Találatok a következő kifejezésre: Hol tudom a (8934 db)

nézz körül a tesz-vesz en!Szoktam látni ilyeneket, és jó áron!
Ezt találtam: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1363 elég drága, tényleg érdemes teszveszen, vaterán nézni, hátha maradt vkinek felesleges. Üvegmatricát meg Te is tudsz készíteni, nagyon egyszerû és élvezetes!
baumax bricostore

Hogy/hol tudok a napiszarn -nak a .hu-snak képet küldeni, vagy hol tudom elérni őket?

Lenne pár képem amit elszeretnék nekik küldeni de nem tom hol.

Legjobb válasz: Sehogy. Ha lenne valami elérhetõség az oldalukon, akkor tudnál, de hát nincs, legalábbis én nem találtam.

Sehogy. Ha lenne valami elérhetõség az oldalukon, akkor tudnál, de hát nincs, legalábbis én nem találtam.
Bocs, benéztem.
küld be a legalja.hu-ra

Hol tudok a legkönyebben, gyorsan és egyszerűen munkaerőt találni alkalmi munkára?

fél-1 napos munkáim szoktak lenni ahova szükségem lenne 1 segédre időnként, de nem mindig tudok az ismerősök közül találni.. Ilyenkor lenne jó vmi kereső ahol gyorsan fel tudok venni vkit aki pár nap mulva meg is tud jelenni és besegíteni arra az 1 napra.

Legjobb válasz: Attól függ milyen munkáról lenne szó,hol,és milyen nemû kéne!én vállalnám!:)

Attól függ milyen munkáról lenne szó, hol, és milyen nemû kéne!én vállalnám!:)
A kérdező hozzászólása: Kispesti vagyok és ott is keresek munkaerõt, szerelgetni kellene, fúrni falat, vezetéket behúzni, felszerelni a falra, dobozokat, konzolokat, stb.. Nem vészes munka, nem folyamatosan ezt kell csinálni, 5-10 luk óránként kb és mondjuk 1 nap 4-5 órát kellene dolgozni.
Hát viszont aki nem csinált ilyet, annak nem könnyû, nem?
bárcsak kispesti lennék biztos jelentkeztem volna
Egy barétom megtalálta a tuti ötletet.Elment kocsmába, beszélt emberekkel akik válalták is másnap ra a munkát.Persze elõre fizette a felét-úgy kérték-és persze pár sört is.Mondja nekem:kezdhetnek a kõmûvesek õ szerzett embereket, ügyes mondom neki.Reggel kezdene falat rakni a 3 kõmûves, s.munkás egy se!Ment a kocsmába, ott vannak, kettõ már részeg, eggyet nagy nehezen hozott.Bizony ilyen ma a választék munkásokban.
Ha kocsmában végzed az állásinterjút mit vársz te gyökér?
6-os Nem magamról írtam "Te gyökér" Humorod az nincs, nem érted amit olvasol, és még TE MINÕSÍTESZ VALAKIT, FAJANKÓ!!
Ez a kocsmai állás interjú vicces :-) de az se normális, hogy elõre ad akárcsak egy fillért is. Kérdezõ: tipikus diák munka is lehet az ilyesmi. Valamelyik diákmunka szövetkezettel szerzõdsz aztán rajtuk keresztül akkor és annyi idõre kérsz embert amennyire szükséges.


Hol tudom a forma 1 ISMÉTLÉSÉT online megnézni?

Legjobb válasz: interneten baz há hol ?

interneten baz há hol ?

Hol tudok a legolcsóbban mikorofont venni? CS hez kéne

Legjobb válasz: Hol keressem a pc játékoknal vagy hol?

A kérdező hozzászólása: Hol keressem a pc játékoknal vagy hol?
Tesco
A kérdező hozzászólása: ott biztos van?
Igen, van.
Ja, 390.- pénz! :)
Valahol arra vagy az elektronikai osztályon, azért nem olyan nagy a Tesznyó :)
A kérdező hozzászólása: ok kössz ment mindekinek a felértékleés

A World of Warcraft Tauri szerverhez hol tudom a patcheket le tölteni? És mennyi patch kell pontosan? És ezeket hol tudom le tölteni?

