Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok város (44 db)

Milyen Horvátországi tengerparti városba tudunk lemenni Pestről vonattal? Vagy hol tudom megnézni hova mennek vonatok?

Legjobb válasz: kis város érdekelne ahol nem olyan nagy a nyüzsgés,és vannak dombok hegyek,lehet egy kicsit kirándulni is,és a délebbi régióban van.

A kérdező hozzászólása: kis város érdekelne ahol nem olyan nagy a nyüzsgés, és vannak dombok hegyek, lehet egy kicsit kirándulni is, és a délebbi régióban van.
Szerintem gyorsabban megtaláltam, mint ahogy Te kiírtad ezt a kérdést :) Ezen az oldalon minden infót megtalálsz: http://www.mavstart.hu/hirek/hir.php?mid=14fe0ae2ba1ef6
Split-be megy vonat kedden és pénteken, a többi nap zágárbi átszállással el tudsz menni. http://www.mav-start.hu http://www.elvira.hu http://www.hznet.hr Split gyönyörû, idén már negyedszer megyek oda. Közel van Trogir, Omis, Makarska....

Hol tudom megismerni a városomban érvényes ebrendeletet? A város honlapján nincs.

Menjek be a Polgármesteri Hivatalba? Lehet nincs is nálunk ilyen?

Legjobb válasz: kell legyen, és igen, ha nincs fel az önkormányzat honlapján, akkor bent az intézményben elérhetõ mindenképp

kell legyen, és igen, ha nincs fel az önkormányzat honlapján, akkor bent az intézményben elérhetõ mindenképp
Nem tudom, honnan veszed, hogy 2005-ös, a #8-ban ott a száma (11/2008.(IV.11.).sz. rendelet), de tök mindegy, mert ez a most hatályos szövege. (2008-tól annyi módosítás volt benne, hogy most már 3-20 ezerig helyszínen is ki lehet szabni (meg bekerült még valami, ami nem kutyaügy, a piálás az utcán!).) De amit a honlapon látsz, az mindig az aktuális!
A kérdező hozzászólása: Ezt a 70 ezret én csak hallottam, azért keresetem hogy biztos-e. Meg ahol a 30 ezret írja, az 2005-ös rendelet. De mindegy úgyis fölszedem. :) Ez viszont kiverte nálam a biztosítékot: "(7) Ebet szájkosár és póráz nélkül közterületre kivinni tilos!" Hát arra tennék én szájkosarat aki kitalálta ezt!
#8-as vagyok Ebben ez áll: Szabálysértési rendelkezések 22.§. Szabálysértést követ el és 30.000.-Ft-ig terjedõ pénzbírsággal sújtható: . (11) aki közterületen emberi, vagy állati eredetû hulladékot elhelyez, vagy a tulajdonában lévõ állat által okozott szennyezést haladéktalanul nem takarítja el, . (17) aki ebet játszótérre bevisz, vagy sétányon, parkban póráz nélkül sétáltat, . .
Ahol a #6-os írta, csak egy másik rendelet. Az állattartási csak a darabszámról rendelkezik. http://www.bonyhad.hu/tartalom/rendeletek-egyseges-szerkezet.. Sokadik a listán... Bonyhád Város Önkormányzati Képviselõ-testülete 11/2008.(IV.11.).sz. rendelete A helyi környezet védelmérõl, a település tisztaságáról Szerintem 30.000 Ft, de ha most hallottad a 70-et, akkor, lehet hogy most emelik.
A kérdező hozzászólása: kösziiiii :)
http://www.bonyhad.hu/tartalom/rendeletek-egyseges-szerkezet.. a 4. a listán, 1996/3 az állattartásról
http://nrt.bm.hu/ önkormányzati rendeletek tára 70.000 tényleg sok. írj az ombudsmannak, h. alkotmányellenes. ha megversz valakit, nem kapsz lassan ilyen súlyos büntetést. másrészt a kutyaszart illik összeszedni, lalóka
állattartási rendelet pl. hiszen nem csak a kutyákra vonatkozó dolgokat szabályozzák benne, hanem a többi állatra vonatkozókat is
A kérdező hozzászólása: Bonyhád. Akkor mi a neve? Csak ma hallottam hogy 70.000 ft-ra megbüntetnek ha nem szedem föl a kutyakakit. Azt eddig is tudtam hogy föl kell szedni, de hogy 70.000 ft?! Hát az azért egy kicsit sok! És hátha van még valami furmányos szabály, ami okán pénzt tudnak beszedni a szegény, szó szerint szegény! emberektõl. :(
Melyik város? Amúgy biztos, hogy nem az a hivatalos neve, hogy ebrendelet.
A kérdező hozzászólása: Jó, mindegy, én felszedem, csak ne fenyegetõzzenek. Na! :) Otthon is felszedem, sõt a nappali közepérõl is amíg nem volt szobatiszta. De szájkosarat nem fogok a kutyára tenni, nincs is.


