Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok utánanézni, hogy mi kell (5 db)

Hol tudok utánanézni hogy miket kell elintéznem külföldön és itthon ha szeretném kiszállítani a robogómat?

Itthon nagypapám nevét van a motor, én szeretném kint használni Hollandiában, legálisan.

Legjobb válasz: Tudtommal robogóval nem lehet legálisan külföldre menni. (Mivel nincs rajta rendszám, nincs forgalmija nem lehet beazonosítani.) Szóval ha keréken mész vagy furgon hátuljába akkor sem tudod legálisan kint használni, mert az "magyar robogó". (Persze ez akkor van így ha 50ccm alatti rendszám nélküli moci.) Ha meg kiköltöztetek és kint szeretnéd forgalomba helyezni akkor sztem egy adásvételi és számla kellene . Sztem

Tudtommal robogóval nem lehet legálisan külföldre menni. (Mivel nincs rajta rendszám, nincs forgalmija nem lehet beazonosítani.) Szóval ha keréken mész vagy furgon hátuljába akkor sem tudod legálisan kint használni, mert az "magyar robogó". (Persze ez akkor van így ha 50ccm alatti rendszám nélküli moci.) Ha meg kiköltöztetek és kint szeretnéd forgalomba helyezni akkor sztem egy adásvételi és számla kellene . Sztem
A kérdező hozzászólása: Igen, kiköltöztem és ott szeretném használni. De lehet jobban megéri már akkor kint venni :D Mindenképpen autóval szállítanánk ki. Tehát esélyes hogy egy adás-vételi elég meg a számla?

Hol tudok utánanézni, hogy az amerikai sulikban mik a követelmények? Milyen átlag kell hozzá? Ott hogy vannak az iskolák?

pl:általános után gimi jön?gimi után mi jön?ott is pontszámok alapján döntenek?

Legjobb válasz: amerikába akarsz menni hogy tanulhass??? Inkább tanulj itthon, ott totál gyökerek vannak (többségében). Biztos hogy hallottál már róla milyen ott a képzés színvonala...

amerikába akarsz menni hogy tanulhass??? Inkább tanulj itthon, ott totál gyökerek vannak (többségében). Biztos hogy hallottál már róla milyen ott a képzés színvonala...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, megfordult a fejemben, mivel ott vannak a legjobb sulik is...

Hol tudok interneten utánanézni, hogy mi kell egy nyári babának, és nekem a kórházi napokra?

Legjobb válasz: Szia én ezt tudnám ajálanni http://www.anyaleszek.hu/korhazi-csomag--cikk

Szia én ezt tudnám ajálanni http://www.anyaleszek.hu/korhazi-csomag--cikk
Szia Én a neten minden oldalt megnéztem, és abból írtam össze a saját listám. Kórházban voltam már egy hetet, ott kiegészítettem a tapasztalatokkal. Remélem segít: hálóing köntös papucs zokni törölközõ-fürdéshez+kéztörléshez, és jó külön a nemitájra bugyi ásványvíz wc papír akasztós tusfürdõ fésü gátsebkenõcs telefon telefontöltõ babaruha pelenka tányér pohár evõeszköz konyharuha szalvéta testápoló intim lemosó hajszárító hajgumi olló tükör betét zsepi melltartó melltartóbetét bimbóvédõkrém Neugranormon fogkrém fogkefe fülpálcika arckrém sampon fényképezõgép Ale First spré kézkrém szappan A babának nem kell sokminden ilyenkor: mindenbõl 4-5 db hosszuujjas, lábas budy ujjatlan-rövidujju, lábatlan budy pár zokni 2 sapka 10 pelenka ha gondolod hálózsák, vékony 2 pléd pár elõke.


Iphonoknál ha megkérdezem valakitól az imei számot vagy nemtudom hogy mit kell, akkor annak hol tudok utánanézni?

megnézni hogy eredeti-e

Legjobb válasz: Ha már aktiválva van, akkor itt tudod ellenõrizni a garancia érvényességét. Így nyilván csak az eredetik szerepelnek benne. [link] Én más oldalra nem adnám meg az IMEI számot csak az apple oldalán. Vagy hívd fel õket ott van a számuk a honlapjukon. Valami 80-as.

Ha már aktiválva van, akkor itt tudod ellenõrizni a garancia érvényességét. Így nyilván csak az eredetik szerepelnek benne. [link] Én más oldalra nem adnám meg az IMEI számot csak az apple oldalán. Vagy hívd fel õket ott van a számuk a honlapjukon. Valami 80-as.

Hol tudok utánanézni annak, hogy mi kell ahhoz, hogy külföldi állampolgársághoz juthassak?

Els?sorban Auszria,Németország,Nagy Britannia,Leginkább Svédország vagy valamely Skandináv állam feltételei érdekelnének. Ezeknek hol tudok utánanézni?

Legjobb válasz: Németország: ott lakás több éve. Perfekt német nyelvtudás,állandó munkahely. De még akkor sem biztos,hogy megadják.

