Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy mennyi az (88 db)

Mennyibe kerül egy heg kezelése szteroidos injekcióval? Hol végeznek ilyen eljárást Szolnokon, vagy környékén? Mennyire fájdalmas? Van a hasamon egy keloid, ami eléggé zavar. Úgy tudom, hogy ez az eljárás a leghatásosabb ennek kezelésére.

Legjobb válasz: Igen,mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül,akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel,de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos,hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért,de ez sem garantált! :(

A kérdező hozzászólása: Igen, mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül, akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel, de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos, hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért, de ez sem garantált! :(
Mitõl keletkezett neked? Mûtéti heg után? Páromnak is van a mellkasán és nagyon zavarja! Ez engem is érdekelne, bár mi úgy halottuk hogy 10ezer fölött van egy injekció és többször kell visszamenni olyan 5-6 alkalom:S

Budapest-tõl Londonba 24569 FT ebbe a reptéri illeték benne van vagy nincs? Ha nincs benne hol tudom megnézni, hogy mennyi az illeték?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Elárulok két titkot: 1) Nincs olyan, hogy reptéri illeték. Érted? Nincsen. 2) A bravofly egy szemét lehúzós cég, amelyik látszólag alacsony árral nyit, és menet közben tesz rá mindenféle sarcot a jegyárra. Tanulság: fapados jegyet mindig a légitársaság saját oldalán vegyél, és ne dõlj be egyetlen .hu végû repülõjegy foglalós közvetítõnek sem!

Elárulok két titkot: 1) Nincs olyan, hogy reptéri illeték. Érted? Nincsen. 2) A bravofly egy szemét lehúzós cég, amelyik látszólag alacsony árral nyit, és menet közben tesz rá mindenféle sarcot a jegyárra. Tanulság: fapados jegyet mindig a légitársaság saját oldalán vegyél, és ne dõlj be egyetlen .hu végû repülõjegy foglalós közvetítõnek sem!
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nincsen reptéri illeték? Minden oldal ezt próbálja elfedni és csak késõbb teszik rá a repjegy árára.
Úgy látom nem sikerült a lényeget megfogni az elsõ válaszból. Ne ezen a reptéri illetéken agyalj, hanem menj fel az adott légitársaság oldalára. Válaszd ki, hogy mikor és hová akarsz menni, milyen poggyásszal és amit a végén kiír árat azt kell fizetned.
A kérdező hozzászólása: Elsõre is megérettem mit szerettél volna mondani csak olyan hihetetlennek tûnik az efféle ajánlatok de elhiszem és megy a zöld pacsi..
az 1 forintos repjegy ar sem atveres, csak nagyon keves van belole.
Mostmár azért nincs 1 Ft jegy de, de bizony 2-3 éve többször utaztam esetenként 49, - Ft-ért.

Minecraftban hol tudom megnézni hogy mennyi az fps-em? és van valami trükk ahogy letudom vinni 1re?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem F3. De minek akarod levinni? Pont az a jó, ha magas. o.O

Ha jól emlékszem F3. De minek akarod levinni? Pont az a jó, ha magas. o.O


Hol tudom megnézni az: Everest Ultimate edition, hogy mennyi az alaplapom fsb-je?

Bontsátok le pontokra, hova mennyek az alaplapon belül:

Legjobb válasz: Regisztrált everest-em van !

A kérdező hozzászólása: Regisztrált everest-em van !

Hol tudom megnézni, hogy mennyi az ideális súlygyarapodás? (hetekre vagy hónapokra lebontva)

Legjobb válasz: Nincs mindenkire egyaránt vonatkozó adat. Talán itt megtalálod: http://www.apafej.hu/negyhet.php

Nincs mindenkire egyaránt vonatkozó adat. Talán itt megtalálod: http://www.apafej.hu/negyhet.php
Lehet, hogy rossz címet írtam az elõbb.bocsi http://www.mimi.hu/gyermek/sulygyarapodás.html
Szia, Nekem a terhes könyvemben így van feltüntetve: 12.-ig: 2 kg 16.-ig: 2.5 Kg 20.-ig: 3 Kg 24.-ig: 4.5 Kg 28.-ig: 9 Kg 32.-ig:11 kg 36.-ig: 12 Kg 40.-ig: 12 változatlan, sõt itt már fogyhat a kismama Na szóval én most vagyok a 17.ben és már 4 kg van rajtam Na nem baj.... Üdv

Honnan tudom meg, hogy mennyi adatforgalmam van T-m**il-nál, D**ino 5 díjcsomagban vagyok, és 3000 Ft felett töltöttem fel, aktiváltam a Bónuszt, és már csak azt nem tudom, hogy hol lehet megnézni, hogy mennyi adatforgalmam van?

Mert az oké hogy 30 at adtak és 30 napon belül el kell használni, de majd 20 nap mulva hol tudom megnézni hogy mennyi van!

Legjobb válasz: Mi ez a T-m**l? :D

Mi ez a T-m**l? :D
A kérdező hozzászólása: T- mobile, és nem havidíjas vagyok
1. Task killer vagy task manager. De szerintem egyiket se érdemes hasznánli. 2. 3g watch dog. Be tudod állítani mennyi net áll rendelkezésedre és még %-osan is kiírja, hogy abból mennyit használtál el. Még az is beállítható, hogy ha elfogyna a keret akkor tiltsa a mobilnet kapcsolatot. Ja és ez csak a mobilnetes forgalmat nézi. A wifi-t azt nem.
A kérdező hozzászólása: Movie Maker elfelejtettem ideírni.
A kérdező hozzászólása: Csak be kell húzni???? egyszerû..... Köszönöm szépen. és azt hogy a képek milyen idõközönként váltakozzanak azt hogy tudom beállítani?
2.1 verzió van nekem. Eszközök>beállítások>Speciális alatt van lehetõség alapértelmezett idõk beállítására. Ha külön akarod:rákattintasz Idõsor nézetben a képre, megfogod a szélét és nyújtod vagy zsugorítod.
Hogy mikor váltson azt itt is lehet állítani : http://kepfeltoltes.hu/100913/mm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!