Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom hogy (3831 db)

Pontozom! Nyelvvizsgára hol tudok, hogy tudok jelentkezni?

Nem akarok tanfolyamra menni, csak lerakni a nyelvvizsgát. Ezt hol tehetem meg?

Legjobb válasz: Várost nem írtál, budapesti helyet tudok ajánlani: http://www.bonusnyelviskola.hu/vizsgaidopontok.php Lehet neten is jelentkezni akkor vissza fognak hívni. Euro -n voltam náluk, elsõre meglett.

Várost nem írtál, budapesti helyet tudok ajánlani: http://www.bonusnyelviskola.hu/vizsgaidopontok.php Lehet neten is jelentkezni akkor vissza fognak hívni. Euro -n voltam náluk, elsõre meglett.

Mikor adjak újra a Dr. Csont 8. évadját Magyarországon? És hol? Tudom, hogy egyszer már 2012-Ben leadták, de nem ismétlik?

( Amúgy angolul tudom nézni magyar felirattal, csak jobb magyarul XD )

Legjobb válasz: Még nem adták le a 8.évadot,ezt honnan szedted? Még csak 7.évadnál járnak gondolom majd õsztõl adják a nyolcat de az sem biztos.Az RTL-en adják és a Coolon ismételnek,de most az RTL-en is megy az 5.évad.

Még nem adták le a 8.évadot, ezt honnan szedted? Még csak 7.évadnál járnak gondolom majd õsztõl adják a nyolcat de az sem biztos.Az RTL-en adják és a Coolon ismételnek, de most az RTL-en is megy az 5.évad.
A kérdező hozzászólása: Ömmm... Nem.
Oké, szívesen. :) De megkérdezhetem miért hitted, hogy leadták?
A kérdező hozzászólása: Tudom!! Nem kérdeztem, de köszi ;-))
Csak 3-szor, a 8. évad 1. rész, 12. rész és 24. részében. (A 7. évadban pedig kétszer, a 6. és a 13. részben.) Ettõl függetlenül itthon nem adták le.
A kérdező hozzászólása: De a 8. évad során többször is felbukkan Palent!
Elõzõ vagyok: Brennan a 7. évad 13. részében (évadzáró) menekül el, a lánya keresztelõje után. A 8. évad 1. részében (évadnyitó) jön vissza, ekkor derül ki, hogy Pelant akit elfogtak nem Pelant. Majd a 8. évad 24. részében (évadzáró) jön el újra Pelant.
2012. szeptemberében kezdték leadni Amerikában a FOX csatornán. Májusban lett vége, szóval még azt sem biztos hogy itthon elkezdik adni szeptemberben. Mo.-n csak a 7. évadot adták.
A kérdező hozzászólása: Ezt ne mondjátok, mert tudom!! Brennan elmenekül, de a következõ részben tisztázzák és minden oké lesz, csak Palent szabadul ki, Bassam Alfayat. TUDOM!!!! Mar a nyolcadik évadot is nézem angolul, magyar felirattal. De nem ismétlik? 100% hogy mar egyszer leadták.
De amúgy melyik csatornán? Én az RTL-en szoktam nézni és ott ez volt z utolsó rész: 7.13 The Past in the Present / Kísért a múlt 2012. május 14. / 2013. május 27. Újra felbukkan Christopher Pelant, akire a csapat nem tudott egy bûntettet rábizonyítani. A nyomozás komoly fordulatot vesz amikor a csapat egyik tagja is gyanúba kerül.
A kérdező hozzászólása: 2012. Szeptemberében
mikor?
A kérdező hozzászólása: De. Egyszer mar leadták.
Okééé :D

Fõzõversenyekre szeretnék jelentkezni, de nem tudom, hogy hol keressem õket. Tudnátok segíteni, hogy hol találok olyanokat amire lehet nevezni?

Legjobb válasz: Hol laksz? Persze attól is függ hogy milyet szeretnél. Tudok egy majálisosat.

Hol laksz? Persze attól is függ hogy milyet szeretnél. Tudok egy majálisosat.


Hol és hogyan tudok feltölteni erotikus képeket és videokat?

Legjobb válasz: "Hol és hogyan tudok feltölteni eroTikus képeket és videokat?" A kérdésed stilusában próbálok válaszolni : -Hol ? hát a számítógépeden -hogyan ? hát gyorsan és ügyesen :-)

"Hol és hogyan tudok feltölteni eroTikus képeket és videokat?" A kérdésed stilusában próbálok válaszolni : -Hol ? hát a számítógépeden -hogyan ? hát gyorsan és ügyesen :-)
A kérdező hozzászólása: Jelentkezz a Fábry shovba, már ha szóba áll veled.
most látod milyen vagy, egyedül én válaszoltam neked, a többiek annyira bugyutának tartották a kérdésedet, hogy még csak nem is írtak rá, és most mégis engem küldesz el a (Fábry)showhivatalba -le vok törve, mint a kifli vége-

Mennyibe kerül egy adott ország állampolgárságát megszerezni, tényleg több millió Ft? Hol tudok utánanézni, hogy hol mennyi?

Legjobb válasz: Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?

Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?
Utolsó vagyok: eszembe jutott, hogy kellett valami konzuli elbírálási díjat is fizetnem és az is 120 ezer körül volt, szóval inkább 520 ezret mondanék.
Az adott ország konzulátusán tudsz telefonon érdeklõdni a folyamatról is meg az összegekrõl is.
feketén még talán 3 milla is megvan:D Egyébként meg az nem így mûködik, hogy megveszed:D
A kérdező hozzászólása: Ja, azt tudom, hogy van vizsga. De tisztán kb mennyi:?
elsõ vagyok. szerintem a nagykövetségnél tudsz utánanézni. de nem csak pénz kérdése a dolog. letelepedési engedély, munkahely, x kintöltött év stb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni?

