Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a babakocsi (20 db)

Hol tudom megnézni a Raf-pol babakocsikat Budapesten? Csak mert neten már láttam honnan tudom megrendelni, de előtte azért még megnézném élőben is. Volt valakinek ilyen babakocsija?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hol tudod megnézni, de szerintem ne vegyél ilyen bababkocsit (és a hasonlóakat se: Bergon, Kunert, Kacper, Tomas, Roan, Symbaba stb), mert nem túl jó minõségûek. Eddig minden ismerõsömtõl csak negatívat hallottam róla: kitörtek a kerekek, kiszakadt a bevásárló háló, sehol nem fér el, nehezen irányítható, baromi nehéz... Nálunk volt kölcsönbe egy ilyen típusú babakocsi 3 napra. Hát valami borzalom volt. A padkára is nehéz felmenni vele, összecsukni-kinyitni macera, a kocsi csomagtartójába alig fért be (vagyis befért, de azon kívül semmi más nem, pedig nem pici kocsink van), a tolókar magasságát egyedül lehetetlen állítani, mert nehéz benyomni a gombot és még sorolhatnám. Inkább vegyél használtan egy jó minõségû babakocsit (Peg Perego, Chicco, Cam, Neonato, Graco, Mamas&Papas, Maxi-Cosi, Hauck, ABC Design stb).

Azt nem tudom, hogy hol tudod megnézni, de szerintem ne vegyél ilyen bababkocsit (és a hasonlóakat se: Bergon, Kunert, Kacper, Tomas, Roan, Symbaba stb), mert nem túl jó minõségûek. Eddig minden ismerõsömtõl csak negatívat hallottam róla: kitörtek a kerekek, kiszakadt a bevásárló háló, sehol nem fér el, nehezen irányítható, baromi nehéz... Nálunk volt kölcsönbe egy ilyen típusú babakocsi 3 napra. Hát valami borzalom volt. A padkára is nehéz felmenni vele, összecsukni-kinyitni macera, a kocsi csomagtartójába alig fért be (vagyis befért, de azon kívül semmi más nem, pedig nem pici kocsink van), a tolókar magasságát egyedül lehetetlen állítani, mert nehéz benyomni a gombot és még sorolhatnám. Inkább vegyél használtan egy jó minõségû babakocsit (Peg Perego, Chicco, Cam, Neonato, Graco, Mamas&Papas, Maxi-Cosi, Hauck, ABC Design stb).
A kérdező hozzászólása: használtan nagyon nehéz kifogni, és sajnos több pénzt nem tudunk rá szánni :(
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ilyen rossz a véleménye, tapasztalata errõl a babakocsiról ?!?!
Szia! Nekünk Bergon volt, és tényleg nagyon nehéz vele közlekedni, nekem sem vált be, 8 hónap múlva másikat kellett venni.Én is azt mondom, amit az elõttem szóló, hogy inkább használtat vegyél, ami újszerû 30-40.000-ért nagyon szépek vannak.Nézz körbe:Vatera, Tesz-Vesz, Expressz, Jófogás. De egyébként pedig a te döntésed, ha neked tetszik akkor vedd meg.Nekem annyiban volt jó, hogy sokáig elfért benne a kislányom, mert tágas.Télen pedig jó meleg. Boldog babavárást!
Pierre Cardin PS682 babakocsiról mi a véleményetek?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nekem nagyon tetszik! :)

Első babánkat várjuk, már szeretnénk megvenni a babakocsit, de nem tudjuk, mi szerint válasszunk és hol érdemes megvenni?

A kicsi novemberi lesz, multifunkciós kocsira gondoltunk:

Legjobb válasz: Ja, és nekem autós hordozóból jobbat vennék, biztonságosabbat, aminek van rögzítõtalpa, vagy izofixes+ van hozzá rögzítõ talp. meg vennék egy olcsóbb kezdõ babakocsit, nem feltétlenül jók az ilyen szettek. Aztán 8-10 hósan már meglátod mik az igényetek, akkor veszel vagy egy kis sport babakocsit, vagy vmi jobbat...

