Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom eladó (40 db)

Hol tudok eladó fabio verso ocean fun parfümöt? Nincs valakinek eladó?

Legjobb válasz: boltokban vannak..pl. Douglas de láttam az Intersparban is. xd drogériákban...

boltokban vannak..pl. Douglas de láttam az Intersparban is. xd drogériákban...

Hol tudok eladó tuningolt, sportos, régebbi típusú kocsikat keresni? Melyik autót lehet tuningolni, ami olcsó is?

mitsubishi eclipse, honda civic ami tetszik.

Legjobb válasz: [link] ehhez mit szólsz? ezt lehet tuningolni is, de már ebben az állapotában is nagyot megy

[link] ehhez mit szólsz? ezt lehet tuningolni is, de már ebben az állapotában is nagyot megy
100%, hogy nem vennék ilyeneket. Az ilyen régi tuning verdák mint telepi meg falu bikás autók és szanaszét vannak hajtva. Minden bajuk elõjön. Inkább gyûjts és vegyél egy korrekt megbízható normál autót.
A kérdező hozzászólása: köszi, de mindenképp ilyet akarok. pont ezért mondtam, hogy olcsót szeretnék. nekem ez szórakozás lenne, ha tuningolhatnám. és vaktában úgysem vennék semmit. én csak ötleteket kértem tõletek. elsõ válaszolónak köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: am elsõsorban OLYAN autót szeretnék, amit optikai tuninggal jól fel lehet szerelni. pl. egy honda civic. optikai tuning, hifi, stb...
Igazából bármiy fel lehet tuningolni és bármi lehet sportos. Én pl azért vettem egy régi Primerat mert tetszik, kevés jön veled szembe, nem egy tipikus sportkocsi, mégis nagyon szépre meg lehet csinálni. De ha lenne pénzem 2. autóra amit bütykölgethetek, akkor egy Nissan 200SX-et vennék. Ezen kívül amik tetszenek és csinálgatják is: Golf III, Civic, Leon, régi Celica, Prelude
honda kivik. vagy kettesgolf a neked való...
A kérdező hozzászólása: szerintem a civic mellett döntök. köszönöm! :)
Helló én ezeket ajánlom Ford Probe Ford Puma Toyota Celica Opel Calibra Opel Tigra Bmw 320 E30 Coupe Bmw 320 E36 Coupe Bmw 320 E36 Compact Skoda 110R Coupe Audi 90 Citroen Xsara Coupe Honda Civic Mazda 323F jó választást és vásárlást.

Vaterán leütött termék esetén, hol tudom megtalálni az eladó számlaszámát?

Az el?refizetést választottam. Kaptam a vaterától rendelést leadó visszajelzést, látom az eladó adatait, de a számlaszámát sehol sem találom.

Legjobb válasz: Csak az eladó tudja neked tudtommal megadni, ha nem állított be automata levelet a vaterán.

Csak az eladó tudja neked tudtommal megadni, ha nem állított be automata levelet a vaterán.
A kérdező hozzászólása: :/


Ebayen hol tudom megnézni hogy az eladó milyen országokba szállít?

Mert ide nem de élnek ismer?seim külföldön

Legjobb válasz: A termék adatlapján a " postage & payments" fülre kattintva látsz egy legördülõ menüt, amiben azon országok szerepelnek, ahova az eladó szállít.

A termék adatlapján a " postage & payments" fülre kattintva látsz egy legördülõ menüt, amiben azon országok szerepelnek, ahova az eladó szállít.

Vaterán hol tudok csak az eladó nevére rákeresni?

Legjobb válasz: Részletes keresés menü - eladó alapján.

Részletes keresés menü - eladó alapján.

AZ ebay-en nyeretem egy terméket. Küldte róla az emailt. Hol tudom megnézni a eladó adatai címét, telefonszámát?

Vagy az ebayen ezt nem lehet megnézni csak üzenetet lehet neki küldeni? Segítsetek ez az els? vásárlásom.

Legjobb válasz: Ebayen sokkal minimálisabb az ide-oda levelezés. Én csak akkor kommunikálok az eladóval, ha kérdésem van (pl. küld -e magyarországra, ha esetleg nincs feltüntetve) De többnyire, csak a "megnyerem a terméket, kifizetem paypallal, és várom a postást" folyamat van.

Ebayen sokkal minimálisabb az ide-oda levelezés. Én csak akkor kommunikálok az eladóval, ha kérdésem van (pl. küld -e magyarországra, ha esetleg nincs feltüntetve) De többnyire, csak a "megnyerem a terméket, kifizetem paypallal, és várom a postást" folyamat van.
Amennyire én tudom, nem tudod megnézni...fizetsz paypallal, vagy utalással (ahogy az aukción meg volt adva), õ pedig majd küldi a csomagot az ebayen megadott címre. Miért kéne neked az õ telefonszáma és címe??
A kérdező hozzászólása: Hát mert eddig csak magyar oldalt használtam és ott röktön elküldi az eladó adatait. Egyeztettni szeretnék vele, hogy mennyit küldjek meg arról hogyan adja fel a csomagot.
Az adatait nem fogod megkapni. Van egy kapcsolatfelvétel az eladóval link ott tudsz neki asszem 500 karakterben üzenetet írni. Én is nemrég hazsnáltam elõször az eBayt, én így tettem, válaszolt is rá. Bár igazából elég egyértelmû, annyit kell fizetned amennyit az eBay kér, a postázás meg úgy megy ahogyna õ megadta az oldalon.
[link]
Én a C&A-ban vettem. Augusztusban eladó lesz :-)
Szintén C&A-ból volt.
Hú nagyon keresed, drukkolok! Láttam, h a face-n is kérdezed! :)
Itt saját magad tudod megtervezni és megrendelni, te választod ki a fazont, a színt, méretet, és a mintát van tappancsos, és van kukucskálós babás is, nézd meg : [link]
Nekem ketto rovidujju is van.az egyiket eladom.soot rengeteg kismamaruham van.mona mamas szinte ujak.sot van olyan ami n is vt rajtam.
A C&A-ban szokott lenni, illetve én a H&M-ben is vettem. Ott nézd meg.
[link]

