Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy mire (565 db)

Letöltöttem az Apeh oldalról 09T34 nyomtatványt. Ki is töltöttem, de nem tudom hogy mit kell írni ide:az adóhatóság értesítése alapján javítani kívánt adatlap iktatószáma! Ezt hol tudom megnézni hogy ez az iktatószám hol található?

Legjobb válasz: 09T34? Az tavalyi nyomtatvány, 10T34 az idei. Az Apeh honlapon nem is találtam a 09-eset. A kitöltési útmutatója ezt írja: Ha adóhatósági értesítés alapján(hibás)hiányos adatlap helyett javított adatlapként nyújtja be az adatlapot, fel kell tüntetni a hibás adatlap nyilvántartási számát. Az adatlap nyilvántartási számát az adóhatóság értesítésében közölte.

09T34? Az tavalyi nyomtatvány, 10T34 az idei. Az Apeh honlapon nem is találtam a 09-eset. A kitöltési útmutatója ezt írja: Ha adóhatósági értesítés alapján(hibás)hiányos adatlap helyett javított adatlapként nyújtja be az adatlapot, fel kell tüntetni a hibás adatlap nyilvántartási számát. Az adatlap nyilvántartási számát az adóhatóság értesítésében közölte.

Hol tudom kideríteni mikor születtem percre pontosan vagy hol nézzek, érdeklődjek utána, mert addig nem tudom, hogy mi az aszcendesem?

Legjobb válasz: Nekem anyukám elrakta a kórházi karszalagomat, sok szülõ követi ezt a rituálét. Azon rajta van pontosan.

Nekem anyukám elrakta a kórházi karszalagomat, sok szülõ követi ezt a rituálét. Azon rajta van pontosan.
az 1. komment kinek szólt? :D
a kérdezõ skizofrén vagy mi ?
Sehonnan. Hülyeség. Nehogy már percre pontosan megmondja életesemény alapján hogy mikor születtem...
Egy asztrológus meg honnan tudja megmondani hogy pontosan mikor születtem?:O Életeseményeim alapján? Nem is hallottam még ilyenrõl. Mert én is csak hozzávetõlegesen tudom.
A kérdezõ csak elfelejtett felhasználót váltani, vagy egyszerûen olyan idióta, hogy nem tudta ha kommentet ír akkor az nem úgy fog megjelenni mint egy normális válaszolóé.
A kórházban elvileg meg tudják mondani, ahol születtél, de ha felkeresel egy asztrológust, õ tudja neked pontosítani a szül. idõd az életeseményeid alapján.
A kérdező hozzászólása: én is most írtam ki ugyanezt a kérdést csak más fogalmazásban xD rokonlélek :D ^^
nálatok nincs olyan h születési igazolvány v ilyesmi??? mert abban pontosan ott írja
A kérdező hozzászólása: okés köszi akkor azt megnézem :D
Én írtam, hogy asztrológus tudja. Amikor én voltam, a pontosítás közben évre pontosan elmondott életeseményeket, amik tényleg úgy történtek. Ha nem úgy volt vagy máskor, akkor módosított az idõponton. Ja...és ezzel három különbözõ asztrológusnál is jártam (én se hittem elõször h ilyen van), egymástól függetlenül mind a három ugyanazt az idõpontot mondta.


Milyen fájdalom az ovu? Hol fáj? Mik a tapasztalatok? Szúr, görcsöl? Honnan tudom, hogy mikor van ovum?

Legjobb válasz: Csak a magam nevében tudok. Nem is mindenki érzi. Hasonlít mensit megelõzõ fájdalomhoz, de nem olyan erõs.

Csak a magam nevében tudok. Nem is mindenki érzi. Hasonlít mensit megelõzõ fájdalomhoz, de nem olyan erõs.
Nekem szúró fájdalom azon az oldalon, ahol az érett pete van. Nekem kisugárzik a hátamba is és néha olyan erõs, hogy sántikálok.
Nekem szúró-nyilaló, néha görcsölõ.Olyan érzésem van, mintha alul mindkét lyukba kést dugnának fel-bocs, de tényleg ilyen.Néha leülni is alig bírok.A hasam alja pedig görcsölni szokott.Mindezek nem folyamatosan jelentkeznek, nem egész nap érzem.

Heló nekem az lenne a gond hogy nem tudom hogy mivel lehet vagy hol-lehet azt megcsinálni hogy saját szerveren amit bérlek lehessen skint feltölteni ez külön programot igényel vagy valami?

