Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy mennyibe kerül (51 db)

Nemzetközi vonattal szeretnék utazni Brüsszelbe. Hol tudom megnézni hogy mennyibe kerül a jegy, illetve hol tudom megvenni?

mivel elvirán nem lehet, és egyébként is a www.interrailway. Net-en néztem és ott csak interneten lehet megvásárolni, én pedig személyesen szeretném!?

Holt tudom megnézni hol tudok venni illetve, hogy mennyibe kerül egy csillagtávcső?

Legjobb válasz: http://www.tavcso.hu/newton.php pl itt

nem csak a /newton on lehet keresgetni.
multiknál is lehet venni, pl. a hülye azért nem vagyok boltban.
Ezek szaküzletek, itt keresgélj: http://www.makszutov.hu/ http://www.tavcso.hu/ Ezekben az üzletekben szaktanácsot is adnak, segítenek a kiegészítõk (pl. okulárok) kiválasztásában is. Multinál ne vegyél csillagászati távcsövet, nem értenek hozzá.

Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül ajánlott levélként elküldeni egy 166 grammos ruhát csomagban?

Jobb kategóriát nem találtam a kérdésemnek... (A posta oldalán a táblázat számomra értelmezhetetlen, a telefont nem veszik fel, a levelemre pedig még nem válaszoltak.) El?re is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalku.. 485Ft-ba kerül sima ajánlottként .

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalku.. 485Ft-ba kerül sima ajánlottként .


Hol tudom megnézni hogy mennybe kerül egy fényceruza és hol kapható valami ilyesmi?

http://www.carbodydesign.com/video/?id=3129

Legjobb válasz: Sorry ez a jó link : http://www.carbodydesign.com/video/?id=3129

A kérdező hozzászólása: Sorry ez a jó link : http://www.carbodydesign.com/video/?id=3129
A megállapított perérték 7%-a a fizetendõ illeték.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
Kedves Elõttem Szóló (10:40-es), majdnem stimmelt a válasz, ugyanis a bírósági per illetéke 6 (azaz Hat) százalék. De - ezt már a kérdésfeltevõnek írom - vagyoni-jövedelmi viszonyoktól függõen van lehetõség illeték- vagy költségfeljegyzésre, illetve költségmentességre is.

Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül a bérletjegy?

Kifejezetten a Dunapataj-Kecskemét érdekelne.. (onnan szállnék át Kiskunfélegyházára..)

Legjobb válasz: Jaa.. és még annyi hogy diák..

A kérdező hozzászólása: Jaa.. és még annyi hogy diák..
7430, de nem tudsz mindennap bejárni, nincs rendes közlekedés, csak egy rakat átszállással.
http://www.volan.hu/dijszabas.html De ehhez tudni kell hogy a kettõ közt hány km van.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem tudok minden nap bejárni nem is akarok.. csak (most is bejárós vagyok) nekem olcsóbb ha bérletem van mintha jegyem.. :)

A randivonal társkereső oldalhoz, hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül telenoros feltöltő kártyás telefonról az előfizetés?

Legjobb válasz: Lúzer vagy! 10-15 éve vannak netes társkeresõk TÖKINGYEN! Egyrészt nagyobb a "kínálat", mindenkirõl van fényképes adatlap(már ha feltöltötte), tudsz keresni, stb. A telefonos cucc lehet átverés, a másik oldalon ülhet egy statiszta akinek csak az a dolga hogy dögös/menõ csajnak/pasinak adja ki magát, és minél több (emelt díjas) SMS küldésére bírjon rá téged. A netes szexpartnerkeresõ pl. csak így mûködhet, nem az oldal fenntartására fordítják az emelt díjas SMS-ek árát amit bezsebelnek...

