomnak van sok, ehhez hasonló is. Nekem is van nõiben. A pólót nem tudom, de nem tûnik ritkának ez a fazon.
Nadrág Pull&Bear Póló ZARA Nadrág olyan 10.000 póló meg 3.000-4.000 Nekem is ilyesmi stílusom van:) 16/f
A kérdező hozzászólása: mno én meg 19 vagyok :) divat az elsõ :)

Hol tudok manysi vagy hanti nyelven tanulni ingyen online vagy hol tudok ingyen ilyen nyelvkönyveket letölteni?

Legjobb válasz: Egyetemek finnugor tanszékét lenne érdemes megkeresned. Zürjén nyelvkönyvet már láttam ott, biztos van manysi, hanti is. Bár lehetséges, hogy nem magyar nyelven. Esetleg guglizz rá angolul: Mansi language, vagy Khanty language, és hasonlók.

Egyetemek finnugor tanszékét lenne érdemes megkeresned. Zürjén nyelvkönyvet már láttam ott, biztos van manysi, hanti is. Bár lehetséges, hogy nem magyar nyelven. Esetleg guglizz rá angolul: Mansi language, vagy Khanty language, és hasonlók.

Hol tudom megnézni, hogy a videókártyám le van-e tiltva vagy sem?

Még 1 dolog: DDR1, 2 vagy akár 3 is behelyezhet? már?

Legjobb válasz: "Hol tudom megnézni, hogy a videókártyám le van-e tiltva vagy sem?" Van kép ugye? Akkor szerinted? "Még 1 dolog: DDR1, 2 vagy akár 3 is behelyezhetõ már?" Olyan helyezhetõ be, amilyet az alaplap / laptop támogat. A DDR 1/2/3 foglalatok fizikailag is különböznek egymástól. Így nem tévesztheted el, ha csak nem kapaáccsal akarod beleütni. (Ritka, de léteznek olyan alaplapok hogy többféle memóriafoglalatuk van. De vegyesen ezekbe sem használhatod õket, csak az egyik félét pl. csak DDR2 -es modulokat.)

"Hol tudom megnézni, hogy a videókártyám le van-e tiltva vagy sem?" Van kép ugye? Akkor szerinted? "Még 1 dolog: DDR1, 2 vagy akár 3 is behelyezhetõ már?" Olyan helyezhetõ be, amilyet az alaplap / laptop támogat. A DDR 1/2/3 foglalatok fizikailag is különböznek egymástól. Így nem tévesztheted el, ha csak nem kapaáccsal akarod beleütni. (Ritka, de léteznek olyan alaplapok hogy többféle memóriafoglalatuk van. De vegyesen ezekbe sem használhatod õket, csak az egyik félét pl. csak DDR2 -es modulokat.)
?
Ha le lenne tiltva, azt sehol nem tudnád megnézni, mert nem lenne kép. Max az lehet, hogy nincs hozzá feltéve a megfelelõ driver. Ezt a gyártó oldaláról tudod leszedni.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kommentelõnek, elsõként: semmi sem triviális, gondolom neked sem az entalpia és az entrópia fogalma pl. [Ezért kérdem, ennyire nagy a sötétség, amint látod :) ]. És akkor pontosítok: integrált kártya esetén van-e foglalat külön kártyának az alaplapon? Azért kérdem, mert a boltos azt mondja: ha vissza akarom helyezni a régi kártyámat a gépbe (DDR1), akkor alaplapot és procit is kell cserélni, ami plusz 5 rugó. Nos nekem már mondták azt is, hogy csak pénzt akar kiszedni belõlem, mert a "kártyám vagy a foglalat le van tiltva", hogy ne helyezhessek bele csak úgy bármit is, hanem õ majd 2 kattintással 5000-t kiszed belõlem. Na ilyenkor mi az amit személy szerint én is ki tudok deríteni?
Milyen alaplapod van?
Ha nem tudod, akkor az Everest Home Edition, CPU-Z vagy SIW programok megmondják.
A kérdező hozzászólása: Everest Home nagyon zsír. Kössz a tippet! CPU típusa Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Alaplap neve ASRock P4i45GV Alaplapi lapkakészlet Intel Brookdale-G i845GEV Rendszermemória 1271 MB (DDR SDRAM) BIOS típusa AMI (06/01/04) Megjelenítés Videokártya Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (64 MB) 3D gyorsító Intel Extreme Graphics
2 db DDR1 modult rakhatsz bele (2GB -ig) 333 Mhz -en kezeli õket. Ami a videokártya bõvítést illeti, azzal szopás van. A déli hídon nincs AGP vezérlõ a i845GV chipseten: http://wiki.oszone.net/images/7/7a/845gv_diagram_800.gif Az alaplpon lévõ AGP foglalatnak "látszó" foglalat az ASRock kókálmánya. A.G.I (Asrock graphics interface). Ez viszont sajna nem minden VCGA kártyával kompariblis. Itt találod a kompatibilitási listát: http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=P4i45GV%20R5.0 Így az eladó nagy valószínûséggel igazat mondott, a fejlesztési lehetõségekkel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi a részletes leírást!

Hol tudok letölteni olyan operácios rendszert, ami nem proba verzios pl:az xp-t? Vagy a windows7 loaderét hol találom és hol tudom letölteni?

Legjobb válasz: http://distrowatch.com/ itt nagyon sok nem próbaverziós operációs rendszerrõl van infó, bár nem Windowsok, de ingyenesek.

http://distrowatch.com/ itt nagyon sok nem próbaverziós operációs rendszerrõl van infó, bár nem Windowsok, de ingyenesek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!