Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy milyen (357 db)

Hol tudom megnézni milyen százalékkal találják hasznosnak az írásaim? Még csak kétszer írtam, és nem tudom kaptam-e rá visszajelzést. Lehet, hogy én vagyok hülye, ha igen ne haragudjatok, hogy az időtöket fecséreltem ezzel az ostoba kérdéssel! 17/F

Legjobb válasz: Csak simán írj be egy kérdéshez, ha van 5-10 válaszod (nem tudok pontos értéket), akkor jobboldalt a hozzászólás alján megfog jelenni, ahogy majd most nálam is. Külön nem tudod meglesni, csak ha beírsz. Ameddig nincs meg az ~5 válaszod, addig nem ír százalékot.

Csak simán írj be egy kérdéshez, ha van 5-10 válaszod (nem tudok pontos értéket), akkor jobboldalt a hozzászólás alján megfog jelenni, ahogy majd most nálam is. Külön nem tudod meglesni, csak ha beírsz. Ameddig nincs meg az ~5 válaszod, addig nem ír százalékot.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy segítettél! A kérdést törlöm mert butaság
Emlékeim szerint nem tudod törölni, de szerintem hagyjad, másnak is hasznos lehet. Nem életbevágó, de az egyéb>egyéb kérdésekhez tökéletes! :D
Nem tudod törölni a kérdésedet, csak a kérdéseid listáról, de az oldalon ugyanúgy megmarad!
Elsõ vagyok. Szóval ezzel segítettem neked is... Ha már pont a válaszok hasznosságáról van szó, akkor kérnék szépen egy zöldkezet, hamár legalább nektek kettõtöknek tudtam azzal a válasszal segíteni! :D
5-ös vagyok, küldtem!Mégegyszer köszönöm.
Még jó hogy nem törölted!!!Pont ezt kerestem.köszi

Honnan tudom, hogy milyen IP. Címeket kell beállítanom? Hol kereshetem meg?

Legjobb válasz: elvesztek az ip címek a géprõl és nem tudom hogy hogyan tudnám megszerezni õket meg mi az az átjarú csatorna?

A kérdező hozzászólása: elvesztek az ip címek a géprõl és nem tudom hogy hogyan tudnám megszerezni õket meg mi az az átjarú csatorna?
Talán ha mégegyszer megfogalmaznád , hogy mire is vársz választ.
Mi van? Az IP címet a szolgáltatódtól kapod. Nem te állítod be. Fogalmazd újra a kérdést mert teljesen értelmetlen.
Ip-cím automatikus lekérése, DNS-koszolgáló automatikus lekérése... Ha meg be kell állítani az IP-t, akkor a szerzõdésen rajta vannak az adatok.
A kérdező hozzászólása: igen és hová tudom beirkálni, meg hogyan állítom vissza/be az ADSL.t?

Nem tudom, hogy milyen munkahelyem legyen és egyáltalán hol tudok elhelyezkedni?

Az a helyzet, hogy szobafestő végzettségem van, de azt undorral csinálom meg a végzettségem ellenére nem is értek igazán hozzá. A történelemhez értek. Igaz, hogy nincs róla semmilyen végzettségem, de megvannak hozzá a képességeim. Hol tudnék így elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Adolf is így kezdte és elég messzire jutott, szóval ne add fel!

