Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a neten, hogy mi (19 db)

Hol tudom megnézni neten hogy a szomszédnak mire van építési engedélye?

Legjobb válasz: Harag haragot szül. Rossz szomszédság török átok. De köcsögölj nyugodtan.

Harag haragot szül. Rossz szomszédság török átok. De köcsögölj nyugodtan.
Építési engedély esetén az építéssel érintett telekszomszédékat az önkormányzat értesíti hivatalos formában, sõt a szomszédoknak hozzá is kell írásban járulni - de ebben nem vagyok biztos-.
Szerintem sehol. Az építési engedélyeket az önkormányzat adja ki, ezeket az engedélyeket pedig Te nem láthatod egy honlapon sem. Próbálj érdeklõdni az önkormányzatnál, mint szomszéd, akit "nagyon zavar" az építkezés, nem lehet pihenni, már korán reggel hangosan dolgoznak...stb.
Húúú, ha nekem ilyen szomszédom lesz....
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy építkezik, mivel nem õ építkezik hanem én. És olyan bunkó a szomszéd hogy beleüti a dolgát abba hogy én mit építenék, mivel közvetlenül a kerítés helyén lesz a ház egyik fala, azért megkértük hogy szedje ki a tujákat ami nem a megengedett 1méteren túl volt, hanem csupán a kerítéstõl 30-50cm-re volt elültetve. Nagy nehezen kiszedték a tujákat. egyszer kimentünk a telekre és elkezdi voltam bent a polg.hivba érdeklõdni, meg folyamatosan köcsögöl, és én úgy tudom hogy az õ garázsukra nincs építési engedély, csak nem tudom biztosan hogy van e, mert ha egyszer is köcsögölne megmondanám neki hogy addig köcsögöl míg le nem bontatnám a garázsukat, mert nincs rá engedélyük, és így sakkba tartanám õket. csak ház nem tudom százra hogy van e rá építési engedély, ezért lenne jó tudnom 100%lékosan...
Ami rajta van a térképen, arra (valszeg) van engedélye.

Hol tudom megnézni a neten, hogy mi volt/lesz a Született feleségek soron következő/megelőző részében?

Mivel nagyon kés?n van nem mindig nézem meg, de azért jó lenne többé-kevésbé követni.. :)

Legjobb válasz: Tv2 honlapja:):)

Tv2 honlapja:) :)
Ha tudsz angolul: http://abc.go.com/primetime/desperate/index?pn=index itt az "episode recaps" menüpontot kell választani.

Hol tudok a neten rá keresni arra, hogy az Etele térröl mikor indul a biatorbágyi outletbe buszjárat? Mert a Volán oldalán nem találja pl az etele teret sem.

Legjobb válasz: Itt vannak az infók, de belinkeltem az oldalt is! Volánbusszal a Premier Outlets Centerbe - mindössze 20 perc alatt! Menetrendszerinti Budapest - Etyek Volánbuszok indulási idõpontjai: Budapest, Etele tér végállomástól: Hétköznap: 10.10, 11.10, 12.10, 13.10, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 17.50 Hétvégén: minden óra 10 perckor Premier Outlets Centertõl: minden óra 30 perckor http://www.premieroutletscenter.hu/index.php?pid=4&sid=19

Itt vannak az infók, de belinkeltem az oldalt is! Volánbusszal a Premier Outlets Centerbe - mindössze 20 perc alatt! Menetrendszerinti Budapest - Etyek Volánbuszok indulási idõpontjai: Budapest, Etele tér végállomástól: Hétköznap: 10.10, 11.10, 12.10, 13.10, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 17.50 Hétvégén: minden óra 10 perckor Premier Outlets Centertõl: minden óra 30 perckor http://www.premieroutletscenter.hu/index.php?pid=4&sid=19
A volánbusz weblapja legalább akkor trágyadomb, mint maga a cég. Gyûlölöm a volánbuszt. De mivel más rászorulhat, ezért segítek szívesen :) http://menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi


Hol tudom megnézni a neten hogy mi után fizetett az egészségpénztár utánam betegellátás cim alatt?

