Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom az alábbi (30 db)

Hol tudom az alábbi olajokat beszerezni (esetleg Cserépvárosban)?

Jojoba olaj, ilang ilang olaj, geránium olaj, jázmin olaj, rózsa olaj, ligetszépe olaj stb., más hasonló olajok. (Elnézést, ha rossz kategóriába írtam, az olajok hova valók?! xD)

Legjobb válasz: Szerintem a legtöbbet bármelyik bioboltban meg tudod venni. :) Nagyobb városokban biztosan.

Szerintem a legtöbbet bármelyik bioboltban meg tudod venni. :) Nagyobb városokban biztosan.

Az Ámokfutóktól hol tudom az alábbi számokat meghallgatni és letölteni, (a youtuben nincs fent)?

Az Ezüst Es? angol verzióját ( Silver Rain)

Legjobb válasz: Ha még érdekel nekem megvannak!

Ha még érdekel nekem megvannak!

Hol tudom az alábbi könyveket beszerezni Standovár, T. , Primack, R. B. (2001) : A természetvédelmi biológia alapjai. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest. Margóczi K. , (2005) : Természetvédelmi biológia, JATEPRESS?

Legjobb válasz:
Standovár könyvét tulajdonképpen lehetetlen beszerezni. Ki már nem adják, a használt könyvek pedig ritkán cserélnek gazdát, mert egyrészt jó könyv, másrészt ha kell másmilyen jegyzet/könyv/szívesség/korrepetálás, akkor a Standi könyv jó ütõkártya. :D PDF-ben fent van, de a könyv megszerzésének esélye minimális. Ha gondolod, adsz egy e-mail címet, és a pdf-et átküldöm. A Természetvédelmi biológia már könnyebb eset. Google 10 másodperc alatt kiadta, hogy van eladó példány a Jófogáson. [link] Jó tanulást! :) Üdv.: polarbeer

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Standovár könyvét tulajdonképpen lehetetlen beszerezni. Ki már nem adják, a használt könyvek pedig ritkán cserélnek gazdát, mert egyrészt jó könyv, másrészt ha kell másmilyen jegyzet/könyv/szívesség/korrepetálás, akkor a Standi könyv jó ütõkártya. :D PDF-ben fent van, de a könyv megszerzésének esélye minimális. Ha gondolod, adsz egy e-mail címet, és a pdf-et átküldöm. A Természetvédelmi biológia már könnyebb eset. Google 10 másodperc alatt kiadta, hogy van eladó példány a Jófogáson. [link] Jó tanulást! :) Üdv.: polarbeer
Köszönöm :)


Hol tudom az alábbi szükséges alapanyagokat beszerezni a tisztítókúrához?

Szenna gyógytea, jódozatlan tengeri só, juharszirup, cayenne bors.

Legjobb válasz: Gyógynövény boltokban nagy eséllyel kapsz.

Gyógynövény boltokban nagy eséllyel kapsz.

Mit reagálnátok ha veszekedés alatt a férjetek az alábbit vágná hozzátok: én vagyok a férfi te a nő, úgyhogy tudd hol a helyed?

Legjobb válasz: Hát, valószínûleg nagyon kiröhögném :D De csak azért, mert nálunk ilyen nem hangozhat el, egyenlõ felek vagyunk a kapcsolatban minden téren, semelyikünk nincs alárendelt szerepben. Engem is és õt is így neveltek a szülei, már õk is így éltek, szóval nekünk ez a természetes, nem pedig az, hogy az "asszonynak hallgass a neve" meg a "tûzhely mellett" a helye...stb. A kutya az állat , akinek tudnia kell hol a helye. Elég sértõ megjegyzés ez.