Ja, és nekem autós hordozóból jobbat vennék, biztonságosabbat, aminek van rögzítõtalpa, vagy izofixes+ van hozzá rögzítõ talp. meg vennék egy olcsóbb kezdõ babakocsit, nem feltétlenül jók az ilyen szettek. Aztán 8-10 hósan már meglátod mik az igényetek, akkor veszel vagy egy kis sport babakocsit, vagy vmi jobbat...
Én a Vaterán vettem egy ABC design 3 funkciós babakocsit 25.000Ft-ért. 160.000Ft lett volna az új ára, a 3. tulaja vagyunk. NAgyon örülünk neki, jó vétel volt!
Elõször is gondold át milyen területen fogod használni, ---olyan helyen éltek, ahol jók a járdák, nem vidéken, kavicsos, dimbes-dombos területen. - mennyit fogod ki-be rakosgatni a babakocsit az autóba, összecsukhatóság szempontjából. -az hasznos, hogy rá lehet rakni a vázra a hordozót, így alvás közben nem kell felébreszteni ha kiszeded a kocsiból és még millió ilyen szempont van, remélem más is segít. A kettõ amit linkeltél inkább a második..
Szia! Én november végére várom a babát! Mi Bergont vettünk használtan!Nagy babakocsi, lemértem 1m hosszú kb ah tolod, de a babának azt mondják nagyon kényelmes ez a típus! Súlya is van azért bõven, de szerencsére hozzánk befér a liftbe, így nem kell emelnem majd!
Szia! Én is novemberre várom az elsõ babámat... Mi most vettük meg a babakocsit. Olyat néztünk, ami ne legyen túl nehéz, könnyen guruljon, legyen mégis erõs, masszív. Legyen téliesíthetõ, összecsukható, lehessen változtatni rajta atolókar irányát és magasságát, és át tudjuk alakítani sportkocsivá a késõbbiekre. És pont olyat sikerült venni, bár mi egy családtól vettük, de nem használták, így teljesen újszerû, a kerekein sem látszik, hogy használva lett volna... Mózeskosaras, van hozzá pelenkázótáska is. Jeleneleg még faluban élünk, de a kicsi megszületése után költözünk egy nagyvárosba, a saját lakásunkba, ott pedig lépcsõzni kellesz, ezért is volt elsõdleges szempont a kocsi súlya... És mivel megyünk majd autóval anyáékhoz és anyósomékhoz, muszáj volt olyat, amit össze is tudunk csukni... 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves 6. válaszoló! Nézegettem a Bergon babakocsikat és nagyon tetszik, viszont adatokat a kocsiról(súlya meg ilyesmi) és használók véleményét nem találtam. Esetleg van személyes tapasztalatod a kocsival? Látom, hogy hatalmas, de tömegközlekedni szerencsére nem kell.
Én nem vennék ilyet amit belinkeltél.Elõször is az egybe karos sokkal jobb, mert azt egy kézzel is tudod tolni ezt a fajtát meg nem.Ez tapasztalat mert a sportkocsink ilyen.Másodszor, kicsi a kereke télen hóban nem fogod tudni eltolni. Szerintem valami ilyesmit vegyél: http://www.bergon.hu/bergon_q12_camarelo_babakocsi_.html http://aprosagokboltja.hu/spd/bezsfulljo/Anmar_Hilux_Multifu..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Néztem hozzá rögzítõ talpat is.
A Peg Peregoban nem fogsz csalódni, nagyon jó kis kocsi. A hordozójához meg lehet venni rögzítõtalpat, de ez sem olyan dolog, ami nélkül ne lehetne élni. Persze megkönnyíti a dolgokat. Jó áron van az outletben nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Akkor ezen még gondolkodunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hol tudom megvarratni a babakocsi elszakadt ülését Budapesten?

A szavatossági id? már lejárt, de a szakszervíz csak az egész belsejét tudná kicserélni 18ezer Ft-ért. Mivel 20ezerért vettük, nem éri meg, azt mondták, keressünk valakit, aki megvarrja...

Legjobb válasz: SZIA ! Van egy tippem szerintem mennetek vissza oda afol vettétek a babakocsit és kérdezd meg vagy az interneten keress rá hogy, hol, mikor, mit, varrnak meg. JÓ KERESÉST !

SZIA ! Van egy tippem szerintem mennetek vissza oda afol vettétek a babakocsit és kérdezd meg vagy az interneten keress rá hogy, hol, mikor, mit, varrnak meg. JÓ KERESÉST !
Próbáld meg esetleg cipésznél vagy bõrdíszmûvesnél.Nekik van olyan varrógépük ami alá be lehet fogni az ülés anyagát.


Hol tudok venni a babakocsi kerekébe belső gumit?

Tegnap durrdefektes!lett a babakocsi kereke (PIERRE CARDIN),a hátsó kerékhez kellene bels?! Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: babakocsi-szervíz?

