Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom az IP (24 db)

Hogy tudom email cím alapján megtudni az ip címét egy illetőnek? Vagy email cím alapján megtudni hol lakik?

F? célom az lenne hogy a lakhelyét megtaláljam.

Legjobb válasz: Kell neki küldeni egy speciális e-mailt. A tartalom legyen: "Szia, leírnád kérlek, hogy hol laksz?" kicsit várni kell és a válaszban jön vissza a lakhely. E-mailbõl az IP talán megtudható, de az is sok mindentõl függ. IP és egyéb alapján nem lehet a lakhelyét megtudni, hacsak nincs bírói végzés hozzá.

Kell neki küldeni egy speciális e-mailt. A tartalom legyen: "Szia, leírnád kérlek, hogy hol laksz?" kicsit várni kell és a válaszban jön vissza a lakhely. E-mailbõl az IP talán megtudható, de az is sok mindentõl függ. IP és egyéb alapján nem lehet a lakhelyét megtudni, hacsak nincs bírói végzés hozzá.
A kérdező hozzászólása: És ez hogy megy? Mi ez a speciális email? :D
A kérdező hozzászólása: Vagy úgy érted sima szövegbe írjam bele h hol laksz és visszaír, majd onnan hogyan tovább?
Tökmindegy hogy lehet megtudni az IP címét, a lakhelyét sosem tudod így meg, csak ha rendõrségi ügy lenne és indokolt esetben (meg ha kedvük van) a rendõrök köteleznék a szolgáltatót, hogy NEKIK adja ki az adott idõablakban ahhoz az adott IP-hez köthetõ/használó tulaj nevét és címét.
Húzd le a géped a hálózatról.
Fizetõs proxy-val rejtheted el. És a sajátodat pl. a http://www.whatsmyip.org -on nézheted meg. De támogatom #1 ötletét. :D
Egyrészt az IP címedet elrejtheted proxy-val, de azt én annyira nem szeretem. Elrejtheted VPN klienssel, ami az interneten két pont között létrehoz egy titkosított csatornát, ezáltal a csatorna másik végén lévõ "pont" IP címét fogod használni. A csatorna maga titkosított, de aki ért hozzá 1 óra alatt töri. A jobb kliensek fizetõsek. Tor klienssel - felépítése hasonlít egy hagymáéhoz, elrejtheted vele az IP címedet, azáltal, hogy valaki másét használod - elõnye hogy ingyenes és könnyen használható, hátránya hogy egy kicsit belassul a neted, illetve sokan használják trollkodásra ezért sok IP bannolva van, itt is a legtöbbje. whatismyip beírod google-be is kiadja.
A kérdező hozzászólása: A FreeHidle Ip programot töltöttem le az szerintettek jó? Tudok váltani Budapesti és Amerikai Ip cimre is. De akkor nekem az Amerikaira kell váltsak ha mongyuk ne tudják a eredeti Ip met?
A szolgáltatód úgyis látja mit csinálsz és évekig tárolják. A maffia elõl bújtatod az IP címedet?
Ez az egyik, a másik meg az, hogy nagyon kevés ingyenes proxy rejti el a valódi IP címed a HTTP fejlécbõl. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: Dehogy a maffia elõl bujtatóm:) ))) csak egy cset oldalon a operátorok az Ip cimem alapján tudnak tiltani és azzért akarom megváltoztatni vagyis uj Ip vagy rejtettet. Olyan ami magyar nyelvû Ip progrm az mejik?
Tor-t töltsd le mondtam már.

Hol találom meg, hogy mi az IP-címem és honnan tudom, hogy statikus vagy dinamikus-e?

És még valami: mi az a PPPoE? És melyiket válasszam wifi beállításánál WAN kapcsolat típusának? El?re is köszönöm

Legjobb válasz: Az IP-címet nem kell beállítani a routerben, egyébként itt lehet pl. megnézni: http://whatismyipaddress.com/ A többségnek dinamikus IP címe van, mert a statikusért nem kevés extra havidíjat kell fizetni. A PPPoE kapcsolat a felhasználónevet és jelszót igénylõ internet kapcsolatokhoz kell, mint pl. az ADSL. Neked milyen van?

