Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy melyek a (114 db)

Fehér IPhone 5 16 gb-os telefont szeretnék venni a Tmobile-ban csak nem tudom hogy melyikben. Szerintetek hol olcsóbb?

A Westendi Tmobile-ban(Budapest) drágább vagy nem,mert most megyek oda és arra gondoltam hogy ha már megyek úgy akkor megvenném ott!és az a kérdés hogy ott nem-e drágább mint ha megvenném a Tmobilban ami nem a westendben van. Ezt azért szeretném tudni mert az egyik ismerősöm vett a westendi tmobilban egy telefont és az drágább volt mintha nem a westendbeb vette volna meg! Szerintetek hol olcsóbb,melyik tmobileban??

Legjobb válasz: Mindegyik T-Mobileban ugyanannyiba kerul:) Egyedul az online es a bolti arak kozott van kulonbseg.

Mindegyik T-Mobileban ugyanannyiba kerul:) Egyedul az online es a bolti arak kozott van kulonbseg.
A kérdező hozzászólása: köszi!:D


GYES igényléséhez hol tudom megnézni, hogy melyik a területileg illetékes MÁK, ahová a papírokat kell küldenem?

Legjobb válasz: mak.gov.hu Itt ki is töltheted az igénylést, kinyomtatod,, és beküldöd.

mak.gov.hu Itt ki is töltheted az igénylést, kinyomtatod, , és beküldöd.
vagy allamkincstar.gov.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!
Internet, Google beütöd , tájékozódsz, Döntés a tiéd.
Mit értesz "megéri" alatt? Kb. minden bankban nyithatsz USD alapú számlát. Mindenhol lesz havi számlavezetési díj, tranzakciós díj, és baromi alacsony kamat.
Mûködõ Sony PSP emulátor PCre nincs.
a legjobb sony playstation emulator-nak a neve az hogy:ilyen salynos nem létezik1.9.6.7-es verzió!!! Na jó most viccen kívül már legalább 15-en megkérdezték akkor nézd meg elõször még mielõtt megkérdezed!!!!!

Hol tudok utána nézni a Szent István Kórházban, hogy melyik orvos végzett rajtam műtétet?

Elvesztettem a zárójelentést és ha még praktizálna mennék hozzá egy újabb m?tétre? Lassan 3 éve volt, de jó lenne, ha ? csinálná a mostanit is.

Legjobb válasz: Nézz utána, milyen orvosok vannak azon az osztályon, csak beugrana a neve, ha látnád!

Nézz utána, milyen orvosok vannak azon az osztályon, csak beugrana a neve, ha látnád!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Ha esetleg nem sikerül, mert még így se ugrik be a neve, akkor fel is hívhatom a kórházat és kérhetem, hogy kapcsoljanak valakit az osztályon, hátha megtudják nézni?
Elvileg a zárójelentések 1 példányát a körzeti háziorvosnál kell leadni, még akkor is ha nem tb mûtétrõl van szó, tehát 1 példánynak kell lennie a háziorvosodnál.Menj le biztosan lefénymásolja neked.
Számitogápes rendszer az utolsó korházba is legalább már 10 éve van, elmész bejelentkezel, és ott minden eseted megjelenik, annyit kérjél hogy nézzék meg ki mütött, ha norm a betegfelvételis, vagy a regisztrácios akkor ingyen elmondja, amugy hivatalosan azt hiszem 2500 ft-ért adják már ki a régi zárot, nálunk ez igy van Debrecenbe
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Az elsõnek üzenem, hogy a honlapon nem tudtam utána nézni! Az utolsó kettõnek is köszönöm, az lesz szerintem, hogy bemegyek így is úgy is a házi dokihoz beutalóért, mert õ bõrgyógyász, és tud a problémámról amihez a másik orvos szükséges, hátha megtaláljuk a kartonomba. Ha ott sincs akkor meg bemegyek a kórházba és a beutalót megmutatom és megkérdezem, hogy el tud-e vállalni újra. Nagyon köszönöm a segítségeteket! Remélem ti nem lesztek ilyen helyzetbe mint én, hogy elfelejtitek ki volt az orvos és még a zárójelentésetek se lesz meg!!! Pedig a gyermekkori vakbél mûtétes papírtól kezdve a legutolsó vérvételig minden megvan kivéve az. Kész vagyok!!

Hol tudom megnézni, hogy melyek a leggyakoribb fiú és lánynevek?

Elöre köszi a választ.

Legjobb válasz: http://cache.porousher.hu/application/names/v1/include/src/s..

American expess karit kaptam. Nem tudom, hogy melyik atm fogadja el mert nálunk a faluba a knh atm ki dobta hogy ezt a kártyát nem fogadja el Fehérvár környékén hol van olyan atm ahol fel van tüntetve a logo az atm-en hogy elfogadja?

Legjobb válasz: Az egy hitelkártya! Azzal kp-t felvenni a legnagyobb õrültségek egyike! A gatyádat rá fogod fizetni. Inkább nézd át, hogyan mûködnek a hitelkártyák, és utána dönts, hogy használni akarod-e egyaáltalán.

Az egy hitelkártya! Azzal kp-t felvenni a legnagyobb õrültségek egyike! A gatyádat rá fogod fizetni. Inkább nézd át, hogyan mûködnek a hitelkártyák, és utána dönts, hogy használni akarod-e egyaáltalán.
Úristen. Nagyon helyesen írja az elsõ válaszoló. ez NEM betéti, hanem hitelkártya, vagyis jelenleg NINCS mögötte fedezet. Kitõl kaptad ezt a "nesze semmi, fogd meg jól" ajándékot, ami után még te fizethetsz éves kártyadíjat és nagyon durva THM-eket?? Azonnal add vissza a "kedves" ajándékozónak, amilyen gyorsan csak tudod és inkább kérd, hogy ha adni akar valamit, akkor ne csak kötelezettséget adjon, hanem valóban ajándékot (akár vásárlási utalványt is). Örülj neki nagyon, hogy nem tudtál készpénzt felvenni róla, egyrészt, mert: - vissza kell fizetni - durván kamatostól kell visszafizetni - a készpénzes tranzakcióknak hitelkártya esetében sokezres külön költsége van (nem erre való) Nem tudom, hány éves vagy, ha 18. év alatti, akkor megértem, hogy ez valami nagy ajándéknak látszik, de a valóságban nem az. Ha elmúltál 18. éves, akkor nagyon sajnálom, hogy kimaradt az életedbõl ez a hitelkártya/betéti kártya/kinek a pénzét milyen áron költöm lecke a pénzügyi kultúrából. Nincs semmi veszve, azonnal szüntesd meg, pénz nélkül, hitelbe ne vásárolj fogyasztási cikkeket. Butaság.
Rokonokat, szülõket , keresztszülõket megkérdezni melyik templomban volt!!!
Ha a rokonok nem emlékeznek rá, az akkori lakhelyetekhez közeli plébánia-hivatalokban próbálkozz. De legalább a keresztanyád emlékezni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!