Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok vásárolni (491 db)

Jég akkut hol tudok vásárolni?

Legjobb válasz: Nem kell vásárolni a jégakkumlátort. A battery manufacturer's ice machina segít a problémádon. Amennyiben van egy ilyen készüléked akkor csak a start the manufactur gombra nyomj és a gyártás a tetõfokára ér.

Nem kell vásárolni a jégakkumlátort. A battery manufacturer's ice machina segít a problémádon. Amennyiben van egy ilyen készüléked akkor csak a start the manufactur gombra nyomj és a gyártás a tetõfokára ér.
minden szuper- hipermarket háztartási osztályán.
pl a tescóban a múltkor, a bejáratnál mindjárt, ahol az akciós és szezonális dolgokat rögtön az ember orra elé tolják:) )
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
fagyassz le 1 két literes flakon vizet és kész a jégaku
mától (30.-a) 2 db 250 ft a Lidl-ben.

Hol tudok vásárolni így?

Hol tudok vásárolni 0% THM-mel részletre PC-t. vagy laptopot? Esetleg tudtok olyan oldalakat, ahol nyáron szokott lenni ilyen akció akár most akár később?

Legjobb válasz: 0% thm-el? hol élsz?

0% thm-el? hol élsz?
A kérdező hozzászólása: http://www.pcoutlet.hu/products/indexaruhit.html
Ott max laptopot vehetsz. Mondjuk valahogy hogy jön össze a 2 dolog? A laptop meg egy PC? Laptopot kényszerbõl vesz az ember, akkor nyilván nem jöhet szóba a PC Ha meg megengedheti, hogy PC-t vegyen, akkor meg a laptop hogy jön szóba?


Lisse Design termekeket hol tudok vasarolni? A keratinos sampon es balzsam erdekelne amit otthoni apolasra lehet hasznalni.

Legjobb válasz: Ha elmész egy ilyen kezelésre, adni fognak otthonra mindenfélét, amivel tovább tudod ápolni a hajadat. Csak úgy önmagában nem tudom, hogy érne-e valamit, és hogy kapnál-e.

Ha elmész egy ilyen kezelésre, adni fognak otthonra mindenfélét, amivel tovább tudod ápolni a hajadat. Csak úgy önmagában nem tudom, hogy érne-e valamit, és hogy kapnál-e.

Hol tudok vásárolni 5 és 10 ezer forint között v. olcsóbban koktélruhát miskolcon?

Legjobb válasz: Nem tudom, pontosan milyen ruhára gondolsz, de én a Tally Weiljben vettem báliruhát leárazáskor azt hiszem 6-7 ezer körül.

Nem tudom, pontosan milyen ruhára gondolsz, de én a Tally Weiljben vettem báliruhát leárazáskor azt hiszem 6-7 ezer körül.
A kérdező hozzászólása: valami ilyesmire gondoltam: http://www.eskuvo.ohp.hu/images/avatars/barby[1617][3].jpg vagy pedig: http://www.divat.zug.hu/galeria/kepek/img_2223.jpg
A kérdező hozzászólása: http://d3fm6xo5mi0c25.cloudfront.net/upimg/dressfirst/o400/e..
a Bamában nézd meg!:)

Piracetamot vagy vinpocetin-t hol tudok vásárolni? Ha jól tudom boltba nem lehet meg venni.

Legjobb válasz: Esetleg van olyan, akitõl személyesen lehet megvásárolni?

A kérdező hozzászólása: Esetleg van olyan, akitõl személyesen lehet megvásárolni?
gyógyszertárban lehet venni, de vénykötelesek.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezem, hogy hol lehet vásárolni.

Hol tudok vásárolni online?

német színekben lév? napszemüveget.

