Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a filmeket (41 db)

Hol tudok a neten nézni teljes filmeket?

Tudom hogy beirom a youtubon a teljes filmeket és kidob egy csomót, de olyan oldal nincsen ahol a film címét beirom és kidobja és lehet válogatni és egész filmet megnézhetem? De én nem letölteni szeretném hanem csak nézni.:)

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Ja és elsõ vagyok, ne tévesszen meg a cím :D online lehet nézni .
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon szépen köszi!:) ))
Most már YouTube-on is lehet.
++' - bocsi - nem olvastam végig..
filmem.hu mozicsilag én eszt a ketõt szoktam de sajnos a movshare meg a videobob linkeket be tiltoták de a putloker és zixshare és még néhány mükõdik
De youtubon hol lehet???
A kérdező hozzászólása: Írd be hogy teljes filmek és akkor kidob jó néhányat a youtube.:)


Tök kezdő vagyok StarTrek témakörben, szeretném elkezdeni, de nem tudom, mit és hol? A sorozatot mindenképp meg kell, vagy, csak elég, ha a filmeket megnézem?

Ja és annyi, hogy olvastam, hogy a Star Wars-osok nem rajonganak érte! Legalább 30x láttam a 6 filmet, érdemes egyáltalán nekiállni? :D

Legjobb válasz: Én tökéletesen értettem a sorozat nélkül, szerintem két különálló dolog. Nem lenne ekkora sikere, ha végig kéne nézni hozzá a sorozatot. A Star Warsos témában nem tudok segíteni, de szerintem nézz bele, nem törvényszerû, attól hogy az egyiket szereted szeretheted a másikat is. Ha nem tetszik max kikapcsolod, nem vesztesz vele semmit. Nagyon jó filmek, mindenképp érdemes megnézni, én még a sorozaton is gondolkozok, bár most elég sok mindent nézek :)

Én tökéletesen értettem a sorozat nélkül, szerintem két különálló dolog. Nem lenne ekkora sikere, ha végig kéne nézni hozzá a sorozatot. A Star Warsos témában nem tudok segíteni, de szerintem nézz bele, nem törvényszerû, attól hogy az egyiket szereted szeretheted a másikat is. Ha nem tetszik max kikapcsolod, nem vesztesz vele semmit. Nagyon jó filmek, mindenképp érdemes megnézni, én még a sorozaton is gondolkozok, bár most elég sok mindent nézek :)
Nem vagyok nagy Star Wars-os, szerintem nézhetõ volt a Star Trek film. A 2. részt még nem láttam, de az elsõ okés. Sokat ne várj tõle, és akkor kellemes kikapcsolódás lesz. A sorozatát nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Én a régiekre gondoltam :D A Csillagösvénnyel szeretném kezdeni
Szóval a sorrend és javítóm egy kicsit (mert Star Trek 10. Nemezis érdemesebb inkább a Voyager után megnézni): 1. Star Trek - Új Nemzedék (7 évados sorozat kb. 1988-1995) 2. Star Trek - Deep Space Nine (7 évados sorozat kb. 1991-1998) 3. Star Trek 8. - Kapcsolatfelvétel (Film azt hiszem 1998) 4. Star Trek 9. - (nem tudom a címét, Film kb 2000) 5. Star Trek - Voyager (7 évados sorozat kb 1993-2000) 6. Star Trek 10. - Nemezis (Film kb. 2002) 7. Star Trek - Enterprise (4 évados sorozat, kb 2000-2004) 8. Star Trek (Film, pontosan 2009) 9. Star Trek - Sötétségben (Film, pontosan 2013) 10. Nosztalgiázás, régebbiek megnézése ha bírod a gagyit és kíváncsi vagy rá... Star Trek - (mittudom én mi 4 évados sorozat Kirk kapitány és Spock kaladjai kb. 1970) Aztán a Filmek Star Trek 1. - Csillagösvény, Star Trek 2. - Khan haragja, Star Trek 3. - Spock hazatér (vagy mi) Star Trek 4. - (nem tudom mi a címe) Star Trek 5. (nem tudom mi a címe) Star Trek 6. (azt hiszem ez a "A nem ismert tartomány" de lehet hogy ez az 5. címe), és végül a Star Trek 7. - Nemzedékek (azt hiszem ez a címe. Ebbe már Picar kapitány van nem Kirk de a magyar hangok nagyon idegesítõek nem azok mint az Új nemzedék sorozatban)
Na persze ez nem a kronológia sorrend!!! De én ha újra kezdeném így csinálnám mert a régik téll nagyon gagyik bár mivel fan vok valamennyire eltudok vonatköztetni, csak valamennyire ezért nem vok igazi fanatikus.

