Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom az IP címemet (10 db)

Hol találom meg, hogy mi az IP-címem és honnan tudom, hogy statikus vagy dinamikus-e?

És még valami: mi az a PPPoE? És melyiket válasszam wifi beállításánál WAN kapcsolat típusának? El?re is köszönöm

Legjobb válasz: Az IP-címet nem kell beállítani a routerben, egyébként itt lehet pl. megnézni: http://whatismyipaddress.com/ A többségnek dinamikus IP címe van, mert a statikusért nem kevés extra havidíjat kell fizetni. A PPPoE kapcsolat a felhasználónevet és jelszót igénylõ internet kapcsolatokhoz kell, mint pl. az ADSL. Neked milyen van?

Az IP-címet nem kell beállítani a routerben, egyébként itt lehet pl. megnézni: http://whatismyipaddress.com/ A többségnek dinamikus IP címe van, mert a statikusért nem kevés extra havidíjat kell fizetni. A PPPoE kapcsolat a felhasználónevet és jelszót igénylõ internet kapcsolatokhoz kell, mint pl. az ADSL. Neked milyen van?
A kérdező hozzászólása: De meg kell adni valami IP címet meg Subnet Mask (asszem alhálózati maszk)-ot is, ha a Static IP-t választom, amikor azt írja, hogy "Choose WAN connection type." Meg a dinamikus nem azt jelenti, hogy folyamatosan változik az IP cím? Nekem szerintem nem változik. Meg nem lehet, hogy a hálózati kártya IPjét kell megadni? Mert most nézem EVEREST-be a hálózati kártya adatait és annak is van egy IPje.
A lényeget nem írtad: milyen internet elõfizetésed van?
A kérdező hozzászólása: Vezetékes UPC-s, nem ADSL (szerintem).
Akkor a következõt kell tenned: Ha korábban közvetlenül a gépedre volt bekötve a net, akkor a géped MAC-címére át kell írni a router MAC-címét, mivel a UPC a MAC-cím alapján azonosítja be az elõfizetõt. Ehhez egy olyan menüpontot kell keresned a routerben, hogy "Clone MAC address" vagy valami hasonlót. Itt tudod megcsinálni, hogy a router MAC címét átírja a gép MAC-címére, ami be van regisztrálva a UPC-nél. Ha ez megvan, akkor az Internet kapcsolat típusánál a Dynamic IP-t kell kiválasztani. Így mûködnie kell, ezen kívül persze érdemes beállítani a wifi-t is ha szükséged van rá. (pl. titkosítást)
UPC-nél szerintem már nincs szükség MAC klónozásra. Egyébként meg a hálókártyának nincs IP-je, mert a hálókártya adatkapcsolati rétegben mûködik, IP meg a hálózati rétegben van.
A kérdező hozzászólása: Akor már végképp nem értem. Everest Home Edition-be nézem a hálózati kártya tulajdonságait. És ott van olyan, hogy hál. kártya címei. Itt van egy IP (ami nem azonos gépével), egy alhálózati maszk, egy átjáró, egy DHCP(ami nem tom mi), meg DNS meg még egy DNS (ami szintén nem tom mi). Egyébként a whatismyipadress.com azt írja az IP-mhez, hogy Static.

(MINECRAFT) Hol tudom megnézni az IP címem?

épp készítünk egy szerót, a kérdés, a routerem IPjét kell beírnom a server.properties jegyzetbe, vagy ha nem akkor milyét?

Legjobb válasz: Hát a számítógép ip- jét úgy tudod, megnézni, hogy megnyitod a parancsszerkesztõt és beleírod, hogy ipconfig.

Hát a számítógép ip- jét úgy tudod, megnézni, hogy megnyitod a parancsszerkesztõt és beleírod, hogy ipconfig.

Microbitről tiltották az IP címem, de nem tudom miért, sőt szabályba ütközőt nem tettem. Hol tudnék reklamálni?

Legjobb válasz: Sehol. Másik ip kellene meg új felhasználói reg. Mivel ha a régivel belépsz akkor azt is tiltják. Az ilyen torrent oldalak nem nagyon foglalkoznak a reklamációkkal. Tudod ezek eléggé illegálisak.Hol tudom megnézni, hogy kinek az ip címével lépnek be az e-mail fiókomba?

Most már sokadszorra változtatom meg a jelszavam a gmail-en és még így is van egy ismeretlen ip cím,amivel belépnek,és szeretném tudni,hol lehet leellen?rizni. Egyáltalán lehetséges?

