Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a nemzeti családfákat (1 db)

Hol tudom megnézni a nemzeti családfákat (pl. : magyar, angol, stb. )? Szóval azt, hogy a népcsoportok kikkel vannak rokonságban?

Legjobb válasz: A Wikipédia elég jó ezen a téren, leginkább az angol nyelvû változatot ajánlom.

A Wikipédia elég jó ezen a téren, leginkább az angol nyelvû változatot ajánlom.
Amúgy felesleges megnézni, azt írják majd hogy a finnekkel. De effektív olyan, hogy magyar vérvonal nincs. Esetleg Székelyföldön. Szlovákok, kunok, németek, délszlávok, románok, zsidók, törökök, romák (igen, Árpáddal is jöttek be roma és zsidó törzsek), mind adtak egy kicsit a nagy magyar vérhez! Innentõl butaság a szélsõjobbosok árjaelmélet, nem hiszem, hogy bárki le tudná vezetni a tiszta magyarságát Árpád vezérig...
Miután tudjuk, hogy a magyar nemzet, amikor a Kárpát-medencébe, akkor bizony nem nagyon keveredtek más népekkel. Így a finnekkel sem, ugyanis egymás mellett éltünk. A népvándorlás korában nem volt szokás, hogy a nemzetek egymás között házasodjanak. Valszeg nem volt érdemes, mert néhány századon belül úgyis tovább vándoroltak. Viszont olvastam azt is, hogy amíg a hun nép Ázsia belsõ részén élt, akkor a hun ás a kínai uralkodócsaládok egymással házasodtak. Hogy mennyire õsi nép a hun és a magyar, (merthogy Attila hun király egyenes ági leszármazottja Árpád), arra ajánlom a következõ idézetet: Ter. 10. 1-9.
Pedig a magyarok is keveredtek más népekkel. A honfoglalás körül. Mint tudjuk, az õshaza Baskíria, Volga folyó mellékfolyója, Káma közti terület. És itt volt egy olyan föld h Levédia=Volga és Don közti terület, kazárokkal keveredtek. Egyébként apukám, anyukám szerint ázsiaiakkal is. Apu azt mondja, h Afganisztánból jöttünk ide, szal ha igaz, akkor biztos, h azokkal is keverdtünk. Egyébként, mi tiszta magyarok vagyunk, viszont az unokatesómnak a szemén látszik egy kis kínai beütés. Nekem meg pl a bõrömön nagyon látszik, mivel barna, fehér, és sárga "színû" a bõröm. Egyébként pedig szõke hajam van, elég világos, de azért nem annyira, a szemem pedig még is barna, pedig a szõkék általában kékszemûek. :)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Pigler név milyen eredetű?

6

Mit szólnátok ahhoz, ha a 36 éves fiatok egy 20 éves leányba lenne szerelmes?

Pár hónapja vannak együtt.

26

Amikor a család mérgezi az embert?

Ez nem is igazán kérdés, csak kijelentés. Én azt elhiszem, hogy kényelmetlen, rossz, önérzetsértő a szülőknek szembenézni, hogy ők is hibázhatnak. Ajánlom sok ember figyelmébe, susan howard Mérgező szülők című könyvét. Sok mindent leír, vannak szélsőséges példák is mint pl megerőszakolt gyerekek példái, de nagyon sok hétköznapi példa. Nem indok az, amikor ki vagy készítve anyu, apu álltal, hogy " azért vagyok veled kemény, mert az élet is az" ez sok esetben butaság. Saját frusztráltsága, vagy szintén nem megfelelő gyerekkor következményei ezek. Olvastátok már a könyvet? Az ilyen gyerekek ezt úgy élik meg, és később is ha nincs bennük feldolgozva saját magukat hibáztatják tudat alatt, illetve tudatosan, minden baj miatt, még azért is, ha indokolatlanul kaptak verést, vagy ha baj volt a családba, magukra vették. Nagyon érdekes az egész, és nem belebeszélső hüleség, ezek mind igazak.

17

Ha a férjemnek két keresztneve van, muszáj mindkettőt felvennem?

Pl. Kovács Imre István neje lehet hivatalosan is Kovács Imréné?

16

Milyen nemzetiségű lehet a KLEMBUCZ név? Honnan származhatunk?

7

Anyunak az unokatesójának a gyereke nekem kicsoda?

4

A bátyám feleségének az anyja az ki nekem?

3

A Csurgó vezetéknévről ismertek valamit? Minden információ érdekel!

Köszönöm,előre is! :)

2

Vannak itt olyanok, akiknek Zirc környékéről származnak az ősei?

5

Milyen nemzetiség lehet a Klembucz név? Honnan származhatok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!