Adolf is így kezdte és elég messzire jutott, szóval ne add fel!
Ahhoz hogy te a történészetbõl élj meg, azt már el kellett volna jócskán kezdeni tanulni, gimiben utána egyetemen, gondolom kifutottál az idõbõl.
Ehhez újabb suli kéne akkor mármint ha a törivel szeretnél foglalkozni :) nem tudom mennyire lehetséges de korrepetálhatnál ha ez megoldható x összegért bár hogy nincs papír így ez is necces mindenképp suli azaz papír kéne :/ addig pedig szobafestõ azzal fizetni is tudnád a tanulásod
Hát igy végzettség nélkül sehogy
Sosem késõ rájönni, hogy mit szeretsz igazán. Ha nem próbálod ki magad több dologban, honnan jönnél rá? Örülj neki, hogy rájöttél, gratulálok ehhez, akárhány éves is vagy. Sok olyat ismerek, akik 30 fölött jöttek rá, hogy mit szeretnének, olyat is, aki jóval túl volt 40-en mire befejezte az egyetemet, mert késõbb jött rá, de az a lényeg, hogy rájöttél. Ahogy a soraidból olvasom, nem akarod életed végéig az idõdet egy olyan munkára áldozni, amit utálsz, és nem is vagy benne igazán jó. Találd meg a módját, hogy hogyan tudsz a törivel adni másoknak, amire kereslet is van. Például írta itt, valaki, hogy korrepetálhatnál, vagy felkészíthetnél érettségire. Csak meg kell találnod, hogy milyen módon szeretsz igazán dolgozni, és mi az a tevékenység, amire van kereslet és amit élvezel is. Ez elsõ hallásra a törivel lehet, hogy nem tûnik könnyûnek, de csak azért mert lehet, hogy nem ismersz olyanokat, akik ezzel a munkájukban sikeresek. Keress példaképeket, akik azzal foglalkoznak, amivel te szeretnél és vedd fel velük a kapcsolatot. Kutatsd ki, mire van szükségük olyan dologban, amit te tudsz (ez lehet apróság is), és ajánld fel a segítséged. Vagy kezdj el másoknak ingyen segíteni abban, amit szívesen csinálnál, ezzel elkezdesz tapasztalatot gyûjteni, kapcsolatokat építesz, és a tapasztalat szerintem fontosabb mint a papír. (Jöhet a lehurrogás, hogy M.o.-n nem így van, mert kell a papír). Én sokáig hallgattam, hogy kell a papír, de azt közben is megszerezheted. Ismerek olyat, aki elismert a szakmájában, van bõven munkája, a munkájához ráadásul hivatalos, hosszú évekig tartó tanulással járó egyetemi végzettség kell, és még sincs neki, a végzettségének semmi köze ahhoz, amit csinál. Persze ha állami alkalmazásban akarsz elmenni töritanárnak, akkor ez természetesen nem érvényes, de vannak más utak is , amik járhatóak.


A PC-be RAMot szeretnék vásárolni de nem tudom hogy milyen MHZ-eset kellene vegyek! Ezt hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: Alaplap típust próbáld megnézni, elvileg a PC indulásakor kiírja. Ha nem értesz hozzá - márpedig nem értesz - megpróbálod felírni az alaplap típusát induláskor, és megkeresed a neten milyen ram való bele. Ha nem sikerül, elviszed az egész PC-t a szervízbe ahol venni szeretnéd, és segíteni fognak.

Alaplap típust próbáld megnézni, elvileg a PC indulásakor kiírja. Ha nem értesz hozzá - márpedig nem értesz - megpróbálod felírni az alaplap típusát induláskor, és megkeresed a neten milyen ram való bele. Ha nem sikerül, elviszed az egész PC-t a szervízbe ahol venni szeretnéd, és segíteni fognak.
letöltesz egy everest nevû programot, és az megmondja milyen kell neked
A kérdező hozzászólása: Kösz!Az Everestel megnéztem!!
A kérdező hozzászólása: Vagyis az alaplapot Asus P5VD2-X!Szerintetek milyen megy bele?
DDR 2 ramot támogatja. Szal azt vegyél bele.
DDR2 ramot támogat, max 1066 MHz órejellel a lapod.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt akartam megtudni hogy 1066MHZeset kell vegyek!Köszönöm a segitséget!
Általában szét kell szedni a gépet hozzá.
le kell álltalában szedni az egyik oldalát
A kérdező hozzászólása: k9öszönöm a válaszokat :)

Hol tudom megnézni, milyen oldalakon hogy 1 bizonyos autó mennyit fogyaszt? Arra vagyok kíváncsi ahol a tulajdonosok leírják a véleményüket?

