Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom vagy (2364 db)

Hol tudok vagy fehér vagy fekete vagy feketefehér KIScicákat KICSIKET AMIK NE LEGYENEK NAGYOBBAK 4HÓNAPNÁL hol tudok venni?

Legjobb válasz: Az állatmenhelyen.És még segítõkész is leszel vele.Én legutóbb onnan hoztam 2-õt

Az állatmenhelyen.És még segítõkész is leszel vele.Én legutóbb onnan hoztam 2-õt
Menhely, vatera, kiscica.hu.
Nekem van 2 cica. Az egyik fekete, a másik fekete fehér :) . De õk maradnak. Nincs olyan ember aki jobban törõdne velük mint én :) . (pl. Állatorvoshoz vinni, bent tartani, szeretni stb.)
A kérdező hozzászólása: az jó hogy szereted õket én is nagyon szeretem a cicákat. kiscica.hu-n már néztem vaterán is. de melyik menhelyen nézzem?

Rendeltem a Shop. Mango.com-ról, 48h kiszállítással, aminek díja 2.990volt.! Mikor fog ez ideérni? Hol tudom vagy hogy kicseréltetni ha kicsi vagy nagy? Amúgy farmerkabát férfi!

Legjobb válasz: Azt hogy csináltad, amikor nincs is olyan opció a honlapon? :) Egyébként a HELP menüt erre találták ki! Azt kéne bújni, nem itt kérdezgetni!

Azt hogy csináltad, amikor nincs is olyan opció a honlapon? :) Egyébként a HELP menüt erre találták ki! Azt kéne bújni, nem itt kérdezgetni!

Hol tudom vagy lehet letölteni a Crysis 2 Demót?

Mert van és egy szer már letöltöttem de nem töltöttem le hozzá Crack-et és nem indult el valahonnét csak le lehet tölteni haverom is a demóval játszik de nem mondta meg hogy honnan töltötte le.


Látod minek vettél ilyen szart. Ha jól tudom akkor ehhez még kell valami külön elõfizetés.

Van Sony NWZ-S 544 mp4 lejátszóból 2 vagy 4 GB-os változat, hol tudok venni?

http://www.kozpontiszalon.hu/products/product_2719.html

Legjobb válasz: én meg a Sony NZRTQS-43234-r4-t keresem, és azt hol tudok venni vagy Sony 5433-4F-43-23FG-et hol?

én meg a Sony NZRTQS-43234-r4-t keresem, és azt hol tudok venni vagy Sony 5433-4F-43-23FG-et hol?
A kérdező hozzászólása: a Sony NWZ-S 544-et lehet kapni pl mediamarkt-ba is de csak 8 és 15 GB-osan, az nekem túl sok beérném kevesemm gb-al is :) amiket te keresel, tudnál linkelni vmit róluk?
Én majdnem biztosra mondom, hogy itt lehet kapni. :-) http://www.sonycenter.hu/uzleteink/boltjaink
nézz körül a tesz-vesz en!Szoktam látni ilyeneket, és jó áron!
Ezt találtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1363 elég drága, tényleg érdemes teszveszen, vaterán nézni, hátha maradt vkinek felesleges. Üvegmatricát meg Te is tudsz készíteni, nagyon egyszerû és élvezetes!
baumax bricostore

Hol tudom ellenõrizni hogy bar listán vagyok? Hol tudom ellenõrizni hogy apeh feketelistán vagyok?

Legjobb válasz: Bar (mai nevén KHR)lekérdezést bármelyik bankban kérhetsz egy évben egyszer díjmentesen, de komolyabb hiteltanácsadó irodák hiteltanácsadói is meg tudják nézetni. Köztartozásról NAV ügyfélszolgálatokon érdeklõdhetsz, illetve arra is van lehetõséged, hogy csináltatsz magadnak ügyfélkaput (Kormányablakokban, vagy Okmányirodákban megteheted díjmentesen) és utána már tudsz lekérdezéseket intézni a saját adószámod alapján bármikor.

Bar (mai nevén KHR)lekérdezést bármelyik bankban kérhetsz egy évben egyszer díjmentesen, de komolyabb hiteltanácsadó irodák hiteltanácsadói is meg tudják nézetni. Köztartozásról NAV ügyfélszolgálatokon érdeklõdhetsz, illetve arra is van lehetõséged, hogy csináltatsz magadnak ügyfélkaput (Kormányablakokban, vagy Okmányirodákban megteheted díjmentesen) és utána már tudsz lekérdezéseket intézni a saját adószámod alapján bármikor.
bemész az elsõ ruhaboltba
H&M, New Yorker. Szánj rá egy délutánt és nézz körbe a Camponában, Alee-ban vagy az Arena plazaban.(amelyik közelebb van hozzád) Ott aztán vannak boltok, válogathatsz kedvedre.:)
New Yorker, Tacco, C&A
Cheap Monday. Nem tudom, Magyarországon lehet-e kapni, nem hiszem, de neten tudsz rendelni. Nem mondom, hogy olcsók a farmerok (bár ha leárazva veszed, még postával is kb.ott fogsz tartani, mint egy otthoni jobb minõségûvel), de olyan kényelmesek, mintha nem lenne rajtad semmi. :) A barátomnak van sok, ehhez hasonló is. Nekem is van nõiben. A pólót nem tudom, de nem tûnik ritkának ez a fazon.
Nadrág Pull&Bear Póló ZARA Nadrág olyan 10.000 póló meg 3.000-4.000 Nekem is ilyesmi stílusom van:) 16/f
A kérdező hozzászólása: mno én meg 19 vagyok :) divat az elsõ :)

Hol tudok manysi vagy hanti nyelven tanulni ingyen online vagy hol tudok ingyen ilyen nyelvkönyveket letölteni?

Legjobb válasz: Egyetemek finnugor tanszékét lenne érdemes megkeresned. Zürjén nyelvkönyvet már láttam ott, biztos van manysi, hanti is. Bár lehetséges, hogy nem magyar nyelven. Esetleg guglizz rá angolul: Mansi language, vagy Khanty language, és hasonlók.

Egyetemek finnugor tanszékét lenne érdemes megkeresned. Zürjén nyelvkönyvet már láttam ott, biztos van manysi, hanti is. Bár lehetséges, hogy nem magyar nyelven. Esetleg guglizz rá angolul: Mansi language, vagy Khanty language, és hasonlók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!