Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy fiú (14 db)

Fiúk és lányok mit gondoltok, hol lehet értelmes fiúval találkozni, azt tudom már hogy nem a discokban. Szerintetek?

Legjobb válasz: Nézd én már egy éve egyedül vagyok. Ismerkedni vagy diszkóban, vagy társkeresõn lehet. Az más kérdés, hogy ezek milyen minõségben mennek... Mert az fix, hogy egyetemen, utcán, könyvtárban soha az életben nem fogsz egyetlen srácot sem találni. Nem jönnek oda, nem hívnak el randira, csak akkor, ha tálcán kínálod fel magad. Értsd ez alatt, hogy táncolsz vele, te mész oda, jó mélyen belenézel a szemébe, hogy észrevegyen, vagy írsz neki egy emailt, hogy szeretnéd megismerni. De maguktól aztán semmit... Baráti társaságban azért nem találsz párra, mert nem akarnak feszültséget, vagy közbelép a haver, más esetben meg csak félnek a visszautasítástól. Az egész egy óriási zsákutca, amibõl én már nem is akarok kikerülni. Elfogadtam, hogy így van. Pl ma is olyan aranyos volt egy fiú, végig bámult a buszon, de asszed megszólított, vagy valami? Pedig nem küldtem volna el...

Nézd én már egy éve egyedül vagyok. Ismerkedni vagy diszkóban, vagy társkeresõn lehet. Az más kérdés, hogy ezek milyen minõségben mennek... Mert az fix, hogy egyetemen, utcán, könyvtárban soha az életben nem fogsz egyetlen srácot sem találni. Nem jönnek oda, nem hívnak el randira, csak akkor, ha tálcán kínálod fel magad. Értsd ez alatt, hogy táncolsz vele, te mész oda, jó mélyen belenézel a szemébe, hogy észrevegyen, vagy írsz neki egy emailt, hogy szeretnéd megismerni. De maguktól aztán semmit... Baráti társaságban azért nem találsz párra, mert nem akarnak feszültséget, vagy közbelép a haver, más esetben meg csak félnek a visszautasítástól. Az egész egy óriási zsákutca, amibõl én már nem is akarok kikerülni. Elfogadtam, hogy így van. Pl ma is olyan aranyos volt egy fiú, végig bámult a buszon, de asszed megszólított, vagy valami? Pedig nem küldtem volna el...
egy lány is uu leszólíthat 1 srácot...nincs azzal semmi...nem kell a lánynak arra várni h mikor szólít már le.
hol laksz ?
Köszi... :D
Sok sikert!:D
Például nem r*banc és nem hisztizik. Nem divatp*csa. Okos, épeszû. Például :)
Normális? Mi az, hogy normális? Nagyon tág fogalom. Én pl. már egy olyan nõvel is beérném, aki picivel szebb az ördögnél, csak legyen valami, mert megõrülök. De ez már tényleg off.:)
Sajnos nem, és nem is bírnám ki nélküle. Nem akarom részletezni az okokat mert nagyon off topic lenne, és nem hiszem hogy bárki kíváncsi rá, meg az önsajnálkozásomra, de nekem nem adatik meg hogy szórakozzak, vagy lányok között tobzódhassak. Nagyon-nagyon szûk réteg jön be. (nem, nem emo-sokra és hasonló agyamentekre gondoltam, hanem normális lányokra, csak belõlük kevés van)
17 évesen már az igazit keresed? Inkább lazulj egy kicsit, add lejjebb az igényeid, és szórakozz. Az igazit ráérsz megtalálni vagy 10 év múlva.
mûszaki üzletek :D én is normális vagyok, és aki tényleg normális, az otthon van, és csinál valami értelmeset.
Eszembe jutott még valami - saját körben mozgás. Ha nincs olyan hobbid, akkor itt az ideje belevágni egybe, amire régóta vágytál. Nekem ez pl. a siklóernyõzés vagy az íjászat (hogy késõbb lovasíjászkodhassak). Vagy kutyasuli, kutyás rendezvények. Stb. Vagy hastánc - bemutatókon tuti tudsz ismerkedni fellépés után. Szóval ki is mozdulhatsz, csak éld az életed, csináld, amit szeretsz, és tartsd nyitva a szemed. Találd meg a saját utad, közben majd jön a szerencse. :) (Én ajánlottam a netes társkeresést.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket, van már egy ilyesmi elképzelésem, csak sokszor kevés az idõm például nemsokára ismét suli +dolgozok is, így nehézkesebb egy hobbi beiktatása.