Az IP-címet nem kell beállítani a routerben, egyébként itt lehet pl. megnézni: http://whatismyipaddress.com/ A többségnek dinamikus IP címe van, mert a statikusért nem kevés extra havidíjat kell fizetni. A PPPoE kapcsolat a felhasználónevet és jelszót igénylõ internet kapcsolatokhoz kell, mint pl. az ADSL. Neked milyen van?
A kérdező hozzászólása: De meg kell adni valami IP címet meg Subnet Mask (asszem alhálózati maszk)-ot is, ha a Static IP-t választom, amikor azt írja, hogy "Choose WAN connection type." Meg a dinamikus nem azt jelenti, hogy folyamatosan változik az IP cím? Nekem szerintem nem változik. Meg nem lehet, hogy a hálózati kártya IPjét kell megadni? Mert most nézem EVEREST-be a hálózati kártya adatait és annak is van egy IPje.
A lényeget nem írtad: milyen internet elõfizetésed van?
A kérdező hozzászólása: Vezetékes UPC-s, nem ADSL (szerintem).
Akkor a következõt kell tenned: Ha korábban közvetlenül a gépedre volt bekötve a net, akkor a géped MAC-címére át kell írni a router MAC-címét, mivel a UPC a MAC-cím alapján azonosítja be az elõfizetõt. Ehhez egy olyan menüpontot kell keresned a routerben, hogy "Clone MAC address" vagy valami hasonlót. Itt tudod megcsinálni, hogy a router MAC címét átírja a gép MAC-címére, ami be van regisztrálva a UPC-nél. Ha ez megvan, akkor az Internet kapcsolat típusánál a Dynamic IP-t kell kiválasztani. Így mûködnie kell, ezen kívül persze érdemes beállítani a wifi-t is ha szükséged van rá. (pl. titkosítást)
UPC-nél szerintem már nincs szükség MAC klónozásra. Egyébként meg a hálókártyának nincs IP-je, mert a hálókártya adatkapcsolati rétegben mûködik, IP meg a hálózati rétegben van.
A kérdező hozzászólása: Akor már végképp nem értem. Everest Home Edition-be nézem a hálózati kártya tulajdonságait. És ott van olyan, hogy hál. kártya címei. Itt van egy IP (ami nem azonos gépével), egy alhálózati maszk, egy átjáró, egy DHCP(ami nem tom mi), meg DNS meg még egy DNS (ami szintén nem tom mi). Egyébként a whatismyipadress.com azt írja az IP-mhez, hogy Static.


(MINECRAFT) Hol tudom megnézni az IP címem?

épp készítünk egy szerót, a kérdés, a routerem IPjét kell beírnom a server.properties jegyzetbe, vagy ha nem akkor milyét?

Legjobb válasz: Hát a számítógép ip- jét úgy tudod, megnézni, hogy megnyitod a parancsszerkesztõt és beleírod, hogy ipconfig.

Hát a számítógép ip- jét úgy tudod, megnézni, hogy megnyitod a parancsszerkesztõt és beleírod, hogy ipconfig.

Valaki feltörte a facebookomat. Szeretném meg tudni, hogy ki volt az. Hol tudom lekérdezni a illető IP címét?

Legjobb válasz: Ha a fiókbeállítások biztonsági részén bekapcsolod a belépés figyelését kiírja. Anélkül nem biztos. De ha tudod is az IP-címet, mit kezdesz vele? Elõrébb nem jutsz.

Ha a fiókbeállítások biztonsági részén bekapcsolod a belépés figyelését kiírja. Anélkül nem biztos. De ha tudod is az IP-címet, mit kezdesz vele? Elõrébb nem jutsz.
Fiókbeállítások - Biztonság Itt kiírja azokat az IP címeket amikrõl bejelentkeztél korábban. Viszont csak a rendõrség tudja lenyomozni, amit nem valószínû, hogy jelen esetben megtesz...
Gyakorlatilag semmire sem mész az IP-címmel. Még csak a települést sem fogod megtalálni biztosan.
Nem szokták csak úgy "feltörni" a facebookot. IP-vel meg semmire sem mész.
IP cím alapján te nem tudod meg hogy ki volt az.

