Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom pontosan, hogyan (78 db)

Hol tudom megnézni, hogy hogy áll a diákigazolványom? Valaki mondta itt, hogy ott lehet követni. Pontosan hol?

Legjobb válasz: Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.

Hool van az az "ott"? Én nem tudok róla h bárhol is követhetnéd... majd a sulidba szólnak ha átveheted.
Kell hozzá az a szám, amit igényléskor kaptál, és ezen az oldalon lehet megnézni: https://igenyles.diakigazolvany.hu/ Oldalt, az "Igénylõlap nyomkövetõ"-nél.

Hol a legolcsóbb vagy hol tudom pontosan megnézni, hogy hol a legolcsóbb a kötelező használt autóra?

Legjobb válasz: Többféle alkusz is van, aki ezzel foglalkozik. Személyes tapasztalataim alapján a Netrisket ajánlanám. www.netrisk.hu Vagy a www.biztositas.hu oldal is jó, bár az õ munkájukat nem ismerem Ezeken van kalkulátor, és akár azonnal meg is kötheted a biztosítást.

Többféle alkusz is van, aki ezzel foglalkozik. Személyes tapasztalataim alapján a Netrisket ajánlanám. http://www.netrisk.hu Vagy a http://www.biztositas.hu oldal is jó, bár az õ munkájukat nem ismerem Ezeken van kalkulátor, és akár azonnal meg is kötheted a biztosítást.
én 1 hónapja vettem autót. akkor én a biztositas.hun számoltam ki. és pontosan annyi lett ami kilett számolva!

Íjászathoz szeretnék kézvédőt, csuklóvédőt, íjászkesztyűt. De azt sem tudom pontosan hogy hívják. Mi a neve? Hol lehet kapni?

Egy íjász ismer?söm mutatta kb 4-6 éve.

Legjobb válasz: Alkarvédõ a neve, és minden íjász boltban beszerezhetõ. Továbbá több féle kesztyû is. Van egy, ami a húzó kezedre kell, meg egy, ami az íj tartó kezedre. Minkettõnek más a funkciója. Én személy szerint direkt nem használok ilyeneket már. De ha szeretnél venni, szivesen segítek hogy hol kapsz.

Alkarvédõ a neve, és minden íjász boltban beszerezhetõ. Továbbá több féle kesztyû is. Van egy, ami a húzó kezedre kell, meg egy, ami az íj tartó kezedre. Minkettõnek más a funkciója. Én személy szerint direkt nem használok ilyeneket már. De ha szeretnél venni, szivesen segítek hogy hol kapsz.


Hol tudom megnézni hogy hol található pontosan az a gárdonyi múzeum?

ugyanis engem az érdekelne ami Gárdonyban van.

Legjobb válasz: elsõ találat volt a gugliban: http://www.gardony.hu/uj/htm/lap.php?stp=intezmenyek_szulohaz az oldal alján írja a helyszínt.

elsõ találat volt a gugliban: http://www.gardony.hu/uj/htm/lap.php?stp=intezmenyek_szulohaz az oldal alján írja a helyszínt.
Ott voltam, hangulatos kis házikó!
A kérdező hozzászólása: és ha Érdrõl megyünk akkor hol kell leszállni? mert a honlapon azt láttam hogy Agárdon van a város végén vagy Gárdonyban szálljunk le és onnan van közelebb?

Ha egy filmben csak egy rövid résznél van felirat, hol tudom megnézni, hogy pontosan hol van?

A gépen van egy film amiben állítólag egy rövid résznél van felirat, és én megszereztem a feliratot, de nem akarom az egész filmet végig megnézni, hogy le tudjam ellen?rizni azt, hogy a felirat csúszik-e.

Legjobb válasz: szia! nyisd meg a feliratot és nézd meg hogy hanyadik percnél van a szöveg.Általában oda szokták írni.ÉS ha a filmben is odatekersz és ha más nyelven beszélnek akkor valószínû hogy nem csúszik a felirat. EZ csak egy tipp más ötletem nincs,

szia! nyisd meg a feliratot és nézd meg hogy hanyadik percnél van a szöveg.Általában oda szokták írni.ÉS ha a filmben is odatekersz és ha más nyelven beszélnek akkor valószínû hogy nem csúszik a felirat. EZ csak egy tipp más ötletem nincs,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kipróbáltam, eddig 3-ból 2-nél oda írták szerencsére, hogy mikor van, remélem minél többnél oda fogják írni...:-) Nagyon köszönöm még1x!!!
Meg nem mindegy, hogy milyen feliratfájl, ugye! Mert az SRT így írja le: 1 00:00:07, 620 --> 00:00:09, 001 Nos? 2 00:00:09, 078 --> 00:00:14, 412 Aha! De a SUB fájl a képkockákat írja, így: {1}{1}25.000 {190}{225}Nos? {227}{360}Aha! Ezt jobb, ha átkonvertáljuk Subtitle Workshoppal.

GYÕRIEK! Hol veszik le a 3. napi vért? Nem tudom pontosan, hogy hova kell mennem, és, hogy hány órától vannak. Ma már nem tudtam őket elérni.

Köszi a segítséget előre is! :)

Legjobb válasz: Szia! A Szent Imre úton (OTI)Bemész a mentõsbejárón a patikánál,és egybõl balra. Leveszik a vért,azt hiszem 7 órától vannak,sorszámot kell húzni.Legalábbis én 7re mentem,és akkor már voltak is bent elõttem.A zrínyi utcában,az izotóp laborban is leveszik,de nem tudom,hogy ott vannak-e még,vagy átjöttek a petz-be az új szárnyba. Az oti a biztosabb.

