Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy melyek (180 db)

Mi is a kérdés?
Az ékszíj (hosszbordás szíj) amit látsz a motor bal oldalán, ami a generátort is hajtja! (Következõ kérdés: melyik a generátor?) :D A vezérmû szíjat nem látod, be van burkolva. A cseréjérõl ne is álmodd, hogy megcsinálod! Az (ön)indítót a motor hátsó felén a leömlõ alatt keresd. (Melyik a leömlõ?)
Na itt egy kép: http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/86/1737/12855875/.. A piros karikánál futó keresztben bordázott a vezérmûszíj, a másik az hosszbordás ékszíj.
A piros karika felett kissé balra látszik az önindító hátsó fele is...

American expess karit kaptam. Nem tudom, hogy melyik atm fogadja el mert nálunk a faluba a knh atm ki dobta hogy ezt a kártyát nem fogadja el Fehérvár környékén hol van olyan atm ahol fel van tüntetve a logo az atm-en hogy elfogadja?

Legjobb válasz: Az egy hitelkártya! Azzal kp-t felvenni a legnagyobb õrültségek egyike! A gatyádat rá fogod fizetni. Inkább nézd át, hogyan mûködnek a hitelkártyák, és utána dönts, hogy használni akarod-e egyaáltalán.

Az egy hitelkártya! Azzal kp-t felvenni a legnagyobb õrültségek egyike! A gatyádat rá fogod fizetni. Inkább nézd át, hogyan mûködnek a hitelkártyák, és utána dönts, hogy használni akarod-e egyaáltalán.
Úristen. Nagyon helyesen írja az elsõ válaszoló. ez NEM betéti, hanem hitelkártya, vagyis jelenleg NINCS mögötte fedezet. Kitõl kaptad ezt a "nesze semmi, fogd meg jól" ajándékot, ami után még te fizethetsz éves kártyadíjat és nagyon durva THM-eket?? Azonnal add vissza a "kedves" ajándékozónak, amilyen gyorsan csak tudod és inkább kérd, hogy ha adni akar valamit, akkor ne csak kötelezettséget adjon, hanem valóban ajándékot (akár vásárlási utalványt is). Örülj neki nagyon, hogy nem tudtál készpénzt felvenni róla, egyrészt, mert: - vissza kell fizetni - durván kamatostól kell visszafizetni - a készpénzes tranzakcióknak hitelkártya esetében sokezres külön költsége van (nem erre való) Nem tudom, hány éves vagy, ha 18. év alatti, akkor megértem, hogy ez valami nagy ajándéknak látszik, de a valóságban nem az. Ha elmúltál 18. éves, akkor nagyon sajnálom, hogy kimaradt az életedbõl ez a hitelkártya/betéti kártya/kinek a pénzét milyen áron költöm lecke a pénzügyi kultúrából. Nincs semmi veszve, azonnal szüntesd meg, pénz nélkül, hitelbe ne vásárolj fogyasztási cikkeket. Butaság.


Fehér IPhone 5 16 gb-os telefont szeretnék venni a Tmobile-ban csak nem tudom hogy melyikben. Szerintetek hol olcsóbb?

A Westendi Tmobile-ban(Budapest) drágább vagy nem,mert most megyek oda és arra gondoltam hogy ha már megyek úgy akkor megvenném ott!és az a kérdés hogy ott nem-e drágább mint ha megvenném a Tmobilban ami nem a westendben van. Ezt azért szeretném tudni mert az egyik ismerősöm vett a westendi tmobilban egy telefont és az drágább volt mintha nem a westendbeb vette volna meg! Szerintetek hol olcsóbb,melyik tmobileban??

Legjobb válasz: Mindegyik T-Mobileban ugyanannyiba kerul:) Egyedul az online es a bolti arak kozott van kulonbseg.

Mindegyik T-Mobileban ugyanannyiba kerul:) Egyedul az online es a bolti arak kozott van kulonbseg.
A kérdező hozzászólása: köszi!:D
Internet, Google beütöd , tájékozódsz, Döntés a tiéd.
Mit értesz "megéri" alatt? Kb. minden bankban nyithatsz USD alapú számlát. Mindenhol lesz havi számlavezetési díj, tranzakciós díj, és baromi alacsony kamat.

Melyik részben csókolja meg Lucia Elie-t a Rave Master-ben? A mangában tudom hogy hol, de az animében sajnos nem :/

Legjobb válasz: http://ravemaster.wikia.com/wiki/Story_Arcs Ha tudod melyik manga fejezet , keresd meg hogy melyik arc-ban van mellette vannak hogy azok mely anime részek . Ha nincs mellette semmi akkor nem lett meg animálva . A rave master anime csak a Symphonia arc végéig lett meganimálva.

http://ravemaster.wikia.com/wiki/Story_Arcs Ha tudod melyik manga fejezet , keresd meg hogy melyik arc-ban van mellette vannak hogy azok mely anime részek . Ha nincs mellette semmi akkor nem lett meg animálva . A rave master anime csak a Symphonia arc végéig lett meganimálva.
Rokonokat, szülõket , keresztszülõket megkérdezni melyik templomban volt!!!
Ha a rokonok nem emlékeznek rá, az akkori lakhelyetekhez közeli plébánia-hivatalokban próbálkozz. De legalább a keresztanyád emlékezni fog.

Hol tudom az interneten figyelemmel kísérni, hogy mikor lesznek az egyes bajnokságok meccsei? És ha van ilyen, akkor hol tudom megnézni, hogy mely magyar nyelvű adón közvetítik (ha közvetítik egyáltalán)?

Els?sorban a BL és a Bundesliga érdekelne, de ha bármely másikról tudtok valamit, azt is megköszönöm.

Legjobb válasz: Ja, azt kifelejtettem, hogy fociról beszélek.

A kérdező hozzászólása: Ja, azt kifelejtettem, hogy fociról beszélek.
http://www.eredmenyek.com/ ez jó kis oldal minden bajnokság meccseit mutatja (idõpontot is), nemzetközi meccseket és hogy ha közvetíti magyar adó akkor melyik.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hülye kérdés lesz, de ezek, amiket kiír, most az elõzõ szezon meccsei? És a 2010-2011-es szezon meccsei mikor fognak felkerülni? Amúgy köszi a linket.
Igen amiket most még kiír az még az elõzõ szezon májusi meccsei. Azt hogy mikor lesznek fent a 10-11es szezon meccsei nem tudom de szerintem csak az 1. forduló elõtt 1-2 héttel.
majd a sorsolástól függ, azthiszem csak a premier lieg-et sorsolták már ki, a többi top liga még nincs - olasz, spanyol, német stb...
http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports Ezen nézni is tudod õket
Én is pont ott akadtam el. :/
beállitások jármû irányitása spexc jobbra balra fel stb ittállitsd be én ált a nyilakra szoktam táckor:D átlósan dönteni meg úgy kell hogy pl bal átló specbal+spec fel
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :)
Nm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!