Németország: ott lakás több éve. Perfekt német nyelvtudás, állandó munkahely. De még akkor sem biztos, hogy megadják.
http://en.wikipedia.org/wiki/Austrian_nationality_law http://en.wikipedia.org/wiki/German_nationality_law http://en.wikipedia.org/wiki/British_nationality_law http://en.wikipedia.org/wiki/Swedish_nationality_law Mindegy csak el innen?! Mi? Egyébként nem osztogatják csak úgy ezek az országok az állampolgárságot. Gimnáziumi osztálytársam 13 éve él Angliában, angol férj, két angol gyerek, biztos állas, angol szinten milliomos anyós-após és még mindig nem tudták elintézni neki az állampolgárságot.
Nagy kapkodásban vagy látom, baromira eleged lehet már Magyarországból :) )
Végre egy disszidens, aki még azt se tuggya hova akar disszidálni!
Ne állampolgársága áhítozzál, hanem biztos egzisztenciára, azzal többre mész. Csak egy tanács, nem akarok bele szólni az életedbe, én nemsokára megyek az USA-ba, de nem érdekel az állampolgárság.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm. Végülis arra törekszem, csak úgy gondolom, hosszú távon jobb, ha megkapom az állampolgárságot.De nem értek én ehhez, ezért is érdekõdöm egyelõre.
Ne haragudj az off-ért de ezt muszáj leírnom; ilyen gyönyörûen és helyesen én még sose olvastam azt hogy miért kell itt hagyni ezt az országot. Amikor kérdezik tõlem hogy miért akarok el menni innen mindig csak hebegek-habogok minden féle hibás dolgot hogy miért (persze bennem is meg van az elhatározás csak már bennem akkora a gyûlölet hogy már nem tudom elkülöníteni az egyiket a másiktól). Köszönöm hogy ezt ilyen szépen leírtad, mostantól ezt fogom mondani mindenhol! (Remélem nembaj :) )
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem baj:) Nálam is szempont volt ez... Nem érdekelt igazából, hogy ki-mit gondol ezért rólam.Amikor itt feltettem a kérdésem, jórészt arra számítottam, hogy majd le leszek szólva emiatt.Ehhez képest szinte mindenki segített, ahogy tudott. Mint említettem, nem igazán érdekelt mások véleménye, de rájöttem, hogy ez csak egy passzív elhatárolódás bennem, holott nem is a Magyar Emberekkel van bajom, hanem az ország vezetésével.Szóval fontos az embernek tudatosítani magában, hogy miért akar valamit, mert különben hülyeséget is csinálhat.
Értem én, amúgy én már az embereket is utálom, és ezért nem tudom velük sose megértetni hogy miért utálok itt lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát, nagyon köszönöm a segítséget. Minden jót Nektek!
Egyebkent aki irta, hogy magyar allampolgarsagot konnyu kapni: ha nincs semmilyen magyar vonatkozasod, tehat nem hataron tuli magyar vagy, akkor borzasztoan hosszadalmas procedura (a magyar bevandorlasi torvenyek kifejezetten szigoruak).
Az allampolgarsag nem elso lepes annak, aki kulfoldre akar menni. Az allampolgarsag joval kesobb kaphato csak meg. Neked eloszor le kell telepedned es orszagtol fugg, hogy hany evig kell ott elned, hogy allampolgarra valhass, de komoly feltetelei vannak mindenhol. Honnan tudsz rola infot szerezni? Adott orszag konzulatusanak az oldalan le van irva minden. Pl. Nemetorszag nagyon maceras az allampolgarsag szempontjabol.
utolsó, ezt azért megcáfolnám, mert nem olyan egyszerû magyar állampolgárságot sem szerezni, kivéve, ha prezentálsz egy magyar õst (ami viszont elég egyszerû és gyakorlatilag minden papír nélkül elfogadják) utolsó elõtti voltam
Sõt, ha néger vagy slicceltszemû vagy, még el is intézik neked, mert jól mutatsz statisztikai adatként.
de a magyar állampolgárságot pont úgy árulják, mint a cipõt, csak még ingyen is van....
Hát bizony az állampolgárságot nem úgy árulják mint a cipõt. :)
A kérdező hozzászólása: Igazából tényleg nem vagyok biztos abban, hova mennék.Azt viszont már biztosan, hogy el innen... Nem kapkodok.Szépen-lassan, lépésrõl-lépésre szeretnék haladni. Nem fejtem ki, miért, szerintem érti mindenki.Annyit, hogy elegem van ebbõl az országból. Elhivatottságom megvan.Nem csak vagyok, mint fing a gatyában.Tudom, mit akarok, de én nem kívánok részt venni itt az ország "újjáépítésében". Megértem, komoly feladat, nagy összefogásra és kitartásra lenne szükség ahhoz, hogy ez sikerüljön.De belehazudnak a pofámba meg a Te arcodba...Nem erre megy ki a játék.Képtelen vagyok bizalmat szavazni a vezetésnek, legyen akármelyik párt kormányon. El akarom hagyni a hazámat.
2011-12-17 23:07 Hazaáruló


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!