Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok valamilyen (37 db)

Hol tudok venni olyan fahéjolajat, amivel kezelhetem a narancsbőrömet? Az jó rá, amit a párologtatóba teszünk illatosítóként, vagy valamilyen speciálisat kell venni?

Legjobb válasz: Miért fahéj? Ne felejtsd el, hogy az illóolaj, amit párologtatunk és úgy általában ezek az olajok, annyira koncentráltak, hogy mérgezõek is lehetnek, különösen , ha így akarod használni.Van olyan, amit pl. a kismamák nem is szagolhatnak, mert vetélést okozhat, ilyen a citrusolaj és még néhány. Vagy valamilyen bolti cucc kell, masszirózással, vagy tudom ajánlani az Ilcsi paprikás vérpezsdítõ testápolóját narancsbõrre. ilcsi.com

Miért fahéj? Ne felejtsd el, hogy az illóolaj, amit párologtatunk és úgy általában ezek az olajok, annyira koncentráltak, hogy mérgezõek is lehetnek, különösen , ha így akarod használni.Van olyan, amit pl. a kismamák nem is szagolhatnak, mert vetélést okozhat, ilyen a citrusolaj és még néhány. Vagy valamilyen bolti cucc kell, masszirózással, vagy tudom ajánlani az Ilcsi paprikás vérpezsdítõ testápolóját narancsbõrre. ilcsi.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-) Megpróbálok több vizet inni, ha nem lesz túl nagy változás, akkor így jártam, majd pár hónap múlva. :-)
Szerintem elég jó, amit csinálsz, bár a két liter talán kevés, minimum három kéne, fõleg ilyen melegben még több is. De ha megiszol egy pár pohár vizet, megeszel egy levest ebédre vagy valami más lédús ételt, az is beleszámít. Egy kúra 8-10-15 alkalomból állhat, amit nem lehet elõre tudni, hogy mennyi lesz. Azt sem tudhatjuk elõre, hogy hányadik alkalommal kezd látszani a javulás, de azért kb. 3 kezelés ehhez is kell.
A kérdező hozzászólása: A gõzkabinról azt írják, hogy olyan, mint a szauna, infraszauna, de nem olyan magas hõfokon fejti ki a hatását, szóval kevésbé megterhelõ. Az édesség adagomat lecsökkentettem, de sajnos az utóbbi évben annyira rászoktam, hogy nem tudom teljesen elhagyni. Nem dohányzom, nincs kávé sem, egyébként próbálok egészségesebben enni, este már nem igazán, a reggelim tápláló, gyümölcsöt és zöldséget sokszor eszem (nyersen vagy fõve), de eddig nagyon rendszertelenül ettem mindenfélét, amikor épp megkívántam. Napi két liter teát szoktam inni. Mentatea egy kis mézzel, mert anélkül nem tudnám meginni. Olvastam, hogy 10 alkalom kéne a masszázsból legalább. Egy alkalommal nem lehet változást elérni? Egyébként köszönöm szépen a segítségedet! :-)
Mennyi az a sok folyadék? Sajnos a gõzkabinról nem tudom, micsoda, és így a hatásáról sem tudok. A masszázskúra maga is eltarthat ennyi ideig, amit írtál, de szerencsés esetben lehet rövidebb is. Viszont a heti kétszeri sportot talán még lehetne fokozni, és ha most kezdted el, akkor adni neki egy kis idõt, hogy hasson. Dohányzással, kávézással, édességekkel hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Én sem igazán értettem, hogy miért írtad... :D Semmi probléma! :-)
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok, még nincs közöm a kisbabához! :-) Köszönöm a válaszokat, majd szétnézek. Erõsen gondolkozom ezen a cellulit masszázson. Igazából egy hónap alatt szeretnék szép eredményt elérni, nincs durva narancsbõröm, de már állva is látszik. Elkezdtem sportolni heti kétszer (kangoo jumps), sok folyadékot iszok, és mától a váltó zuhanyt is bevezettem. Ja, a gõzkabint is ki szeretném próbálni, ha bírom, akkor oda is járnék rendszeresen. Szerinted ez elég, vagy mindenképp masszõrhöz kéne fordulnom? Sajnos nem vagyok eleresztve anyagilag, de a párom szerint ennyi még beleférne. :-)
Bocsi, az utolsót nem ide akartam írni, álmos voltam.
Ja, akkor félreértettük egymást, abban igazad lehet.
Még az elõzõ vagyok. Abban feltétlenül igaza van az elsõnek, hogy terhesség és szoptatás ideje alatt nem szabad használni!
Szia! Én cellulitmasszõr vagyok, használok ilyen olajat, Aromax a gyártó neve. De vigyázz, sok Aromax olaj van, olvasd el alaposan. Szerintem ez jobb, mint a paprikaolaj. Próbáld drogériában, DM-ben, Rossmannban, bioboltban keresni. Ha nem találsz, írjál magánban, és mondok egy helyet, ahol biztosan van, de szerintem megtalálod enélkül is. Persze az önmasszázs kevesebbet ér, mint amit a masszõrtõl kapsz, de valamennyit az is ér. A párologtatóba való illóolaj nem jó, azt nem is szabad ilyen célra használni! Fontos még, hogy használat elõtt kis területen allergiatesztet kell végezni, mert ritkán elõfordulhat összeférhetetlenség.
Rendben, és ha kell segítség, kereshetsz privátban.

