Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a saját (56 db)

képek az "Album"-ban vannak
Galéria vagy album néven megtalálod a fényképeket, a zenéket a zenelejátszóban találod ami zene néven kell, hogy szerepeljen. Ha mindent akarsz látni ami az sd-n van ahhoz meg kellene egy fájlkezelõ. Azt töltsd le Marketrõl pl. astro, ghost commander, file expert stb.
szia Kicsi018 nekem is úgyan ez a problémám annyi külöbségel hogy nekem nincs ilyen háromszög alakú jel szerintem ne keresd mert nincs benne mert én is már vagy százszor át néztem de sehol semmi nem tudom hogy miért van az is nekem hogy több helyen mutat zenét és ami az egyik helyen ott van a másik helyen nincs és még valami az hogy be akkarok állítani mindenhívásnak csengõhangot és nem tudom csak ott ahol õ engedi pedig én nem onnan akkarok be állítani hanem a másik helyrõl ahol a többi zenét mutatja:Lia

Blogger.hu-s oldalamon saját html-t szeretnék, de nem tudok saját képet linkelni háttérnek, mert ilyen külön bloggeres link kell. hol tudom a képet "átkonvertálni"?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] ilyen linkké kéne átalakítanom x képet.. vlaki tud olyan linket, oldalt, ahol ez lehetséges?

Legjobb válasz: A css-ben keresd meg a body-t, és ennyit kell csak betenned: background: #000000 url([link]) top center no-repeat; Itt az elsõ érték megszabja a háttér színét, az url behívja aképet, utána a top center fel és középre igazítja, majd megadja, hogy ne ismétlõdjön. Ha nem így akartad, írj, és segítek!

A css-ben keresd meg a body-t, és ennyit kell csak betenned: background: #000000 url([link]) top center no-repeat; Itt az elsõ érték megszabja a háttér színét, az url behívja aképet, utána a top center fel és középre igazítja, majd megadja, hogy ne ismétlõdjön. Ha nem így akartad, írj, és segítek!

A jelly bean androidon hol találom a saját fájlok mappát? és hol tudom az Sd card-on levő failokat megnézni?

Legjobb válasz: Failokat? Azt a tukorben. :D Viccet felreteve, szedd le az ES File Explorer-t vagy az Astro File Manager-t, mindketto tokeletes a celra.

Failokat? Azt a tukorben. :D Viccet felreteve, szedd le az ES File Explorer-t vagy az Astro File Manager-t, mindketto tokeletes a celra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet ;)


Hol tudok a Google Térképben saját útvonaltervet letölteni?

Régen simán ment KMZ-ben leszedte, de sehol az ég világon nem találom most. :(

Legjobb válasz: Utvonaltervet letölteni? Fejtsd ki légyszíves.

Utvonaltervet letölteni? Fejtsd ki légyszíves.
A kérdező hozzászólása: Létrehozok egy útvonaltervet, pl.: Budapest - Szeged. (autópálya nélkül). Kiadja az útvonalat, merre menjek, stb. és ezt az útvonalat szeretném letölteni.
PDF-ben?
A kérdező hozzászólása: Pont azért kéne a fájl, hogy rá tudjam tenni GPS-re. PDF-et elég nehéz lesz. Vagy esetleg van valami olyan oldal, ahol ilyesmi útvonaltervet tudnék leszedni, ahol ki tudok iktatni az autópályákat, vagy esetleg kézzel is tudok módosítani az útvonalon?
Ha Windows-t használsz: http://www.dopdf.com/hu/ Ez úgy telepíti magát, mintha nyomtató lenne, csak nem nyomtatja ki, hanem elmenti PDF-be. Linuxon többnyire ez alap alkalmazás.
Akkor bocs, az elözõ hozzászólásomat hagyd figyelmenkívül.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond! Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni, mennek a pluszok! :) Egyébként közben az imént megtaláltam a módszert rá, ha valakit érdekel, leírom: A Google Térképen megtervezett útvonal linkjét beimportáltam URL-ként a [link] oldalon lévõ térképbe és onnan már engedte letölteni GPX-ben is, ami tökéletes. :)
Ingyen sehogy
ingyen nincs ilyen lehetõség
Van, dot.tk-n csinálj egy .tk accountot, majd irányítsd át a sth.blogspot.com-ra.
Minden domain név bérlése pénzbe kerül. A .tk is, csak itt van egy rövid beetetési idõszak, ugyanis az elsõ év után itt is fizetned kell, ha meg akarod tartani a nevet. A .tk ráadásul nem túl kedvelt domain, mivel gyakran becsapós oldalak, hackerek használják. Egy .hu domain két évre (regisztrátortól függõen) 1400-3000 Ft +Áfa. Szerintem az ininet.hu a legolcsóbb ezen a téren jelenleg.