Hát, valószínûleg nagyon kiröhögném :D De csak azért, mert nálunk ilyen nem hangozhat el, egyenlõ felek vagyunk a kapcsolatban minden téren, semelyikünk nincs alárendelt szerepben. Engem is és õt is így neveltek a szülei, már õk is így éltek, szóval nekünk ez a természetes, nem pedig az, hogy az "asszonynak hallgass a neve" meg a "tûzhely mellett" a helye...stb. A kutya az állat , akinek tudnia kell hol a helye. Elég sértõ megjegyzés ez.
Jól tökönrúgnám, hogy érezze, mennyire jó férfinak lenni.
Ha eddig is hímsoviniszta volt, nem lepõdnék meg különösebben, inkább csak vállon veregetném magam a jó választásért. Viszont ha az ilyen gondolkodás nem jellemzõ rá, akkor leülnék vele megbeszélni ezt a mondatot. Már ha képesek vagytok az emberi kommunikációra is + egyenrangú félként kezelitek magatokat és egymást.
Kedves 9-es, szerintem nincs igazad. Kíváncsi lennék, hogy mit értesz az alatt, hogy a kapcsolatban hol a helye a férfinak és a nõnek. Én csak arra tudok gondolni, hogy éppen azon veszekednek, hogy éppen milyen lakást/házat vegyenek befektetés céljából. A férfi éppen az ingatlanpiacon dolgozik, ezért kicsit több köze van a dologhoz. De akkor se az legyen az ütõkártya, hogy én férfi vagyok, úgyhogy az van amit én mondok, hanem mert én dolgozok ezen a területem, több a szakmai tudásom ehhez, mint neked. Ez teljesen érthetõ, és jogos. De ha azon vitatkoznak, hogy milyen színûre fessék a nappalit, akkor szerintem tök mindegy, hogy éppen ki a férfi vagy a nõ, ki dolgozik festõként és ki nem, ki mennyi pénzt hoz haza... A kérdésre válaszolva, elõször is jól kiröhögném, hogy nem tudott jobb érvet felhozni az igaza mellett, hogy ha komolyan gondolja, akkor meg kideríteném, hogy mégis ki volt ennek az értelmi szerzõje (ha eddig évekig még csak meg se fordult a fejében ilyen, akkor valaki csak mondott valamit), aztán elmagyaráznám, hogy ez itt a 21.század, és hogy rosszul látja a dolgokat.
hát nézd.. õszintén? valószínûleg kinevetném , mert nálunk max poén szinten hangzana el ilyesmi.
elõször én is biztosan kinevetném, mert eleve viccesen hangozna a szájából, annyira nem ilyen. Azán, ha látom, h komolyan gondolja, alaposan mérlegelném a kapcsolatunkat. Elõszöris megkérdezném, h mire alapozza a kijelentését. Amúgy hogy éltek? Mert ha pl.kitartott vagy, nem csinálsz semmit, akkor még jogos is lehet, h nem kezel egyenlõ félként.
OFF: 6-os! miért bántanál egy szerencsétlen kutyát??? -.- ON: a férjed muszlim?:) muszlimoknál van hogy a nõ alább rendelt. DE!!!! hatalmas tisztelet jár nekik! amúgy 1. alá rúgnék hogy mennyire is jó férfinak lenni :DD 2. röhögnék hogy ez jó volt. 3. a pasik a nõk nélkül sz*rt sem érnek :) ) szóval csínyán a szavakkal.
Húha elég sokaknak nem sikerül a kérdésre válaszolniuk.:) Csak jönnek a saját jobb helyzetüket fitogtatni, úgy "bírom" ezt.:) Kedves Kérdezõ! Én viszont szeretnék érdemben válaszolni, viszont ehhez tudnom kéne a vita tárgyát.Mert bizonyos helyzetekben tényleg megvan a Nõk és a Férfiak helye is egy kapcsolatban. Nincs ezen semmi vérlázító, ha nem vagy feminista vagy/és nõként nem gondolkodsz felsõbbrendûként. Szóval bizonyos helyzetekben teljesen elfogadható ez a helyre rakás. Én ezt mondom.
Kedves Kérdezõ! Szereznék egy kutyát a kutyamenhelyrõl, és róla nevezném el. Valami visszataszító korcsot érdemes kihozni ebben az esetben. Ami igazán ocsmány. Aztán annak megfelelõen, ahogy a férjed bánik veled, bánj a kutyával. Majd csak leesik neki, nem? Üdv R.