Lúzer vagy! 10-15 éve vannak netes társkeresõk TÖKINGYEN! Egyrészt nagyobb a "kínálat", mindenkirõl van fényképes adatlap(már ha feltöltötte), tudsz keresni, stb. A telefonos cucc lehet átverés, a másik oldalon ülhet egy statiszta akinek csak az a dolga hogy dögös/menõ csajnak/pasinak adja ki magát, és minél több (emelt díjas) SMS küldésére bírjon rá téged. A netes szexpartnerkeresõ pl. csak így mûködhet, nem az oldal fenntartására fordítják az emelt díjas SMS-ek árát amit bezsebelnek...
A kérdező hozzászólása: Lúzer az aki mondja! Soha az életemben nem szorultam rá, hogy társkeresõ oldalon keressem a páromat, ment az az életben is, viszont anyukám évek óta egyedül van és nincs módja, hogy ismerkedjen és segíteni szerettem volna neki. Fogalmam sem volt róla mikor regisztrált anyu, hogy ez fizetõs. Nem vagyok olyan hülye, ha van ugyanaz ingyen is, akkor a fizetõssel kezdjek. Csak több helyen olvastam, pont a nem fizetõsökrõl, hogy inkább átverés. Mert az ingyen van. És aki tényleg fizet is, az talán keres is társat, nem csak szórakozik. Amúgy meg, ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor inkább ne is válaszolj!!!

Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül egy oda-vissza vonatjegy?

És meddig tudom felhasználni? Szeged-Budapest-Nyugati pu-ról lenne szó. Érdekelne mennyivel jönnék ki olcsóbban.

Legjobb válasz: Elvira. www.elvira.hu A teljesárú egy útra 3790 IC-re, gyorsra 3410, oda vissza tehát 7580 ill. 6820.

Elvira. http://www.elvira.hu A teljesárú egy útra 3790 IC-re, gyorsra 3410, oda vissza tehát 7580 ill. 6820.
A kérdező hozzászólása: Én is összetudom adni a számokat, de pl. a busz amin utazni szoktam ott sokkal olcsóbb az oda-vissza jegy, ezért gondoltam hogy vonatra is van valami kedvezmény.
Akkor fogd magad és keresd az oldalon. Van egy csomó kedvezmény, de mivel semmit nem írtál magadról, passz, hogy melyiket tudnád igénybe venni. Esetleg javaslom, hogy tanulj meg kérdezni a pontos válaszhoz.
Kérdezõ, ne legyél ennyire agresszív. Nem írtad, milyen kedvezményre vagy jogosult, így csak a teljesárú jegyet tudtuk megírni.
A kérdező hozzászólása: Elnézést, nem akartam agresszív lenni. Szóval diák vagyok, így 50%-kal olcsóbban utazom. Megveszem a jegyet csak oda, az 1710 Ft lenne. Pár nap múlva mikor megyek vissza Szegedrõl és veszem a jegyet az is ugye 1710Ft. Na már most, ha még Bp-n megveszem a visszajegyet is (tehát oda-vissza kérem), akkor az simán 3410Ft lenne, tehát semmilyen kedvezményt nem kapok rá? Mert tiszavolánnál ha oda-vissza veszem meg a buszjegyet akkor olcsóbb.
Nincs rá semmi kedvezmény, ha retúrt veszel.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!

Hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül egy képzés tandíja az egyetemeken?

Úgy emlékszem, hogy anno fent volt a Felvi-n is, de most nem találom..

Legjobb válasz: a felvételi könyvben benne van a képzés díja ...

a felvételi könyvben benne van a képzés díja ...
Az elsõ biztos lemaradt. Az idei könyv gyakorlatilag használhatatlanul jelent meg. Majd valamikor január 31-ig fogják közzétenni az olyasmit, ami amúgy mindenkit érdekelne, hogy akkor mi mennyibe kerül és mi kell egyáltalán ahhoz, hogy valaki ne fizessen stb.
Kedves Második hozzászóló , az elsõ vagyok.. Nem vettem meg eddig az ideit , de akkor ezek szerinte nem is érdemes ?! Jó tudni !!! (nekem megvan a tavalyi és abból gondoltam , hogy az ideiben is benne vannak az "árak")
Nincs, ezen van kiakadva mindenki, hogy majd január 31-ig tudjuk meg, hogy akkor mi is a helyzet, most meg semmit. Majd megjelenik valami kis kiegészitõ könyv vagy mi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!