Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy az (1385 db)

Van egy Malaguti F12 Phantomom problémám az hogy alapjárata lefullad mindig! Olvastam hogy vmi fuvókán kell állítani de azt nem tudom hogy az hol található!?

ha valaki tud segítsen (nem értek még a motorokhoz annyira) ezért kéne a segítség!

Legjobb válasz: Nem nagyon értek a motorokhoz ( mielõtt még irnátok h milyen hülye vagyok )Az hogy milyen karburátor van benne azt hol tudom megnézni mit kell keresnem? :) Tudom hogy valahol a blokkban kell :)

A kérdező hozzászólása: Nem nagyon értek a motorokhoz ( mielõtt még irnátok h milyen hülye vagyok )Az hogy milyen karburátor van benne azt hol tudom megnézni mit kell keresnem? :) Tudom hogy valahol a blokkban kell :)
Fú neked tényleg robogó való. Már bocs. Egyszerûbb ha szervizbe viszed. Tudod hol a légszûrõ? Na ami megy el tõle csõ annak a csõnek másik végén van a karburátor. Valahol rá van írva a típusa. Vagy kérdezd meg Malagutis fórumon.
Az alapjáraton kell emelni. Nézd meg hogy milyen tipusú karburátor van rajta. Keress rá a neten hogy melyik csavar mit állít, majd a már megszerzett információ alapján állítsd be.
A kérdező hozzászólása: Movie Maker elfelejtettem ideírni.
A kérdező hozzászólása: Csak be kell húzni???? egyszerû..... Köszönöm szépen. és azt hogy a képek milyen idõközönként váltakozzanak azt hogy tudom beállítani?
2.1 verzió van nekem. Eszközök>beállítások>Speciális alatt van lehetõség alapértelmezett idõk beállítására. Ha külön akarod:rákattintasz Idõsor nézetben a képre, megfogod a szélét és nyújtod vagy zsugorítod.
Hogy mikor váltson azt itt is lehet állítani : http://kepfeltoltes.hu/100913/mm2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A facebook-on hol tudom beállítani azt, hogy a profilképeimet ne csak az ismerőseim láthassák/lájkolhassák, hanem mondjuk mindenki? Mármint hol lehet beállítani hogy nyílvános legyen az az albumom?

Legjobb válasz: Bemész az albumok közé, és elvileg a profilképek alatt (ahogy a többi alatt is) van egy kis jel. Azt legörgeted és beállítod, h ,,public".

Bemész az albumok közé, és elvileg a profilképek alatt (ahogy a többi alatt is) van egy kis jel. Azt legörgeted és beállítod, h , , public".


Az érettségi eredményhirdető értekezletének időpontja június 27, csak az a baj, hogy én akkor külföldön leszek. Mikor és hol tudom átvenni az eredményeket ha nem leszek akkor ott?

Legjobb válasz: Gondolom, a titkárságon, hol máshol. Amíg még itthon vagy, menj be fogadóórára vagy hogy nevezik, és kérdezd meg, mikortól veheted át.

Gondolom, a titkárságon, hol máshol. Amíg még itthon vagy, menj be fogadóórára vagy hogy nevezik, és kérdezd meg, mikortól veheted át.
Az OH-nál jelentkeztél? Õk küldtek egy levelet amiben benne van, hogy meghatalmazott útján is átvehetõ. Ha tanúsítvány és ráér akkor kipostázzák, de ha bizonyítvány akkor azt nem postázzák, hanem mindenképp át kell venni. Adj egy meghatalmazást valakinek, hogy vegye át helyetted.
Ez a középiskolákban rendezett érettségire is igaz, meghatalmazással át lehet venni, két tanú aláírásával. Még örülnek is, mert õk se tudják rendesen lezárni az iratokat, ha nem veszi át mindenki idõben.
A kérdező hozzászólása: Igen az OH-nál jelentkeztem. És már 3-ra vissza is érek, de akkor legjobb lesz ha meghatalmazással megoldom :)

Volt régebben olyan reklám, amiben sms-t kellett küldeni, hogy telefonszám alapján megtudjuk valakiről, hogy hol van jelenleg? Segítsen aki tud, hogy mi volt a szó és a tel. Szám vagy hol tudom megnézni az interneten a reklámokat. Köszönöm.

Egy id?ben nagyon sok hasonló reklám volt bizonyos tévécsatornákon.

Legjobb válasz: Van egy Google Lattitude nevû alkalmazás Android-ra. Az ingyé van, csak internet kell hozzá és GPS-es telefon.

Van egy Google Lattitude nevû alkalmazás Android-ra. Az ingyé van, csak internet kell hozzá és GPS-es telefon.

Mivel mérem a hőmet, tudom , hogy az alaphőm 36.3-36.4. Az elmúlt napokban, hol 36.6 hol pedig 36.7 mérek. Ma pl: 36.6 volt. És teszteltem egy halvány pozitív hcg-t. Lehetséges, hogy tényleg terhes vagyok?

Ilyen alacsony h?vel???? Nem értem, el?z? ciklusban, ciklus végén 37fok volt, és még is negatív volt a teszt. Most meg 36.6 pozitív????