Norb66: "nem hisztizik" Nekrofil vagy? Mert ha nem, akkor ilyet nehéz lesz találni. :)
A kérdező hozzászólása: Norb66--Kivételes vagy, mert ilyen fiatalon komoly kapcsolatot keresel.Nem mindenki azt csinálja és úgy gondolkodik mint a vele egy korban lévõk, például én sem.Ugyanúgy, mint neked lányt, nekem fiút nehéz olyat találni.Sajnos ez van.
Nem tudom, de engem is érdekelne a válasz:) Bármerre járok, kevés normális sráccal találkozok, akikkel meg lenne az összhang. Igen, 18 vagyok, nem kell még az igazit keresnem, de egy olyan fiút találni csak nem bûn, aki megbecsül, és nem vág át mint szart a palánkon, nem? És hová megy a világ? Nem tudom, nõként adni kell a jeleket, de szerintem a férfinek illendõ kezdeményeznie. Az a bizonyos "vadász ösztön" már nincs meg?
Udvarlásra ne várj, mert nem fog udvarolni senki, ez már nem így megy, a nõ nem felsõbbrendû, hogy körberajongják, neked is tenni kell ha pasit akarsz, nem várhatod a sült galambot.
Régen sem azért udvaroltak a nõnek mert az felsõbbrendû volt. Nagyon el vagy tévedve... Önszántukból udvaroltak, mert szerették volna hogy a nõ az övék legyen. A mostani pasik meg csak siránkoznak, hogy így nincs barátnõm, meg úgy nincs, no meg olyanokat írnak mint te kedves utolsó. Igen, a szerepek felcserélõdtek, ezért tartunk ott, ahol.
De ugyanakkor az is igaz, hogy nekem nem is olyan "nõk" kellenek mint amilyen nekik van. Szóval féltékeny nem vagyok egy kicsit se, de igazságtalan :)
Meglehet :) De nem vagyok se kocka, se izomagyú, se hülye (legalábbis rossz értelemben ^^) se homokos. De az igaz hogy nem adnám oda magam akárkinek, már én is beálltam az igazit keresõk közé :)
Norb66-ha nekik van nõjük, neked nincs, akkor talán mégsem olyan selejtek, és benned van a hiba.:)
hát az értelmesebbek otthon maradtak és sajnos a mai technikáknak köszönhetõen elkockultak :D na jó nem, biztos akad még pár normális vhol. de hol??? :D
A kérdező hozzászólása: A fõvárosban.
koncerteken :P már ott azzal aki nem részeg XD egyébként meg járj klubbokba, ha sulis vagy iskolai összejövetelekre, vagy kérj meg néhány ismerõsödet, hogy hozzanak össze a haverjaikkal :D esetleg neten is keresgélhetsz 15/L
ha mutatsz képet lehet hogy normális csávó vagyok:ÐÐÐÐÐ gyere ki 15kerbeee
Lassan már beszorul minden "értelmes" ember a net mögé.... Egyre kevesebbel lehet az utcán vagy szórakozóhelyeken összefutni.... A másik meg, hogy akár egy kajáldába is a legtöbben a barátnõikkel mennek el, vagy a srácok a haverjaikkal...és odamenni egy társasághoz mindig nehezebb, mintha egyedül lenne az illetõ!
Vagy vársz, mert nagy szerencse kell, hogy egy ilyen pasi megtaláljon, az én barátnõm ezért szerencsés:) Vagy pasizol és keresel egyet. 20f
A kérdező hozzászólása: Igazad van, mert, ha esetleg eljutok valamelyik szórakozó helyre, akkor is az jön le nekem, hogy mindegyik fiú csak azt akarja.Nem állítom, hogy csak olyanok járnak discózni, de én sajnos csak ilyen fiúkkal találkoztam. Udvarolni ma már azt gondolják nekünk lányoknak kell, nincs már az mint régen pár éve akkor én még tapasztaltam, hogy meghívnak egy italra és beszélgetni szeretnének vagy csak nyomulás nélkül táncolni. Nagyon rossz felé tart a világ ebbõl a szempontból is.-:)
