Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a net-en, (18 db)

Hol tudom megnézni a net-en, hogy kb. mennyi HCG van a szervezetemben?

Emlékszem, van egy oldal, ahol írják, hogy x hétnél mennyi a HCG. Csak nem tudom, hol. Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia. http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..

FONTOS, Hol tudom a nexus 4-en bekapcsolni a mobil netet?

Legjobb válasz: A beállításokban megkeresed és aktiválod a mobil adatforgalmat, és bekapcsolod a 3G-t.

A beállításokban megkeresed és aktiválod a mobil adatforgalmat, és bekapcsolod a 3G-t.
az enyémet (nem lexus) úgy tudom hogy benyomom hosszan a billentyû zárat és ott be és ki lehet kapcsolni a mobil netet. ha ez nem sikerül akkor nem tok segiteni :)
Amit #1 írt, vagy két ujjal lehúzod a notification bart (a felsõ cuccot) és ott kéne lennie a gyorsbeállítások vagy mi között.

Üdv. Segítene valaki abban hogy hol tudom megnézni neten, azokat a KÁJokat akik részt vettek a ceglédi kiállításon 03.25-én?

Legjobb válasz: http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18718 Persze, rá kell kérdezni. De a topikjukban is biztosan lesz róla szó.

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=18718 Persze, rá kell kérdezni. De a topikjukban is biztosan lesz róla szó.
Leírom neked privátban, ha még aktuális.
EZ valami titok? privát?
A kérdező hozzászólása: Üdv! Szeretnék csatlakozni egy aktív KÁJ fórumhoz ahol kenel tulajdonosok, KÁJ tulajdonosok, és hozzáértõk csevegnek! Cím jöhet privátban is. A netboardot próbáltam de nem birok beírni :(
A boardra regisztrálni kell.
A kérdező hozzászólása: Regisztráltam és nem találok olyat hogy hozzászólás de lehet hogy amatõr vagyok és azért :) De barangoltam benne és irkálnak a Webmesternek hogy szeretnének csatlakozni bizonyos témába és nem tudnak! Nálam is ez lehet a gond? A webmester?
Ha regisztráltál a fórumon, amit kinéztél, akkor az oldal aljára görgetsz és ott tudod beírni a hozzászólásod.

Mi ennek a neve? Az albérletemben szeretnék faldekort csinálni, és neten láttam egy olyat, hogy sprayfesték, fekete, ami olyan festéket fúj, ami utána krétázható, krétával lehet rá írni. Ilyet hol tudok venni Budapesten?

Legjobb válasz: Táblafesték a közneve, sprayrõl még nem hallottam, így a kérdésed azon részére nem tudok válaszolni. Esetleg még egy megjegyzés: nem tudom, hogy milyen borítású a padlód, de értelemszerûen padlószõnyeg felett krétázni, majd takarítani állandóan, nem igazán mókás dolog! :)

Táblafesték a közneve, sprayrõl még nem hallottam, így a kérdésed azon részére nem tudok válaszolni. Esetleg még egy megjegyzés: nem tudom, hogy milyen borítású a padlód, de értelemszerûen padlószõnyeg felett krétázni, majd takarítani állandóan, nem igazán mókás dolog! :)
A kérdező hozzászólása: ó köszönöm! hát ha mást, nem a sima feték is jó, onnan gondoltam, hogy van ilyen, mert egy angol lány ilyen videójában láttam:) parkettás a lakás szerencsére és azért olyan gyakran nem krétáznék, csak néha egy kis változást a mintába. igazándiból az a tervem, hogy csinálok betûket, befestem õket ilyennekel aztán fel a falra az egész, mert most csupasz fehér és nem nagyon jó így:S köszönöm szépen a választ, várok még többet! ment a zöld kéz!!:)

Szerinted hol tudok húsvétra venni magamnak egy LG KC550-et? Neten akarom megrendelni. Én a "VipPhone"-t néztem, eddig ott láttam legolcsóbban. Pécs mellett lakok. Szerinted hol rendeljem?

Legjobb válasz: Elfelejtettem: Az lenne a lényeg hogy olcsó legyen(kb.35000 alatt)és méginkább, ne legyen hiányos a doboz, minden benne legyen és új legyen ne pedig egy régit rakjanak egy új dobozba "új" néven.

A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem: Az lenne a lényeg hogy olcsó legyen(kb.35000 alatt)és méginkább, ne legyen hiányos a doboz, minden benne legyen és új legyen ne pedig egy régit rakjanak egy új dobozba "új" néven.

Van egy olyan dobozom ami kisugározza a kábeles netet wifibe. (nem tudom ennek mi a neve, mert nem osztja meg a netet) Érzékeli is a laptop csak nem csatlakozik. Mit és hol kellene beállitani?

Legjobb válasz: Valószínûleg ez egy wifi router lesz. Típusfüggõ hogy férsz hozzá. Nálam például beírod a böngészõbe 192.168.1.1 , felhasználónév és jelszó: admin (alapesetben, jelszót érdemes beállítani) De ha beírod a google-ba az eszköz típusát, találhatsz hozzáférési adatokat!