Legjobb válasz: Tényleges, folyamatosan frissülõ fogyasztási adatokért: http://www.spritmonitor.de/ Vélemények: http://nepitelet.hu/autok/

Tényleges, folyamatosan frissülõ fogyasztási adatokért: http://www.spritmonitor.de/ Vélemények: http://nepitelet.hu/autok/

Nem rég kaptam egy új telefont és nem tudom hogy milyen csengőhangot állítsak be rajta. Hol lehet menő csengőhangokat letölteni?

Legjobb válasz: megfogod a kedvenc számodat és egy hangvágóval kivágod a számodra megfelelõ részt. Felteszed telefonodra, beállítod és ávesz bitu...

megfogod a kedvenc számodat és egy hangvágóval kivágod a számodra megfelelõ részt. Felteszed telefonodra, beállítod és ávesz bitu...
Mi számít menõnek? Egyébként google: jó csengõhangok / cool ringtones vagy hasonló kulcsszavak.
A kérdező hozzászólása: Valami olyasmire gondoltam amit sokan hallgatnak és ha hívnak akkor mondjuk nem 1 perc múlva kezdõdik el a zene és addig rezeg hanem rögtön...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Honnan tudom hogy milyen néven sugároz a wifim vagy hol lehet be állítani?

Mert a routerem wifis de nem tudom hogy milyen néven sugároz :6 Hogyan lehetne megnézni?

Legjobb válasz: Ha nincs beállítva a vezeték nélküli része, akkor nincs wifi. Ha van, de nem lett külön ssid beállítva (és nincs rejtve), akkor általában a gyártó neve szokott lenni.

Ha nincs beállítva a vezeték nélküli része, akkor nincs wifi. Ha van, de nem lett külön ssid beállítva (és nincs rejtve), akkor általában a gyártó neve szokott lenni.
Kikapcsolt a wifi a routerben, esetleg az a 2 hét alatt elromlott valami valahol
A kérdező hozzászólása: És még arra lennék kíváncsi mért nem fogja be a laptop a wifim jelmét mikor itt vagyok mellete?
Elsõ a neve, második a jelszó.
A kérdező hozzászólása: WLAN SSID: InviTV_94d44c4 WPA/WPA2 KWY : 00702220 Ez van rá írva Valamelyik a jelszó lenne?
persze kell egy UTP kábel
Ja, webes felületen tudsz belépni a router ip címét beírva, majd a felhasználói nevet, jelszót megadva. Ha nem lett átállítva, akkor a gyári adatok ott vannak a routeren (általában alján).
A kérdező hozzászólása: A múltkor még befogta teljesen hibátlanul most 2hete van ez
A kérdező hozzászólása: Inviteles vagyok és a laptoppal itt vagyok mellette de nem bírja befogni nem találja meg de a lapopnak semmi baja mi lehet a gond telepíteni kéne az antennát vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Most megcsináltam valahogy már csak az a baj hogy amikor be írom a jelszót akkor csatlakozik de jó sókáig és mindig nem sikerül neki és azt írja hogy valami zavar lehet a számítógép és a laptop között mi lehet a baj?

Kisfiam zebra lesz farsangon. Szeretném az arcát kifesteni, de nem tudom hogy milyen festékkel lehetne és hol lehet kapni olyat? Debrecenben lakunk.

Legjobb válasz: Tescoban és Sparban is láttam arcfestéket (én más festéket biztosan nem mernék az arcára kenni). Igaz mi nem debreceniek vagyunk, de gondolom az áruházak kínálata városonként hasonló.

Tescoban és Sparban is láttam arcfestéket (én más festéket biztosan nem mernék az arcára kenni). Igaz mi nem debreceniek vagyunk, de gondolom az áruházak kínálata városonként hasonló.
testfestéket keress, tescóban van tutira.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!