Legjobb válasz: hát lehet hogy a szervezetet igy reagál. Csinálj még egy tesztet ha az is pozitív nincs kétség:-)

hát lehet hogy a szervezetet igy reagál. Csinálj még egy tesztet ha az is pozitív nincs kétség:-)
A halvány pozitív is pozitív! Pár nap múlva tesztelj újra ugyanazzal a teszttel, és ha erõsödik a csík, akkor minden rendben. Ha 36.3 az alaphõd, akkor lehetsz terhes 36.6-tal. Csak az lényeg, hogy a görbéden meg lehessen különböztetni az alacsonyabb és a magasabb hõmérsékletû szakaszt.

Hol tudom megtalálni az EGÉSZ Blue Exorcist/Ao No Exorcist mangát? És miért van az, hogy az animeaddicts.hu-n SZINTE sosincs fent egy egész manga?

csak arra alapozom,hogy szinte sosincs fent egy egész manga,mert amit én keresek abból sosincs,pedig már befejezték...pl.:Blue Exorcist,Attack on Titan,Deadman Wonderland,Code:Breaker...stb.

Legjobb válasz: Nem tudom,honnan vetted azt,hogy Ao no exorcist,és a shingeki befejezett.Mindkettõ javában fut,csak a felkapottab shounenekkel szemben nem hetente,hanem havonta jön ki egy fejezet.Animeaddictson azt hiszem aktuális fejezetig le van fordítva,a Shingekit meg az animesekaiteam fordítja,most járnak a 24-25 fejezetnél.

Nem tudom, honnan vetted azt, hogy Ao no exorcist, és a shingeki befejezett.Mindkettõ javában fut, csak a felkapottab shounenekkel szemben nem hetente, hanem havonta jön ki egy fejezet.Animeaddictson azt hiszem aktuális fejezetig le van fordítva, a Shingekit meg az animesekaiteam fordítja, most járnak a 24-25 fejezetnél.
Ao no exorcist: japánban a 12. kötet 52. fejezeténél tartanak, az angol fordítók szintúgy. A magyar sincs annyira lemaradva (47. fejezet), de ha van kedved fordíthatod tovább, vagy olvasd angolul. Amúgy csak havonta-kéthavonta jelenik meg új rész japánban. Shingeki no kyojin: japánban a 13. kötet 52. fejezeténél tartanak, angolul is. Magyarok le vannak maradva, de hát ez van. Ebbõl is csak havonta van új rész, szóval még beérhetjük az eredetit. Deadman wonderland: japánban és angolul is befejezett. A magyar fordítás nagyjából a felénél tart. Code: breaker: A japánok 230 fejezettel most fejezték be, angol fordítóknak még 3 fejezet hátra van. Magyarul meg csak az elején tart. Amit ajánlani tudok hogy megtanulsz angolul (vagy japánul) és beállsz egy fordító csapatba. Nehogy azt hidd, hogy a fordítónak ebbõl bármi hasznuk származik (a nyelv gyakorláson kívül), pusztán jószívûségbõl, (vagy szánalomból) teszik fel a netre a részeket és nem az olvasók kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!^^ már terveztem, hogy elkezdem olvasni angolul...(két legyet egy csapásra) Nem tudom jól vettem e ki, de úgy tûnt, mintha egy kicsit mérgesek lettetek a kérdésemtõl...Bocsánat!!:( DE azért köszi!^^D
Milyen laptopod van?
A kérdező hozzászólása: IBM
Nem ismerem ezt a márkát nekem PackardBell van.
A kérdező hozzászólása: és a tiédben hol kell bekapcsolni?
Fogalmam sincs.Ezt az éjszakai fényt is most hallom elõször tõled.
Ne csak márkát írj, hanem tipust is! Egyébként IBM-nél csak 1x találkoztam világítással, annál ha jól emlékszem fn page up kapcsolta be.

Hol tudom beállítani azt, hogy ha valaki belép a Facebookomba akkor kapjak telón üzenetet hogy valaki bejelentkezett?

Legjobb válasz: Én nem telefonon, hanem e-mail-ben kaptam, de leállítottam, mert mindig küldte, akkor is, mikor én léptem be ugyanarról a géprõl. Lehet kérni valami Push üzenetet is, de azt nem tudom mi lehet. Fogaskerék, Fiókbeállítás, Biztonság, Bejelentkezési értesítõk, Szerkesztés. Itt állítsd be, aztán lehet, hogy a böngészõn is kell valamit állítani, ha kell, akkor azt kiírja.

Én nem telefonon, hanem e-mail-ben kaptam, de leállítottam, mert mindig küldte, akkor is, mikor én léptem be ugyanarról a géprõl. Lehet kérni valami Push üzenetet is, de azt nem tudom mi lehet. Fogaskerék, Fiókbeállítás, Biztonság, Bejelentkezési értesítõk, Szerkesztés. Itt állítsd be, aztán lehet, hogy a böngészõn is kell valamit állítani, ha kell, akkor azt kiírja.
A kérdező hozzászólása: oké megvan köszi. Telon beléptem és kaptam sms-t hogy androidról léptem fel szóval szerintem magától kiírja hogy milyne böngészõ illetve telefonról lépek be vagy más


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!