Valószínûleg ez egy wifi router lesz. Típusfüggõ hogy férsz hozzá. Nálam például beírod a böngészõbe 192.168.1.1 , felhasználónév és jelszó: admin (alapesetben, jelszót érdemes beállítani) De ha beírod a google-ba az eszköz típusát, találhatsz hozzáférési adatokat!
Start -> Futtatás -> beírod: cmd -> felugró ablakba: ipconfig Alapértelmezett átjárónál van az ip címe a routernek.
fordisd felé a készüléket általában rá szokták irni a belépési ip címed meg a felhasználo nevet és a hozzá tartozo jelszót ilyet keress 192.168.x.x de ha meg adod a készüléked tipusát lehet fejbõl is meg mondjuk de adok pár ilyet amit álltalába szoktak használni 192.168.1.1. 192.168.2.1 192.168.1.254
Igen, azzal tudod csak ami csatlakozott hozzá. Ezért dugd rá kábellal a géped vagy a laptopod.
A kérdező hozzászólása: hát ez nem akar müködni.nem jó ez a szám amit be kell irni.az a baj hogy elég régi ez a készülék, kb 2 éves, és nincs róla a neten semmi info, papirjai sincsenek meg
A kérdező hozzászólása: és ezt azon a gépen csináljam amivel csatlakozni akarok?
az utolsó hozzá szolónak egy nagy upp ez el is kerülte a figyelmemet tényleg nem is értem miért nem ezzel kezdtük
A kérdező hozzászólása: alapértelmezett átjárónál nincs semmi... ravo tipusu wifim vagy mim van, nem egy gyakori fajta és sajnos nem én vettem
A kérdező hozzászólása: az alján vagy 3 cimke az elsõ 2 Mac a harmadik pedig valami szám de nincs pontokkal elválasztva mint az ip cimek, és nem is hasonlit a fent leirt számok egyikéhez sem
szia találtam róla infot szovak nyisd meg a böngészödet irdbe hogy 192.168.1.1 felhasználónévhez semmit a jelszóhoz admin most elvileg be tudsz láépni az admin felületre

A ValóVilág éjszakai adását hol lehet megnézni (ami 22-6 óráig megy a neten elvileg)? Én egyszerűen nem tudom megnézni!

Rámentem már többször is a valovilag.hu-ra és a főoldalon jobb oldalt volt egy olyan kis képernyő, hogy Élő közvetítés a villából. Rámentem az okéra, és MINDIG azt írja ki, hogy "Az adás pillanatnyilag szünetel"... pedig éjfélkor néztem! Meg hajnali 1-2 óra körül, szóval mégcsak nem is az, hogy nincs benne az időkorlátban... Csak kamu lenne az élő adás, vagy csak valami kéne ahhoz, hogy a gépem lejátssza, vagy csak szimplán tényleg éppen olyankor szünetel? :O Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Jó helyen keresed, mert onnan elérhetõ. Az adás nem non-stop, hanem szakaszos. Ha bármi történik ami a következõ összefoglalóban tartalmat adhat, akkor az adást leveszik, hogy ne tudd elõre mi történt, vagy melyik esemény mivel van kapcsolatban, hogy folytatódik, stb... Csak azt nézheted, amikor semmi érdekes nem történik.

Jó helyen keresed, mert onnan elérhetõ. Az adás nem non-stop, hanem szakaszos. Ha bármi történik ami a következõ összefoglalóban tartalmat adhat, akkor az adást leveszik, hogy ne tudd elõre mi történt, vagy melyik esemény mivel van kapcsolatban, hogy folytatódik, stb... Csak azt nézheted, amikor semmi érdekes nem történik.
Igen, ezt valahogy lilu elhallgatja az nézõközönség elõl. De tegnap még valahogy normálisan tudtam is nézni. Nem tudom neked miért, de én 23:40-tõl 00:41-ig tudtam nézni. És akkor se megszakadt, hanem leragadt egyszerûen a szemem. :D
A kérdező hozzászólása: éérteem!!! :D hát tegnap nem néztem, eddig 2x próbálkoztam, vagy 3x... akkor gondolom olyan semlegeseket nézhetek, mint pl. esznek/alszanak/cigiznek/fürdenek ( :P ) meg ilyen eseménymenteseket? akkor okés:) köszönöm!:)
Múltkor például mutatták a kiesõk titok-levelét, tehát elõre tudtad mi volt. Az utána való veszekedésnek viszont csak az elejét. Illetve az online adásnál nincsenek összevágva a jelenetek, lehet mást mutatnak mint aki beszél, így a lényeget lehet csak áthallod egy vak területrõl.
Miért, tegnap például Csaba mesélte a szaunában Kingának és Fecónak, hogy õ járt a rendõrtiszti fõiskolára, és már csak egy fél éve volt hátra a diplomáig. Erre a beszavazás elõtt hívták fel, hogy kirúgták onnan. :D Na ezen szakadtam, de Fecó meg Kinga is, de még õ maga, Csabi is.
15 perc késleltetéssel tudod nézni. És nem igaz, hogy nem mutatják azokat amik az összefoglalóban vannak, épp ezaz, hogy végig tudod nézni, hogy mi volt elõtte, közben és utána. Az összefoglalóban összevágva vannak az események. Valahogy nekem eddig mindig sikerült kifognom.. És nem kamu. Itt vannak az eddigi éjjeli közvetítések: http://www.valovilagblog.com/tag/valo-vilag-5-online/

Jelenleg mennyi idős munkaviszony után jár munkanélküli segély? A neten hol tudok ennek utánanézni?

Legjobb válasz: Az utolsó 4 évben ha van legalább 365 nap munkaviszonyod, akkor álláskeresési járadék jár, ha nincs 365, de van legalább 200, akkor álláskeresési segély. Ahol utána tudsz nézni ezeknek: www.afsz.hu (álláskeresõknek részben)

Az utolsó 4 évben ha van legalább 365 nap munkaviszonyod, akkor álláskeresési járadék jár, ha nincs 365, de van legalább 200, akkor álláskeresési segély. Ahol utána tudsz nézni ezeknek: http://www.afsz.hu (álláskeresõknek részben)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!