Hol tudok interneten regisztrálni véradóként? Tudomásom szerint az én vércsoportom a legritkább a világon AB negatív azt szeretnénm tudni valamilyen internet cím vagy valami ahol letudom adni eamilem és telefonszámom stb?

Legjobb válasz: http://www.veradas.hu/ Én még nem hallottam arról, hogy lehetne véradóként interneten regisztrálni, engem az elsõ véradás alkalmából regisztráltak, vettek fel a rendszerbe. A honlapon meg tudod nézni, hogy hol lesz legközelebb véradás. Itt az OVSZ honlapja, itt is szét tudsz nézni.

http://www.veradas.hu/ Én még nem hallottam arról, hogy lehetne véradóként interneten regisztrálni, engem az elsõ véradás alkalmából regisztráltak, vettek fel a rendszerbe. A honlapon meg tudod nézni, hogy hol lesz legközelebb véradás. Itt az OVSZ honlapja, itt is szét tudsz nézni.


Zöld pellet tápot tengerimalacnak hol tudok venni? Plusz hozzá valamilyen magot?

Neten találtam csomó helyen, de hogy személyesen hol lehet megvenni ?ket nem találtam. Segítsetek:/

Legjobb válasz: Biztos lehet kapni nagyobb állatos boltokban, de ami tényleg minõségi táp, és nincs telenyomva szotyival, kukoricával meg mindenféle színes bizbaszokkal, az tuti elég drága. Jobban jársz, ha tenyésztõi tápot veszel, õk pl. forgalmaznak: http://www.freeweb.hu/goldencave/suni_pellet.html http://oldwarrior.kalmi.hu/termekek.htm Az elsõnek, úgy rémlik, hogy a mammutnál van is boltja, de nem mernék rá megesküdni, kérdezz rá, hol lehet tõlük venni. Mag nem kell a táp mellé. Max egy kis hántolt árpa, de nem szükségszerû, inkább csak egy kis nasi. Szénát kell kapniuk dögivel, nem a táppal kell amúgy sem jóllakatni õket. :)

Biztos lehet kapni nagyobb állatos boltokban, de ami tényleg minõségi táp, és nincs telenyomva szotyival, kukoricával meg mindenféle színes bizbaszokkal, az tuti elég drága. Jobban jársz, ha tenyésztõi tápot veszel, õk pl. forgalmaznak: http://www.freeweb.hu/goldencave/suni_pellet.html http://oldwarrior.kalmi.hu/termekek.htm Az elsõnek, úgy rémlik, hogy a mammutnál van is boltja, de nem mernék rá megesküdni, kérdezz rá, hol lehet tõlük venni. Mag nem kell a táp mellé. Max egy kis hántolt árpa, de nem szükségszerû, inkább csak egy kis nasi. Szénát kell kapniuk dögivel, nem a táppal kell amúgy sem jóllakatni õket. :)
A Halywood tápok nem drágák és minõségiek ( tenyésztõi) , 1 kg kb. 600-700 ft, Fressnapf-ban is lehet kapni.
szerintem beírod gugliba és ingyen le lehet kapni
A kérdező hozzászólása: Igen ezt már próbáltam de ott csak olyanokat találtam amik s5570 hez jók az meg nem ismeri fel a telefonomat..
A kérdező hozzászólása: oké kössz
Innen töltsd le a legújabb KIES verziót.(ha van a gépen akkor elõtte töröld le) http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phone..

Édesanyám örökölt egy lakást a volt anyósától. Az apám megtámadhatja a végrendeletet? Kell most valamilyen illetéket, adót fizetni vagy sem? Hol tudok ennek utána nézni?

Legjobb válasz: Szóval nagymamád a menyére és nem a fiára hagyta a lakást? Igen van köteles jog, így hiába nem hagyta a´fiára a házat, a fiát pár százalék megilleti ha megtámadja a végrendeletet. Illetéket eddig kellett öröklés esetén, de mostanában annyi mindent változtattak, hogy nem tudom már.