Akárhol (a diszkón kívül persze), csak meg kell látni õket. Aki normálisan öltözködik (nem trikó -20 fokban pl.), az vagy normálisan viselkedik és nem rajoskodik vagy játssza az eszét lehet hogy normális és megér egy "közelebbrõl" megnézést. :) Ja és a csaja is sok mindent elárul róla. Akinek p*csa "kinézetû" barátnõje van, arra nem kell irigynek lenni :) 17/F
Igen, akkor a következõ években az lesz a trend, hogy az egyedülálló lányok (akik komoly kapcsolatot szeretnének egy normális férfival)sorra szólongatják le a számukra szimpatikus fiúkat az utcán, bevásárlóközpontban, suliban. Gyönyörû kilátások, mert ha mi nem lépünk semmit, örökre vénlányok maradunk. Akkor most kinek is kell kapcsolat? Mert azoknak a fiúknak, akik ülnek a babérjaikon, gyanítom nem. De azt elvárják, hogy egy lány odalépjen eléjük és ismerkedést kezdeményezzen... Ezt nem sértésnek, vagy nemek közötti forradalomkirobbantó gondolatnak szánom, csak van bennem egyfajta elkeseredettség, hogy ebben a világban senkinek nincs szüksége a szerelemre.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is ezt érzem és elkeseredett vagyok evvel kapcsolatban, mert szeretnék majd normális összetartó családot, de nehéz dolgom lesz! Nem gondoltam volna régebben, hogy ilyen nehéz dolog egy normális férjjelöltet találni!
Én sem. Viszont huszonévesen már igencsak szeretnék én is tartós kapcsolatot kialakítani, amire lehet alapozni késõbbi családalapítás tekintetében. De sehogysem megy. Pedig mindent kipróbáltam már, egytemen, szórakozóhelyen, munkahelyen, még társkeresõn is. Mégis mind kudarcra van ítélve más és más okból. Úgy érzem, hogy az egésznek semmi értelme. Várni nem szabad a sültgalambot, de elémenni sem lehet teljes gõzzel. Nem értem hol a hiba.
Net. Nekem csak ott sikerült. Máshol nem aggatják magukra, hogy kik õk, milyen az életük, de ott igen, ott tudsz válogatni, és téged is megtalálnak a hozzád hasonló gondolkodásúak. Csak egy baj van vele, hogy sokszor azért kell lemondanod normális férfiakról, mert túl nagy a távolság. Én online társkeresõkön sok olyan értékes emberrel találkoztam, hogy alig hittem a szerencsémnek - sõt, az egyiknél (én hülye) feladtam a dolgot, mert biztos voltam benne, hogy elõbb-utóbb kifognak rajtam a riválisok, egyszerûen nem bírtam volna felvenni a lépést velük, így inkább önként átadtam a terepet, mélyen megbántva a fiút, aki nem is értette, mi történt - pedig nekem adta az esélyt a kapcsolatra, más az idõ alatt a közelébe sem járt ennek a lehetõségnek :( "... minden nõnél van jobb nõ, minden bajnok legyõzhetõ..."
Azok a pasik akik elvárják hogy a lány udvaroljon nekik azokat le kell szarni. Kevés "lovag" akar ma már, de megéri rájuk várni. Én közéjük tartozom, én még én udvarolok egy lánynak és szólítom le, de szerencsére nem vagyok egyedül. Akinél ez fordítva mûködik az selejt, egoista kis nyomorult p*cs. És természetes mivel az élet igazságtalan nekik vannak csajaik, és én vagyok 2 durva pofára esés után is egyedül hosszú ideje.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, majd csak lesz valami pozitív változás:-)nem görcsölök rajta tovább, ti se tegyétek!
Nem cserélõdtek fel a szerepek, csak a csajoknak nem tetszik, hogy nekik is tenni kell valamit a kapcsolatért, nem csak ülni a seggükön és elvárni, hogy a herceg megérkezzen a fehér lovon, ha meg eljön, akkor meg nem elég érdekes, gazdag stb. Ti akartatok egyenjogúságot, hát most megkaptátok.