Hogyan tudom a saját készítésű zenémet elérhetővé tenni app store-on keresztül 1 euróért? Hol találtok erre választ?

Legjobb válasz: http://homerecording.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=ho.. vagy http://homerecording.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=ho..

itt a leiras , hogy mi kell a kezdeshez: http://www.tunecore.com/index/how_it_works
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó bevált!

Letöltöttem a Karafun v1.20-at, feltelepítettem de edit-et nem rakott ki a program mellé. Hol tudok akkor saját karaokékat csinálni?

Meg se tudom nyitni úgy hogy jobb klikk és edit vagy szerkesztés mert nincs is ilyen. Hol tudok akkor csinálni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy olyan exe-t öltöttél le, ami csak a Lejátszót telepítette, vagy telepítésnél nem pipáltad ki, hogy a Karaoke Editor-t is telepítse. Nekem az 1.18 van fent, ami rendesen mûködik, és az Editor-t is felrakta nekem, ha a verziószám nem számít, akkor itt egy link: http://static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/programok/k/karafun_1..

Lehet, hogy olyan exe-t öltöttél le, ami csak a Lejátszót telepítette, vagy telepítésnél nem pipáltad ki, hogy a Karaoke Editor-t is telepítse. Nekem az 1.18 van fent, ami rendesen mûködik, és az Editor-t is felrakta nekem, ha a verziószám nem számít, akkor itt egy link: http://static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/programok/k/karafun_1..
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez van meg, de gondoltam jobb lesz a 20-as, és azzal lehet sávot hozzáadni mert a 18-al nem lehet :S
Az igaz, lehet h az 1.20 többet tud de én azt nem ismerem :S
A kérdező hozzászólása: Hm, nem baj, azért köszi! :)

Választás 2014. Hogyan és hol tudok ajánlóíveket aláírni? Csak a saját körzetemben indulókat ajánlhatok? És honnan tudom meg, ki indul a körzetemben?

Legjobb válasz: Természetesen csak a saját körzetedben indulókat ajánlhatod. Az indulókat a valasztas.hu-n megtalálod.

Természetesen csak a saját körzetedben indulókat ajánlhatod. Az indulókat a valasztas.hu-n megtalálod.
"Csak a saját körzetemben indulókat ajánlhatok?" Elég furcsa lenne, ha más körzetekben, mások helyett ajánlhatnál...... nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: 1: Hol? 2 napja olvasgatom a valasztas-hu-t, és nem találom ezt az infót.
A kérdező hozzászólása: 2: Nem tudom. Azért kérdezem.
Édes istenem.
Nálunk a város honlapján is rajta van., De a Polgármesteri Hivatalban megtudják mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azért ha valaki tudna mutatni egy linket, örülnék.
hát azt kell eldöntened melyik párt vagy pártok képviselõjelöltét ajánlod...ha tudod akkor felmész a párt honlapjára és ott le van írva hol vannak kihelyezve a standjaik...ha nincs az übergáz

(Heroes of might and magic 3) Tudok a full vörzsönben saját hőst (név+avatar) létrehozni? Hogyha igen, hol hogyan?

Legjobb válasz: Én imádok Heroesozni,de ilyen opcióról nem tudok.Szerintem csak a mapeditorban tudsz saját nevet adni a kiszemelt hõsnek,de hogy sajátot létrehozni lehet-e...ennyit tudtam segíteni.

Én imádok Heroesozni, de ilyen opcióról nem tudok.Szerintem csak a mapeditorban tudsz saját nevet adni a kiszemelt hõsnek, de hogy sajátot létrehozni lehet-e...ennyit tudtam segíteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!