Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom németország (15 db)

Hol tudom megnézni, hogy Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban hol van autószerelõ?

Ha véletlen lenne valami a kocsival út közben... arra az esetre.

Legjobb válasz: Mi németországban élünk és van ADAC ami olyan mint a sárga angyal. Mi csak öket felhívnánk és küldik a legközelebbi elérhetöséget oda ahol szükségünk van rá.

Mi németországban élünk és van ADAC ami olyan mint a sárga angyal. Mi csak öket felhívnánk és küldik a legközelebbi elérhetöséget oda ahol szükségünk van rá.
de ahhoz adac tagnak kell lenni vagy magyar autóklub tagnak nem?
GPS-ben van egy csomó szerviz. Aztán nekem az autóm szervizkönyvében benne van az egész európai szervizhálózat, szerintem a legtöbben benne kell hogy legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
A kérdező hozzászólása: Megnéztem és nincs benne, csak a magyarországi... nem mostani autó :/

Hol tudom megnézni, hogy be vagyok-e jelentve Németországban?

Kint dolgozunk a párommal, és érdekelne, hogy van-e olyan lehetõség, honlap, stb., ahol meg tudjuk nézni, be vagyunk-e jelentve a munkáltatónál. (Mint ahogy otthon az Ügyfélkapu - érvényes TB lekérdezése érdekében.)

Legjobb válasz: Németországban kétféle bejelentés is létezik. Kaptál valamilyen hivatalos papirt a bejelentett címedre? (itthonira ha nincs kinti) Kellet rá felragasztanod fényképet? A szerzõdéseden szerepel a biztosítási számod? Mert ha nem akkor csak idénymunkás vagy és neked kell külön biztosítást kötnöd, magad után magánnyugdíj pénztárak vannak erre a célra.

Németországban kétféle bejelentés is létezik. Kaptál valamilyen hivatalos papirt a bejelentett címedre? (itthonira ha nincs kinti) Kellet rá felragasztanod fényképet? A szerzõdéseden szerepel a biztosítási számod? Mert ha nem akkor csak idénymunkás vagy és neked kell külön biztosítást kötnöd, magad után magánnyugdíj pénztárak vannak erre a célra.

Pár hete jártam Németországban (csereprogrammal) és az egyik fogadó német lánynak volt egy FEKETE VÁSZON SZATYOR-ja amin régi fesztivál" kiírás" volt. Hol tudok ilyet beszerezni?

Olyan mint amit itthon is lehet kapni csak vajszínűben, pl a dm-ben is lehet olyat venni, vagy a néptáncosok kellékboltjában. DE neki fekete volt és valami régi fesztiválnak a kiírása volt rányomtatva és valamilyen deszkás szörfös boltban vette, sanjos nem néztem meg hol. Szerintetek Mo-on lehet valahol ilyet kapni, és ha igen akkor hol? (ilyesmi csak persze fekete és mintás)

Legjobb válasz: sajnos nem tudom hol lehet ilyen szatyrokat venni, még nem találkoztam sehol ilyenekkel boltban, viszont van egy csaj aki ilyenekkel foglalkozik http://www.facebook.com/jorkabags?fref=ts nézd meg ez a lány elképesztõ jó szatyrokat csinált, Jorka Bags keresd meg fb-n hátha csinálna hasonlót

sajnos nem tudom hol lehet ilyen szatyrokat venni, még nem találkoztam sehol ilyenekkel boltban, viszont van egy csaj aki ilyenekkel foglalkozik http://www.facebook.com/jorkabags?fref=ts nézd meg ez a lány elképesztõ jó szatyrokat csinált, Jorka Bags keresd meg fb-n hátha csinálna hasonlót
A kérdező hozzászólása: juuj nagyon köszönöm!! (:


Hol tudok vásárolni németorszagba szemelyesen ezer kilo second hand cipőt?

Legjobb válasz: Tudom a neten találok cimet, de érdekel ha mar valaki vásárolt ott, és ad pár tippet.

A kérdező hozzászólása: Tudom a neten találok cimet, de érdekel ha mar valaki vásárolt ott, és ad pár tippet.
Tudok egy jó helyet de ott csak literre lehet kapni!Az is jó?És nem németorszagba hanem Németországban!!

Németországi albérleteknek hol tudok utána nézni?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mit akarsz. Ha albérletet keresel, akkor beadod a "Mietwohnung" és az adott város nevét, akkor kiad egy csomó oldalt, ahol közvetitéssel foglalkoznak.

Attól függ, hogy mit akarsz. Ha albérletet keresel, akkor beadod a "Mietwohnung" és az adott város nevét, akkor kiad egy csomó oldalt, ahol közvetitéssel foglalkoznak.

Szeretnék vásárolni egy Zoraki M 914 típusú gáz/riasztó pisztolyt. A kérdés az lenne, hogy külföldön is szabadon, engedély nélkül tarthatom-e? A kérdéses országok, Ausztria, Németország és Olaszország. Vagy esetleg hol tudok utánanézni?

Legjobb válasz: egész biztos vagyok benne hogy tartható engedély nélkül otthon külföldön is mivel az EUn belül Magyarországon a legszigorúbbak az ehhez hasonló dolgokkal a szabályok. szóval ha itt lehet akkor tuti hogy ott is. utcán viseléshez persze biztos hogy kell engedély.

egész biztos vagyok benne hogy tartható engedély nélkül otthon külföldön is mivel az EUn belül Magyarországon a legszigorúbbak az ehhez hasonló dolgokkal a szabályok. szóval ha itt lehet akkor tuti hogy ott is. utcán viseléshez persze biztos hogy kell engedély.
Kérdezz meg egy határ-menti vadászboltot. Pl.: http://www.siegert.hu (nekik osztrák a tulajdonosuk) vagy http://www.vadasz.bolt.hu (ez pedig a Bumerángból ismert "Hy Brien" boltja) Biztos, hogy gyakran találkoznak ilyen kérdéssel.

Hol tudom nézni online a Németország-Portugália meccset, ami ma este 20:45-kor kezdődik?

Linkelne valaki?

Legjobb válasz: http://www.hirado.hu/focieb/elo.aspx

A kérdező hozzászólása: köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!