Hogy szerezzem meg azt a fiút, akiről csak annyit tudok, hogy hol lakik?

El?re is bocsánatot kérek, ha vmit rosszul írok le, de pár szavat csak szlovákul tudok.

Legjobb válasz: 3.-nak: én sétáltatom a kutyám, neki nincs :) 4.-nek: igen, megtenném, csak mondom, lehet ha utcán találkoznánk vele fel sem ismerném, olyan homályos az egész fiú, mivel csak annyira láttam, hogy ment fel a lépcsõkön, és ezt is csak kintrõl. Próbáltam, amikor kint voltam az ablaka felé kukucskálni, egyszer ott is volt és nézett, én meg õt, de ez is csak függöny mögül volt, szoval nem láttam õt rendesen :( Lehet ostobaság, de akkor is kell! Köszi a válaszokat :)

A kérdező hozzászólása: 3.-nak: én sétáltatom a kutyám, neki nincs :) 4.-nek: igen, megtenném, csak mondom, lehet ha utcán találkoznánk vele fel sem ismerném, olyan homályos az egész fiú, mivel csak annyira láttam, hogy ment fel a lépcsõkön, és ezt is csak kintrõl. Próbáltam, amikor kint voltam az ablaka felé kukucskálni, egyszer ott is volt és nézett, én meg õt, de ez is csak függöny mögül volt, szoval nem láttam õt rendesen :( Lehet ostobaság, de akkor is kell! Köszi a válaszokat :)
Van egy ötletem! Elég õrült, de szerintem bevállalod.. :) Írj ki egy hatalmas plakátra vagy kartonra valamit... és tedd ki az ablakodra :) hatalmas betûkkel Felvehetlek msn-re? :) Én 18 éves vagyok és lány.
Mármint, lehet, h félreérthetõ voltam: 1. Ne azt írd, ki, h felvehetlek-e msn-re.. azt én kérdeztem. Hanem bármit. :) Bármilyen õrültséget, komolyan. Látni fogja, és ha tetszik neki a játék... márpedig van esély rá, belemegy. :) 2. Sszóval, szerintem jól kijönnénk. :) Meg segítek szívesen, ha ez az ötlet sem jön be... Írj privibe, ha van kedved!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:Gondoltam a pokec-ra, de ahhoz is tudnom kellene, hogy hogy néz ki közelrõl :S De azért köszi!:)
ja és én is szlovákiai avgyok, és tudok szlovákul, de nem nagyon jól, ezért még plusz egy ok, hogy ne szóllitsam le, mert egyszerre elkezdenék dadogni meg minden :)
Szia! Huh, ismerõs helyzet, velem is úgy van, hogy tetszik egy srác, aki a közelben lakik, de mondjuk nekem nem lenne bátorságom rá, megszóllitnai õt. Vagy amit az internetrõl irtak, hogy ott kikerseni...menj fel pokec-re (www.pokec.sk) és ott keresgélj....hátha fent van :)
valahogy derítsd ki a nevét, és keress rá a neten(iwiw, myvip), és jelöld be, esetleg írj neki.