Szóval nagymamád a menyére és nem a fiára hagyta a lakást? Igen van köteles jog, így hiába nem hagyta a´fiára a házat, a fiát pár százalék megilleti ha megtámadja a végrendeletet. Illetéket eddig kellett öröklés esetén, de mostanában annyi mindent változtattak, hogy nem tudom már.
Örökösödési illetéket nem kell fizetni az egyenesági leszármazottaknak, mint pl. gyermek, unoka esetében. Édesanyád esetében nem vagyok benne biztos, hogy nem kell fizetni, mivel nem egyenesági leszármazott. Ha nem tagadta ki apádat az édesanyja az örökségbõl, akkor szerintem megtámadhatja a végrendeletet. Hátha erretéved egy jogi végzettségû ember....
Igen megtámadhatja, egyenes ági leszármazóként köteles rész illeti meg, azaz annak a fele jár neki amit a törvényes öröklés szerint kapna. Tehát ha más törvényes örökös apukádon kívül nincsen akkor az egész lakás fele megilleti.
A közjegyzõ be fogja hívni apádat is, hogy elfogadja-e a végrendeletet. Ha rábólint, akkor nincs semmi gond. De nem köteles elfogadni, és akkor megtámadhatja. Illetéket csak egyenesági leszármazottaknak nem kell fizetni, úgyhogy a ti esetetekben kell.
Szia a jogiforum.hu oldalan megkerdezheted, jogaszok valaszolnak neked. Amugy ha elmentek anyukaddal egy ugyvedhez, pontosan megmond mindent, es nem sokba kerul. Szerintem megeri felkeresni egyet!
diszkretshop.hu ;)
a legolcsobban? ott van a ket kezed...
Nemrég indult egy ilyen oldal: [link] Jónak tûnik és olcsó is! Máshol nem is nagyon láttam ilyen termékeket mint itt, fõleg nem ennyiért!

Debrecen területén hol tudok venni Habanero vagy valamilyen Jolokia chili magot, esetleg termést venni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem tavaly sikerült venni a Sparban ilyen termést és a magjait nem fogyasztottam el, hanem eltettem, azzal a céllal, hogy majd elültetem. Nézz szét a Sparban, de ott sem szokott mindig lenni, csak kétszer láttam. A hûtött termékek részlegén találtam, tálcás, fóliázott csomagolásban volt.

Szia! Nekem tavaly sikerült venni a Sparban ilyen termést és a magjait nem fogyasztottam el, hanem eltettem, azzal a céllal, hogy majd elültetem. Nézz szét a Sparban, de ott sem szokott mindig lenni, csak kétszer láttam. A hûtött termékek részlegén találtam, tálcás, fóliázott csomagolásban volt.
Megírnád itt vagy privátban a monogramodat - csak azért, hogy tudjam, nem-e valamelyik ismerõsömmel váltom-e itt az üzeneteket?! ;-) Szerintem próbálj meg szólni a Sparban, ott valószínûleg tudnak hozni egészet és legfeljebb kiszeded a magvakat. Egy próbát megér.
Ja bocs, az nem Debrecen. De az is lehet, hogy valamelyik eladó debreceni! :-)
Remélem, hogy fogsz találni! Még az is lehet, hogy ha szólsz valamelyik áruházban, akkor tudnak hozni - csak biztosan nem keresik nagyon sokan és ha nincs igény, akkor nem tartanak, de talán, ha jelzed, hogy te vevõ lennél, akkor beszerzik. Szurkolok neked, hogy sikerüljön találnod! Esetleg vatera? Ott szoktak különlegesebb magvakat árulni. http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=habanero&c=0&ob=2
Hátha máskor lesz! Még nem ültettem el a magokat. Épp a gyékán nézegettem a kérdéseket/hozzászólásokat azzal kapcsolatban, hogy másoknak mik a tapasztalatai a kérdésben (magvetés, növénynevelés), amikor ráakadtam a kérdésedre. Kicsit bonyolultnak tûnt nekem elsõ ránézésre a tartása, mert a hideget és a meleget sem viseli jól - de még annyira nem olvastam utána.
Szia! Interspar, Spar, mindegy, hogy melyikben nézed meg, mindkettõben érdemes figyelni, de nincs mindig, sõt, nagyon ritkán van. Az is lehet, hogy én is csak pont kifogtam. Esetleg kérdezz rá az eladóktól, dolgozóktól, de ez nem mindig segít. ;-)
A kérdező hozzászólása: Nekem is célom a termesztése. Ezért akarok nyersen venni. Igen kicsit kényes növény.
A kérdező hozzászólása: A spar-nak írtam. Onnan azt a választ kaptam, hogy nem szoktak ilyen nevezetû paprikát rendelni az áruházukba. Igen úgy már kerestem. Nem rendeltem még a neten soha semmit. Személyesen szeretem megvenni a dolgokat. A mai világban úgy látszik muszáj lesz átértékelnem a dolgokat.
Nézd csak, másoknak is sikerült a sparban (direkt írom kicsi betûkkel... ;-)) és a tescoban vásárolni Habanerot: http://www.gazdabolt.hu/index.php?route=account/customer_sup.. Így már biztosan kerested, de azért: https://www.google.hu/?gws_rd=cr&ei=UUirUozPCIvMswb38oHgCA#q.. Szabad kérdezni, hogy miért ragaszkodsz a debreceni beszerzéshez? Neten sok helyen árulják.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szívesen. Semmi baj.
Szia! Megérkezett a privát, köszönöm a bizalmat, de így nagy hirtelen a monogramod alapján úgy gondolom, hogy nem ismerjük egymást. Remélem, nem gond, hogy kíváncsiskodtam, csak furcsa lett volna, ha kiderül, hogy mondjuk a tesómmal váltom itt az üzeneteket :-) :D (Õ is szereti a chilit, illetve a csípõset. :-))
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a tippet. A Malomparkra gondolsz? Ott egyszer néztem és nem volt. Akkor ezek szerint sûrûbben kell odamennem.
A kérdező hozzászólása: Néztem több ilyesmi oldalt is, de egyiknél sem találtam debreceni árust.
A kérdező hozzászólása: Intersparban az eladó hölgyet megkerdeztem, hogy habanero paprikát hol találom. Pislogott mint hal a szatyorban. Mondom neki csili paprika. Rámutatott a hütõpultra. Sajnos más fajta csili volt. Elültetted azokat magokat, amit félreraktál? Ha igen, akkor lett belõle termésed?
Igen, olvastam a privát üzenetedben, hogy írtál a sparnak. Csak amiatt illesztettem be neked azt az linket az elõzõ hozzászólásomban, hogy ezek szerint KORÁBBAN másoknak is sikerült ott Habanerot venni, de a spar által küldött válaszban leírtak alapján most már nem. Sok sikert a netes vásárláshoz! :-)

