Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a hajamat (45 db)

Hol tudok a hajamhoz olyan sprayt venni ami egy hajmosás után kijön?

Szeretnék fekete csíkokat a hajamba egy bulira, és ehhez kellene!

Legjobb válasz: én egyszer vettem egy hasonló sprayt a kínaiban...elég jó volt, mármint szépen befogta, de aztán egybõl kijött, csak mosd meg 2-szer 3-szor egymás után :)

én egyszer vettem egy hasonló sprayt a kínaiban...elég jó volt, mármint szépen befogta, de aztán egybõl kijött, csak mosd meg 2-szer 3-szor egymás után :)

A Sims 3-ra hol tudok letolteni hajakat?

Legjobb válasz: google -> beírod a keresõszavakat és kiad rengeteg oldalt. pl. sims 3 hair downloads - szavakkal érdemes próbálkozni.

google -> beírod a keresõszavakat és kiad rengeteg oldalt. pl. sims 3 hair downloads - szavakkal érdemes próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen!

Hol tudok letölteni hajakat, házakat, butorokat (mint a sims 2höz) stb. a Sims3-hoz ingyen (nem Store-ról)?

Legjobb válasz: mysims.hu keresgél itt a tipp-tárban. Ezután pedig írány a Modthesims.info

mysims.hu keresgél itt a tipp-tárban. Ezután pedig írány a Modthesims.info
Modthesims, ha meg kellenek a store-os cuccok fent vannak torrenten, csak keresgélni kell.


Hol tudom eladni a hajam?

Kb. 20cm,sz?ke. Már le van vágva és össze van gumizva.

Legjobb válasz: Segíts kérlek ha azóta már tudsz valamit!? Itt van egy szatyor haj vegyes hosszban Nálam,Valaki csak megvenné(parókának,tincsesnek bárminek)! Hol? Köszönöm!

Segíts kérlek ha azóta már tudsz valamit!? Itt van egy szatyor haj vegyes hosszban Nálam, Valaki csak megvenné(parókának, tincsesnek bárminek)! Hol? Köszönöm!
Harangöntõnek eladhatod :) Õ belekeveri a formába, hogy ne repedjen meg.
Beírod a gugliba, hogy hajvásárlás.
Vatera
A kérdező hozzászólása: A gugliba leginkább olyanokat találtam akik csak úgy veszik meg ha náluk vágatod le. De kutakodtam még egy kicsit és találtam vmit. köszi a "hasznos" válaszokat:)

Hol tudok beszerezni kék színű hajszínezőt? Ami lehetőleg befogja a sötétbarna hajamat.

Ha árat is mondanátok, megköszönném :)

Legjobb válasz: sehol , nekem most lett kék a hajam vége nagyon sötét barna a hajam de csak úgy lehetett megcsinálni hogy elõtte leszívták és úgy festették be kékre . árat nem tudok mondani mert a fodrász adta a festéket is

sehol , nekem most lett kék a hajam vége nagyon sötét barna a hajam de csak úgy lehetett megcsinálni hogy elõtte leszívták és úgy festették be kékre . árat nem tudok mondani mert a fodrász adta a festéket is
Hajszínezõt fodrászkellékesben kapsz. Elõtte szõkíteni kell a hajat mindenképp.

Valóban használ a chuleevabdevi haj hullás elleni készítmények és, ha igen hol tudom beszerezni?

Legjobb válasz: Azt én nem tudom, de nekem akkor hullott a hajam, amikor gyulladás volt a szervezetemben. Majd fél év diéta után már nem hullott. Persze nem az volt a fõ bajom hogy hullik a hajam, de próbáltam egészségesebb kajákat enni és akkor az is rendbe jött.

Azt én nem tudom, de nekem akkor hullott a hajam, amikor gyulladás volt a szervezetemben. Majd fél év diéta után már nem hullott. Persze nem az volt a fõ bajom hogy hullik a hajam, de próbáltam egészségesebb kajákat enni és akkor az is rendbe jött.

Le szeretném vágatni a hajamat, és már elég hosszú ezért ha van rá lehetőség eladnám. Hol tudom ezt megtenni?

Legjobb válasz: Én nem tudok neked helyet jószívvel ajánlani - engem egy hónappal ezelõtt mindenhol úgy akartak átverni, ahogy csak tudtak... Hozzátartozik, hogy önmagában, a levágott nyers, emberi hajnak semmi értéke, így eleve nem kapnál érte nagy összegeket - de a hajvásárlással foglalkozó üzletek még direkt lehúznak... Nekem az 50 centis copfomért (akkor még hosszú volt a hajam, õk vághatták volna le, és a copfom 50 cm hosszú lett volna) 3000 ft-ot ajánlottak. Gondolom ennél több pénzt reméltél. Ha nem, akkor ez a Beauty Express-nél volt a Lurdy házban.

Én nem tudok neked helyet jószívvel ajánlani - engem egy hónappal ezelõtt mindenhol úgy akartak átverni, ahogy csak tudtak... Hozzátartozik, hogy önmagában, a levágott nyers, emberi hajnak semmi értéke, így eleve nem kapnál érte nagy összegeket - de a hajvásárlással foglalkozó üzletek még direkt lehúznak... Nekem az 50 centis copfomért (akkor még hosszú volt a hajam, õk vághatták volna le, és a copfom 50 cm hosszú lett volna) 3000 ft-ot ajánlottak. Gondolom ennél több pénzt reméltél. Ha nem, akkor ez a Beauty Express-nél volt a Lurdy házban.
Ha aktuális még, írj privit. Megvásárolnám.

Hol lehet lágy pasztelt találni amivel a hajam tudom beszinezni?

Legjobb válasz: Milyen színû hajad van?

Milyen színû hajad van?
A kérdező hozzászólása: Sötét szõke de nm az egész hajamat szinezném be hanem csak egy tincset
hát ha kimoshatóvá szeretnéd akkor vannak a pasztell kréták :D
A kérdező hozzászólása: Igen tudom de azt hol lehet kapni??
írószerben
Én mûvészellátóba vettem (bár nem a hajamra használtam.) De arra készülj fel, hogy nagyon fogni fog! Fehér vagy világos felsõt semmiképp ne vegyél fel akkor!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: es körübelül mennyibe kerül egy pasztella?

Szalagavatóra a hajam (lent) Egyalkalmas olcsó póthajat szeretnék venni amit a fodrász betüd sütni. Hol tudok venni, rendelni? Mennyiért? Hány tincs kellene nekem, mellfölé érő fekete hajam van.

http://www.google.hu/imgres?q=oldal+konty&um=1&hl=hu&sa=N&bi..

Legjobb válasz: Nagyon fontos a póthajnak a minõsége? Télleg csak arra az egy estére szeretnék, s nincs sok pénzünk. A hajam hosszú alapból, de ezzel a konttyal igen csak rövid lenne. Egy ilyen oldal hajhoz is kell sok tincs?

A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos a póthajnak a minõsége? Télleg csak arra az egy estére szeretnék, s nincs sok pénzünk. A hajam hosszú alapból, de ezzel a konttyal igen csak rövid lenne. Egy ilyen oldal hajhoz is kell sok tincs?
A futura hajat nézd meg interneten. Sokáig hordani nem alkalmas, de 1 alkalomra tökéletes szerintem és csak 3-4 ezer forint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!