Pl:Mikor beteg voltam mennyit kértek az ellátásért vagy hogy eggyáltalán milyen ellátások után fizettek .Remélem értitek mire gondolok.Elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: A http://www.magyarorszag.hu oldalon van erre mód ha már regisztráltál az ügyfélkapun. Vagyis... bemész egy okmányirodába, ott kapsz egy regisztrációt amivel majd az oldalon, hozzáférsz azokhoz az adatokhoz amit a regisztráció nélkül nem látsz. Pl azokhoz amiket kérdeztél.

A http://www.magyarorszag.hu oldalon van erre mód ha már regisztráltál az ügyfélkapun. Vagyis... bemész egy okmányirodába, ott kapsz egy regisztrációt amivel majd az oldalon, hozzáférsz azokhoz az adatokhoz amit a regisztráció nélkül nem látsz. Pl azokhoz amiket kérdeztél.

Most mit csináljak hogy visszajöjjön a netem? Hol tudom a blokkolást feloldani?

Én hülye...Van egy netbookom és van rajta McAfee virtusirtó, de nincsen aktiválva...Mégis mindig kijönnek a sarokba ilyen szar üzenetek...és ma mikor bekapcsoltam a gépet akkor azt adta ki, hogy nem tudom mihez internet blokkolást kér.. és nem lehetett semmire sem rákattintatni csak arra, hogy blokkolom vagy arra hogy nem..hát mivel én azt hittem h valamit az én netemmel akar,ezért leblokkoltam. Na azóta nincs netem és nem tudom sehogy sem visszaállítani...Mert ha a McAffera megyek rá akkor van egy olyan fül hogy internetbeállítások de csak szürke...(gondolom akkor tudok rámenni,ha előfizetem...)lehet hogy csak úgy lehet visszaállítani :O. segítsetek fontos..!!Már szinte mindent ami eszembe jutott,megpróbáltam. :SS

Legjobb válasz: Töröld le a francba azt a szart. Tegyél fel valami normálisat...

Töröld le a francba azt a szart. Tegyél fel valami normálisat...
A kérdező hozzászólása: és ha letörlöm akkor visszajön a net? amúgy mondom nincsen aktiválva, csak alapból rajta van. egyébként másik vírusirtó van rajty
mc afee nélkül is jól el vannak a laptopok, elhiheted, a 90 %-unknak nincs a gépén, azt elvagyunk azért
A kérdező hozzászólása: azt értem.én is ellenék nélküle csak ha most kitörlöm akkor amit az elõbb "beállítottam" rajta az "megsemmisül"?-tehát visszajön a net?
egyelõre ne töröld, mert lehet, hogy tûzfal szabályt is létrehozott és uninstall után is blokkolva marad.próbáld meg nekem kideríteni milyen mcaffe verzió és utánanézek hogyan engedélyezd újra
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, de barátnõm apukája informatikus és megcsinálta. de tényleg nagyon köszi!!!!
szó szerint nincs mit :D

Most mit tegyünk? Ki kell dolgozni a 2012. oktòber 24. -i német érettségi levelét a Wie finde ich gute Freunde címüt. Nagyon félünk, hogy egyikünk se tudja megírni. Neten hol találhatnánk meg?