9-es vagyok.Belinkelnéd a másik kérdésed, hogy jobban képben legyek? De az eddigiekbõl kiindulva amit itt olvastam, úgy látom, hogy azért lehet ez a változás (mert írod, hogy eddig nem volt ilyen), mert megcsal(t).EDDIG így látom.
A kérdező hozzászólása: Igen én kérdeztem és elment...
Menj el dolgozni Te Néne!!! Akkor elfáradsz és nem kreálod a problémákat. Ha meg otthon maradtál, akkor nyeljél! És ne csak a mondatokat!!! :) Ez a világ rendje.
Elõször is közölném rá, hogy tudom hol a helyem, egyenrangú félként ott, ahol jónak érzem, de az nem egy ilyen bunkó mellett van. Még aznap beadnám a válópert.
Emlékszem erre, nem te kérdezted, h elengedd e egyáltalán erre a nyaralásra a férjed? Úgy tûnik, elment, akárhogy is. Csak gratulálni tudok a választásodhoz!
Azt hogy akkor tarts el és biztosíts kiváló megélhetést légy erõs és magabiztos támasz hogy nekem csak a családra legyen gondom mert hogy neki meg az a helye ha ez igy van akkor viszont ne csodélkozz ezen, nincs egyenlõ kapcsolat különbözõ nemûek közt.Ha viszont egy csökött p.cs akkor rugd ki ja és megcsalt e?
Én dobnám a fenébe, mert ez cask rosszabb lesz.
Elküldeném elmeorvoshoz vagy megmérném a lázát rögtön. Az én férjemre ugyanis ez a gondolkodás és viselkedés abszolúte nem jellemzõ. Azt te tudod, hogy a te férjed eredetileg is ilyen hímsoviniszta volt-e vagy csak most lett azzá. Ha azzá lett, akkor le kell vele ülni, beszélgetni vagy elküldeni pszichológushoz, mert valami nagyon kiborította és az anya- és nõgyûlöletet rajtad akarja leverni. Ha viszont mindig is ilyen volt, aakkor nincs semmi meglepetés, ugye? Nem kell panaszkodni, mert fölösleges. A hímsoviniszta férfiak valójában rendkívül gyáva és gyenge emberek, hatalmas anyamegszállással, és ennek megfelelõ párt szoktak magunknak választani. Ebben az esetben nyílván nem elõször érzed a megaláztatást a pasidtól, és nem elõször veszed észre, hogy "hol a helyed" kaliberû szemétkedésekkel bombáz. Ebben az esetben azon sem kell megütközni, hogy a fõnöknõvel és egyéb nõi hölgyekkel és urakkal megy nyaralni - nélküled. Mondanám, hogy lapát, de a hímsoviniszta pasik nõi ezt nemigen tudják soha meglépni. Túlságosan függõek, az önbecsülésük nulla, de amellett erõsen birtoklóak is. Ha nem ilyen nõ vagy, akkor viszont magad is tudod, hogy az ilyen pasinak "hol a helye": a lapáton. Az én Istenben boldogult, drága, imádott nagyapám mondogatta volt sokszor ezt a bölcs igazságot: "ki milyen virágot szakaszt, olyat szagol".
Nyaralni???
Kiröhögném. Ha komolyan gondolná, akkor meg elgondolkodnék, hogy tudtam ekkora marhához hozzámenni...
A kérdező hozzászólása: A vita tárgya az volt, hogy a fõnökasszonnyal és egy másik kollegával 3masban mentek el nyaralni ami nekem nem tetszett...
Az elsõ döbbenet után közölném vele, hogy oké, én mostantól itthon maradok és vezetem a háztartást, õ meg tartson el, mint abban az idõben, amire hivatkozik. Utána pedig elgondolkoznék, ha ezt komolyan gondolja, hogy hogy sikerült kifognom egy ekkora tuskót :-(.
szerintem úgy kell viselkedni, hogy a pasinak ne legyen képe ilyesmit mondani. legalábbis nekem még csak hasonlót sem mondtak, mert sejtették, h mi lenne a következménye. egyébként azt reagálnám, hogy elküldeném sétálni és gondolkodni. majd hazajöhet ha tanult egy kis jó modort.
A kérdező hozzászólása: eddig azt hittem egyenlõek vagyunl
Na ha elment, akkor legalább lenne idõm összepakolni, ha nem az övé a lakás akkor õ cuccait, ha az övé a lakás akkor pedig nem költöznék ki, de indulnák a válóperes ügyvédhez és beadnám a válópert házasságtörés okán. Ne haragudj, de ne panaszkodj miatta, mert mindenkivel azt lehet megtenni amit enged. Gondolom nem most lett ilyen bunkó paraszt.

