Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok tanfolyamra (34 db)

Egy esküvő szervezői tanfolyam elvégzése után hol tudok elhelyezkedni?

Legjobb válasz: Az esküvõszervezõk szerintem általában vállalkozóként dolgoznak, esetleg valamilyen rendezvényszervezõ cégnél. Viszont ezt pont a szakma, aminél a referenciák, és a tapasztalat számít, legalábbis a cégek ilyen munkaerõt keresnek, tehát ha elvégzel egy ilyen tanfolyamot, de nulla tapasztalatod van, akkor azzal sajnos nem mész sokra.

Az esküvõszervezõk szerintem általában vállalkozóként dolgoznak, esetleg valamilyen rendezvényszervezõ cégnél. Viszont ezt pont a szakma, aminél a referenciák, és a tapasztalat számít, legalábbis a cégek ilyen munkaerõt keresnek, tehát ha elvégzel egy ilyen tanfolyamot, de nulla tapasztalatod van, akkor azzal sajnos nem mész sokra.

Hol tudok letölteni szülésről filmet? Vagy szülésfelkészítő tanfolyamot? Hasonlókat.

Legjobb válasz: http://www.onlineakademia.hu/course.php?id=12 Itt elérhetsz egy szülésre felkészítõ tanfolyamot (a teljes anyaghoz regisztráció kell). Szülésrõl készült videókkal pedig tele van a YouTube, csak gyõzd végignézni.

http://www.onlineakademia.hu/course.php?id=12 Itt elérhetsz egy szülésre felkészítõ tanfolyamot (a teljes anyaghoz regisztráció kell). Szülésrõl készült videókkal pedig tele van a YouTube, csak gyõzd végignézni.
YouTube. Sok van.
Én anno a Kandész Andi mûsorát néztem, a Szülõszobát.A videómegosztón ez is fent van szintén:)
Szia, Nekem azt tanácsolta a védõnõ, hogy ne emberi szülést nézzek végig, mert úgy õ sem bírja, pedig pár szülést látott élõben... Keress emlõsök szülésérõl filmet, megható, és természetesebb... Valahogy szerintem is a gusztustalanabb oldalát mutatják rajtuk nem a boldog pillanatot. Youtube.com azon amúgy akad elég sok...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hasonlók is érdekelnének... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Hú! Az elsõ válaszolónak köszönöm, hogy ötletelte azt a linket! Nagyon jó!! Pont ma voltam szülésfelkészítõn az Istvánba, de ez ezerszer jobb volt!! :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, ez a cím nekem is nagyon sokat jelentett! Megnéztük a férjemmel és nagyon tanulságos.
Nekem jobban bejott a maternet.ro szülésfelkészítõje. Majd nézd meg azt is :)

Ki tudna segiteni hogy hol tudok utanajarni hogy hol indul csana (csaladi napkozi nyitasahoz szukseges tanfolyam . ES mennyibe kerul?

Legjobb válasz: Mi tavaly csináltunk ingyenes csana képzést, érdemes a közelben lévõ alapítványoknál körülnézned, mi a hefop program keretében szerveztük, de mostanában már sajna nem tervezzük.

Mi tavaly csináltunk ingyenes csana képzést, érdemes a közelben lévõ alapítványoknál körülnézned, mi a hefop program keretében szerveztük, de mostanában már sajna nem tervezzük.


Hol tudom veszprém vagy zala megyében elvégezni a hajhosszabbító tanfolyamot?

Illetve az is érdekelne hogy most szeretném megcsinálni a műkörmös tanfolyamot okj képzésbe és akkor az még ingyenes nekem? ez lenne az első tanfolyamom, de szakmám már van de gondolom az nem tartozik ide nem ? hajhosszabbító tanfolyam máshol is érdekelne, köszönöm a segítséget

Hol tudok jó és olcsó masszáz tanfolyamot venni?

szeretnék masszáz tanfolyamot végezni

Hol tudok németből C2 típusú nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamon résztvenni?

Budapesten a Goethe Institut honlapján láttam előkészítő tanfolyamokat, de csak C1 szintig. Ki tud erről valamit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!