Legjobb válasz: Senki nem fogja megírni helyettetek. Hogy találjunk jó barátokat? Úgy állsz neki, hogy: 1.) Levél oka 2.) Adjon tippeket hol lehet emberekkel ismerkedni 3. Adjon tippeket arról hogy melyekkel tud beszélgetni 4.) Adjon tippeket, hogy mit tudnak a barátokkal csinálni 5.) Fontosnak találja, hogy legyenek barátok? Miért (nem)? 100-120 szavas legyen. Kell a levélbe mindenképp az üdvözlés, dátum, aláírás. Jó munkát hozzá. :)

Senki nem fogja megírni helyettetek. Hogy találjunk jó barátokat? Úgy állsz neki, hogy: 1.) Levél oka 2.) Adjon tippeket hol lehet emberekkel ismerkedni 3. Adjon tippeket arról hogy melyekkel tud beszélgetni 4.) Adjon tippeket, hogy mit tudnak a barátokkal csinálni 5.) Fontosnak találja, hogy legyenek barátok? Miért (nem)? 100-120 szavas legyen. Kell a levélbe mindenképp az üdvözlés, dátum, aláírás. Jó munkát hozzá. :)
Elsõ: A "Wie finde ich gute Freunde" nem inkább azt jelenti, hogy szerintem milyen egy jó barát? Azaz milyennek találom.
Nem!

Mi a feltétele annak, hogy valaki Olaszországban járhasson egyetemre? Az elég, ha kezdetben csak angolul tudok, olaszul viszont nagyon alapszinten? Milyen nehezek átlagban az olasz egyetemek? Hol tudok neten utánanézni, hogy hogyan tudok jelentkezni?

Legjobb válasz: Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.

Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Az olaszok nem arro hiresek, hogy fantasztikus angoltudassal lennenek felvertezve...ha olaszul csak alapszinten tudsz, nem lenne erdemesebb mas orszagban nezelodni?:)
Nem szabad nekivágni Olaszországnak olasztudás nélkül!
Erasmus-szal sokkal jobb kimenni! Nem árt ha tan.átlagod 3.5 felett van, van középfokú nyelvtudásod, és a költségekre megvan a keret igaz adnak pár száz eurót havonta de biztos hogy ki kell egészítened, mert 600euró alatt nem jön ki az albérlet, étkezés, bérlet ecc.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

A neten hol tudom összehasonlítani az árakat, hogy mi hol olcsóbb?

Az Árgép és az Akcioguru oldalakat már ismerem.

Legjobb válasz: Depo.hu, olcsobbat.hu

Depo.hu, olcsobbat.hu
olcsobbat.hu
arukereso.hu
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban élelmiszer jellegû dolgokra gondoltam. Hol tudom olcsóbban megvenni a kávémat, hol olcsóbb a zsömle, hol aukciós a tej? Profiban, TESCO, Spar?
közös a gyerkõc, azaz az élettársad az édesapja?
A kérdező hozzászólása: Nem, a gyermek apjától elváltam.

Mi ennek a neve? Az albérletemben szeretnék faldekort csinálni, és neten láttam egy olyat, hogy sprayfesték, fekete, ami olyan festéket fúj, ami utána krétázható, krétával lehet rá írni. Ilyet hol tudok venni Budapesten?

Legjobb válasz: Táblafesték a közneve, sprayrõl még nem hallottam, így a kérdésed azon részére nem tudok válaszolni. Esetleg még egy megjegyzés: nem tudom, hogy milyen borítású a padlód, de értelemszerûen padlószõnyeg felett krétázni, majd takarítani állandóan, nem igazán mókás dolog! :)

Táblafesték a közneve, sprayrõl még nem hallottam, így a kérdésed azon részére nem tudok válaszolni. Esetleg még egy megjegyzés: nem tudom, hogy milyen borítású a padlód, de értelemszerûen padlószõnyeg felett krétázni, majd takarítani állandóan, nem igazán mókás dolog! :)
A kérdező hozzászólása: ó köszönöm! hát ha mást, nem a sima feték is jó, onnan gondoltam, hogy van ilyen, mert egy angol lány ilyen videójában láttam:) parkettás a lakás szerencsére és azért olyan gyakran nem krétáznék, csak néha egy kis változást a mintába. igazándiból az a tervem, hogy csinálok betûket, befestem õket ilyennekel aztán fel a falra az egész, mert most csupasz fehér és nem nagyon jó így:S köszönöm szépen a választ, várok még többet! ment a zöld kéz!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!