babakocsi-szervíz?
A Bergonban is tudsz venni, illetve bicikliboltokban.
Mi bicikli szervizbe beadtuk azt a kereket es 10 perc mulva kesz volt.
Akinél vetted ott kérj segítséget.
Mi is így jártunk. Brendonban vettem és megkérdeztem ott, hol lehet alkatrészt kapni. Mikor közölték hogyha még nincs egy éves a babakocsi akkor ha visszaviszed oda a hol vetted akkor kicserélik/megcsinálják. (elvileg máshol is) Ez olyan gari féle. Nekünk már öregebb volt sajnos, de felajánlották, hogy azért tudnak intézkedni térítés ellenében. Hát ott nagyon drága volt. Találtunk pesten egy babakocsi szervizt (már nem emlékszem hol, de ha így beírod kiadja). A mi babakocsinkra annyi lett volna a 4 kerék, mint egy új babakocsi. Végül úgy döntöttünk, amíg szétesik addig hajtjuk, azt veszünk legfeljebb egy másikat. Addig is bújtuk a vaterát (meg ezeket), mikor pont felrakott valaki egy ugyanolyan babakocsi vázat mint a mienk. az egész olcsóbb volt mint egy új kerék. Csak ennyit tudtam segíteni, remélem tudsz vele vmit kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Unokatesóméké volt, nem tudom hol vették, és tuti, hogy több, mint 1 éves. Legalább 6-7. De csak ezt tudták felajánlani, hogy odaadják, csak a kerekeket meg kell csináltatni. Ötletem sincs. Vaterán néztem már, nincsenek ilyen kerekek sajnos... :(
A barátnõméknek is egy régi kocsijuk volt, dupla kis kerekekkel és kicseréltették rajta a kerekeket szimpla nagy kerekekre. Szerintem ha a tengelyre rámegy egy másfajta kerék, az is jó. Illetve itt van egy pesti szervíz: http://babakocsi.kibernet.hu/
2. vagyok, ez az a szerviz amit én is írtam.

Hol tudok venni a babakocsira esernyőt, hogy a nap ne tűzzön a babám fejére? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: szia! én ott vettem, ahol a babakocsit. szerintem a legtöbb bababoltban találsz. 1500-2000 ft körül már kapsz megfelelõt.

szia! én ott vettem, ahol a babakocsit. szerintem a legtöbb bababoltban találsz. 1500-2000 ft körül már kapsz megfelelõt.
pl Elefáni 2E Ft
Babavilágban vettem 900 ft-ért.
Brendonba vettük, 1900ft-ért, minden kocsira felrakható:D

Van egy ABC design cobra babakocsink és van egy maxi cosi citi babahordónk. Milyen adaptert kell vennem ahhoz, hogy a vázra tudjam helyezni a babahordót? Valamint hol tudok ilyet venni?

Legjobb válasz: Szia! Nem hiszem, hogy nagyon hasznos lesz a válaszom, de azért leírom. Nekünk Abc design Mamba van (olyan mint a Cobra, csak 4 kereke van) és Maxi cosi cabriofix hordozó. Az adapter az Abc design Mamba/Cobra babakocsihoz és maxi cosi hordozóhoz való. Ez van nekünk: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26080?storetype=w.. Úgy látom, hogy ez direkt cabrio hordozóhoz van, citihez valót nem találtam. Talán hívd fel a Brendont, ott biztosan tudnak segíteni.

Szia! Nem hiszem, hogy nagyon hasznos lesz a válaszom, de azért leírom. Nekünk Abc design Mamba van (olyan mint a Cobra, csak 4 kereke van) és Maxi cosi cabriofix hordozó. Az adapter az Abc design Mamba/Cobra babakocsihoz és maxi cosi hordozóhoz való. Ez van nekünk: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/26080?storetype=w.. Úgy látom, hogy ez direkt cabrio hordozóhoz van, citihez valót nem találtam. Talán hívd fel a Brendont, ott biztosan tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Én is azt tervezem, hogy bemegyek a Brendonba és megkérdezem ott.
A kérdező hozzászólása: Voltam a Brendonban és ki is próbáltuk az adaptert és bejött, amit mondtál. Köszi
Örülök neki! :)
babaszoba.hu oldalon nézd meg, délelõtt láttam egy ikerkocsit az apróhirdetésekben és a csevegõben is. Aztán ott van még az expressz.hu és az apronet is.
Nézd! Ezek vannak a babaszoba oldalon: http://babaszoba.hu/services/aprohirdetes/kereses

Szeretnék érdeklődni hol tudok egy szép állapotú Adbor Pepe babakocsit leghamarabb eladni? A neten nem szeretném, mivel van hozzá mózes bajos lenne csomagolni. Békéscsaba közelében élek, ott esetleg? Vagy gyulán?

Legjobb válasz: Neten is meghirdetheted csak jelezd, hogy kizárólag személyes átvétellel. Ezt szerintem mindenki megérti és akinek kell az úgyis értemegy.

Neten is meghirdetheted csak jelezd, hogy kizárólag személyes átvétellel. Ezt szerintem mindenki megérti és akinek kell az úgyis értemegy.
A jófogáson és az apródon pl. megye és város szerint kategorizálják a hirdetésed..

Pierre Cardin PS693B-R babakocsit hol tudok venni újonnan? Milyen a minősége?

Nagyon tetszik ez a kocsi, de sajnos sehol sem találok, még neten sem:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!