Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom pontosan, hogyan (82 db)

Hol tudom megnézni, hogy hogy áll a diákigazolványom? Valaki mondta itt, hogy ott lehet követni. Pontosan hol?

Legjobb válasz: Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.

Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.
Kell hozzá az a szám, amit igényléskor kaptál, és ezen az oldalon lehet megnézni: https://igenyles.diakigazolvany.hu/ Oldalt, az "Igénylõlap nyomkövetõ"-nél.

Hol a legolcsóbb vagy hol tudom pontosan megnézni, hogy hol a legolcsóbb a kötelező használt autóra?

Legjobb válasz: Többféle alkusz is van, aki ezzel foglalkozik. Személyes tapasztalataim alapján a Netrisket ajánlanám. www.netrisk.hu Vagy a www.biztositas.hu oldal is jó, bár az õ munkájukat nem ismerem Ezeken van kalkulátor, és akár azonnal meg is kötheted a biztosítást.

Többféle alkusz is van, aki ezzel foglalkozik. Személyes tapasztalataim alapján a Netrisket ajánlanám. http://www.netrisk.hu Vagy a http://www.biztositas.hu oldal is jó, bár az õ munkájukat nem ismerem Ezeken van kalkulátor, és akár azonnal meg is kötheted a biztosítást.
én 1 hónapja vettem autót. akkor én a biztositas.hun számoltam ki. és pontosan annyi lett ami kilett számolva!
Azt sehol!
Csak nagyon elnagyolva (jó esetben város szinten) tudod meghatározni IP cím alapján a pozíciót, és ez sok esetben félrevezetõ is lehet.
[link]
pontos eredményt nem fogaz kapni fõleg mobilnetnél , ahol dinamikus ip-cimet kapsz
Nekem Gyõrt ad ki, mert ott a Vidanet, aztán Somogy megyei vagyok. Ennyire pontos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Tényleg nem sokra megyek ezekkel, nekem Budapestet ír ki, és dél-alföldi vagyok...


Íjászathoz szeretnék kézvédőt, csuklóvédőt, íjászkesztyűt. De azt sem tudom pontosan hogy hívják. Mi a neve? Hol lehet kapni?

Egy íjász ismer?söm mutatta kb 4-6 éve.

Legjobb válasz: Alkarvédõ a neve, és minden íjász boltban beszerezhetõ. Továbbá több féle kesztyû is. Van egy, ami a húzó kezedre kell, meg egy, ami az íj tartó kezedre. Minkettõnek más a funkciója. Én személy szerint direkt nem használok ilyeneket már. De ha szeretnél venni, szivesen segítek hogy hol kapsz.

Alkarvédõ a neve, és minden íjász boltban beszerezhetõ. Továbbá több féle kesztyû is. Van egy, ami a húzó kezedre kell, meg egy, ami az íj tartó kezedre. Minkettõnek más a funkciója. Én személy szerint direkt nem használok ilyeneket már. De ha szeretnél venni, szivesen segítek hogy hol kapsz.

Hol tudom megnézni hogy hol található pontosan az a gárdonyi múzeum?

ugyanis engem az érdekelne ami Gárdonyban van.

Legjobb válasz: elsõ találat volt a gugliban: http://www.gardony.hu/uj/htm/lap.php?stp=intezmenyek_szulohaz az oldal alján írja a helyszínt.

elsõ találat volt a gugliban: http://www.gardony.hu/uj/htm/lap.php?stp=intezmenyek_szulohaz az oldal alján írja a helyszínt.
Ott voltam, hangulatos kis házikó!
A kérdező hozzászólása: és ha Érdrõl megyünk akkor hol kell leszállni? mert a honlapon azt láttam hogy Agárdon van a város végén vagy Gárdonyban szálljunk le és onnan van közelebb?

Ha egy filmben csak egy rövid résznél van felirat, hol tudom megnézni, hogy pontosan hol van?

A gépen van egy film amiben állítólag egy rövid résznél van felirat, és én megszereztem a feliratot, de nem akarom az egész filmet végig megnézni, hogy le tudjam ellen?rizni azt, hogy a felirat csúszik-e.

