Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a kamion (9 db)

nekem nincs kam de ha te szeretnel en benne vagyok..19L
ha te lány vagy, akkor én vagyok batman...
sajnos nekem nincs kamom :(
Kiváncsi vagyok hány privi ajánlatot fogsz ezért kapni pasiktól. Én már alig merek néha válaszolni, mert utána csak jönnek az üzik :S
nekem bekapcsolhatod a camodat /de nekem sajnos nincs/ de attól jó lenne ha te bekapcsolnád. írj privit.
nekem is bekapcsolhatod :)
hülye idióta...
nekem is ez a gondom:/

Van egy Samsung 300E5Z laptop-om, és nem tudom hol találom a billentyűzetén a kamera gombot. Valaki aki tudja ezt?

Legjobb válasz: Sehol.Ha olyan alkalmazást indítasz el rajta amihez kell akkor majd lesz.

Sehol.Ha olyan alkalmazást indítasz el rajta amihez kell akkor majd lesz.
A kérdező hozzászólása: akkor semmilyen program nincs amivel tudnám használni alapjáraton is, és nem csak skype-on?
Ilyet nem mondtam, rengeteg program van ami képes rögzíteni a webkamera képét pl.http://sirburuslan.com/blog-internet/6961/Multi-Webcam-Video.. de ha jól emlékszem 0, 3 megapixel a kamerád ezzel sokra nem mész.

Hol tudom megnezni a kamion gepkocsi tilalmakat az eu-ban?

Legjobb válasz: írd be a google-ba.az én párom eu-zik.és csak a németeket meg az osztrákokat mondta hogy van náluk tilalom.csak ott fordult elõ hogy nem tudott hazajönni.a többi országból mindig haza tud jönni hétvégén is.most alszik,de holnap megkérdezem pontosan hol van.majd írok.

írd be a google-ba.az én párom eu-zik.és csak a németeket meg az osztrákokat mondta hogy van náluk tilalom.csak ott fordult elõ hogy nem tudott hazajönni.a többi országból mindig haza tud jönni hétvégén is.most alszik, de holnap megkérdezem pontosan hol van.majd írok.
A külügyminisztérium honlapján megvannak az ilyen infók. De ha ott nem találod, az impresszumukban van egy e-mail cím. Ha írsz nekik minden szükséges infót készségesen megadnak.


Hol tudom megnézni, hogy milyen kamera-alkalmazásokat lehet letölteni a Sony telókra?

sehol sem találtam eddig. Google, sony.com, youtube, egyszerûen semmi.

Legjobb válasz: Play áruház-alkalmazások-fényképezés.

Play áruház-alkalmazások-fényképezés.

Samsung n150 Plus netbookom van, de nem tudom, hol a kamera?

msnen mukodik, de de az indito programjat nem talalom. keresovel probaltam mar.

Legjobb válasz: Örülök neki :)

Örülök neki :)
Gyanítom win7-ed van. Ott nincs ilyen hogy nézegeted mint xp alatt. Tegyél fel egy webkamera progit, pl a ManyCam az jó erre. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/manycam-v2-3-DH14.html
Ha xp akkor Start-Sajátgép-és a meghajtók mellett keresd a kamerád nevét. Ha 7 akkor ne keresd mert nincs ien funkció, csak mikor használod valamely chat programmal együtt.
A kérdező hozzászólása: igen win 7. akkor letoltom a progit es megy is? koszonom en meg mar napok ota keresem :D
A kérdező hozzászólása: koszi mar mukodik is :)

Bankot szeretnék váltani, mert a CIB-nél pofátlanul alacsony a kamat és drága a számla fenntartása. Melyik a biztos bank? A lehetőségeket már tudom, hogy hol mennyit kaphatnék, de szabad pl. az AXA-ba betenni a pénzemet?

Megtakarítás van a számlán, amit mindig 3-6 hónapra lekötök részletekben, mert nem tudom, mikor kellhet belőle valamennyi. Havi bejövő pénz az bizonytalan, mert most jár le a gyes-em. Egyedül nevelem a fiamat és nagyon nem mindegy, mennyi kamatot kapok a pénzemre és az mennyire van biztonságos helyen.

Legjobb válasz: Miért ne szabadna?

Miért ne szabadna?
Hagyd már a hülyeségedet te egy gyerek vagy vagy mi ? semelyik banknál nem kamatozik a pénzed az infláció felénél jobban - pénzfelvétel meg kiiratási meg lófsz dijjak szóval annyit kamatozik a kis gyeses pénzed mint ha a párnád alatt tartanád csak annyi hogy vigyáznak rá . Teljesen marhaság egyik bankból a másikba rohangálni ezzel csak az õ zsebüket tömöd hogy átirkálnak meg lehúznak de mindegyik ugyan azt a csalást követi el csak más címszó alatt.
Ja és hogy a kiírásodra is reagáljak én bunkó ez egy olyan dolog hogy rosz csomagba vagy , nekem cibes folyóm van + malac és a pofátlanul alacsony kamattal együtt a 300e ft amit rajta hagyok a malacon , a kamatai havonta fedezik a számlavezetési díjat+sms kb 6 -800ft így gyakorlatilag ingyen van a számlám , a lényeg hogy havi 10 e et be kell írni és nem lehet terhelni különben nem jár arra a hónapra a kamat de hát nem kell meglepõdni ezen a kis trükkön , lényegében mindenben van trükk . A legnagyobb trükkök ott vannak ahol 8% kamattal kecsegtetnek.
Ja és a biztonság , hát ez megint egy vicces dolog , elhitették veled hogy van biztonságos meg nem biztonságos bank , egy kutya mind és állami garanciát kell vállalniuk mármint az államnak akármelyik neves bankba hagyod a pénzed. Vagyis biztosítva vannak a bankok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!