Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom az adataimat (13 db)

Megváltoztak az adataim, hol tudom letölteni a nyomtatványt?

Megváltozott a lakcímem,és az apeh felé szeretném jelezni,de nem találom a letölthet? nyomtatványt.

Legjobb válasz: A lakcímváltozást nem kell az APEH felé jelezni, a központi nyilvántartóból veszik az adatokat. Az egyéni vállalkozó változásbejelentõje a 10T101E, de én ebben nem találtam lakcímmódosítást.

A lakcímváltozást nem kell az APEH felé jelezni, a központi nyilvántartóból veszik az adatokat. Az egyéni vállalkozó változásbejelentõje a 10T101E, de én ebben nem találtam lakcímmódosítást.

Volt a 8 Gb pendrivon adat, és egyszer csak eltűnt róla, pedig nem formáztam. Tulajdonságokban viszont mutatja, hogy van rajt adat. Lelehet róla szedni? Vagy hol keressek olyan személyt aki le tudja róla szedni az adatokat ami rajta van?

Legjobb válasz: Egy 'GetDataBack for NTFS' nevû programmal valószínüleg orvosolni lehetne a problémádat, rajtam szokott segíteni, még nem veszett el véglegesen adatom. (Pedig volt már Bad Sectoros vinyóm, formázott vinyóm... - persze pendrájvra is mûködik, azzal is teszteltem már :) )

Egy 'GetDataBack for NTFS' nevû programmal valószínüleg orvosolni lehetne a problémádat, rajtam szokott segíteni, még nem veszett el véglegesen adatom. (Pedig volt már Bad Sectoros vinyóm, formázott vinyóm... - persze pendrájvra is mûködik, azzal is teszteltem már :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Ha én nem vagyok számítógép zseni és csak magyarul tudok akkor is meg tudom csinálni? Honnan tudom leszedni? Köszönöm
Nem túl bonyolult a kezelése. Január 5-én leszek a másik gépemnél, ott megvan a progi. Ha addig ráér, küldj egy privát e-mailt, nehogy elfelejtsem :P, és leírással átküldöm.
Már csak az a baj a GetDataBack for NTFS nevû programmal, hogy a pendriveok FAT32-re vannak formázva, így teljesen nem biztos, hogy szerencsés az NTFS-re fejlesztett programmal nekiesni. Én az R-Stúdiót ajánlom, abszolút egyszerû és könnyen kezelhetõ. ***** Itt a Free user-re kattintva kivárod a visszaszámlálást (Still xx seconds), majd a nagy kör download gombra kattintasz.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hmm, mondasz valamit, de akkor ott a GetDataBack for FAT :) Demo ingyenesen letölthetõ, az nem tudom, mit tud. De amit elõttem ajánlottak, az sem hangzik rosszul, bár nem ismerem. A lényeg, hogy semmi adatot ne írj rá, amíg vissza nem állítottad a korábbit. Jah, ami még segíthet: Start-->Futtatás-->cmd itt: chkdsk e: /f /r (értelem szerûen e: helyett a saját betûjele a pendrájvnak)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Remélem sikerül elõhozni az adatokat.

Hol tudom tarolni az adataimat az interneten?

Van egy bajom, van a gepemen par fontos file, es felek, hogy esetleg egy Windows osszeomlassal odaveszhetnek, kene egy internetes honlap ahova feltolthetnem oket, es akarmikor hozza is ferhetnek ha kell! A CD DVD PENDRIVE ezekben nem bizom ennyire! Ha valaki tud ilyen INGYENES honlapot legyszives irja meg, elore is koszi !!!

Legjobb válasz: Ha van webes email accountod, oda küldd el magadnak, pl Gmail. Ezenkívül rengeteg ingyenes feltöltõoldal van, írd be google-be: fájlfeltöltés. De megsúgom, hogy ha ezeket kiírod egy pendrive-ra, vagy dvd-re, és berakod a fiókba, az adataid 100-szor nagyobb biztonságban vannak.

Ha van webes email accountod, oda küldd el magadnak, pl Gmail. Ezenkívül rengeteg ingyenes feltöltõoldal van, írd be google-be: fájlfeltöltés. De megsúgom, hogy ha ezeket kiírod egy pendrive-ra, vagy dvd-re, és berakod a fiókba, az adataid 100-szor nagyobb biztonságban vannak.
http://www.data.hu rapidshare.com ushare.com megaupload.com stb stb stb. az elsõt ajánlom
A windows csinált erre a célra egy tárhelyet, ha van msn felhasználóneved és jelszavad, akkor azonnal használhatod, ha nincs akkor regisztrálnod kell. http://skydrive.live.com/
Például itt: http://cybnet.extra.hu/lanshell válalnak adattárolást. 1 Gigáig 1000 huf


Facebookon hol tudom beállítani, hogy idegenek is láthassák az adataimat?

Legjobb válasz: Adatlap szerkesztése opciót választva meg tudod adni melyik információt milyen körök láthassanak, a menüpontok végén lévõ lenyitható dobozból kiválasztva.

Adatlap szerkesztése opciót választva meg tudod adni melyik információt milyen körök láthassanak, a menüpontok végén lévõ lenyitható dobozból kiválasztva.