Legjobb válasz: szia! nyisd meg a feliratot és nézd meg hogy hanyadik percnél van a szöveg.Általában oda szokták írni.ÉS ha a filmben is odatekersz és ha más nyelven beszélnek akkor valószínû hogy nem csúszik a felirat. EZ csak egy tipp más ötletem nincs,

szia! nyisd meg a feliratot és nézd meg hogy hanyadik percnél van a szöveg.Általában oda szokták írni.ÉS ha a filmben is odatekersz és ha más nyelven beszélnek akkor valószínû hogy nem csúszik a felirat. EZ csak egy tipp más ötletem nincs,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kipróbáltam, eddig 3-ból 2-nél oda írták szerencsére, hogy mikor van, remélem minél többnél oda fogják írni...:-) Nagyon köszönöm még1x!!!
Meg nem mindegy, hogy milyen feliratfájl, ugye! Mert az SRT így írja le: 1 00:00:07, 620 --> 00:00:09, 001 Nos? 2 00:00:09, 078 --> 00:00:14, 412 Aha! De a SUB fájl a képkockákat írja, így: {1}{1}25.000 {190}{225}Nos? {227}{360}Aha! Ezt jobb, ha átkonvertáljuk Subtitle Workshoppal.

GYÕRIEK! Hol veszik le a 3. napi vért? Nem tudom pontosan, hogy hova kell mennem, és, hogy hány órától vannak. Ma már nem tudtam őket elérni.

Köszi a segítséget előre is! :)

Legjobb válasz: Szia! A Szent Imre úton (OTI)Bemész a mentõsbejárón a patikánál,és egybõl balra. Leveszik a vért,azt hiszem 7 órától vannak,sorszámot kell húzni.Legalábbis én 7re mentem,és akkor már voltak is bent elõttem.A zrínyi utcában,az izotóp laborban is leveszik,de nem tudom,hogy ott vannak-e még,vagy átjöttek a petz-be az új szárnyba. Az oti a biztosabb.

Szia! A Szent Imre úton (OTI)Bemész a mentõsbejárón a patikánál, és egybõl balra. Leveszik a vért, azt hiszem 7 órától vannak, sorszámot kell húzni.Legalábbis én 7re mentem, és akkor már voltak is bent elõttem.A zrínyi utcában, az izotóp laborban is leveszik, de nem tudom, hogy ott vannak-e még, vagy átjöttek a petz-be az új szárnyba. Az oti a biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Szia! Jajj köszi, hogy írtál! :) Akkor ez most a Plázával szemben van, vagy ott ahol az a hallókészülékeket forgalmazó cég van? (Tóni falatozóval szemben) :) Bocsi, csak nem vagyok képben, életemben eddig 5x ha voltam a kórházban. :) :S
Szia! Igen, ott van.
Bocsi, elküldtem. :) Szóval a Tóni falatozónál van. :) A földszinten.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Kösszi a segítséget, ma reggel voltam, és sikerült is odatalálnom. :) Az elsõ emeletre kellett mennem, a 116-os ajtóhoz. Köszönöm még egyszer!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Vagyis szia! :)
Örülök, hogy sikerült. :) Remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Hát, én is remélem! :)

Elkészült már a Sámán király (Shaman King) 2. évada? Nem tudom pontosan, hogy külön évadokra bontják-e, de én a 64. részig láttam. Ha elkészült, hol tudom megnézni vagy letölteni? A nyelv mindegy.

Legjobb válasz: Ismerem az animét, de nagyon régen láttam, még mikor kicsi voltam. Rákerestem, 64 részes, a mangája befejezett, van egy 10 perces TV specialja (Shaman King Omake) éééés... Úgy ennyi. Mivel a manga befejezett, kétlem, hogy lenne 2. évad.

Ismerem az animét, de nagyon régen láttam, még mikor kicsi voltam. Rákerestem, 64 részes, a mangája befejezett, van egy 10 perces TV specialja (Shaman King Omake) éééés... Úgy ennyi. Mivel a manga befejezett, kétlem, hogy lenne 2. évad.
Van második évad, négy nap múlva vége lesz Japánban.Magyarországon nem jött ki, de jó lenne, ha kijönne :(
A kérdező hozzászólása: És japánul meg lehet nézni valahol? Vagy esetleg angolul, felirattal? Még olaszul is jó lenne.

Hol tudom megnézni, hogy milyen könyvből tudok készülni ÖSD középfokú nyelvvizsgára? Van esetleg valaki, aki ÖSD-ből tette le a középfokút? Ti melyik könyvből készültetek? Mi a pontos címe?

Legjobb válasz: Szóbelire én a Péntek Bernadett - Gárvány Hajnalka : Szóbeli feladatok az emelt szintû érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra -ból tanultam. Témákba rendezve vannak benn kifejezések illetve prok/kontrák.

Szóbelire én a Péntek Bernadett - Gárvány Hajnalka : Szóbeli feladatok az emelt szintû érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra -ból tanultam. Témákba rendezve vannak benn kifejezések illetve prok/kontrák.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!