Hol tudok jó minőségű kandallót vásárolni? Ahol ki is jönnek megnézni hogy mi lenne jó nekem (beépítés szempontjából) és ajánlanak valamilyen tűzteret is a burkolat mellé.

Legjobb válasz: Érdekes egy kérdés ez .Burkolat mellé tûzteret ? A tûztér az egy zárt tér. Ez van a kandallóban .Tanácsot csak a szakboltban adnak,de helyszinre nem szoktak kimenni . Megnézik a kandalló paramétereit, x m2 vagy m3 helyiség befûtésére alkalmas .Te meg ezekbõl kiválasztod melyik teszik,mert több azonos tudásu van már .

Érdekes egy kérdés ez .Burkolat mellé tûzteret ? A tûztér az egy zárt tér. Ez van a kandallóban .Tanácsot csak a szakboltban adnak, de helyszinre nem szoktak kimenni . Megnézik a kandalló paramétereit, x m2 vagy m3 helyiség befûtésére alkalmas .Te meg ezekbõl kiválasztod melyik teszik, mert több azonos tudásu van már .
Állatkereskedésekben 1000000% hogy van.
Bárhol!!!!!! Nekem van is egy, ha eljössz érte ingyen neked adom! (vagyis szó szerint az áll rajta hogy: "HARAPÓS KUTYA" Mert ezen egy németjuhász van, nekem meg rotim van, és én meg pont olyat nem találok sehol, vagy max. valami olyan helyen ahol elkérnek érte 2-3 ezer Ft-ot.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy egy pici faluban lakom, és kényelmesebb lenne a webshop. De köszi!
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Köszi a felajánlást, de nekem meg KÁJ-om van, szóval én is inkább ilyen egyedit szeretnék! De én pl. találtam fent vaterán rotist, és az azt hiszem 650Ft volt a napokban! Szóval ott nézz szét! :)
Bemész egy papír írószereshez viszel egy képet amit otthon megszerkesztesz és le lamináltatod. Annál egyedibb nincs. és olcsóbb se nagyon :)
Szia! Nekünk is egyedi van, a képet mi szerkesztettük össze a manókról, a szöveget a neten találtam, és mindenki a csodájára jár.:) Jah, és egy plakátot csináló helyen csináltattuk, postával együtt 2000 ft-ért. Mindjárt próbálok képet felrakni róla.:)
Küldj privibe mail címet és elküldöm, mert szégyen szemre nem tudom, h h kell ide képet feltölteni.:S:S:S Jah, és nekünk 2 Kau+1 Tacsika van.:)
Kedvencem amikor egy mosolygós husky képe van rajta :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!