Microbitről tiltották az IP címem, de nem tudom miért, sőt szabályba ütközőt nem tettem. Hol tudnék reklamálni?

Legjobb válasz: Sehol. Másik ip kellene meg új felhasználói reg. Mivel ha a régivel belépsz akkor azt is tiltják. Az ilyen torrent oldalak nem nagyon foglalkoznak a reklamációkkal. Tudod ezek eléggé illegálisak.

Sehol. Másik ip kellene meg új felhasználói reg. Mivel ha a régivel belépsz akkor azt is tiltják. Az ilyen torrent oldalak nem nagyon foglalkoznak a reklamációkkal. Tudod ezek eléggé illegálisak.
Bár azért itt próbálkozhatsz [email protected]
nekem is tiltották és én sem csináltam semmit :/

Hol tudom beállítani, hogy ne változzon az IP címem naponta?

Miért változik? Vagy ezt nem is lehet beállítani? :D

Legjobb válasz: Felhivod a szolgaltatot es kersz statikus IP-t. Persze ez extra szolgaltatas, amiert fizetni kell havonta plusz osszeget.

Felhivod a szolgaltatot es kersz statikus IP-t. Persze ez extra szolgaltatas, amiert fizetni kell havonta plusz osszeget.
A szolgáltatótól kérhetsz állandó IP-t jó pénzért...
Esetleg regisztrálhatsz egy dinamikus DNS szolgáltatónál ( (pl.: dyndns, no-ip) ettõl ugyan az IP-d változni fog, de mivel a szerver ezt regisztrálja a regisztrált DNS-en (pl.: tocsep.no-ip.com) mindig a te IP-d lesz elérhetõ. Így a mögötte üzemeltetett szerver elérhetõ lesz mindig ha a címen próbálkoznak.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Hol tudom megnézni hogy mi az IP címem?

Nem vagyok hülye a gépekhez de még sosem szükségem ezért az IP-mre soha nem is kerestem rá és nem tudom hol tudnám megnézni.Ha valaki tud segíteni,azt előre is kösz. Normális válaszoknak megy a zöld kéz ;)

Legjobb válasz: https://www.google.hu/search?q=ip+search+location&rlz=1C1CHM..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ , ment a zöld kéz :D

Left 4 dead szervert csináltam, megy is, de az ip-jét hol tudom megnézni?

Legjobb válasz: Mivel Hamachit használsz, ezért a Hamachi IP címed lesz az amit másnak oda kell adnod.

Mivel Hamachit használsz, ezért a Hamachi IP címed lesz az amit másnak oda kell adnod.

Kérdésem hogy van 1 linksys wifim és nincs lekodolva azt hol tudom megnézni hogy ki van rajta mármint az ip-t meg?

Legjobb válasz: Beírod a böngészõdbe a router ip címét. Ez le van írva a doksiban hogy mi az. Általában: 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 Ekkor kér user name-et és jelszót: username általában admin Ha jelszót nem állítottál be akkor általában üresen kell hagyni. De ez mind benne van a doksiban! Hajrá!!!

Beírod a böngészõdbe a router ip címét. Ez le van írva a doksiban hogy mi az. Általában: 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 Ekkor kér user name-et és jelszót: username általában admin Ha jelszót nem állítottál be akkor általában üresen kell hagyni. De ez mind benne van a doksiban! Hajrá!!!
Kedves Patrik. Ha azt szeretnéd látni, hogy hányan használják a te wifis routerodat, akkor a menüjében találod meg . Nekem D-link van, abban itt látható : https://lh6.googleusercontent.com/-B_6jIkWHU6c/Sx_Vts88pKI/A..
javítottam a képen, így talán jobb : https://lh5.googleusercontent.com/-L9kkpB3TgJM/T19o8XLARLI/A..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!