Olyan tanácsot szeretnék neked adni, amit biztos, hogy senki más nem ad. :) De... lehet, hogy ez most nagyon furcsának fog tûnni, viszont hatásos: légy õszinte. Semmi kifogás nem kell. Ha a srác nem az a menõ fazon, akkor nem fogja õ sem poénra venni. Köszönj neki, nyugodtan. Nézz a szemébe mélyen, a tied úgyis biztos, hogy csillogni fog... És csak, ismerd meg. Ha úgy adódik, megmondhatod neki azt is, hogy úgy érezted, muszáj megismerned. Hidd el, tetszeni fog neki :) Az õszinteséged, és biztos, hogy Te is. Nagyon sok sikert kívánok! Ui.: Én sokszor sok olyan embert veszítettem már el, akit nem is ismertem, de nem is volt alkalmam megismerni. Nagyjából azért, mert nem voltam elég bátor. Hidd el, a pasik szeretik a határozott lányokat! És nincs mitõl félned. Ha mûködnie kell, úgyis megtaláljátok egybõl a közös hangot... :)
Szia :) szerintem amikor látod hogy sétáltatja a kutyát, teis menj le és sétálj arra, vagy valahogy szolisd le vagy valami :)
A kérdező hozzászólása: mert ha nem tud magyarul nem hiszem, hogy rajta lenne :S ...
most mért ne lehetne rengetegen vannak myvipen fõleg...csak valami kulcsszó kellene amivel megtalálod
A kérdező hozzászólása: Ha szlovák a srác nem hiszem, hogy rajta lesz, max. ilyen chat oldalakon, ott meg millioan vannak :S De ez a legegyszerubb ut szerintem is. Koszi
A kérdező hozzászólása: Fúúú majd megdumáljuk, dobtam egy e-mailt :) Köszi

Hol tudom megnézni, hogy fiú vagy lány lesz a baba?

A kínai fogamzásnaptár szerint (amit találtam a neten) az anya életkorát illet?en a már betöltött életkor számít, vagy az, hogy az aktuális évben, amikor a fogamzás történt, hány éves lesz? Pár hónap a külömbség. Van valaki, akinek ez már bejött? Csak a kiváncsiság hajt, tudom, hogy majd az uh-on megtudjuk, és az a f?, hogy egészéges legyen, de mégis.....

Legjobb válasz: Nekem is fiút mondott, de valószínû a kukacával csak horgászni lehet:))-mert lány.

Nekem is fiút mondott, de valószínû a kukacával csak horgászni lehet:) )-mert lány.
nekem is kisfiút irt, de egy csodálatos kislányt várok:) 18 hetes kismami
nekem bejött, fiút mond a naptár és fiam is lesz!
Nekem lányt "mondott" a naptár, de én még nem láttam tökös kislányt!:) 28 hetes fiús kismami
Szia!Nekem a naptar lanyt igert, de fiu lett belole!Most fiut igert, remelem lany lesz!:-) Udv.egy 22 hetes kismami
Nekem is lányt mond, de 100%-osan tökös :D
Szia! Hát nekem bejött! Fiút mondott és fiú is lesz!
hehe ez jó, tehát ne nézd azt a naptárt :) bár énis megnéztem majd még kiderül eltalálja e.

Van egy fiú aki tetszik és nem tudom hogy mikor csókoljam meg? Vagy hogy hol legyünk kettesben?

Nagyon kedves és állítólag szeret és én is őt és ez lesz az első csókom és nem tudom hogyan legyen vagy hol és hol legyünk kettesben !

