Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a neten: (465 db)

nézz körül a tesz-vesz en!Szoktam látni ilyeneket, és jó áron!
Ezt találtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1363 elég drága, tényleg érdemes teszveszen, vaterán nézni, hátha maradt vkinek felesleges. Üvegmatricát meg Te is tudsz készíteni, nagyon egyszerû és élvezetes!
baumax bricostore

Hol tudok a neten utánanézni a legfontosabb angol kifejezéseknek?

Szeretnénk Angliába menni,de ehhez fel kéne frissitenem az angoltudásomat. Szavak,mondatok,kifejezések,illem--ezek érdekelnének

Legjobb válasz: Háát, szerintem angolul (meg persze más nyelven is) a legjobban beszélve lehet tanulni, viszont a nettel nem igazán beszélgetsz. Nem tudom hol laksz, de Bp-n a Deákon mindig van egy-két külföldi (jellemzõen angolul beszélõ), akik ilyen mindenféle angol nyelvû, ifjúsági keresztény "hitgyülibe" invitálják az embert. Ha nem is vagy hívõ, akkor is itt lehet beszélni angolul, és ingyen is van. Szerintem felfrissítésnek a legtökéletesebb.

Háát, szerintem angolul (meg persze más nyelven is) a legjobban beszélve lehet tanulni, viszont a nettel nem igazán beszélgetsz. Nem tudom hol laksz, de Bp-n a Deákon mindig van egy-két külföldi (jellemzõen angolul beszélõ), akik ilyen mindenféle angol nyelvû, ifjúsági keresztény "hitgyülibe" invitálják az embert. Ha nem is vagy hívõ, akkor is itt lehet beszélni angolul, és ingyen is van. Szerintem felfrissítésnek a legtökéletesebb.
A kérdező hozzászólása: Nem pesti vagyok sajna:/ de köszi.
Én Angliában élek , szerencsémre a szüleimmel jöttem ki , szóval én itt tanulom a nyelvet. Az egyik tanárom ajánlott egy könyvet. Ez azt hiszem a legismertebb angol nyelvtan könyv angolul más nyelvet beszélõknek. Essential Grammar In Use- de több is van .Nekem a piros 3. kiadás van meg nem egy nagy összeg CD -vel együtt £20 ért vettem , szerintem otthon is e-körül mozog. 5-6 ezer ft. Nagyon nagyon jó mert az alapoktól kezdi .

Hol tudok a neten teljes baseball meccset nézni? (kizárólag amerikait)

a youtube-ot hagyjátok ki, légyszives

Legjobb válasz: Gondolom nem élõben akarod nézni, mert ahhoz elég korán kell kelni, vagy le sem kell feküdni (nézõpont kérdése). Én 2 torrent oldalt tudok, ahol elõfordul baseball. www.sportbit.org www.sportscene.net De ajánlom a googlet, biztos találsz valamit!

Gondolom nem élõben akarod nézni, mert ahhoz elég korán kell kelni, vagy le sem kell feküdni (nézõpont kérdése). Én 2 torrent oldalt tudok, ahol elõfordul baseball. http://www.sportbit.org http://www.sportscene.net De ajánlom a googlet, biztos találsz valamit!


Hol tudok a neten rendelni iWear kontaktlencsét?

Eddig az ofotértben vettem iWear Dr Basic Multiple Days lencsét ,és hallottam hogy a neten olcsóbb, de nem találom sehol. jó lenne ha valaki tudna segíteni!

Legjobb válasz: Valami más néven van a neten, azt hiszem Clear55.

Valami más néven van a neten, azt hiszem Clear55.
Valóban Clear 55 A , de igazából ez az Ofotérben a legolcsóbb lencse, szerintem máshol biztos nem jut hozzá olcsóbban. Talán neten igen, de kérdés mennyi a szállítási költség. Ráadásul ez a lencse nagyon rossz oxigénáteresztésû, ha mégis neten rendelné, akkor is javasolt a 1/2 éves kontaktlencse kontroll!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, utána néztem és tényleg az ofotértben a legolcsóbb, mert ott diák kedvezményt is adnak.

Hol tudok a neten megtanulni könnyen gitározni, vagy csak néhány számot gitáron?

Teljesen kezdő vagyok.

Legjobb válasz: Könnyen gitározni sehogy. Tele van a net anyaggal. Youtube videók (guitar lessons for begginers) Akkordokhoz chordbook.com konkrét számokhoz pedig songsterr.com

Könnyen gitározni sehogy. Tele van a net anyaggal. Youtube videók (guitar lessons for begginers) Akkordokhoz chordbook.com konkrét számokhoz pedig songsterr.com

Hol tudok a neten levelezőtársat keresni?

Magyar levelez? társ kell és nem kell skype-t ne mondjatok!

Legjobb válasz: http://www.interpals.net/

Hol tudok a neten olyan képet szerkezteni, ahol több képet egymás mellé teszek, és az alkot egy " képet"?

Legjobb válasz: A paint nem jó? Azzal ugyan nem a neten szerkeszted, de szvsz tökmindegy.

A paint nem jó? Azzal ugyan nem a neten szerkeszted, de szvsz tökmindegy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)

Hol tudok a neten nézni megbízható szobalány állásokat ausztriában?

Legjobb válasz: ams.at ezt tudom ajánlani. ez az ausztriai munkaügyinek az oldala.itt van sok szobalány meló (stubenmädchen):)

ams.at ezt tudom ajánlani. ez az ausztriai munkaügyinek az oldala.itt van sok szobalány meló (stubenmädchen):)

Az alaplapom neve Shuttle AV18. Van benne egy Intel Pentium III.733 Mhz-s proci. Most kaptam egy ismerősömtől egy Intel Pentium IV.2.2 Ghz-es procit. Valaki esetleg tudja, hogy hol tudom a neten megnézni, hogy le tudja-e kezelni és működik vele?

Legjobb válasz: Más a tokozása a két processzornak, az az alaplap biztos nem kezeli a P4-es processzort. A támogatott processzorokat itt tudod megnézni: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Shuttle/AV18_V3.x.html

Más a tokozása a két processzornak, az az alaplap biztos nem kezeli a P4-es processzort. A támogatott processzorokat itt tudod megnézni: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Shuttle/AV18_V3.x.html
Így van, egyszerûen fizikailag se tudnád belerakni. Az alaplapod Socket370 -es a proci meg Socket478 -as.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

17 hetes kismama! Hol tudok a neten kismama tornát nézni, ami ingyenes!?

Legjobb válasz: szia! innen le tudod tölteni ingyen Rubint Réka és Kállai Ildikó dvd-it. http://barbara-dvd.blogspot.com/2008_09_01_archive.html Jó mozgást! ui.: nekem Ildikóé jött be :)

szia! innen le tudod tölteni ingyen Rubint Réka és Kállai Ildikó dvd-it. http://barbara-dvd.blogspot.com/2008_09_01_archive.html Jó mozgást! ui.: nekem Ildikóé jött be :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!