Hol tudok megnézni olyan képet, ahol le van fenykepezve, es be van karikazva, hogy lathato legyen a csiklo?

Legjobb válasz: Bocsi, lehet, hogy én vagyok a hülye, de te most azt nem tudod, hogy hol van a csikló? Ez egyszerû: a hüvelybemenet felett, de, ha egyszerûen simogatod akkor érezni fogod, hogy melyik ponton kezd duzzadni és hol a legjobb. De egyébként itt a link: http://www.harmonet.hu/data/cikkek/13911/02.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/9/9b/HumanVul.. De egyébként beütöd google képkeresõbe, hogy csikló és kidob egy csomó képet. Nem kell hozzá nagy erõfeszítés.

Bocsi, lehet, hogy én vagyok a hülye, de te most azt nem tudod, hogy hol van a csikló? Ez egyszerû: a hüvelybemenet felett, de, ha egyszerûen simogatod akkor érezni fogod, hogy melyik ponton kezd duzzadni és hol a legjobb. De egyébként itt a link: http://www.harmonet.hu/data/cikkek/13911/02.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/9/9b/HumanVul.. De egyébként beütöd google képkeresõbe, hogy csikló és kidob egy csomó képet. Nem kell hozzá nagy erõfeszítés.
Pancser az ovodäbol jöttél az ijennek azt tudom mondani hogy nem mindegy hol van a jukat jeresd ne a csiklotJa és ott simogasd a csajt ahol jol esik neki és ne keresd a csiklotDe kérdezd meg a csajtol vagy az se tudjaMik vannak
Nem tudom fölfogni, hogy miért kell ilyen csúnyán lehurrogni mindenkit azonnal... Különben pedig, nem tudom, hogy ki jött az oviból, mert az elsõsök már tudják, hogy a "lyuk" és az "ilyen" nem pontos j. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: mi a bajotok???? egeszsegugyi iskolaba jarok, es a nemi szerveket vesszuk... powerpointban beszamolot kell keszitenem, csak ezert kerdeztem,
tudatlan:D:D

Édesanyám haláláról csak annyit tudok, hogy állítólag meghalt. Sajnos többszöri próbálkozásom ellenére sem adtak felvilágosítást a haláláról. Hol tudnék utána járni, hogy mikor, hol és miben halt meg?

Azért állítólagos a halála, mert amikor meghalt, én még kiskorú voltam, állami gondozott, húgom (akivel anyáról vagyunk testvérek) az apjával élt, de állítólag õ sem tudott semmit. Anyai nagymamám halálakor keresett meg bennünket a hagyatéki ügyintézõ, akkor tudtuk meg, hogy anyukánk már nem él.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy úgy rendelkezett, hogy soha ne tudja meg a gyermeke a kilétét.Úgy tudom, lehet kérni ilyet.Talán egy jogi személy, ügyvéd tudná a legmegfelelõbb tanácsot adni.

Elképzelhetõ, hogy úgy rendelkezett, hogy soha ne tudja meg a gyermeke a kilétét.Úgy tudom, lehet kérni ilyet.Talán egy jogi személy, ügyvéd tudná a legmegfelelõbb tanácsot adni.
Sztem ha a nagyszülö halalakor a gyerekek örökölnek, akkor az anya mar nem el, különben ö lenne az örökös, ill. illetekes hagyatek-ügyben. (? sztem.) De sztem is egy jogi szemely tudna a legjobban tanacsot adni ebben. Regebben a megyeszekhelyeken heti 1-szer ingyenes fogadoorak voltak, ahol lehetett ilyesmit is kerdezni hozzaertöktöl (nem tudom, most van-eilyen??), ill. a neten is talan van jogi Forum. Sok sikert!!!
itt esetleg? [link] 2.
A kérdező hozzászólása: Feltettem a kérdést, várom a választ!
én itt tudok : bal oldalt , katt a "webcam"-ra, majd engedélyezés, és ott a képed, http://pixlr.com/o-matic/
A kérdező hozzászólása: Azon a linken keresztül tudok csak?Azt, hogy tudom beállítani, hogy ne kelljen mindig oda belépni?Lehet olyat?

Van egy Malaguti F12 Phantomom problémám az hogy alapjárata lefullad mindig! Olvastam hogy vmi fuvókán kell állítani de azt nem tudom hogy az hol található!?

ha valaki tud segítsen (nem értek még a motorokhoz annyira) ezért kéne a segítség!

Legjobb válasz: Nem nagyon értek a motorokhoz ( mielõtt még irnátok h milyen hülye vagyok )Az hogy milyen karburátor van benne azt hol tudom megnézni mit kell keresnem? :) Tudom hogy valahol a blokkban kell :)

A kérdező hozzászólása: Nem nagyon értek a motorokhoz ( mielõtt még irnátok h milyen hülye vagyok )Az hogy milyen karburátor van benne azt hol tudom megnézni mit kell keresnem? :) Tudom hogy valahol a blokkban kell :)
Fú neked tényleg robogó való. Már bocs. Egyszerûbb ha szervizbe viszed. Tudod hol a légszûrõ? Na ami megy el tõle csõ annak a csõnek másik végén van a karburátor. Valahol rá van írva a típusa. Vagy kérdezd meg Malagutis fórumon.
Az alapjáraton kell emelni. Nézd meg hogy milyen tipusú karburátor van rajta. Keress rá a neten hogy melyik csavar mit állít, majd a már megszerzett információ alapján állítsd be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!