Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy jók e a (2 db)

Hol tudom megnézni hogy jók e a babám méretei?

Mindig azt mondtják hogy kis csöpp babára készüljek

Legjobb válasz: WWW.mamanet.hu,magzat méretek:)

Szia, http://www.mamanet.hu vagy http://www.timmermann.hu oldalakat tudom ajánlani, de ha a te babád mérete eltérõ, attól még lehet makk egészséges, és legalább nem szenvedsz annyit a szülésnél. Jó böngészést.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hogyan tudnám a tüdökapacitásomat a legjobban fejleszteni vagy hol tudom megnézetni, hogy jó-e? Futás meg ilyenek llehet, hogy jók is lennének, de az a baj, hogy tömegnövelésbe vagyok.

Nem futkározhatok észnélkül sem, és dagadt sem vagyok, hogy azért fulladjak, mert 173cm 72 kg. Asztmás sem vagyok, mert voltam asztam vizsgálaton. Viszon nagyon hamar kifulladok, pl. ha neki állok futni már 2perc után leveg?t nem kapok. Rendesen sóhajtozni kell a leveg?ért. Mondjuk néha simán is, ha nem mozgok, de nincs semmi bajom elvileg. Vérvételen sincs semmi pozitív. Egyszer?en nem értem, hogy miért fulladok ki ilyen hamar, és ugyeha az oxigén ellátásom sem a legjobb akkor a fejl?dés is elfog maradni, mert sok oxigén kell a vérbe.

Legjobb válasz: Mert neked is légszomjad volt/van?

A kérdező hozzászólása: Mert neked is légszomjad volt/van?
miért ne lehetne tömegnövelés alatt állóképességi edzést végezni? egyszerûen visszapótolod az elégetett calt és kész. folyamatosan cal pluszban marad az étrend. azért fulladsz ki, mert gyenge az állóképességed. amik a legjobbak rá- kettlebell swing ugrókötél zsákolás kocogás
Taichi, Jóga. Meg kell tanulni levegõt venni, gyakorolni kell a hasi légzést. Ez tanulás és gyakorlás, tök mindegy hogy közben éppen zabálsz és gyúrod a vasakat :)
Igen az volt régebben, de már nincs. Most már megszokásból csinálom. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!