Budapesten hol van Extreme Digital? Vagy olyan bolt ahol az alábbi kábelt tudom beszerezni?

http://www.edigital.hu/VGA_%28D-Sub%29_kabel_csatlakozo/Hama..

Legjobb válasz: Csak az elsõ kérdésre (az Extreme Digital üzletei) tudom a választ: http://www.edigital.hu/Elerhetosegeink-sp1955.html

Csak az elsõ kérdésre (az Extreme Digital üzletei) tudom a választ: http://www.edigital.hu/Elerhetosegeink-sp1955.html

Szerintetek hol tudom megvásárolni az alábbi hajkisimító spray-t?

Www://kremmania.hu/kremek/john-frieda-frizz-ease-3-day-strai

Legjobb válasz: http://kremmania.hu/kremek/john-frieda-frizz-ease-3-day-stra.. Ez a helyes link :p És szerintem keress rá egy olyan oldalra a neten, ahonnan meg tudod rendelni.

http://kremmania.hu/kremek/john-frieda-frizz-ease-3-day-stra.. Ez a helyes link :p És szerintem keress rá egy olyan oldalra a neten, ahonnan meg tudod rendelni.

Hol vagy honnyan tudom letölteni illetve megnézni az alábbi filmeket? -Dirty dancin -Kutyaszálló -Grease -Step up

Legjobb válasz: google ba online filmek majd katt a online filmeknézése ra itt letöltheted a filmeket vagy akár meg is nézheted ingyen bármikot és bárhol !! Jobboldalt a keresés szó helyett beírod valamelyik film címét majd a film boritója megjelen katt rá majd meglátod hogy mirõl szól görgesd le majd válaszd ki melyik majd válaszd ki a a film forrását a én a putlocker en szoktam filmet nézni mellete a zászló amilyen nyelven tudod megnézni

google ba online filmek majd katt a online filmeknézése ra itt letöltheted a filmeket vagy akár meg is nézheted ingyen bármikot és bárhol !! Jobboldalt a keresés szó helyett beírod valamelyik film címét majd a film boritója megjelen katt rá majd meglátod hogy mirõl szól görgesd le majd válaszd ki melyik majd válaszd ki a a film forrását a én a putlocker en szoktam filmet nézni mellete a zászló amilyen nyelven tudod megnézni
lejátszás katt rá vidd le egy kicsit és továb majd a súgó segit remélem segítettem helóó

Hol tudom letölteni ingyenesen a Death Note-t animesorozatban, ahol nem 2 szonkron van, csak magyar? Lécci az alábbi oldalt ne linkejétek, mert egyszerre van a 2 szinkron és nem lehet érteni a rossz oldal linkje lent

http://szinkronosanime.info/2008/10/death-note-dvdrip-minose..

Legjobb válasz: A Cinemastore-on fent van ,de nem onnan toltottem le szoval nem tudom hogy jo -e de gondolom jo !

A Cinemastore-on fent van , de nem onnan toltottem le szoval nem tudom hogy jo -e de gondolom jo !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!