Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a net-en, hogy (7 db)

Hol tudom megnézni a net-en, hogy kb. mennyi HCG van a szervezetemben?

Emlékszem, van egy oldal, ahol írják, hogy x hétnél mennyi a HCG. Csak nem tudom, hol. Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia. http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..

Üdv. Segítene valaki abban hogy hol tudom megnézni neten, azokat a KÁJokat akik részt vettek a ceglédi kiállításon 03.25-én?

Legjobb válasz: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18718 Persze, rá kell kérdezni. De a topikjukban is biztosan lesz róla szó.

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18718 Persze, rá kell kérdezni. De a topikjukban is biztosan lesz róla szó.
Leírom neked privátban, ha még aktuális.
EZ valami titok? privát?
A kérdező hozzászólása: Üdv! Szeretnék csatlakozni egy aktív KÁJ fórumhoz ahol kenel tulajdonosok, KÁJ tulajdonosok, és hozzáértõk csevegnek! Cím jöhet privátban is. A netboardot próbáltam de nem birok beírni :(
A boardra regisztrálni kell.
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam és nem találok olyat hogy hozzászólás de lehet hogy amatõr vagyok és azért :) De barangoltam benne és irkálnak a Webmesternek hogy szeretnének csatlakozni bizonyos témába és nem tudnak! Nálam is ez lehet a gond? A webmester?
Ha regisztráltál a fórumon, amit kinéztél, akkor az oldal aljára görgetsz és ott tudod beírni a hozzászólásod.

Mi ennek a neve? Az albérletemben szeretnék faldekort csinálni, és neten láttam egy olyat, hogy sprayfesték, fekete, ami olyan festéket fúj, ami utána krétázható, krétával lehet rá írni. Ilyet hol tudok venni Budapesten?

Legjobb válasz: Táblafesték a közneve, sprayrõl még nem hallottam, így a kérdésed azon részére nem tudok válaszolni. Esetleg még egy megjegyzés: nem tudom, hogy milyen borítású a padlód, de értelemszerûen padlószõnyeg felett krétázni, majd takarítani állandóan, nem igazán mókás dolog! :)

Táblafesték a közneve, sprayrõl még nem hallottam, így a kérdésed azon részére nem tudok válaszolni. Esetleg még egy megjegyzés: nem tudom, hogy milyen borítású a padlód, de értelemszerûen padlószõnyeg felett krétázni, majd takarítani állandóan, nem igazán mókás dolog! :)
A kérdező hozzászólása: ó köszönöm! hát ha mást, nem a sima feték is jó, onnan gondoltam, hogy van ilyen, mert egy angol lány ilyen videójában láttam:) parkettás a lakás szerencsére és azért olyan gyakran nem krétáznék, csak néha egy kis változást a mintába. igazándiból az a tervem, hogy csinálok betûket, befestem õket ilyennekel aztán fel a falra az egész, mert most csupasz fehér és nem nagyon jó így:S köszönöm szépen a választ, várok még többet! ment a zöld kéz!!:)


Egy két beállítást, helyreigazítást meg kellene csinálni a gépemen, én nem tudok ilyet, ismerősöm sincs, kísérletezni nem szeretnék. Hol csinálnak ilyet? Hogy keressek rá a neten?

Pesten szeretném megcsináltatni egyébként, mert ez így nem mehet tovább, kínlódok csak a géppel, és nagyon rossz, mert elég sokat kellene használnom, szóval fontos lenne, hogy jól megcsinálják.

Legjobb válasz: Konkrétan mi a baj vele? Ha csak állítgatni kell rajta, azt elképzelhetõ, hogy megcsinálják ennyiért, de ha lassú, új hardwaret kell venni bele, akkor az nem lesz meg 5000ftból.

Konkrétan mi a baj vele? Ha csak állítgatni kell rajta, azt elképzelhetõ, hogy megcsinálják ennyiért, de ha lassú, új hardwaret kell venni bele, akkor az nem lesz meg 5000ftból.
Ha szoftveres megcsinálom neked itthonról, ingyen. :)
Én erre gondoltam:http://techline.hu/kiprobaltuk/20080510_teamviewer.aspx Na mindegy, mégis kell írj.... :) ) Nincs mit.

Gyorshajtásért megbüntettek, azt hol tudom megnézni a neten, hogy az én kocsim e az?

Legjobb válasz: Benne van a levélben. De amúgy: https://kozigbirsag.police.hu/

Benne van a levélben. De amúgy: https://kozigbirsag.police.hu/
A kérdező hozzászólása: KÖSZI

A WoW Mists of Pandariaba a monkot hogy kell aktiválni a batle. Net-en? Meg van eredetibe a játék és a kód is meg van amivel aktiválni kel csak azt nem tudom hol. Valaki segítsen!

