Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok ugyanolyan (5 db)

HDMI kábellel a monitor képe kisebb lett, mint a D-SUB kábellel ugyanolyan felbontás mellett. Hol tudom beállítani?

Sziasztok! Vettem egy HDMI kábelt, bedugtam, be is jött a kép, de az 1920x1080-as felbontás mellett nem tölti ki a teljes monitort, olyan, mintha keret lenne körülötte, és a képe sem éles. Ez a monitorom felbontása, D-SUB kábellel nem volt eddig semmi probléma. Hol tudom kijavítani ezt a hibát? A felbontásnál nem találtam semmit, a monitor menüjében sem, és a videó kártya menüjében sem. Egyébként LG 22EA53 a monitor, a videó kártya pedig ATI RADEON HD 4250. Köszi elõre is!

Legjobb válasz: Egyébként ha a monitor menüjében próbálom beállítani, akkor ezt írja: "cannot be used available in d-sub signal only"

A kérdező hozzászólása: Egyébként ha a monitor menüjében próbálom beállítani, akkor ezt írja: "cannot be used available in d-sub signal only"
A kérdező hozzászólása: Tárgytalan.
Open Catalyst Control Center, go to "My Digital Flat-Panels", scaling options, select your monitor, and put the slider to 0%. A jövõ hasonló kérdéseinek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azért! Azt nem tudom mitõl lehet, hogy a fekete betûk néhol kék színûek? A D-SUB kábellel nem volt ilyen.
nem szabadna más színûnek lennie...

Orosházán hol tudok venni 3d s szemüveget? Igaz, hogy ugyanolyan lesz othon mint a moziban a 3d film?

Nincs olyan nagy tvm az nem gond?

Legjobb válasz: akkor bázd még

A kérdező hozzászólása: akkor bázd még
de gond, 3d-s tv kell hozzá mindenképpen pl:http://www.kozpontiszalon.hu/products/product_3174.html
A kérdező hozzászólása: csak vicceltem:Dköszönöm szépen a válaszod

Hol tudok normális áron szép szennyes tartót és fürdőszobai kis szekrényt venni? Szeretném ha ugyanolyan anyagból lenne a kettő, de sehol nem találok olyat Budapesten csak iszonyúan drágán.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nézz körül a vatera.hu vagy a tesz vesz-en.. A keresõbe ird be a terméketet és kiderül van-e.

Szia! Szerintem nézz körül a vatera.hu vagy a tesz vesz-en.. A keresõbe ird be a terméketet és kiderül van-e.
Vaterán 20db szennyestartó, 8db fürdõszobaszekrény jelenleg. Most néztem meg. 500- 30 000 ft-ig vannak lehet licitálni. Üdvözlettel: Joe Bar.


Hol tudok beszerzni ugyanolyan dominókat, mint amilyeneket a hollandiai Domino Day-en használtak?

Imádok dominózni, és szeretnék beszerezni olyan színes dominókat, mint amilyet a DD -n használtak. Kb. 1000 - 2000 darabot... Help!

Legjobb válasz: Én is akartam ilyen dominókat, felforgattuk érte az országot, de sajnos nem találtunk. Pedig erre én is kíváncsi lennék, de tudtommal nem lehet ilyet kapni. Vagyis én nem tudtam venni.

Én is akartam ilyen dominókat, felforgattuk érte az országot, de sajnos nem találtunk. Pedig erre én is kíváncsi lennék, de tudtommal nem lehet ilyet kapni. Vagyis én nem tudtam venni.
hollandiában szerintem lehet.de itt nem hiszem.jövõ héten megyek ki.megnézem.neten kerested?én is szeretnék.a következõ domino day-en már én is ott leszek.igaz, csak mint nézõ.de az is jó.
Azokat mezei fekete játékdominókból csinálták...Egyszerûen lefestették õket. Szóval ha szeretnél ilyet, akkor két helyre kell elmenni: játékbolt, és festékbolt.

A Monster beats fejhallgatom vezeteke elszakadt, es masik MB vezeteket nem tudom hol lehet venni hozza, masfajta jack-kel ugyanolyan jol szol?

Garanciat sem vallalnak ra,hogy sajat magam elszakitottam, pedig csak 1 honapos .Esetleg ha azt mondanam, hogy anyaghibas, lehet menne,nem tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!