Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a neten, hogy (95 db)

Az alaplapom neve Shuttle AV18. Van benne egy Intel Pentium III.733 Mhz-s proci. Most kaptam egy ismerősömtől egy Intel Pentium IV.2.2 Ghz-es procit. Valaki esetleg tudja, hogy hol tudom a neten megnézni, hogy le tudja-e kezelni és működik vele?

Legjobb válasz: Más a tokozása a két processzornak, az az alaplap biztos nem kezeli a P4-es processzort. A támogatott processzorokat itt tudod megnézni: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Shuttle/AV18_V3.x.html

Más a tokozása a két processzornak, az az alaplap biztos nem kezeli a P4-es processzort. A támogatott processzorokat itt tudod megnézni: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Shuttle/AV18_V3.x.html
Így van, egyszerûen fizikailag se tudnád belerakni. Az alaplapod Socket370 -es a proci meg Socket478 -as.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hol tudom megnézni neten, hogy van e tarozásom a tb felé?

Legjobb válasz: Nem a neten kell azt megnézni, amúgy sehol. Be kell menni személyesen a tb-be, ill az apehba is utána, ha magad után akanád esetleg fizetni a járulékot a tb. után.

Nem a neten kell azt megnézni, amúgy sehol. Be kell menni személyesen a tb-be, ill az apehba is utána, ha magad után akanád esetleg fizetni a járulékot a tb. után.
Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor ott.
Ilyet a neten keresni? Észrevetted már, hogy MO-n élsz?
A kérdező hozzászólása: gondoltam valahol adoazonosito alapjan meg tudom nezni. namindegy. es az is kizart, hogy telefonon elmondjak? semmi kedvem egy napig sorbanallni szaros 2 havi tbtartozas miatt, ha egyaltalan van. :)

Hol tudom megnézni neten hogy a szomszédnak mire van építési engedélye?

Legjobb válasz: Harag haragot szül. Rossz szomszédság török átok. De köcsögölj nyugodtan.

Harag haragot szül. Rossz szomszédság török átok. De köcsögölj nyugodtan.
Építési engedély esetén az építéssel érintett telekszomszédékat az önkormányzat értesíti hivatalos formában, sõt a szomszédoknak hozzá is kell írásban járulni - de ebben nem vagyok biztos-.
Szerintem sehol. Az építési engedélyeket az önkormányzat adja ki, ezeket az engedélyeket pedig Te nem láthatod egy honlapon sem. Próbálj érdeklõdni az önkormányzatnál, mint szomszéd, akit "nagyon zavar" az építkezés, nem lehet pihenni, már korán reggel hangosan dolgoznak...stb.
Húúú, ha nekem ilyen szomszédom lesz....
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy építkezik, mivel nem õ építkezik hanem én. És olyan bunkó a szomszéd hogy beleüti a dolgát abba hogy én mit építenék, mivel közvetlenül a kerítés helyén lesz a ház egyik fala, azért megkértük hogy szedje ki a tujákat ami nem a megengedett 1méteren túl volt, hanem csupán a kerítéstõl 30-50cm-re volt elültetve. Nagy nehezen kiszedték a tujákat. egyszer kimentünk a telekre és elkezdi voltam bent a polg.hivba érdeklõdni, meg folyamatosan köcsögöl, és én úgy tudom hogy az õ garázsukra nincs építési engedély, csak nem tudom biztosan hogy van e, mert ha egyszer is köcsögölne megmondanám neki hogy addig köcsögöl míg le nem bontatnám a garázsukat, mert nincs rá engedélyük, és így sakkba tartanám õket. csak ház nem tudom százra hogy van e rá építési engedély, ezért lenne jó tudnom 100%lékosan...
Ami rajta van a térképen, arra (valszeg) van engedélye.


Hol tudom a neten megnézni, hogy milyen frizurák állnának jól?

Arra gondolok, h 1 fényképet feltöltök magamról és akkor nézegetem magamon a különböz? hajfrizurákat.

Legjobb válasz: femina.hu

femina.hu

Hol tudom a neten megvenni ezt a könyvet, hogy kiszállítsák magyarosrszágra?

http://kepfeltoltes.hu/130830/527993377image_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: Pl eBayen.

Pl eBayen.

Ha láttam egy filmet akkor hol tudom a neten megnézni hogy milyen zenék szerepeltek benne? Vagy hogyan tudnék rákeresni?

Azt tudom, hogy film végén fel vannak sorolva, meg is nézném ha dvd-n lenne, de a filmet a moziba láttuk :(((

Legjobb válasz: google: film címe + OST imdb-n vagy wikipedia-n is a film címére keresel, általában ott is részletezve vannak a zenék.

google: film címe + OST imdb-n vagy wikipedia-n is a film címére keresel, általában ott is részletezve vannak a zenék.
Írd be a keresõbe a film címét és írd utána, h soundtrack. Így vszínûleg meg fogod találni. :)
A kérdező hozzászólása: Kösziiii mindenkinek.....megtaláltam :) )) Mentek a zöld kezecskék! Még egyszer köszönöm!

Hol tudom a neten megnézni, hogy x város (település) hány km-re van Szegedtől és Kecskemétől?