Legjobb válasz: Semmi gond én igen: http://www.zentrada.hu/purchase/search.cfm?MENUE=H05M1&ROLL=.. nagyon jó oldal, nem tudod véletlen hogy miért van az hoyg beriom, hogy "német" és kihozza, hogy 432 találat van. de csak 1 oldlat hoz ki, és az összes terméket enm mutataja, hogyan tudnám megnézni a többit? ( egyébként ment a zöldkéz mindkét válaszodra)

A kérdező hozzászólása: Semmi gond én igen: http://www.zentrada.hu/purchase/search.cfm?MENUE=H05M1&ROLL=.. nagyon jó oldal, nem tudod véletlen hogy miért van az hoyg beriom, hogy "német" és kihozza, hogy 432 találat van. de csak 1 oldlat hoz ki, és az összes terméket enm mutataja, hogyan tudnám megnézni a többit? ( egyébként ment a zöldkéz mindkét válaszodra)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, ahol Magyarországra is lehet rendelni. De köszönöm a választ!
Sajnos hazait nem találtam.
A kérdező hozzászólása: Nekem a fõoldalt hozza csak be :(

Hol tudok vásárolni minőségi Parókát?

Sziasztok! Most jöttem ki szerencsére nemrég rákból. De viszont hajam nem sok van jelenleg anyukám volt parókáját használom de mivel nekem sz?ke a hajszínem és ez meg barna nem az igazi. Nem tudok esetleg valamien helyet ahol lehetne nem túl drágán min?ségi parókát kapni? Nagyon megköszönném a válaszokat :)

Legjobb válasz: Ebay. Nézz utána, hogy milyen hajból szeretnéd, arra keress rá. Valószínûleg onnan lehet a legolcsóbban rendelni, csak ugye azt nem tudod felpróbálni. Gratulálok a gyógyuláshoz! :)

Ebay. Nézz utána, hogy milyen hajból szeretnéd, arra keress rá. Valószínûleg onnan lehet a legolcsóbban rendelni, csak ugye azt nem tudod felpróbálni. Gratulálok a gyógyuláshoz! :)
A doktorodtól lehet kérni receptet rá, és meg is tudja mondani, hol fogadják el. Ha pesti vagy, akkor a Kékgolyó elõtt van egy parókás, én recepttel 7000-ért olyan parókát vettem ott, hogy senki nem mondja meg róla, pedig 23 vagyok és az önérzetem tiltakozott a paróka ellen:) Recept nélkül természetesen sokszorosa az ára, de az OEP a rákbetegeknek évi 1 parókát áll.
Edit néni, jobban van?
A kérdező hozzászólása: Oké, nagyon szépen köszönöm majd megkérem dokimat, hogy adjon rá receptet még egyszer köszi mindenkinek!

Hol tudok vásárolni 1-es tápszert?

A doktornő ír fel 2 receptet(2*2 doboz)de a másodikat csak május 20-án tudom kiváltani.Ez valami új törvény,hogy a recepten dátum van.Lányom 4 hónapos ezért 2-est csak 6 hónapos kortól adhatok,ha jól tudom.

Legjobb válasz: jól tudod csak 6 hós kortól adhatsz kettest egyébként én is gyûlölöm ezt a receptmizériát undorító amit mûvelnek miért nem volt jó mint régen 3 hónapig??????

jól tudod csak 6 hós kortól adhatsz kettest egyébként én is gyûlölöm ezt a receptmizériát undorító amit mûvelnek miért nem volt jó mint régen 3 hónapig??????
A fiam Milumil tápszert ette, azt pl. Rossmanban is lehet kapni, de úgy tudom gyógyszertárban is adnak recept nélkül, csak drágább.
Bármilyen tápszert meg lehet venni a patikában recept nélkül is, csak akkor drágább. Nem írtad, hogy melyik fajta tápszert kapja a babád, de pl a Beba 1-est ha jól emlékszem csak patikában lehet megvenni. Más márkából (Milumill és talán HIPP) láttam Tescoban, DMben is 1-est.
A kérdező hozzászólása: Most Beba HA Start-ot kapja a babám, (bár nem értem a doktornõ miért HA-t ír fel, nincs semmiféle allergia a családban)A védõnõtõl kaptam egy zacskó HIPP 1-est, és azt úgy issza, mint a fene.Szóval ilyet szeretnék venni, meg majd iratni is, a Müllerben néztem, ott nincs HIPP 1-es.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!