Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy mennyi (249 db)

Hol tudom megnézni személy szerint, hogy mennyi idő volt pontosan a munkaviszonyom/voltak megszakításaim/? Nem tudom, hogy mennyi ídő nem számít annak

Legjobb válasz: Az illetékes OEP-nél megmondják. Listát is kaphatsz, hogy pontosan mikor mennyi ideig dolgoztál.

Az illetékes OEP-nél megmondják. Listát is kaphatsz, hogy pontosan mikor mennyi ideig dolgoztál.
Bocsi az offért: ez ingyen van?
Igen ingyen van. Sokan számítják most ki a korábbra hozott nyugdíj miatt.

Zte Bladenél hol tudom megnézni mennyi adatforgalmat használtam fel? Hol tudom esetleg leállítani, hogy csak wifi legyen. Csak akkor kapcsolnám be a rendes netet, ahol nincs wifi.

Ma vettem a telefont, így még csak most tanulom.Eddig nem volt androidos telefonom. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Tegyél fel egy forgalomszámláló appet, pl NetCounter.

Tegyél fel egy forgalomszámláló appet, pl NetCounter.
Repülõ módban lehet wifizni, legalábbis én tudok. A widgetet csak fogd meg és dobd ki a kukába.
Ugyanúgy mint bármelyik widgetet. Ha hosszan nyomod akkor el tudod pakolni máshova vagy törölheted is. Egy kis nyomkodással elég hamar meg lehet tanulni használni a telefont, illetve rá lehet jönni elég sok mindenre. Repülõ módban lehet wifizni, legalábbis én tudok. Most, hogy nézem tényleg. Eddig lehet azért nem szúrt szemet, mert ha átváltok repülõs módba kikapcsolt a wifi, ezért el is könyveltem magamba, hogy nem megy. Viszont most csak azért is kipróbáltam és visszakpacsoltam a wifit. És tényleg megy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! Sokat segítettetek.Holnap folytatom, most mennem kell. Holnap jövök.:) Szép álmokat!
A kérdező hozzászólása: Szia! Jó kisgép ez a ZTE.Elég jól összebarátkoztunk.Adatokat cseréltem a laptoppal stb. Viszont nem tudok semmit letölteni a marketból, mert a gmail nem enged be.Csináltam újat, jelszót, azonosítót jól írok be.De mégse stimmel. Tudtok ebben segíteni? Köszi!
Nekem az volt a baja, hogy elõször mobilnettel kellett fellépni a marketra, azután felengedett wifivel is. Nem értettem akkor se, hogy miért.
A kérdező hozzászólása: Wifivel próbáltam felmenni, mobilnettel nem.A számítógépen is próbáltam felmenni, de ott sem enged felmenni.Viszont magába a gmail fiókba ugyanazokkal az adatokkal beenged.Most egy kicsit megrekedtem. ??????
Mondom, próbáld mobilnettel, onnantól mûködött nekem a gyári rommal. Vagy olvass utána és tegyél fel fõzött romot, azzal nincs ilyen probléma. http://bladefaq.wordpress.com/
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom. Segítséget kértem a gmailtól, és ezt küldték vissza. Egyetlen olyan felhasználónevet sem találtunk az adatbázisunkban, amely az Ön e-mail címéhez ([email protected]) lenne társítva. Lehet, hogy vmi itt nem stimmel már.
A kérdező hozzászólása: Küldtem egy mailt a gmailról a freemailre.Ezt sem kaptam meg.Pedig a gmailon a küldött levelek között van.
A kérdező hozzászólása: Mobilnetrõl sem ment.Mára befejezem, elegem van a gmailból.
A kérdező hozzászólása: Beírtam a pint, van hálózat, de szerencsére úgy néz ki, hogy nem jön adat.Konkrétan ezt írja, hogy nem tud kapcsolódni, próbálja késõbb.Sorry, unable to connect .Please try later.Persze nem fogok vele próbálkozni.:) Ha valamit nem tudok kérdezhetek? Örülök neki, de most tanulom, eddig nem volt okos telóm. Ja a Places helyek meghatározó widgetet a fõ képernyõrõl hogyan tudom eltávolítani? Visszarakni a rendes helyére.
Hát akkor írd be a pin kódot és ismét tudod majd normálisan használni a telefont. Repülõs móddal mindenféle hálózatot letiltasz a telefonról. Lényegében mindenre fogod tudni használni a telefont csak pont a lényeg funkcióra nem (telefonálás, sms, mms küldés, net használat akár wifin, akár mobilneten ezek egyike se fog menni)
A kérdező hozzászólása: Repülési mód pipa kivételéhez pint kér.
Traffic counter. Külön számolja a wifi és a mobilnet forgalmát, valamint az smseket és a hívásokat is számolja.
A kérdező hozzászólása: Szia Jolinar! Tanácsodra vettem a telót.Tetszik, de van egy pár dolog, amit nem értek.Tudnál segíteni?Állandóan kiírja az idõjárást, híreket.Ezt hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne a netrõl szedje?Köszi!
A kérdező hozzászólása: Vez.nélk és hál.kapcsok, itt már minden pipát kivettem.és mégis jön az új adat.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.válaszoló. Neked is köszi!
http://logout.hu/cikk/android_kezdoknek/bevezeto.html Egy kis szösszenet a kezdõ androidosoknak. Máskor azért célszerû ha vásárlás elõtt tájékozódsz. A net kikapcsolása: Beállítások->Vezeték nélküli és hálózati kapcsolatok->Mobil hálózatok és itt az adatok engedélyezése mellõl vedd ki a pipát. Akkor már tuti nem fog menni a net csak wifin. Vagy az Apn droid is jó. A drasztikusabb megoldás meg a netbeállítások átírása, letörlése.
Örülök, hogy tetszik. :) A netzabáló widgeteket vagy töröld ki/töröld le, vagy ahogy a harmadik is írta, van az APN kikapcsolására külön widget (nekem APN OnOff volt), akkor nem fogyasztja a mobilnetet.
A kérdező hozzászólása: Ki van véve a pipa.Viszont a wifi is ki van kapcsolva, de mégis frissít.Szóval ezért nem értem.Kösz a linket, mindjárt átnézem.
A kérdező hozzászólása: Repülési módot kikapcsoltam.Így nincs kapcsolat, de csak segélyhívás van. :(
Azzal most pont bekapcsoltad, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Így nem jött adat, de csak vészhívás volt.Ez nem megoldás így.Sehol nincs pipa már.
A kérdező hozzászólása: Szia! Sikerült megcsinálnom a gmailt.Gyári beállításokat visszaállítottam, majd mindent az elejérõl csináltam.Új Gmail adatokat kreáltam, de mobilnettel. Innentõl kezdve szépen tudom leszedni a marketról a dolgokat.Köszi az eddigi segítségedet! hálából megy a zöld kéz.Eddig efelejtettem.:)