Legjobb válasz: Account menünél , rákattintasz a Standart Edition-ra , ami nálam a WoW2 és ottvan hogy Upgrade to Mists of Pandaria .

Account menünél , rákattintasz a Standart Edition-ra , ami nálam a WoW2 és ottvan hogy Upgrade to Mists of Pandaria .
Starter editionból nem lehet egybõl MOP-ra aktiválni... Ahhoz szükséges még az alap játék, a BC, WotLK, Cata.

Milyen úszószemüveget tudtok nekem ajánlani? Uszodába kellene + kellene hozzá valami spray is, hogy ne parásodjon (ennek nem tudom a nevét) + füldugó. Hol tudnám ezeket megvenni a legjobb áron a neten? Köszönöm.

Tudni illik a mostani kicsi rám, és párásodik is, nem alkalmas az úszásra.

Legjobb válasz: Hülyeség a spray, csak bele kell köpni és szétkenni. Inkább vegyél egy normális szemüveget, hosszútávon megéri. http://www.decathlon.co.hu/HU/futura-biofuse-uszoszemuveg-58..

Hülyeség a spray, csak bele kell köpni és szétkenni. Inkább vegyél egy normális szemüveget, hosszútávon megéri. http://www.decathlon.co.hu/HU/futura-biofuse-uszoszemuveg-58..
A kérdező hozzászólása: Ezt a szemüveget használtad? Küpködöm én a mostani Arenat is, de hipp-hopp bepárásodik. Ezek jobbak, vagy rosszabbak az általad hirdetettnél? http://sport.vatera.hu/vizi_sportok/uszas/speedo_uszoszemuve.. http://sport.vatera.hu/vizi_sportok/uszas/speedo_uszoszemuve..
Én 1 pici vizet szoktam a szemüvegben hagyni, mozgás közben az leszedi a párát. Ezt még nem probáltam, nekem régebbi modell van. Ha van rá lehetõséged, akkor ne sajnáld az idõt, hogy elmenj egy sportboltba, ahol segítenek kiválasztani a megfelelõt. És az sem utolsó szempont hogy feltudod probálni. Ha hosszú távra veszed, megéri körül nézni. Tudom, hogy a vateráról kényelmesebb, de 1 sportember ne legyen lusta. :)
Vegyél versenyszemüveget, hidd el, sokkal jobb! És a köpködõs módszer nekem is bevált eddig ilyesmire gondolok: http://store.speedo.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product6_1.. Decathlonban lehet kapni márkátlan, gagyi verziót, sportboltban 3-5 ezerért rendes speedot vagy arenat
A kérdező hozzászólása: Nekem ezt ajánlották: http://www.decathlon.co.hu/HU/aquasocket-uszoszemuveg-772153.. Amúgy a link nem mûködik =(, kérlek küld el még 1x. Beleköpsz és kitörlöd mondjuk a köntössel? Mi a véleményed a kézi uszonyról. Gondolram veszek egy olyat is.
Beleköpsz és szétkened, egy pillanatra a víz alá meríted és kiborítod belõle a vizet. Ha kitörlöd a köntössel lényegében nem csináltál vele semmit.
Ahogy az elõtem szó is mondta, beleköpsz, elkened, vársz egy 10-15 másodpercet majd kimosod és felveszed :) Itt a Decathlon vezió: http://www.decathlon.co.hu/HU/felnott-uszoszemuveg-18668655/ A szemüveg lényege, hogy nincs szivacsos illeszkedése a fejre, a mûanyag lencse közvelenül van az arcodon. Nekem nagyon bevállt, 2 éve ilyenben úszok. Nekem egy 5000 FT körüli speedo van most, kicsit sötétebb a lencséje. elsõ 2-3 alkalommal nyomja az arcod, utána már nem, és szerintem sokkal kevesebbszer megy bele víz, mint a hagyományos szivacsosba. Tényleg, csak ajánlani tudom :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp pénztárca barátibb, mint az általam belinkelt 8e Ft-s. Köszönöm. Akkor azt mondod ezt az 1500 Ft-set nyugodtan megvehetem?
Ha gondolod... 1-2 hónapig ez is kitarott nekem, bár én heti 5x használom, szóval neked akár tovább is. Amire vigyázz azzal a szemcsivel: 1. Mielõtt elteszed várd meg amíg megszárad, mert a gumiszalag különben hamar elkezd szétmállani. 2. Valami puha anyagú tokban tárold, különben a külsõ sötétítõ tükrös borítás lekarcolódik, és helyenként fényesebben látsz vele, ami engem mindig idegesített :) Ennyit tudtam segíteni, szerintem egy próbát megér, bár van akinek nem jön be ez a fajta szemcsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!