Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a baba korának (3 db)

Hol tudom megnézni a baba korának megfelelő adatokat?

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de tegnap voltam uh-on és kíváncsi vagyok h jók-e az értékek! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Pl. itt: http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Szia!Írd be a keresõbe, hogy terhesség és kidob egy csomó oldalt ahol megtudsz mindent nézni.

Hogyan tudom felhasználni a lefagyasztott anyatejet a baba 6 hónapos kora körül, recepteket hol találok?

Legjobb válasz: arra figyelj,hogy csak 3hónapig ajánlott tárolni a tejet.

arra figyelj, hogy csak 3hónapig ajánlott tárolni a tejet.
Nem tudom, hol vannak anyatejes receptek a neten, de én pl. fõzelék hígításra használtam, vagy házi tejpépet készítettem belõle. Felfõztem vele rizs- vagy kukoricalisztet (lehet ugyanilyen grízt is), aztán tettem hozzá gyümölcsdesszertet (barack, szilva), és/vagy fél banánt. Fincsi és laktató, és minden gyümivel más ízû. A kicsim szerette.

Tudom korai, de - Hol lesz a karácsonyfátok? (1 év körüli baba esetében)

Nem nagyon tudom eldönteni hogy nagy fa legyen a földön, vagy kisebb, asztalon. Most már egész jól megérti hogy NEM. 95%-ban szótfogad. Csak félek hogy annyira érdekelné hogy nem tudnám megakadályozni a t?levél kóstolást, és a dísz leszedést. Viszont ha asztalra teszem, akkor pedig egész nap az asztal lábánál fog reklamálni hogy emeljük fel, had fogja meg. Karácsonykor lesz 13 hónapos és el?reláthatólag járni fog már akkor. Nálatok hogy lesz? Olyan jó lenne szép nagy fa...

Legjobb válasz: 10 hónapos lesz karácsonykor a lányom. A karácsonyfa a szokott helyén lesz, a földön. Általában olyan 150-160 centis fánk szokott lenni, most is akkora lesz. Megérti õ is, hogy nem szabad. Abban az 1-2 hétben majd jobban odafigyelek rá, nehogy baj legyen. Nem szabad egyedül hagyni, és kész.

10 hónapos lesz karácsonykor a lányom. A karácsonyfa a szokott helyén lesz, a földön. Általában olyan 150-160 centis fánk szokott lenni, most is akkora lesz. Megérti õ is, hogy nem szabad. Abban az 1-2 hétben majd jobban odafigyelek rá, nehogy baj legyen. Nem szabad egyedül hagyni, és kész.
Mindig nagy fánk van, a földön. 4 gyerek van, 1 macska, de eddig még sosem volt probléma a nagy fából.
nekem most 13 hós, mi anyósékhoz megyünk és nagyfa lesz a földön. lányom nem eszik fel mindent a földröl csak a széke körül, de pl se szöszt se más dolgot nem eszik meg. a karácsonyfát meg megmuatjuk hogy óvatosan kell hozzányúlni és akkor nem fogja bántani. mondjuk anyósék nappalija csukható, így ha nem vagyunk a szobába rácsukom majd az ajtót.
Nem beszéltünk még róla, de biztos vagyok benne, hogy a szokásos mûfenyõnket fogjuk felállítani a nappaliban, biztonságos helyen. Közepes méretû, kisasztalra kerül. Talán majd egyszer lesz igazi is, de az a helyzet, hogy férjem és én is sajnáljuk a kivágott fákat. Dec. 27-én lesznek 1 évesek a srácaink. :)
Tavaly karácsonykor 14 hónapos volt a fiam, és egy pici, 1 méteres mûfenyõt vettünk, amit egy jó magas asztalra tettünk. Azért döntöttünk így, mert akkor az a mindent szájba vevõs korszaka volt, és azt nem akartuk, hogy a lepotyogott tüskéket vagy a kisebb díszeket megeszegesse. Szerintem még idén is ez lesz, bár már 2 éves és ilyentõl nem kell félni, aztán majd jövõ évtõl visszatérünk a nagyobb, igazi fenyõre. Egyébként meg egy nap alatt megszokta a fát, utána már nem is igazán érdekelte, tehát nem hisztizett a fa tövében:)
Nekem 1, 5 és 3 éves a két gyerek, de nem tartom õket 100%-ig megbízhatónak ilyen csábító dolog esetében, mint a szaloncukor meg az üveggömbök. Véletlenül is eltörhet egyet, neki mehet a fának véletlenül is, feldönti. Inkább a zárható hálóba tesszük a fát, ha nagyobbak lesznek, akkor meg a nappaliba. Ha tudunk rájuk figyelni, akkor beehetnek a fához, ha meg nem, akkor ajtót becsukjuk.
:) pici off..tegnap kérdeztem pont a párom, hogy hogyan legyen nálunk a karácsonyfa, szintén pont 13 hós lesz a fiunk, õ teljes lelki nyugalommal mondta, hogy ugyanúgy felállítjuk ahogy szoktuk, majd jobban figyelünk rá :) )) Amikor itthon van és kb harmadjára indul a gyerek a HIFI-hez, akkor már teljesem kiakad, hogy mindig odamegy ahova nem szabad, majd kíváncsi leszek a csillogó, villogó 180 cm-es újdonságtól, hogy fogja távol tartani :D
Pont itt olvastam egy anyukától, hogy a járókába állítják fel a karácsonyfát.. :) Én azért lehet megpróbálnám kicsit elbarikádozni..
Kicsi karácsonyfát vegyetek és azt tehetitek akár az asztalra is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!