E-felvételin hol tudom ezt megnézni? Az ellenőrzés és hitelesítés menüpontnál eltűnt az adatok megtekintés.

Kérjük, hogy a hitelesítõ adatlap benyújtása elõtt ellenõrizze, hogy az esetleg korábban kinyomtatott adatlapon, a jelentkezõ aláírásának kerete alatt - a lap jobb oldalán - látható ellenõrzõ kód megegyezik-e az e-felvételi felületén az Ellenõrzés és hitelesítés menüpont alatt aktuálisan megnyitható adatlap ellenõrzõ kódjával!

Legjobb válasz: jajj én is így jártam

jajj én is így jártam
de én tojom le!így küldöm mostmár el postán
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy miért baj ha esetleg nem az....ott a nevem meg a felvételi azonositóm!!
hát ennyi!szerintem csak akkor nem egyezik meg ha pl kinyomtatod és utána módosítod mondjuk az iskolák rangsorait akkor szerintem lehet eltérés
mivel ha utána megint kinyomtatod lehet másik ellenõrzõ kódot generál

Hol tudom beállítani, hogy mikor ráviszem az kurzort egy fájlra kiírja az adatait ) pl: méret, stb. ) Vagy egyáltalán lehet azt 'kapcsolgatni'?

Mikor újrarakom a windowst egy darabig mindig kiirja... ( XP-r?l van szó )

Legjobb válasz: azt hiszem ez kell neked. mondjuk sajátgép- felül eszközök- mappa beállítások- nézet- középen van egy ilyen görgetõs rész, és ott pipa az "elõugró üzenetek mappa és asztalelemekhez"

azt hiszem ez kell neked. mondjuk sajátgép- felül eszközök- mappa beállítások- nézet- középen van egy ilyen görgetõs rész, és ott pipa az "elõugró üzenetek mappa és asztalelemekhez"
A kérdező hozzászólása: Ez-ez. 1000 köszi! :D

Hol tudom beállítani facebook-on, hogy az ismerőseim ne lássák, ha megváltoztatom az adataimat? Vagy ha lájkolok valamit.

Legjobb válasz: Profilom > Adatvédelmi beállítások > Egyéni beállítások (lent) - "Bejegyzéseim" mellett katt a "Csak ismerõsök"-re és a lenyíló menübõl kattints a "Testreszabás"-ra. - "Ezek az emberek: Csak ismerõsök" - állítsd át "Csak én"-re! Happy van xD

Profilom > Adatvédelmi beállítások > Egyéni beállítások (lent) - "Bejegyzéseim" mellett katt a "Csak ismerõsök"-re és a lenyíló menübõl kattints a "Testreszabás"-ra. - "Ezek az emberek: Csak ismerõsök" - állítsd át "Csak én"-re! Happy van xD

AZ ebay-en nyeretem egy terméket. Küldte róla az emailt. Hol tudom megnézni a eladó adatai címét, telefonszámát?

Vagy az ebayen ezt nem lehet megnézni csak üzenetet lehet neki küldeni? Segítsetek ez az els? vásárlásom.

Legjobb válasz: Ebayen sokkal minimálisabb az ide-oda levelezés. Én csak akkor kommunikálok az eladóval, ha kérdésem van (pl. küld -e magyarországra, ha esetleg nincs feltüntetve) De többnyire, csak a "megnyerem a terméket, kifizetem paypallal, és várom a postást" folyamat van.

Ebayen sokkal minimálisabb az ide-oda levelezés. Én csak akkor kommunikálok az eladóval, ha kérdésem van (pl. küld -e magyarországra, ha esetleg nincs feltüntetve) De többnyire, csak a "megnyerem a terméket, kifizetem paypallal, és várom a postást" folyamat van.
Amennyire én tudom, nem tudod megnézni...fizetsz paypallal, vagy utalással (ahogy az aukción meg volt adva), õ pedig majd küldi a csomagot az ebayen megadott címre. Miért kéne neked az õ telefonszáma és címe??
A kérdező hozzászólása: Hát mert eddig csak magyar oldalt használtam és ott röktön elküldi az eladó adatait. Egyeztettni szeretnék vele, hogy mennyit küldjek meg arról hogyan adja fel a csomagot.
Az adatait nem fogod megkapni. Van egy kapcsolatfelvétel az eladóval link ott tudsz neki asszem 500 karakterben üzenetet írni. Én is nemrég hazsnáltam elõször az eBayt, én így tettem, válaszolt is rá. Bár igazából elég egyértelmû, annyit kell fizetned amennyit az eBay kér, a postázás meg úgy megy ahogyna õ megadta az oldalon.

Az OTP banknál a virtuális kártyám adatait hol tudom megnézni?

A száma megvan, de a lejárati dátumát és a biztonsági számát merre keressem?

Legjobb válasz: Belépsz a net bankba és már látod is. A sima számlád alatt szerepel.

Belépsz a net bankba és már látod is. A sima számlád alatt szerepel.

Hol tudom beállítani, hogy milyen adatok látszódjanak az idővonalam tetején a halványkék 'Névjegy' keretben? (Facebook)

Például megadtam a vallásomat, de nekem mégsem jelzi ki ott, amikor másoknak meg igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!