Legjobb válasz: Miért nem attól az üzemeltetõ cégtõl kérdezed, akitõl bérled a szervert? Fingunk nincs arról, mik a körülmények, semmit nem írtál le, mit bérelsz, mire használod... És mit keres ez a humor kategóriában? Most nevessek, vagy nem értem...?

Miért nem attól az üzemeltetõ cégtõl kérdezed, akitõl bérled a szervert? Fingunk nincs arról, mik a körülmények, semmit nem írtál le, mit bérelsz, mire használod... És mit keres ez a humor kategóriában? Most nevessek, vagy nem értem...?
Hehehe, ez jó, ez a hét vicce. Skint feltölteni, lol! Saját szerver!! Háháhááá!!!!44!4
A kérdező hozzászólása: Azért van a humornál mert reggel írtam ki és a buszom kb 10 perc és ment ezért nemvolt kedvem kategóriát nézni hanem ez jött. A szervert pedig a szerverem.net bérelném és ott lehetséges-e megoldani ezt ?
Fogalmam nincs. Ezt ismered? - Doktor úr, a férjem azt képzeli magáról, hogy õ egy helikopter! - Küldje el hozzám. - Jó, de le tud itt szállni?
Én... Áh......

Hogy tudom vagy hol tudom megnézni mi a wifi jelszavam?

le volt írva egy papírra, de elveszett és fogalmam sincs, hogy vagy hol tudom megnézni és elég fontos lenne, mert így nemtudok neteznise rendesen.....

Legjobb válasz: Ha windows7 ed van es az wifin ravan csatlakozva akkor jobbalul a jelerossegmerore kattints es ott a wifi halozatodra jobb klikkel majd tulajdonsagok es ott kell lennie a kodnak, ha a dobozt kipipalod. Windows xp eseten nemtudom hogy lehet megnezni a mar beallitott jelszot.

Ha windows7 ed van es az wifin ravan csatlakozva akkor jobbalul a jelerossegmerore kattints es ott a wifi halozatodra jobb klikkel majd tulajdonsagok es ott kell lennie a kodnak, ha a dobozt kipipalod. Windows xp eseten nemtudom hogy lehet megnezni a mar beallitott jelszot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. :)

18 éves vagyok meg van a 10 osztályom, sulit szakmát akarok váltani de még magam sem tudom hogy mire. Nem tudom hol keressek! Segítség?

Nem tudom magam sem mit is akarok,bolti eladóit tanulok de ezt nagyon utálom,linkelne vagy mondani vki Budapesten olyan sulit ahol szépségápolással vagy emberekkel való foglakozással lehet tanulni?? Köszi

Legjobb válasz: bocsi 18

A kérdező hozzászólása: bocsi 18
vagy ügyésznek, emlékszem a kérdésedre... állj már a sarkadra végre, ne itt várd napokon keresztül a választ, hanem tégy Te is végre valamit. Ott az internet, lehet sulit keresni, a feltételekrõl pedig kérdezd meg a jelenlegi iskoládat.
Ha szépségápolás keress fodrász iskolát vagy mükörmöst( Perfect Nails például jó suli) ha emberekkel akarsz foglalkozni kereskedelem vagy szociális terület a javaslatom.

Felvi.hu-val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Sajnos elég nehezen igazodom el rajta, és nem is nagyon tudom, hogy mit kellene keressek. Kérlek, megírnátok nekem, hogy nagyjából mit hol találok?

Esti gimiben tanulok,májusban érettségizem,a tanárok nem segítenek a tovább tanulásterén,úgy mint egy nappalitagozaton, tulajdonképpen lövésük sincs az egészr?l...Találtam magamnak egy fels?fokú szakképzést : ME-ÁJK F-L-Á jogi asszisztens, de nem tudom,hogy ide jelentkezhetek-e majd februárban? A felvi.hu-n sem nagyon tudok eligazodni,nem nagyon találom meg se a szakokhoz tartozó pontokat,de más érdemleges információt sem. Tudom,bizonyára én vagyok a béna,éppen ezért szeretnék egy kis segítséget kérni! :) El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Jelentkezhetsz, mert felsõfokú szakképzés, a két legjobban sikerült érettségi tárgyat fogják nézni pontszámításnál. Most lehet hogy azért tûnik összevisszának a felvi, mert még a keresztféléves képzésekre ad találatot a keresõ. Nézz körül az adott egyetem honlapján, ott le lesz írva, hogy pontosan mi ez a szak, esetleg mintatantervet is találsz. A pontokhoz keresd meg az elõzõ évek ponthatárait, nézd meg a legutóbbi két szeptemberben indult felvételi eljárást, és ott keresd ki ezt a szakot. Olyan vészesen magas ponthatár nem lehet, mert felsõfokú szakképzésen nem szokott sok lenni, a legtöbb bõven 300 alatt van.