Legjobb válasz: menjetek fagyizni

menjetek fagyizni
sehol a fiú legyen a kezdeményezõ.( amúgy park, játszótér a házuk elött)
Sétáljatok egyet, kísérjen haza... a kapualjban kettesben lesztek, csak ott ne ragadjatok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat befogom vetni õket!
Séta-fagyi-csók... így jó, egyetértek a 2-3-sal! :)

Hol tudom megnézni hogy a számítógépem fiú-e vagy lány?

Legjobb válasz: megnézed hogy a tápegységben ilyen... pálcák/rudak vannak vagy lyukak. (az enyémen mindkettõ van! xD)

megnézed hogy a tápegységben ilyen... pálcák/rudak vannak vagy lyukak. (az enyémen mindkettõ van! xD)
ha fiú vagy akkor dugd bele az 1 centis farkad a DVD lejátszóba és ha lány akkor nem fog ellenkezni mégis, mire számítottál? -.-
A kérdező hozzászólása: 1:no comment xD 2:perverz állat xD 3: erre gondoltam kösz :D

Kipróbálnám fiúval. De nem tudom hogy kezdjek neki, hol keressek egy homo-t vagy bi.17F Tanácsokat tudtok adni?

Homofób üzenetek nem érdekelnek, nem hatódok meg..

Legjobb válasz: írj

írj
Én is gondolkodtam már ezen.

Hol, és hogyan tudok interneten fiút keresni?

11-13 éves fiúkat

Legjobb válasz: Pedomaci te vagy az?

Pedomaci te vagy az?
A kérdező hozzászólása: nem...

Én olyat hallottam nem tudom már hol külföldön hogy egy testvér pár együtt maszturbált és a fiú ujjazgatta a lányt nektek mi a véleményetek?

Szerintem undortó

Legjobb válasz: Bazzeg, neked a maszturbálás a mániád? Nem kéne már csicsikálnod?

Bazzeg, neked a maszturbálás a mániád? Nem kéne már csicsikálnod?
ki neked ez a csaj kérdezõ?
Azt gondolom, hogy egy ribanc. De azért húznám
Ilyen gyerekekkel nyomtam GTA San Andreast multiban, par honapig, szinte dilihazba kerultem xDDD
A kérdező hozzászólása: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=216511761752293&set=a.. Mi a véleményetek errõl a csajról?
A kérdező hozzászólása: Mi?Na mind1 ezt nem értem na de csõ!
Jaaaaj... Ne játszd a hülyét, mert az utálja a népség.
A kérdező hozzászólása: Utolsó ezt nem értem neked ez természetes hogy egy fiú és lány testvérpár együtt masztizik!Felháborító!
Az elõbb még az volt a bajod, hogy folyamatosan recskázol, mostmeg már az a gond, hogy mások hogyan rejszálóznak?
A kérdező hozzászólása: Én ledöbbentem!!Most csak így titeketis megkérdeztelek errõl.
A kérdező hozzászólása: Hát ezen én is megdöbbentem nem most hallottam már pár éve!
-.- na ezért szeretek ide járni gy.k.-ra
Meg jo hogy nincs tesom...Ezek a sorok utan nem tudom , hogy neznek ra xD
A kérdező hozzászólása: Senki nem ismerem!
pl ha egy suliba jártok, elhivhatnád vhová:)
írj privit és megpróbálok segíteni=D
A kérdező hozzászólása: Hát pont az a probléma, h nem járunk egy suliba :D
és még nem is találkoztatok? honnan ismered?? szoktatok beszélni??
A kérdező hozzászólása: de ismerjük egymást, és beszéltünk is pár hete, akkor tetszett meg...
de honnan a fenébõl ismered? leszólítottad az utcán? O_.
A kérdező hozzászólása: mondom egy suliba jártunk tavaly :D

Hol tudom megnézni, hogy melyek a leggyakoribb fiú és lánynevek?

Elöre köszi a választ.

Legjobb válasz: http://cache.porousher.hu/application/names/v1/include/src/s..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!