Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy mennyibe kerül egy (19 db)

Holt tudom megnézni hol tudok venni illetve, hogy mennyibe kerül egy csillagtávcső?

Legjobb válasz: http://www.tavcso.hu/newton.php pl itt

nem csak a /newton on lehet keresgetni.
multiknál is lehet venni, pl. a hülye azért nem vagyok boltban.
Ezek szaküzletek, itt keresgélj: http://www.makszutov.hu/ http://www.tavcso.hu/ Ezekben az üzletekben szaktanácsot is adnak, segítenek a kiegészítõk (pl. okulárok) kiválasztásában is. Multinál ne vegyél csillagászati távcsövet, nem értenek hozzá.

Hol tudom megnézni hogy mennybe kerül egy fényceruza és hol kapható valami ilyesmi?

http://www.carbodydesign.com/video/?id=3129

Legjobb válasz: Sorry ez a jó link : http://www.carbodydesign.com/video/?id=3129

A kérdező hozzászólása: Sorry ez a jó link : http://www.carbodydesign.com/video/?id=3129
A megállapított perérték 7%-a a fizetendõ illeték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
Kedves Elõttem Szóló (10:40-es), majdnem stimmelt a válasz, ugyanis a bírósági per illetéke 6 (azaz Hat) százalék. De - ezt már a kérdésfeltevõnek írom - vagyoni-jövedelmi viszonyoktól függõen van lehetõség illeték- vagy költségfeljegyzésre, illetve költségmentességre is.


Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül egy oda-vissza vonatjegy?

És meddig tudom felhasználni? Szeged-Budapest-Nyugati pu-ról lenne szó. Érdekelne mennyivel jönnék ki olcsóbban.

Legjobb válasz: Elvira. www.elvira.hu A teljesárú egy útra 3790 IC-re, gyorsra 3410, oda vissza tehát 7580 ill. 6820.

Elvira. http://www.elvira.hu A teljesárú egy útra 3790 IC-re, gyorsra 3410, oda vissza tehát 7580 ill. 6820.
A kérdező hozzászólása: Én is összetudom adni a számokat, de pl. a busz amin utazni szoktam ott sokkal olcsóbb az oda-vissza jegy, ezért gondoltam hogy vonatra is van valami kedvezmény.
Akkor fogd magad és keresd az oldalon. Van egy csomó kedvezmény, de mivel semmit nem írtál magadról, passz, hogy melyiket tudnád igénybe venni. Esetleg javaslom, hogy tanulj meg kérdezni a pontos válaszhoz.
Kérdezõ, ne legyél ennyire agresszív. Nem írtad, milyen kedvezményre vagy jogosult, így csak a teljesárú jegyet tudtuk megírni.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, nem akartam agresszív lenni. Szóval diák vagyok, így 50%-kal olcsóbban utazom. Megveszem a jegyet csak oda, az 1710 Ft lenne. Pár nap múlva mikor megyek vissza Szegedrõl és veszem a jegyet az is ugye 1710Ft. Na már most, ha még Bp-n megveszem a visszajegyet is (tehát oda-vissza kérem), akkor az simán 3410Ft lenne, tehát semmilyen kedvezményt nem kapok rá? Mert tiszavolánnál ha oda-vissza veszem meg a buszjegyet akkor olcsóbb.
Nincs rá semmi kedvezmény, ha retúrt veszel.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!

Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül egy képzés tandíja az egyetemeken?

Úgy emlékszem, hogy anno fent volt a Felvi-n is, de most nem találom..

Legjobb válasz: a felvételi könyvben benne van a képzés díja ...

a felvételi könyvben benne van a képzés díja ...
Az elsõ biztos lemaradt. Az idei könyv gyakorlatilag használhatatlanul jelent meg. Majd valamikor január 31-ig fogják közzétenni az olyasmit, ami amúgy mindenkit érdekelne, hogy akkor mi mennyibe kerül és mi kell egyáltalán ahhoz, hogy valaki ne fizessen stb.
Kedves Második hozzászóló , az elsõ vagyok.. Nem vettem meg eddig az ideit , de akkor ezek szerinte nem is érdemes ?! Jó tudni !!! (nekem megvan a tavalyi és abból gondoltam , hogy az ideiben is benne vannak az "árak")
Nincs, ezen van kiakadva mindenki, hogy majd január 31-ig tudjuk meg, hogy akkor mi is a helyzet, most meg semmit. Majd megjelenik valami kis kiegészitõ könyv vagy mi.

Hol tudom megnézni hogy mennyibe kerül egy vonatjegy vagy buszjegy ha valahova utazni akarok?

Legjobb válasz: Szerintem elõször üsd be a google.hu-t,és írd be amit akarsz (pl.elvira.hu,volan.hu,mav.hu,stb.)

Szerintem elõször üsd be a google.hu-t, és írd be amit akarsz (pl.elvira.hu, volan.hu, mav.hu, stb.)
http://www.elvira.hu és http://www.volan.hu (ha távolságin akarsz utazni)
Buszra a legjobb a menetrendek.hu. Az elvira.hu-n most nem igazán lehet kiigazodni (kellett a MÁVnak belenyúnia), de más lehetõséged nincs.

Mennyibe kerül egy adott ország állampolgárságát megszerezni, tényleg több millió Ft? Hol tudok utánanézni, hogy hol mennyi?

Legjobb válasz: Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?

Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?
Utolsó vagyok: eszembe jutott, hogy kellett valami konzuli elbírálási díjat is fizetnem és az is 120 ezer körül volt, szóval inkább 520 ezret mondanék.
Az adott ország konzulátusán tudsz telefonon érdeklõdni a folyamatról is meg az összegekrõl is.
feketén még talán 3 milla is megvan:D Egyébként meg az nem így mûködik, hogy megveszed:D
A kérdező hozzászólása: Ja, azt tudom, hogy van vizsga. De tisztán kb mennyi:?
elsõ vagyok. szerintem a nagykövetségnél tudsz utánanézni. de nem csak pénz kérdése a dolog. letelepedési engedély, munkahely, x kintöltött év stb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni?

Mennyibe kerül egy heg kezelése szteroidos injekcióval? Hol végeznek ilyen eljárást Szolnokon, vagy környékén? Mennyire fájdalmas? Van a hasamon egy keloid, ami eléggé zavar. Úgy tudom, hogy ez az eljárás a leghatásosabb ennek kezelésére.

Legjobb válasz: Igen,mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül,akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel,de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos,hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért,de ez sem garantált! :(

A kérdező hozzászólása: Igen, mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül, akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel, de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos, hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért, de ez sem garantált! :(
Mitõl keletkezett neked? Mûtéti heg után? Páromnak is van a mellkasán és nagyon zavarja! Ez engem is érdekelne, bár mi úgy halottuk hogy 10ezer fölött van egy injekció és többször kell visszamenni olyan 5-6 alkalom:S

Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül ajánlott levélként elküldeni egy 166 grammos ruhát csomagban?

Jobb kategóriát nem találtam a kérdésemnek... (A posta oldalán a táblázat számomra értelmezhetetlen, a telefont nem veszik fel, a levelemre pedig még nem válaszoltak.) El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalku.. 485Ft-ba kerül sima ajánlottként .

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalku.. 485Ft-ba kerül sima ajánlottként .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!