El szeretném adni a bélyeggyüjteményemet, de nem tudom, hogy mennyit érhet, és nem akarom, hogy átvágjanak! Mit csináljak, hogy ez ne következzen be? hol tudom Fehérváron felértékeltetni?

Legjobb válasz: Szerintem menj antikváriumba, ott tudnak segíteni. A bélyegek értékérõl pedig a minden évben megjelenõ bélyegkatalógusban tájékozódhatsz.

Szerintem menj antikváriumba, ott tudnak segíteni. A bélyegek értékérõl pedig a minden évben megjelenõ bélyegkatalógusban tájékozódhatsz.
Szia! Már elég rég volt, de szeretném megkérdezni, sikerült-e felértékeltetni a bélyeggyûjteményedet, s hol (Fehérváron)? Elõre is köszi a választ. K.


Ha csajból vagy meg nem csúnya :) akkor tudok 1 pár helyet debibe amit kipróbálhatunk ;)
sok pénz kérdése az egész. mert az a liftbérléshez kell, ugyanis h akik éppen rendeltetésének megfelelõen szeretnék használni a liftet, azoktól ki kell bérelni. nem fog miattad Mariska néni gyalog menni az 5. emeletre minden ellenszolgáltatás nélkül, és az sem, aki éjszaka dolgozik vagy éjszaka jön meg a melóból és megy fel a 9.-re.
Sima, bemész egy liftes társasházba a partnereddel, beszálltok a fsz-en, felmentek a legfelsõ szintre, aztán le és ez idõ alatt lehet duhajkodni. :)
szivikém!fogd vissza egy kicsit a perverziodat és akkor talan meglatogathatnal a liftben mikor dolgozni megyek a 23. emeletre;P am mozgoban sokkal jobb mert váratlan lökések is érkezhetnek!!!pusszantás aranybabám (fiu vagy vagy lány?nemazert kerdezem nehogy azt hidd hogy válogatos vagyok csak érdeklõdnek)

A meleg miatt befonatnám a hajam de nem tudom hol és hogy mennyibe kerülne?