Legjobb válasz: mondok pár dolgot 1. ne játssz Taurin mert annál szarabb szervert nem találsz 2. bugos ( sok a hiba ) 3. ne zavarjon, hogy egybõl a Tauri fõ oldalán ott van, hogy Szükséges Patch: 3.2.2a A patchek letölthetõek: itt! A patcheléshez segítséget itt taláhattok: http://wiki.tauri.hu/patch/ már tudod is mit kell csinálnod... ellátogatsz ide : http://wiki.tauri.hu/patch/

mondok pár dolgot 1. ne játssz Taurin mert annál szarabb szervert nem találsz 2. bugos ( sok a hiba ) 3. ne zavarjon, hogy egybõl a Tauri fõ oldalán ott van, hogy Szükséges Patch: 3.2.2a A patchek letölthetõek: itt! A patcheléshez segítséget itt taláhattok: http://wiki.tauri.hu/patch/ már tudod is mit kell csinálnod... ellátogatsz ide : http://wiki.tauri.hu/patch/
A kérdező hozzászólása: De akkor melyik jó szerver?Amin van egy csomó magyar.

Hol tudok a netről rendelni mam-os csörös poharat, aminek füle is van? Minden képpen rendelni szeretném, hol lehet ilyet mert én nem találtam.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, szoktál-e a tesz-vesz-rõl rendelni, ott most is van több is. http://www.teszvesz.hu/item552173069_mam_csopogesmentes_csor.. http://www.teszvesz.hu/item552618092_mam_cseppmentes_itatopo..

Szia! Nem tudom, szoktál-e a tesz-vesz-rõl rendelni, ott most is van több is. http://www.teszvesz.hu/item552173069_mam_csopogesmentes_csor.. http://www.teszvesz.hu/item552618092_mam_cseppmentes_itatopo..

Hol tudok a neten utánanézni a legfontosabb angol kifejezéseknek?

Szeretnénk Angliába menni,de ehhez fel kéne frissitenem az angoltudásomat. Szavak,mondatok,kifejezések,illem--ezek érdekelnének

Legjobb válasz: Háát, szerintem angolul (meg persze más nyelven is) a legjobban beszélve lehet tanulni, viszont a nettel nem igazán beszélgetsz. Nem tudom hol laksz, de Bp-n a Deákon mindig van egy-két külföldi (jellemzõen angolul beszélõ), akik ilyen mindenféle angol nyelvû, ifjúsági keresztény "hitgyülibe" invitálják az embert. Ha nem is vagy hívõ, akkor is itt lehet beszélni angolul, és ingyen is van. Szerintem felfrissítésnek a legtökéletesebb.

Háát, szerintem angolul (meg persze más nyelven is) a legjobban beszélve lehet tanulni, viszont a nettel nem igazán beszélgetsz. Nem tudom hol laksz, de Bp-n a Deákon mindig van egy-két külföldi (jellemzõen angolul beszélõ), akik ilyen mindenféle angol nyelvû, ifjúsági keresztény "hitgyülibe" invitálják az embert. Ha nem is vagy hívõ, akkor is itt lehet beszélni angolul, és ingyen is van. Szerintem felfrissítésnek a legtökéletesebb.
A kérdező hozzászólása: Nem pesti vagyok sajna:/ de köszi.
Én Angliában élek , szerencsémre a szüleimmel jöttem ki , szóval én itt tanulom a nyelvet. Az egyik tanárom ajánlott egy könyvet. Ez azt hiszem a legismertebb angol nyelvtan könyv angolul más nyelvet beszélõknek. Essential Grammar In Use- de több is van .Nekem a piros 3. kiadás van meg nem egy nagy összeg CD -vel együtt £20 ért vettem , szerintem otthon is e-körül mozog. 5-6 ezer ft. Nagyon nagyon jó mert az alapoktól kezdi .

Hol tudom a Class FM korábbi műsorait megtalálni?

Konkrétan a Class Magyarok c. műsor régebbi adásaira lenne szükségem.

Legjobb válasz: ha aClass Fm es oldalon regisztrálsz meg tudod hallgatni õket.

ha aClass Fm es oldalon regisztrálsz meg tudod hallgatni õket.
A kérdező hozzászólása: nem tudok sajnos regisztrálni, mert nem küldi el az aktiváló linket. többször is próbáltam. G-Mali-re. CitroMailre, IndaMailre is megpróbáltam, de sehova se küldik ki. De a választ nagyon köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!