Legjobb válasz: legalul [email protected], legeslegeslegalul kiírja az utolsó belépést, hogy mikor voltés melyik IP-rõl. Persze elõtte lépj be :D

legalul [email protected], legeslegeslegalul kiírja az utolsó belépést, hogy mikor voltés melyik IP-rõl. Persze elõtte lépj be :D
XD hát akkor [email protected] vagy, azt kideríteni csak a Yardság tudja. Szolgáltató pedig csak neki adhatja ki, akkor is csak indolot esetben, bûncselekmény és hasonlók. Reménytelen!
A kérdező hozzászólása: Azt tudom vazze... :D:D De azt szeretném tudni, hogy az kinek az ip címe... Lehetséges, hogy valahol utána lehet járni?
nem nagyon.. fõleg ha dinamikus ip-je van, ami könnyen lehet
Egy ip to location (Google!) keresõvel meg tudod nézni nagyjából a várost. Kb az országot elhiheted, városnál elõfordulhat párszáz km eltérés. Valószinûleg maga a Google lesz az aki belép.

Hol tudom megnézni hogy mi az IP címem?

Nem vagyok hülye a gépekhez de még sosem szükségem ezért az IP-mre soha nem is kerestem rá és nem tudom hol tudnám megnézni.Ha valaki tud segíteni,azt előre is kösz. Normális válaszoknak megy a zöld kéz ;)

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=ip+search+location&rlz=1C1CHM..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ , ment a zöld kéz :D

Hol tudom meg nézni hogy mi az IP címem?

Ne haragudjatok a kérdésért, de nagyon hülye vagyok a számítógépekhez

Legjobb válasz: http://www.whatismyip.com/

Hol tudom megnézni az IP-címemet, Windows7-en?

Legjobb válasz: Windows gomb+R cmd.exe C:\>ipconfig_

Windows gomb+R cmd.exe C:\>ipconfig_
Mármint csak annyit kell beírni, hogy "ipconfig" természetesen.
vagy ha idekattintasz : http://mybrowserinfo.com/

Hogyan vagy hol tudom megnézni mi az IP címem?

Legjobb válasz: Jé, ez mégjobb, amit én mondtam:)

Jé, ez mégjobb, amit én mondtam:)
start menü futtatás: cmd leenterezed bejön a parancssor és beírod: ipconfig és lehoozza neked a dolgokat, köztük egy IP-cím. Az lesz.
A kérdező hozzászólása: köszi:) megvan
ez még kimaradt: http://ipcim.com/hu/
Minden mást mutat......

Hol tudom megnézni az IP címemet?

Legjobb válasz: Tálcán jobb oldalt az óra mellett van "két monitor" -ikon, megnyitod (Állapot: Helyi kapcsolat) , katt a Támogatás fülre. Ha nincs ott az ikon, akkor Start menü, Beállítások, Hálózati kapcsolatok, jobb katt a Helyi kapcsolat-ra, Állapot -> Támogatás fül.

Tálcán jobb oldalt az óra mellett van "két monitor" -ikon, megnyitod (Állapot: Helyi kapcsolat) , katt a Támogatás fülre. Ha nincs ott az ikon, akkor Start menü, Beállítások, Hálózati kapcsolatok, jobb katt a Helyi kapcsolat-ra, Állapot -> Támogatás fül.
Itt: a . d . f . l . y / 2 . I . u . y . H (írd egybe)
vagyis így: a*d*f.l*y*/ 2 I u y H csillagokat vedd ki
Húzd le a géped a hálózatról.
Fizetõs proxy-val rejtheted el. És a sajátodat pl. a http://www.whatsmyip.org -on nézheted meg. De támogatom #1 ötletét. :D
Egyrészt az IP címedet elrejtheted proxy-val, de azt én annyira nem szeretem. Elrejtheted VPN klienssel, ami az interneten két pont között létrehoz egy titkosított csatornát, ezáltal a csatorna másik végén lévõ "pont" IP címét fogod használni. A csatorna maga titkosított, de aki ért hozzá 1 óra alatt töri. A jobb kliensek fizetõsek. Tor klienssel - felépítése hasonlít egy hagymáéhoz, elrejtheted vele az IP címedet, azáltal, hogy valaki másét használod - elõnye hogy ingyenes és könnyen használható, hátránya hogy egy kicsit belassul a neted, illetve sokan használják trollkodásra ezért sok IP bannolva van, itt is a legtöbbje. whatismyip beírod google-be is kiadja.
A kérdező hozzászólása: A FreeHidle Ip programot töltöttem le az szerintettek jó? Tudok váltani Budapesti és Amerikai Ip cimre is. De akkor nekem az Amerikaira kell váltsak ha mongyuk ne tudják a eredeti Ip met?
A szolgáltatód úgyis látja mit csinálsz és évekig tárolják. A maffia elõl bújtatod az IP címedet?
Ez az egyik, a másik meg az, hogy nagyon kevés ingyenes proxy rejti el a valódi IP címed a HTTP fejlécbõl. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Dehogy a maffia elõl bujtatóm:) ))) csak egy cset oldalon a operátorok az Ip cimem alapján tudnak tiltani és azzért akarom megváltoztatni vagyis uj Ip vagy rejtettet. Olyan ami magyar nyelvû Ip progrm az mejik?
Tor-t töltsd le mondtam már.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!