Legjobb válasz: van még: www.utvonalterv.hu :) ez is ugyanolyan, csak talán a neve könnyebben megjegyezhetõ :)

van még: http://www.utvonalterv.hu :) ez is ugyanolyan, csak talán a neve könnyebben megjegyezhetõ :)
http://www.viamichelin.com ide be kell írogatni A várost és B várost, vagy falut(amit akarsz), és kiszámolja, és útvonalat is ad neked.Ki kell választani, hogy autópályán vagy autóúton akarod e megközelíteni az adott helyet. Mi minden évben ezt használjuk nyaralás elõtt mikor megyünk kocsival ide-oda.Megbízható, én nagyon szeretem!
05:55 Örülök, hogy van önkritikád.Már csak ezért is hasznos volt a"dorong".(Gondolom az idézõjelbe tettet nem kell megmagyarázni?)
En irtam a bunko valaszt, es elnezest kerek. Most megnyugodott mindenki? Legalabb valaszoltam a kerdesre. Igen, nekem furcsa volt, hogy valaki nem ismerte a google terkepet.
01:39 Nem Ö nem gongolja, hogy vannak még kezdõk "...milyen hülye kérdés ez?" Te mit szólnál, ha a kérdésedet igy illetné a válaszolód.Fellenél háborodva.Csak egy kicsit is gondolkozzál! ", , , nem akarlak fikázni..." De mégis ezt tetted.Ha nem akartad (mert már álmos voltál), ott a radirgumi és használod. Engem - nem tehetek róla, de az ilyen stilusu válaszolók nagyon fel tudnak bosszantani, azt hiszik magukról, hogy ök fujják a szelet. Egyébként én az "útvonal- tervezõt" használom.Pontos, megbizható, egyszerû kezelni.
Utolsó válasz írónak.Miért kell lenézni "fikázni" valakit, ha kérdez?Nem gondolod vannak teljesen új, kezdõ nettezõk is?
Mar ne is haragudj, de milyen hulye kerdes ez? http://maps.google.com/ beirod a kiindulo pontot, aztan a celt. Sot, alternativ utvonalakat is meg lehet nezni. Sok sikert, nem akartalak fikazni, csak szamomra erdekes, hogy van meg aki nem ismeri a google maps-t.
szivesen, örülök ha tetszik!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vûálaszt, sokat segítetteél. :) a példa nagyon jóóóóó :D
Bal oldalon DEPARTURE(kiindulási pont)-be beírod, hogy honnan mész, és a DESTINATION(érkezési pont)-ba pedig, hogy hová szeretnél menni. Pl.Departure:Mucsaröcsöge Destination:Kiskunbüdösfütykös
Google Earth-be is van útvonaltervezõ.

Azt hol tudom megnézni neten, hogy a mozikban melyik helyekre keltek már el a jegyek? (budapesti mozik)

Jó lenne egy olyan filmre beülni a párommal, ahol csak mi vagyunk a leghátsó sorban..:P Ha értitek mire gondolok:P

Legjobb válasz: Vedd meg az összes, a leghátsó sorra szóló jegyet = problem solved.

Vedd meg az összes, a leghátsó sorra szóló jegyet = problem solved.
A kérdező hozzászólása: Hát attól még odaülhet valaki, ha már elkezdõdött a film és látja, hogy nincs ott senki..
menjetek reggel és ne egy westendbe, pölö az Euro centerben óbudán ott 12 elõtt hétfõtõl péntekig alig vannak emberek, volt h senki sem volt és egyedül ültünk benmt a teremben. Ja és valami jó szar filmet válassz arra tuti kevés jegy kelt el.
A kérdező hozzászólása: hehe, köszi a tippet:)

Hol tudom a neten megnezni hogy az egyes europai allamokban hanyan dolgoznak a közszférában? Eurostaton nem talaltam.

Legjobb válasz: http://www.oecd.org/dataoecd/27/17/1827384.xls Ebben csak az oecd-államok vannak.

http://www.oecd.org/dataoecd/27/17/1827384.xls Ebben csak az oecd-államok vannak.
A kérdező hozzászólása: koszonom, ez is segitett :-))

Hol tudom megnézni (neten) hogy milyen a nevem arabul? (egyébként tetkó miatt)

Szeretném a nevemet arabul magamra tetováltatni, és nem találok sehol olyan oldalt ahova pl be tudnám írni a nevem és az kidobná arabul :( Hol tudnám mégis megnézni, esetleg tud valaki arabul, vagy áttudná nekem írni ? Segítsetek ha tudtok légyszi :)

Legjobb válasz: Hát érdekes, én egybõl találtam: http://www.languages-of-the-world.us/YourNameIn/Arabic.php Érdemes az ilyet angolul keresni, mert azon a nyelven már minden létezik :)

Hát érdekes, én egybõl találtam: http://www.languages-of-the-world.us/YourNameIn/Arabic.php Érdemes az ilyet angolul keresni, mert azon a nyelven már minden létezik :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, csak..hát biztos megbízható :D :) (csak találtam párat én is aztán mindenhol máshogy jött ki :( :S )
én google fordítóban szokta megnézni a nevem változatait és nagyon jóés megbízható
A google fordító, amit a második írt, az biztosabb ebbõl a szempontból. De ha meg ennyire parázol az elírástól, vagy hogy az kerül a karodra arabul, hogy "nyúlbogyó", akkor miért kell pont arabul? Hogy látványos legyen? :) Akkor talán mégis egyszerûbb lenne, ha keresnél valakit, aki tud arabul. Vagy google translate.
A kérdező hozzászólása: Azért arabul, mert imádom a kultúrájukat :)
én is szeretem a kultúrájukat :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!