Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom minél (21 db)

Hol tudok minél előbb Kolonial bútorgarnitúrát eladni?

Legjobb válasz: Sehol :xD ). Nekem is volt egy nagyon szép szekrénysoron, aztán nem vitte el senki, bútórbizományis meg röhögött, így oda ajándékoztam.

Sehol :xD ). Nekem is volt egy nagyon szép szekrénysoron, aztán nem vitte el senki, bútórbizományis meg röhögött, így oda ajándékoztam.
Vaterán megpróbálhatod, de tény, hogy ma már ez nagyon nem divat, szóval kicsi az esély rá, hogy megveszik.
A kérdező hozzászólása: igen, azt én is tudom, hogy nem divatos. én is meglettem bízva, hogy nézzek utána. egy próbát megér:)


argep.hu
argep.hu rol semmi féle képp sokkal drágábbak ott a cuccok mint más oldalakon.. http://ipon.hu elég jo oldal és viszonylag olcso is

Jelenleg hol tudok, hol lehetséges OTP vagy egyéb más részvényt úgy vásárolni, hogy materiális formában nálam maradjon a részvény, és minél kisebb és egyszeri illetéket kelljen csak fizetni?

Nincs folyamatos jövedelmem, hallgató vagyok, de havonta 1-2 részvény vásárlásával szeretnék a későbbiekben egy kis plusz tartalékot felhalmozni.

Legjobb válasz: Havi 1-2 részvényt? :D Sehol.

Havi 1-2 részvényt? :D Sehol.
Szerintem nem érné meg havi 1-2 részvényt venni minden hónapba ki kellene fizetned az illetéket.
Én is csak azután vettem 100 ezer forintért részvényt, hogy felhalmoztam más formában 550 ezer forint tartalékot (kötvényben, készpénzben, bankban). Plusz tartalékot felhalmozni nem részvényben kell. Oda csak olyan pénzt tegyél, aminek az elvesztése nem fájna. 19/F, szintén egyetemista.

Ballagásra szeretnék venni egy felül fehér, alul fekete ruhát ami csajos, de nem k**vás.10 000 om lenne erre, de minél olcsóbb annál könnyeben mennének bele a szüleim. Hol tudok ilyet venni? Ha tudtok képet linkelni az is jó.

köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Bár én fiú vagyok, de mi is ballagunk és nagyjából tudom mit fognak felvenni a lányok, innen-onnan hallottam, õk nagyon 'túl' tárgyalják. Szval attól függ h honnan ballagsz és h mennyi idõs vagy.

Bár én fiú vagyok, de mi is ballagunk és nagyjából tudom mit fognak felvenni a lányok, innen-onnan hallottam, õk nagyon 'túl' tárgyalják. Szval attól függ h honnan ballagsz és h mennyi idõs vagy.
A kérdező hozzászólása: általánosból.
A kérdező hozzászólása: és az a gáz , hogy nyakkendõnk is van , szóval galléros kéne.:S
Régebben mindig néztem az ált. iskolai ballagásokat de hogy egy csaj ruhát vett volna fel szoknya meg ing helyett nem láttam. Szallgatavatón pár hónapja volt egyik osztálytársamnak ilyesmi ruhája elég csúnya volt.
szerintem jobban jársz, hogyha szoknyát és inget veszel :) jobban fog passzolni rád hisz külön álló darabok és igazán nagy választék van manapság és késõbb külön is tudod kamatoztatni õket :) pl egy ilyesmi szoknyát http://catwalker.hu/webshop/magasitott-dereku-ceruzaszoknya/.. egy kevésbé r*bis blúzzal :)
Szia!A lányom is ilyesmit szeretne, épp tegnapnézegettünk tesz-veszen meg ha beütöd a google-ba ad ki pár képet.Nagyon jó a 2 részes is, de ez igazán akkor volt menõ mikor én ballagtam.) Én is úgy gondoltam h egybe ruci, aminek a fekete része mell aláig tart a többi fehér.Így színbe meg van adva a módja a hagyománynak:) )) Láttunk olyat is aminek kiskabátja van.Én ajánlom a teszvesz-t, vaterát, itt képek is vannak.Beütöd, h alkalmi ruha v ballagási és választhatsz, mert vannak boltok által kínált újak.Esetleg még varrónõt kell megkérdezni h õ mennyiért készítené el(ezt még én sem kérdeztem).Vagy a lakhelyednek megfelelõ boltok.Én is remélem h megússzuk egy 10-esbõl, mi is ennyit szánunk rá.Sok szerencsét hozzá:) )).üdv.
A kérdező hozzászólása: köszi , fogok nézelõdni

Hol tudok venni aranyos minél egyedibb mamuszt?

Nem cip?boltból ahol minden 2. emberen ugyan az van.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy van-e H&M ott, ahol laksz, de náluk nagyon cuki mamuszok vannak mindig - és nagyon jó árban!

Nem tudom, hogy van-e H&M ott, ahol laksz, de náluk nagyon cuki mamuszok vannak mindig - és nagyon jó árban!

Hol tudom beszerezni minél gyorsabban a More Milk kapszulát?

Németországban élünk, és itt hiába kérdeztem gyógyszertárban, bioboltban, nem tudnak róla! Nem tudnám megrendelni valahonnan?

Legjobb válasz: Szia. Én láttam a tesz-vesz oldalán is, de mivel külföldön élsz nem tudom mennyi lenne a postaköltség pluszba. Keress rá az oldalon.

Szia. Én láttam a tesz-vesz oldalán is, de mivel külföldön élsz nem tudom mennyi lenne a postaköltség pluszba. Keress rá az oldalon.
Itt megtalálod a lakóhelyedhez legközelebb lévõ gyógyszertárat ahol forgalmazzák és megveheted. http://hu.motherlove.eu/?q=node/6
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket!:)

Hol tudok Budapesten minél olcsóbban 150-200-as (15-20cm) átmérőjű tömör kereket venni (max.1000 Ft/db)? Gyermekem pedálos autójához keresek kereket.

Legjobb válasz: Max 1000 ft/db árért nem igen fogsz kapni sehol. Az általad említett átmérõjü tömör vagy fújtgumis kerekek a barkácsáruházakban kb 4-6 ezer ft körüli áron kaphatók.

Max 1000 ft/db árért nem igen fogsz kapni sehol. Az általad említett átmérõjü tömör vagy fújtgumis kerekek a barkácsáruházakban kb 4-6 ezer ft körüli áron kaphatók.
Árakat sajnos nem tudok mondani de szerintem nem túl drága. PL nekik szokott lenni: [link] van Újpesten és Erzsébeten is boltjuk.

Hol tudok beszerezni vászontáskákat kisebb mennyiségben (5-10db)? Lehetőleg minél nagyobb színválasztékban.

Hosszú fülűre gondolok, ami 100% pamut.

Legjobb válasz: Ilyeneket találtam: http://textilworld.hu/itd-mob-it1347-pamut-bevasarlo-taska/P81 http://easybagshop.hu/reklam-bevasarlo-taskak/278-szines-vas.. http://www.greenbags.hu/greenbags_arajanlat.pdf http://muveszet-kezmuvesseg.vatera.hu/kreativ_hobbi/textilfe..

A kérdező hozzászólása: Az easybagshop-ot és greenbag-et ismerem, csak nagy tételben lehet rendelni. De a textilworld jónak tûnik. Köszi szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!