Hol tudok venni vagy rendelni olyan tortát amibe belebujik valaki? (mint a filmekben) 16L

nah szwal.. baratnomnek szülinapja lesz, és sztem szupi lenne ha a tortából kibujna a pasia.baratnom ulne kozépen bekotott szemmel,és a tejszinhabot nyalogatná róla a pasi mikozben boxerban táncol.. csak az a kérdés hogy hol vegyek ilyen tortát ? egyáltalán mibol van az? csináltassak?rendeljek?csak filmekben láttam még ezt.. hogyis van ez?

Legjobb válasz: Szia. Igen én is láttam a filmekbe ilyet de ne tudom hogyan lehetne kivitelezni. Mi lenne ha inkább "vennél" egy nagy kartondobozt, abba "beleülne" a pasi, becsomagolnád szépen, egy nagy piros szalagot is tennél rá, s a barátnõdnek kellene kicsomagolni, vagyis a masnit széthúzni, s elõbújna a pasi?? Amúgy megvan már a pasi "áldozat"?

Szia. Igen én is láttam a filmekbe ilyet de ne tudom hogyan lehetne kivitelezni. Mi lenne ha inkább "vennél" egy nagy kartondobozt, abba "beleülne" a pasi, becsomagolnád szépen, egy nagy piros szalagot is tennél rá, s a barátnõdnek kellene kicsomagolni, vagyis a masnit széthúzni, s elõbújna a pasi?? Amúgy megvan már a pasi "áldozat"?
ha rendes tortából akarod, még akkor is ha egy doboz a közepe, ez egy kisebb vagyonba kerülne. szerintem egy 10-15 tortányi sütemény lenne meddigre csak körbe tudnák vonni. ezt szerintem akámelyik cukrász megcsinálja, de rengeteg pénz. Szerintem is sokkal jobb ötlet, a dobozból kiugrás stb... Meg ez tejszinhabot nyalogtaom róla bekötött szemmel, nem egy parti közepére való, hanem mikor ök kettesben vannak.
Hát nálunk ezt úgy oldották meg a barátnõim, hogy egy dobozba szállt be a barátom, telekenve nutellával, és a dobozt csomagolták be nagyon szépen. Levettem a tetejét, és kiugrott belõle, nagyon megijedtem xDDD Szegény meg szét is fagyott, volt maximum 10 fok :D
Nah… Ha te igazi tortát szeretnél, megcsinálják cukrászok , de nagyon kölcség vetéses! De jó a másik is a dobozos is!De ha te tortánál akarsz maradni akkor : Ha kerek tortát akarsz akkor keresel egy nagy egy közepes méretû és egy kicsi dobozt hogy beleférjen a pasi!az alsónak és a középsõnek levágod a tetejét a kicsinek a tetejét középen egyenes csíkot vágsz bele és FÉLIG a kör szélén vágd el mindkét oldalán ugy hogy ne esenle semelyik így ki tud ”ugrani” és hogy pénzt takaríts meg néz utána valamilyen habnak, máznak meg veszed az alap anyagot és meg csinálod bekened ezt a karton ”tortát” és díszitheted akkár hogy ! Utó írat: a legnagyobb karton körnek az aját is vágjátok ki hogy a pasira raghasátok!de négyszögletü torta is lehet!Szia!Remélem rájösz hogy csináld!

Hol tudok cd-re lemásolni ingyen jó filmeket? Egyáltalán lelehet cd-re másolni a filmeket a netről?