A barátnőmmel animeconra keresünk a Naruto nevű animéből Minato és Kushina jelmezt (lejjebb linkelek róluk egy képet), van valaki, aki tudja, hol tudunk venni jó minőségűt, vagy esetleg van valakinek eladó?

kushina:

Legjobb válasz: Minato : http://search.eim.ebay.hu/?kw=minato+cosplay&ect=&elc=-2&ec=.. kushinát nemis találtam de ha kezdõk vagytok mért nem egyszerübbel toljátok?

Minato : http://search.eim.ebay.hu/?kw=minato+cosplay&ect=&elc=-2&ec=.. kushinát nemis találtam de ha kezdõk vagytok mért nem egyszerübbel toljátok?

Kétélû korcsolyát szeretnék venni a lányomnak. Jelenleg 24-es a lába. Hol tudok venni olcsón? Esetleg valakinek nincsen eladó?

Legjobb válasz: Szia, a lányunknak pár napja vettünk kétélû korcsolyát a Dechathlonban. 5,000,- ft-ba került.

Szia, a lányunknak pár napja vettünk kétélû korcsolyát a Dechathlonban. 5, 000, - ft-ba került.
Én is ugyanezt tudom írni, mint az elõzõ válaszoló. A decathlonban 24-31 méretek között álltható a kétélû korcsolya, 4.990 Ft az ára, élénk kék és szürkés pánttal lehet választani. Mi is ezt vettük a 3, 5 évesemnek, aki most ment jégre elõször. Szerintem megéri az árát, nem fogja 1-2 hónap alatt kinõni, elég rendes darabnak látszik.
Szia. Mi is a dechatlonban vettük tavaly az akkor 3 éves fiamnak, kétszer volt a lábán. Idén már próbálkozott egyélûvel menni, és az oktató azt mondta, hogy a kétélû csak bohóckodás. Én is azért vettem neki, hogy szokja a jeget, hogy csúszik, meg a program... ne meg azt olvastam, hogy a korizást nem szabad túl hamar elkezdeni... most azon gondolkodtam, hogy eladom, de mégis megvárom még a lányom, õ is hátha használja 2-3-szor 2-3 évesen, aztán 4 évesen õ is mehet már egyélûvel... majd akkor túladok rajta.... de mostani fejjel, lehet én már nem vennék kétélût....
Miért bohóckodás a kétélû? Mi kétélûvel vittük a háromévesünket korizni. Szépen elcsúszkált magában, mi is jól tudtunk menni mellette. Sikerélménye volt, hogy õ milyen kis ügyes, megtanulja ellökögetni magát, élvezte, hogy csúszik. Ha nagyobb lesz, kap majd egyélût, de úgy vélem, hogy egy gyereknek kétélûvel kell elkezdenie. Elõször úgyis az a lényeg, hogy jól érezze magát. Egyélûvel többször esne, csúszna széjjel-szana a lába, persze ezalól kivétel, ha nagyon ügyes egy gyerek, az enyém még nem annyira az. Nekem fontosabb volt, hogy a szabadban legyünk, csúszkáljunk, élvezzük az egészet, legyen sok-sok sikerélménye. Rontott volna a helyzeten, ha egyélûvel lett volna és csak botorkáltunk volna egymás mellett és másból sem álltunk volna, mint felszedjük a jégrõl.

Ha kéz alõl vásárolnék autót, hol tudom ellenõrizni, hogy az eladó állításának megfelelõen tehermentes, nincs rajta banki terhelés, elidegenítési tilalom? Ha törzskönyv az eladónál van, biztosan tehermentes?

Legjobb válasz: Köszönöm. Nagyon hasznos, és nem megnyugtató volt számomra a válasz. Pont egy ilyen bukfenctõl félek én is, mikor gyarló módon kedvezõ árú autót keresek. Szóval a törzskönyv megléte nem garancia arra, hogy eladhatja a tulajdonosa, és legálisan nem is gyõzödhetek meg róla, hogy eladható-e. Ez igazán nagyon szerencsejáték ízû.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon hasznos, és nem megnyugtató volt számomra a válasz. Pont egy ilyen bukfenctõl félek én is, mikor gyarló módon kedvezõ árú autót keresek. Szóval a törzskönyv megléte nem garancia arra, hogy eladhatja a tulajdonosa, és legálisan nem is gyõzödhetek meg róla, hogy eladható-e. Ez igazán nagyon szerencsejáték ízû.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!