Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy jó (87 db)

Arany ékszereket hol tudok eladni jó áron? Honnan tudhatom, hogy mennyit kérhetek érte? A bevizsgálásnak milyen ára van?

Legjobb válasz: A neten nézzél körül. Attól függ, hogy hol laksz. Én csak Bp-n tudok egy helyet ajánlani.

A neten nézzél körül. Attól függ, hogy hol laksz. Én csak Bp-n tudok egy helyet ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Budapesten hol?
Sorry a késõ válaszért, nem voltam net közelben. Ez a honlapjuk http://www.brillancy.hu/tortarany.php

Van egy lány, akinek már felkészültem rá, hogy szerelmet vallok neki, de nem tudom, hogy jó ötlet-e és ha igen, mikor és hol?

12. -es fiú vagyok és van egy lány osztálytársam akibe ?rülten beleszerettem, de olyan szinten, hogy nap- nap után csak rá gondolok, s?t, nem egyszer (hanem milliószor) vele is álmodom. Együtt táncolok vele szalagavatós táncra, és történetesen tudom, hogy tudja, hogy szeretem, mégsem tudok vele egyr?l a kett?re jutni. Egyszer már elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, és kedve sincs. Beszélgetni szoktam vele, de sajnos nem olyan beszélget?s fajta (nem csak velem nem beszélget).

Legjobb válasz: Jajj, de aranyos vagy...:) Ha a neki írott verseket sem szereti, akkor szerintem gáz van vele... "Egyszer már elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, és kedve sincs." Ez nem túl bíztató... Lehet, hogy nem tetszel neki, de lehet, hogy csak szimplán félénk, vagy csak szimplán undok... De ha tetszel neki akár egy kicsit is, akkor nem tudom elhinni, hogy nem hatódik meg egy verses vallomástól. Ez olyan romantikus!:P Szerintem mindenképp próbáld meg, nincs vesztenivalód.

Jajj, de aranyos vagy...:) Ha a neki írott verseket sem szereti, akkor szerintem gáz van vele... "Egyszer már elhívtam moziba, de azt mondta nem ér rá, és kedve sincs." Ez nem túl bíztató... Lehet, hogy nem tetszel neki, de lehet, hogy csak szimplán félénk, vagy csak szimplán undok... De ha tetszel neki akár egy kicsit is, akkor nem tudom elhinni, hogy nem hatódik meg egy verses vallomástól. Ez olyan romantikus!:P Szerintem mindenképp próbáld meg, nincs vesztenivalód.
szerintem hívd el még egyszer valahová amúgy akkor mond neki amikor úgy érzed...belülrõl elfog egy érzés, hogy na MOST:) és akkor:P
A kérdező hozzászólása: Megvan az eredmény, moziba nem jött, verses vallomás után természetesen nemet mondott :(

A baratnom eltunt szeretnek szerkeszteni egy jo minosegi kepet rola (hogy keressul, a leirasat hol lattak utoljara lablabla) de hol tudok ilyet szerkeszteni? Nem akarok gagyit.

Legjobb válasz: Hallod eltûnik a barátnõd és az a legfontosabb, hogy hol szerkeszted meg a képét?? Ez nagyon komoly...

Hallod eltûnik a barátnõd és az a legfontosabb, hogy hol szerkeszted meg a képét?? Ez nagyon komoly...
Ott a Word. Feltéve ha Windows-t használsz. Adok tippeket, hogy szórólapokat csinálj: - a kép lehetõleg minél frissebb legyen - írd le, mik a fõbb ismertetõ jegyei (magasság, testtömeg, szemszín, hajszín, haj hosszúsága, sebhely, anyajegy, tetoválás... fülbevaló, ékszerek nem ide tartoznak, azokat ellophatják tõle) - mikor tûnt el - eltûnésekor milyen ruhát viselt - aki látta, hol érdeklõdhet (mobilszám, cím) - rendõrség telefonszáma is szerepeljen a szórólapon (nem a 107 meg a 112) - a cím legyen piros, hogy magára vonzza a figyelmet, a szöveg pedig fekete, jól olvasható, egyszerû szerkesztésû - a kép minél jobb nagyobb és JÓ minõségû legyen (arckép + akár egész alakos fotó) - a papírt nejlon irattartóba téve ragaszd ki ahová csak tudod, így az esõtõl nem ázik szét és lesz olvashatatlan. Ne szerkeszd a képet, nem kell a csilivili


Nagyon szeretem a kémiát nagyon jó vagyok belőle (versenyeket nyertem stb. ) de nem tudom hogy hol tanuljak tovább. Kémiával hol érdemes tovább tanulni?