Budapesten élek, azt hiszem a józsef körúton láttam egy afro hajszalont ismeri valaki? Drága? Igazából nem afro fonást szeretnék csak nagyon melegem van és a vállam allatt érő hajamat szeretném talán parketta fonással befononatni. Jó és nem túl drága fodrászt is ajánlhatok aki meg csinálná.

Legjobb válasz: Miért nem kéred meg inkább az egyik ismerõsöd, hogy fonja be? :) Sokan tudnak így fonni. Max 5 perc alatt meg van az egész, mert nem egy bonyolult dolog és még fizetned sem kellene érte.

Miért nem kéred meg inkább az egyik ismerõsöd, hogy fonja be? :) Sokan tudnak így fonni. Max 5 perc alatt meg van az egész, mert nem egy bonyolult dolog és még fizetned sem kellene érte.

Hogyan lehet wifi netem? Mit kell tennem, Bp-n hol tudom lebonyolítani? Mennyi a havi díja és mi kell hozzá a laptopon kívül?

Legjobb válasz: vezeték nélküli internetre gondoltál? bemész az egyik szolgáltatóhoz és veszel egy csomagot de ha csak otthon szeretnéd használni, akkor kell egy internetelõfizetés, ha van digi, akkor azt választod, veszel egy routert, beállítod, és már otthon tudsz is netezni

vezeték nélküli internetre gondoltál? bemész az egyik szolgáltatóhoz és veszel egy csomagot de ha csak otthon szeretnéd használni, akkor kell egy internetelõfizetés, ha van digi, akkor azt választod, veszel egy routert, beállítod, és már otthon tudsz is netezni
Elõször is egy internet elõfizetés azután egy ruter, ha van upc a környéken õk adnak wifis modemet most dijjmentesen: http://www.upc.hu/kabel-internet/

Mennyibe kerül egy adott ország állampolgárságát megszerezni, tényleg több millió Ft? Hol tudok utánanézni, hogy hol mennyi?

Legjobb válasz: Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?

Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?
Utolsó vagyok: eszembe jutott, hogy kellett valami konzuli elbírálási díjat is fizetnem és az is 120 ezer körül volt, szóval inkább 520 ezret mondanék.
Az adott ország konzulátusán tudsz telefonon érdeklõdni a folyamatról is meg az összegekrõl is.
feketén még talán 3 milla is megvan:D Egyébként meg az nem így mûködik, hogy megveszed:D
A kérdező hozzászólása: Ja, azt tudom, hogy van vizsga. De tisztán kb mennyi:?
elsõ vagyok. szerintem a nagykövetségnél tudsz utánanézni. de nem csak pénz kérdése a dolog. letelepedési engedély, munkahely, x kintöltött év stb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni?

PayPal-be ha belépek, hogy tudok pénzt rakni a számlámra, ill hol nézhetem meg hogy mennyi van rajta?

Képtelenség kiigazodni rajta.

Legjobb válasz: hogy tudok pénzt rakni a számlámra top up menupontban, DE teljesen felesleges feltolteni ha van kartyad hozzarendelve az acchoz hol nézhetem meg hogy mennyi van rajta? rogton a szemed elott vab, account balance nev alatt

hogy tudok pénzt rakni a számlámra top up menupontban, DE teljesen felesleges feltolteni ha van kartyad hozzarendelve az acchoz hol nézhetem meg hogy mennyi van rajta? rogton a szemed elott vab, account balance nev alatt
"Képtelenség kiigazodni rajta." Dehogy is az, ennél egyértelmûbb már nem is lehetne.
A kérdező hozzászólása: annak aki jól tud angolult. 1. köszi

Honnan tudom meg, hogy mennyi adatforgalmam van T-m**il-nál, D**ino 5 díjcsomagban vagyok, és 3000 Ft felett töltöttem fel, aktiváltam a Bónuszt, és már csak azt nem tudom, hogy hol lehet megnézni, hogy mennyi adatforgalmam van?

Mert az oké hogy 30 at adtak és 30 napon belül el kell használni, de majd 20 nap mulva hol tudom megnézni hogy mennyi van!

Legjobb válasz: Mi ez a T-m**l? :D

Mi ez a T-m**l? :D
A kérdező hozzászólása: T- mobile, és nem havidíjas vagyok
1. Task killer vagy task manager. De szerintem egyiket se érdemes hasznánli. 2. 3g watch dog. Be tudod állítani mennyi net áll rendelkezésedre és még %-osan is kiírja, hogy abból mennyit használtál el. Még az is beállítható, hogy ha elfogyna a keret akkor tiltsa a mobilnet kapcsolatot. Ja és ez csak a mobilnetes forgalmat nézi. A wifi-t azt nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!