Jelentkezhetsz, mert felsõfokú szakképzés, a két legjobban sikerült érettségi tárgyat fogják nézni pontszámításnál. Most lehet hogy azért tûnik összevisszának a felvi, mert még a keresztféléves képzésekre ad találatot a keresõ. Nézz körül az adott egyetem honlapján, ott le lesz írva, hogy pontosan mi ez a szak, esetleg mintatantervet is találsz. A pontokhoz keresd meg az elõzõ évek ponthatárait, nézd meg a legutóbbi két szeptemberben indult felvételi eljárást, és ott keresd ki ezt a szakot. Olyan vészesen magas ponthatár nem lehet, mert felsõfokú szakképzésen nem szokott sok lenni, a legtöbb bõven 300 alatt van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Szívesen, sok sikert a továbbtanuláshoz ;-)
OEP regionális kirendeltségén!Amúgy onnantól vagy biztosítva, mióta be vagy jelentve a munkahelyeden!!

Szeretnék tetoválást csináltatni, csak nem tudom, hogy mit és hogy hová! Szerintetek egy nőn hol szép a tetko?

Nekem kulcscsonton meg ujjon meg csuklón nagyon tetszik .. csak nem tudom melyik mennyire fáj , vagy hogy hol szép , vagy hogy hol mutat jól .. :) segítsetek!

Legjobb válasz: ezt csak te döntheted el.... ami szerintem a lényeg hogy teljesen egyedi legyen.... nekem lányokon az alkarjuk belsején tetszik, de ez ne legyen mérvadó.

ezt csak te döntheted el.... ami szerintem a lényeg hogy teljesen egyedi legyen.... nekem lányokon az alkarjuk belsején tetszik, de ez ne legyen mérvadó.
Ha vekony, csontos lany vagy, a kulcscsont jobban fajhat, az ujjasra semmikepp ne tetovaltass, egyreszt faj, masreszt min 3x at kell menni rajta hogy megmaradjon, mert baromira kopik az igenybevetel miatt. Rovid idezet a vallon is jol mutat (lapocka teteje), alkaron, csuklon is szep lehet, bugyivonalon is jol nez ki. Oldaladon hosszaban szep, bar az is elegge erzekeny terulet. Ha kesobb olyan helyen dolgoznal, ahol hatrany a tetko, akkor vedd figyelembe, hogy mely reszeken tudod mindig takarni.
medence csont alá, popsi fölé derékra noniguratív minta jól mutathat
A medencecsont felett, vagyis a hát alsó részén, de a bokán is jól néz ki.
Nekem kulcscsonton van és nekem nem fájt, de az egyik barátnõmnek már fájt, akinek szintén ott van.Ez mind a te fájdalomküszöbödtõl függ.A csuklómon is lesz egy hamarosan, ahol álítólag fáj, de a barátnõmnek nem fájt.Az ujjakon pedig mindenki szerint nagyon fáj.Amúgy mind3 helyen abszolút jól mutat.Milyen idézetet szeretnél??:)
Azt csak te döntheted el, hogy hova szeretnéd, mivel a te tetoválásod lesz a te testeden. Személy szerint nekem a lapockán vagy hátul a derékon tetszik, esetleg a boka körül.
Én mindenképpen olyan helyet választanék, ami a késõbbiekben semmilyen munkánál, vagy egyéb formálisabb helyen nem zavar, tehát ami takarva van még rövid ujjú pólóban is. Mondjuk lapocka, vagy a medencecsont felett.
Az mehet az oldaladra ugyanugy, vagy ami meg jo hely szerintem az ilyen idezeteknek meg feliratoknak az a felkarod belso resze.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) iagazából egy idézetet szeretnék ami nagyon rövid :)
Nekem lanyokon a csipojuk korul, oldalukon tetszik nagyon. Tok jo amikor "csomagolsz ki" egy lanyt es egyszer csak elobukkan valami kiraly tetovalas:)
Nekem a kulcscsontomon van tetkóm, és egyáltalán nem fájt, és nagyon szeretem, de szerintem a csuklón is nagyon jól mutat (én is akarok egyet oda is) meg a lapocka is jó hely, de ne az ujjadra varrasd szerintem, mert azt utána sehogy sem fogod tudni takarni, ha esetleg kellene.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!