ármit megtanulok mellé, matekot fizikát bioszt ha megtlálom a megfelelő utat de még egyelőre nem tudom. most megyek 12. be és még nem tudom melyik egyetemen és milyen szakon tanuljak tovább. kíváncsi vagyok a véleményetekre hogyha bármelyik egyetem bármelyik szakára bekerülhetnétek (ahová az egyik felvételi tantárgy a kémia) akkor hova mennétek és hogy döntenétek. (fizetés,életpálya,karrier,külföldi lehetőségek, itthoni lehetőségek stb...) előre is köszönöm aki leírja és kifejti a vélemyényét.

Legjobb válasz: Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.

Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.
Az orvosi szakma nem érdekel? Mert oda kell még kémia. Esetleg a gyógyszerészeti kar?
Szóval attól függ, hogy te milyen pálya iránt érzel szimpátiát. Szerintem az orvosin mindenképp gondolkozz el (már ha érzel bármiféle "vonzalmat" e terület iránt). Vagy tényleg lenne még a vegyészmérnök. Azzal ha végeztél gyógyszergyáraknál tudnál elhelyezkedni.
Még csinálj meg addig egy nyelvvizsgát, hogy kiemelkedõen jó pontszámod legyen a felévételihez. Mert mindenhova magas pontszám kell.
Gyógyszerész/vegyészmérnök 5 év szopás, utána nagyon jól fizetõ munka.
Gyógyszerésznek. A profession.hu álláslehetõségeit folyamatosan olvasom és nagyon-nagy karriert lehet befutni az említett diplomával. S elsõsorban nem is az egészségügy területén kiemelkedõ a gyógyszerész diploma, hanem a kereskedelemben, a marketingben, a gazdaságban. S mintttudjuk manapság is a gazdasági szakemberek viszik haza a legtöbb lóvét, mégpedig a gyógyszeriparban. Ezért ajánlom. Pl.: http://www.profession.hu/hu/allas/ertekesitesi-vezeto-multin.. http://www.profession.hu/hu/allas/uzletfejlesztesi-menedzser..
Szerintem is gyógyszerés ( persze csak ha érdekel ez az irány ) itt sok a kémia és ha elvégzed akkor eltudsz vele helyezkedni de ha tovább mész doktorisuli akkor majd kutató is lehetsz!

Vki tudja hogy hol tudok Győr környékén legolcsobban venni gördeszkát ami kezdéshez jo?

Legjobb válasz: Ha újat akarsz, akkor Hervis/Decathlon (ott láttam 5-6 ezer körül) vagy valamilyen nagyáruház. Ha jó a használt is, akkor nézz szét valamelyik lomisnál! (én 300-ért vettem az enyémet) Szerintem drágábbat csak akkor érdemes venni, amikor már több trükköt is jól tudsz és profin deszkázol...

Ha újat akarsz, akkor Hervis/Decathlon (ott láttam 5-6 ezer körül) vagy valamilyen nagyáruház. Ha jó a használt is, akkor nézz szét valamelyik lomisnál! (én 300-ért vettem az enyémet) Szerintem drágábbat csak akkor érdemes venni, amikor már több trükköt is jól tudsz és profin deszkázol...
A kérdező hozzászólása: jaja köszi mar beszereztem egy viszonlyag jobb márkájut, köszi : )

Hol talalok egy osszefogo irast 6.1.2 ios ra felteheto programokat cydiabol es hogy melyik mire jo? JBztem a telefonom de egyenlore azt se tudom hogy a cydiaban belul hol talalok ilyen tweakeket vagy miket.

Ekezetekert bocsanat!

Legjobb válasz: Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak

Elõször is keresel megbízható repokat aztán meg a youtubeon van egy csomó video hogy milyen tweakek vannak

Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.

Legjobb válasz: Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))

Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :) )

Honnan tudom hogy nátha vagy allergia? Már jó ideje váladékos a nozija hol jobban hol kevésbé.

Én allergiás vagyok lehet hogy a babám is de hogy tudom meg? 2 hónapos és allergiát csak 3 éves kortól mutatnak ki.

Legjobb válasz: Megfázott. 2 hónaposan nem allergiás.

Megfázott. 2 hónaposan nem allergiás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!