Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy mennyi volt (15 db)

Hol tudom megnézni személy szerint, hogy mennyi idő volt pontosan a munkaviszonyom/voltak megszakításaim/? Nem tudom, hogy mennyi ídő nem számít annak

Legjobb válasz: Az illetékes OEP-nél megmondják. Listát is kaphatsz, hogy pontosan mikor mennyi ideig dolgoztál.

Az illetékes OEP-nél megmondják. Listát is kaphatsz, hogy pontosan mikor mennyi ideig dolgoztál.
Bocsi az offért: ez ingyen van?
Igen ingyen van. Sokan számítják most ki a korábbra hozott nyugdíj miatt.

UPC előfizetőként hol tudom azt megnézni, hogy mennyi volt az adatforgalmam az elmúlt 30 napban?

Legjobb válasz: windows 7-et használok, ha ez szükséges a válaszhoz:)

A kérdező hozzászólása: windows 7-et használok, ha ez szükséges a válaszhoz:)
https://forgalom.upc.hu/login.php 1-2 éve 3 havi 300 giga fölött korlátoztak...most nemtom h van...
A kérdező hozzászólása: köszi, igen én is annyiról tudok

Hol tudom megnézni, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár tavaly az egyes egyetemeken?

Legjobb válasz: esetleg itt:http://www.minerva-szki.hu/ponthatarok/ponthatarok2007/ponth..

esetleg itt:http://www.minerva-szki.hu/ponthatarok/ponthatarok2007/ponth..
Szia! A felvi.hu-n is megnézheted, ott más felvételis infókat is találsz, amik esetleg hasznosak lehetnek! :)


Tudom béna vagyok de hol tudom most megnézni a felvi.hu-n azt, hogy hol mennyi volt a felvételi ponthatár?

Be tudná nekem linkelni valaki?

Legjobb válasz: Mivel már nincs fõoldalon:D Felvi menüpont, ott statisztikák, rangosrok és friss statisztikák majd kiválasztod

Mivel már nincs fõoldalon:D Felvi menüpont, ott statisztikák, rangosrok és friss statisztikák majd kiválasztod
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hol tudok utána nézni, hogy 1975 31. hetén volt-e öt találatos és mennyit nyertek vele?

Már néztem a

Legjobb válasz: A '98 (nem biztos) elõtti sorsolásokról csak a nyerõszámok vannak fenn, hogy mennyit ért és hogy elvitték-e nincs fenn. Ha meg szabad kérdezni, miért érdekel ennyi év után egy ilyen régi nyeremény összege. Nyilván van valami jelentõsége, de hogy hogy ennyi év után?

A '98 (nem biztos) elõtti sorsolásokról csak a nyerõszámok vannak fenn, hogy mennyit ért és hogy elvitték-e nincs fenn. Ha meg szabad kérdezni, miért érdekel ennyi év után egy ilyen régi nyeremény összege. Nyilván van valami jelentõsége, de hogy hogy ennyi év után?
A kérdező hozzászólása: Nos azért mert lehet, hogy megnyerték nagyszüleim...lehet hogy csak 4-esük volt. Nem tudom megkérdezni, már nem élnek, csak pakolás közben találtuk erre vonatkozó papírt. Nem is a pénz érdekel...inkább a sztory, a múltjuk.
Pl. a volán honlapján?
A kérdező hozzászólása: jó, de ott hol?
Google?
A menetrendi keresõnek bal oldali menüben van egy jegyárakra vonatkozó fül, ott meg tudod nyitni a dijtáblázatot. Mondjuk busszal 421 km elég kemény, de te tudod...
Elõzõ vagyok. Megnéztem, nincs is közvetlen busz, így nem 421 km-re kell megnézned a jegyárat, hanem a két busz által megtett távokra külön-külön. Amúgy jóval lassabb a busz a vonatnál, így ha nincs valami fontos dolgod útközben Szegeden, akkor válaszd inkább a vasutat szerintem.
A kérdező hozzászólása: Infó versenyhez kellett.
A kérdező hozzászólása: Mert nekem az kellene, hogy Debrecenbõl Pécsre, azaz 421 Km az mennyibe kerül.
kb 21-22 Ft/km-rel kell számolni. :D akkor kb-re meg tudod mondani(teljes árú jegyárat).

Hol tudok utánanézni annak, Hogy Veszprémben 1999-ben mennyi volt egy 32 nm-es garzon ára (beköltözhetően és lakottan)?

Legjobb válasz: A folyóirattárban (könyvtárban) tudod olvasni és fénymásolni a helyi megyei napilapot. Ennek a hirdetési rovatában biztos találsz ingatlanhirdetéseket. Amúgy szerintem 1-2 millió között.

A folyóirattárban (könyvtárban) tudod olvasni és fénymásolni a helyi megyei napilapot. Ennek a hirdetési rovatában biztos találsz ingatlanhirdetéseket. Amúgy szerintem 1-2 millió között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Közlekedési balesetnél ha rendöri intézkedés történik, mennyi idö múlva értesítenek a bírálatról? Ki volt a hibás stb. Esetleg hol tudok utána kérdezni, hogy hogy áll az ügy? A 107-t nem ilyenért szokás hívni.

Már több mint 4 hete meghúzták a kocsim, és ugye addig hozzá sem nyúlhatok míg a biztosító kárszakértöje nem látja. Ök pedig addig nem mozdulnak mig a rendörségtöl nem érkezik határozat...

Legjobb válasz: Engem egy részeg csávó talált el oldalról miközben átment a piroson 100km/h környékén. Tanúk, mindenki azt állította, hogy én vétlen vagyok, a csávó is elismerte. 5 hónap mulva sikerült ítéletet hozniuk.

Engem egy részeg csávó talált el oldalról miközben átment a piroson 100km/h környékén. Tanúk, mindenki azt állította, hogy én vétlen vagyok, a csávó is elismerte. 5 hónap mulva sikerült ítéletet hozniuk.
A kérdező hozzászólása: Pffff biztató...
Érdekes állítás! Nekem simán felvették a kárt, ki is javítottam, majd 6 hónap múlva megkaptam a határozatot amit bevittem a biztosítóhoz és visszakaptam a pénzemet + még egy kicsit! Egyáltalán beszéltél már a biztosítóval, mert nekem fura hogy nem veszik fel a kárt a határozatig! Fél év múlva meg azért hajtanak el, mert nem jelentetted nekik a károkozást...

A mostani újabb Facebookon, hol tudom megnézni, hogy egy idegen mennyit lát az adatlapomból? A régebbinél még volt olyan opció az adatvédelem közt, hogy meg tudtam nézni. De most, mióta új külsőt kapott nem találom!

Legjobb válasz: Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!

Adatok frissítése és Tevékenységnapló gomb mellett jobb oldalt van 1 kis fogas kerék arra katt és lesz ott egy olyan menüpont, hogy Megtekintés mint.. ezt keresed gondolom!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!!!esküszöm mindenhol eszembe jutott már keresni, csak ott nem:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!