Legjobb válasz: CD re nem fér, csak ha videominõségben van, az meg elég ritka már, de vannak progik, amivel le lehet butítani. Ingyenfilm legálisan meg nem nagyon van

CD re nem fér, csak ha videominõségben van, az meg elég ritka már, de vannak progik, amivel le lehet butítani. Ingyenfilm legálisan meg nem nagyon van

Kedves Mindenki! Nem tudom, hogy van-e rá válasz: Hol lehet régi filmeket ingyen letölteni? Van ilyen honlap? Nagyszüleim szívesen nosztalgiáznának néha, alapszinten a gép kezeléséhez is értenek, de sajnos nem tudtam nekik segíteni a kérdésben.

Olyan honlap kellene, ahol konkrétan ilyen filmek vannak. (Bithumen, Ncore-t inkább nem ajánlottam a nagyszüleimnek. ) Köszönöm el?re is! 21/l

Legjobb válasz: Hétvégente az M1-en, M2-n és DunaTV-n mennek régi magyar filmek, azok nem jók? Kicsit egyszerûbb, mint gépen bonyolítani a dolgot... A letöltéshez, vagy online mozizáshoz kevés az alapszintû tudás szerintem.

Hétvégente az M1-en, M2-n és DunaTV-n mennek régi magyar filmek, azok nem jók? Kicsit egyszerûbb, mint gépen bonyolítani a dolgot... A letöltéshez, vagy online mozizáshoz kevés az alapszintû tudás szerintem.
A kérdező hozzászólása: Szia! Le tudnák tölteni simán, ha megmutatnám, hogy kell! Nem kell lebecsülni az idõsek tehetségét! :) Amúgy köszi az ötletet, ezzel élnek is!

Hol tudom ezeket a filmeket letölteni lehetöleg data-ba, Hófehérke és A szépség és a szörnyeteg 1987. filmeket?

Legjobb válasz: Hófehérke és a hét törpe ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs * Automatikusan eltávolított tartalom.

Hófehérke és a hét törpe ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** jelszó nincs* Automatikusan eltávolított tartalom.
ja, bocsi moszt látom hogy filmrõl van szó...a fenti link az mese..
Szépség és a szörnyeteg (Cannon Movie Tales: Beauty and the Beast) (http://port.hu/szepseg_es_a_szornyeteg_cannon_movie_tales:_b.. _and_the_beast/pls/fi/films.film_page?i_film_id=42238&i_city_id=&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2) ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** nincs pass (data-ban nem találtam..)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hófehérke és a hét törpe színes, magyarul beszélõ, amerikai-izraeli-angol mesefilm, 85 perc, 1988 rendezõ: Michael Berz író: Grimm-testvérek forgatókönyvíró: Michael Berz operatõr: Amnon Salomon vágó: Moshe Avni, John S. Smith szereplõ(k): Sarah Patterson (Hófehérke) James Ian Wright (Herceg) Diana Rigg (Gonosz mostoha) Billy Barty Nicola Stapleton A jó királyné gyönyörû leánygyermeknek ad életet, akit Hófehérkének neveznek. Az édesanya halála után a király újra nõsül, és új felesége bár rendkívüli szépség, mérhetetlenül gonosz. Gyûlöli mostohalányát, és megbízza egyik hûséges emberét, veszejtse el a kislányt. Hófehérke így az erdõbe kerül, ahol magára hagyják. Szerencséjére rátalál a kedves törpékre, akik befogadják. Lassan gyönyörûséges nõvé cseperedik, és varázstükre segítségével mostohája is tudomást szerez hollétérõl. A gonosz boszorkány elhatározza, hogy elpusztítja Hófehérkét... A Grimm testvérek klasszikus meséjének feldolgozása sok zenével. ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** Jelszó: dina.k vagy dinak* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ezer kössz érte
A kérdező hozzászólása: A szépség és a szörnyeteg nem mesébe kéne ha nem filmbe az a régebbi filmbe 1987-be ha tudtok segítsetek...kösszy

Sabrina a mélytengeri boszorkányt és a Sabrina Rómában megy filmeket hol tudom megnézni vagy letölteni?

Keresgéltem a google-ben is, de nem jártam szerencsére:(

Legjobb válasz: Ha jársz még erre akkor megírnád,hogy sikerült-e azóta megtalálni ezeket a filmeket?Elõre is köszönöm!

Ha jársz még erre akkor megírnád, hogy sikerült-e azóta megtalálni ezeket a filmeket?Elõre is köszönöm!
mozicsillagon fent van a sabrina rómába megy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!