Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom az iwiwen hogy (6 db)

Szeretnék megtalálni valakit. A nevét tudom, azt hogy mikor született, mi a foglalkozása és hogy 35 éve Mo-on hol lakott. Az iwiw-en nem találtam. Hogy tudnám megtalálni?

Legjobb válasz: My vipen találtam ilyen nevezetû férfit.Belgium a tartózkodási helye és Barbadoson lakik. Skórpió a horoszkópja.

My vipen találtam ilyen nevezetû férfit.Belgium a tartózkodási helye és Barbadoson lakik. Skórpió a horoszkópja.
Ha csak lakott Mo-on, akkor talán a facebook jobb eredményre vezethet. Próbáld ki hogy egyszerre csak egy szûkítést használsz, mert lehet nem minden adatot adott meg magáról.
Facebook-on esetleg?
Esetleg iwiw-en részletes keresõben keress hasonló korú, és lakhelyü emberkéket, és tõlük érdelkõdj, hátha tudnak róla valamit... hirtelen ez jutott eszembe, sok sikert!
SZerintem iwiwen keresd, nem értem miért mondják, h a facebook-on, fõleg, h azt fiatalok használják néhány kivétel van csak. Az iwiwet meg idõsebbek
Népességnyílvántartó??a lakhely szerinti anyakönyvi hivatal???
miért nem mész el a lakhelyére, és keresed ott!? Márha tudod a régi címét... közös ismerõseitek sincsenek? Hívtad már a régi munkahelyét?!
ez nem túl gyakori családnév, de a Vöröskereszt és a Népességnyilvántartó ennyi adat alapján tuti megtalálja
A Vöröskereszt is szokott segíteni, de lehet, hogy õk csak indokolt esetben. Megnéztem az iwiw-en: Debrecenben van egy Balkó Melinda. Írjál neki, és kérdezd meg, nem rokona-e.
A kérdező hozzászólása: bocs. 35 évvel ezelõtt lakott Debrecen mellett, de még lehet hogy most is ott lakik.
A kérdező hozzászólása: Balkó Csabának hívják, 1952-ben született, esztergályos a szakmája és Debrecen mellett lakik.
simán bemehetsz a rendõrségre, és kérheted, hogy keressék neked ezt az embert, megadván az adatait.

Hol tudom megnézni IwIw-en hogy ki törölt az ismerősei közül?

van hogy egyik napról a másikra 1-2 emberrel kevesebb az ismer?söm, vagy törlik magukat a rendszerb?l, vagy csak engem törölnek. ezt meg lehet nézni vhol


Hol tudom megnézni az iwiwen hogy kik nézték meg az adatlapomat?

Sehol nem találtam ilyet,a myvipen van olyan hogy "látogatóid",az iwiwen is meg lehet nézni és hol??

Ha ismerőseim közül törli valaki magát, azt hol tudom megnézni, hogy ki volt az (iwiw-en)? És miért nem tudok képet feltölteni az iwiw-re?

Belépek a képek kiválasztásához,de a mappát üresen találom,pedig vannak benne képek.Segítsetek.Köszi.

Legjobb válasz: kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt

kaki az iwiw. amúgy, rendszerüzeneteknél azt hiszem ott kéne lennie hogy ki törölt

Facebookon vagy iwiwen hogy tudok úgy ismerőst keresni hogy csak azt tudom hol lakik és hogy hány éves? Nincs közös ismerősünk :S

Legjobb válasz: Facebookon tuti nem, de iwiwen be tudod ezeket írni keresõbe (legalábbis régebben be lehetett). Persze elég kis esélyed van, ha kidob 500 találatot, de hátha.

Facebookon tuti nem, de iwiwen be tudod ezeket írni keresõbe (legalábbis régebben be lehetett). Persze elég kis esélyed van, ha kidob 500 találatot, de hátha.
A kérdező hozzászólása: az új iwiwen nem találok ilyet :S. amugy nem lenne sok találtat mert tudom hány éves és egy kis lakosságú településen lakik
Iwiw-en mostanában jobb szélen van (ha már rákeresel valamire, akkor utána jelenik csak meg). Facebookon is lehet, de születés alapján nem. Csak néhány szempont alapján. Ott is beírsz valamit, majd bal szélen rámész, hogy személy (azt hiszem), és akkor fent be tudsz állítani dolgokat.
A kérdező hozzászólása: köszi :D így tényleg sikerült :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!