Hol tudok időpontot kérni dr. Al Ghaoui Nadim gyöngyösi magánrendelésére? Illetve hol tartja azt a városban?

Legjobb válasz: http://www.bugatpal.hu/Orvos.aspx?Azonosito=140 Itt van a magánrendelése is.

http://www.bugatpal.hu/Orvos.aspx?Azonosito=140 Itt van a magánrendelése is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia!Ezen a számon tudsz elõjegyzést kérni:06-70-402-00-25.Régi Kórház udvara, Terhes tanácsadó terem.
A kérdező hozzászólása: Nagyom köszi! Esetleg te is hozzá jársz? Vélemény?
Helló!Tegnapi 2.válaszoló vagyok.Igen hozzá járok, és nagyon kedves, mindent meg lehet vele beszélni.5000ft. egy vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: Nekem fontos, h személyes kapcsolat alakuljon ki az orvos és köztem, hisz a gyermekvállalás nagyon fontos egy nõ életében.A jelenlegi orvosom eléggé közönyös.

Városban kihelyezett térfigyelő kamerák felvételét hol tudom beszerezni?

Üdv! A lényeg annyi lenne, hogy a kerékpárom ellopását rögzíthette egy szemben kihelyezett kamera. Hol érdeklődjek a felvételért és mennyi ideig tartják meg a felvételeket? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Ha tudod, ki a kamera tulajdonosa, érdeklõdhetsz, de semmi értelme, mert csak a rendõrségnek adhatják ki, azok meg magasról leszarják, még akkor is, ha kocsit loptak. Általában 72 óráig õrzik meg a felvételt, de te semmiképp nem nézheted meg.

Ha tudod, ki a kamera tulajdonosa, érdeklõdhetsz, de semmi értelme, mert csak a rendõrségnek adhatják ki, azok meg magasról leszarják, még akkor is, ha kocsit loptak. Általában 72 óráig õrzik meg a felvételt, de te semmiképp nem nézheted meg.
A kérdező hozzászólása: aham.. értem kösz!
Szívesen. Sajnálom, hogy rossz hírekkel kellett szolgálnom, én is keresztülestem ezen. :( Viszont a feljelentést mindenképp tedd meg, akkor is, ha azt mondja a rendõr, hogy nem fogják keresni, mert késõbb, ha egy razzián lefoglalnának sok biciklit, mehetsz a papíroddal, hogy a tiéd is köztük lehet, és turkálhatsz a megtalált biciklik között. :)

A Soerii & Poolek : Buli van a városban c. számot hol tudom meghallgatni? Youtube on nem találom:S

Legjobb válasz: Honlapjukon vagy egy lejátszó, én is csak ott tudom hallgatni :/ de szerintem fent van myspace-n is. Am k*rva jó szám :D

Honlapjukon vagy egy lejátszó, én is csak ott tudom hallgatni :/ de szerintem fent van myspace-n is. Am k*rva jó szám :D

Ha valakiről tudom hogy hogy hívják (teljes név), hogy melyik városban lakik és hogy hány éves (egyébként 16) akkor hol tudom megtudni hogy él-e még?

egy lány akit a neten ismertem meg, és az a helyzet hogy lehet hogy már nem él. de honnan tudhatom meg?

Legjobb válasz: Értesítik, hogy X.Y. kereste és erre válaszol, ha kíván. Reméljük jól van!

Értesítik, hogy X.Y. kereste és erre válaszol, ha kíván. Reméljük jól van!
Diszkréten nem lehet megtudni. Nyíltan a lakcíme szerinti anyakönyvvezetõ által.
Nincs közös ismerõsötök? Nincs fenn egyik közösségi oldalon sem? Max. menj el hozzá és kopogj be, ha nincs nagyon messze, vagy hívd fel.
iwiw?myvip?
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nincs iwiwen se facebookon, myvipem meg nekem nincs:( de köszi, az anyakönyvvezetõt megpróbálom... valahogy on-line is lehet?
Adat és személyiségi jogok védelme miatt on-line nehezen fog menni. Egy udvarias próbálkozást megér, hátha leírják a valós lehetõségeket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!