Szia! A Szent Imre úton (OTI)Bemész a mentõsbejárón a patikánál, és egybõl balra. Leveszik a vért, azt hiszem 7 órától vannak, sorszámot kell húzni.Legalábbis én 7re mentem, és akkor már voltak is bent elõttem.A zrínyi utcában, az izotóp laborban is leveszik, de nem tudom, hogy ott vannak-e még, vagy átjöttek a petz-be az új szárnyba. Az oti a biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Szia! Jajj köszi, hogy írtál! :) Akkor ez most a Plázával szemben van, vagy ott ahol az a hallókészülékeket forgalmazó cég van? (Tóni falatozóval szemben) :) Bocsi, csak nem vagyok képben, életemben eddig 5x ha voltam a kórházban. :) :S
Szia! Igen, ott van.
Bocsi, elküldtem. :) Szóval a Tóni falatozónál van. :) A földszinten.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! :) Kösszi a segítséget, ma reggel voltam, és sikerült is odatalálnom. :) Az elsõ emeletre kellett mennem, a 116-os ajtóhoz. Köszönöm még egyszer!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Vagyis szia! :)
Örülök, hogy sikerült. :) Remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Hát, én is remélem! :)

Elkészült már a Sámán király (Shaman King) 2. évada? Nem tudom pontosan, hogy külön évadokra bontják-e, de én a 64. részig láttam. Ha elkészült, hol tudom megnézni vagy letölteni? A nyelv mindegy.

Legjobb válasz: Ismerem az animét, de nagyon régen láttam, még mikor kicsi voltam. Rákerestem, 64 részes, a mangája befejezett, van egy 10 perces TV specialja (Shaman King Omake) éééés... Úgy ennyi. Mivel a manga befejezett, kétlem, hogy lenne 2. évad.

Ismerem az animét, de nagyon régen láttam, még mikor kicsi voltam. Rákerestem, 64 részes, a mangája befejezett, van egy 10 perces TV specialja (Shaman King Omake) éééés... Úgy ennyi. Mivel a manga befejezett, kétlem, hogy lenne 2. évad.
Van második évad, négy nap múlva vége lesz Japánban.Magyarországon nem jött ki, de jó lenne, ha kijönne :(
A kérdező hozzászólása: És japánul meg lehet nézni valahol? Vagy esetleg angolul, felirattal? Még olaszul is jó lenne.

Hol tudom megnézni, hogy milyen könyvből tudok készülni ÖSD középfokú nyelvvizsgára? Van esetleg valaki, aki ÖSD-ből tette le a középfokút? Ti melyik könyvből készültetek? Mi a pontos címe?

Legjobb válasz: Szóbelire én a Péntek Bernadett - Gárvány Hajnalka : Szóbeli feladatok az emelt szintû érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra -ból tanultam. Témákba rendezve vannak benn kifejezések illetve prok/kontrák.

Szóbelire én a Péntek Bernadett - Gárvány Hajnalka : Szóbeli feladatok az emelt szintû érettségire és a nemzetközi nyelvvizsgákra -ból tanultam. Témákba rendezve vannak benn kifejezések illetve prok/kontrák.

Hol tudok pontosan utánanézni/kérdezni, hogy mikre vagyok jogosult? Mert egyik helyről azt hallom hogy csak gyes meg családi, a másik helyről, hogy tgyás és gyed is jár.

2010 óta van bejelentett állásom heti 20 órában és ezért nem vagyok benne biztos hogy mit igényelhetek és mit nem.

Legjobb válasz: Ha 2010 óta dolgozol folyamatosan és szüléskor is lesz bejelentett munkahelyed, akkor tgyás és gyed fog járni. Az nem számít, hogy heti 20 órás vagy, ugyanúgy jár a tgyás és gyed és ugyanúgy 365 biztosított nap kell hozzá. Annak kellene utánajárni, hogy összegben melyik lenne a több, a gyed vagy a gyes-e. Vagyis, a bruttó átlagbéred 70%-a az alap a tgyásnak és a gyednek. A tgyásból csak adót vonnak, a gyedbõl adó mellett nyugdíjjárulékot is. Ezek levonása után, ha több marad, mint 25.600 Ft, akkor tgyást és gyedet jobban megéri neked igényelni, mint gyest.

Ha 2010 óta dolgozol folyamatosan és szüléskor is lesz bejelentett munkahelyed, akkor tgyás és gyed fog járni. Az nem számít, hogy heti 20 órás vagy, ugyanúgy jár a tgyás és gyed és ugyanúgy 365 biztosított nap kell hozzá. Annak kellene utánajárni, hogy összegben melyik lenne a több, a gyed vagy a gyes-e. Vagyis, a bruttó átlagbéred 70%-a az alap a tgyásnak és a gyednek. A tgyásból csak adót vonnak, a gyedbõl adó mellett nyugdíjjárulékot is. Ezek levonása után, ha több marad, mint 25.600 Ft, akkor tgyást és gyedet jobban megéri neked igényelni, mint gyest.
A kérdező hozzászólása: és akkor most mit mikor is kell igényelnem? a tgyást tudom hogy 28 nappal a szülés idõpontja elõtt már lehet, aztán egyszerre szülés után az anyaságit és a családit és a többit? elsõ babám, még csak ismerõsöm sincs aki tudna segíteni ebben, szóval most nagyon butának érzem magam kalkulátor szerint amúgy a gyed egy 10-essel több, ha érvényesítem a családi adókedvezményt, de én legkorábban 1 év után, legkésõbb gyed után szeretnék visszamenni dolgozni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!