Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok többet a (131 db)

Van egy monster beats studióm hol tudom javíttatni? A többi lent

A gondom az hogy a garim lejárt egy éve és a bal oldalról nem jön ki hang és letört az aktív zajsz?r?mnek a gombja tipp hol tudom megjavíttatni ?

Legjobb válasz: Próbáld az Istyle-nál. Max fizetned kell érte, vagy õk majd megmondják hol tudod megjavíttatni.

Próbáld az Istyle-nál. Max fizetned kell érte, vagy õk majd megmondják hol tudod megjavíttatni.
A kérdező hozzászólása: már sikerült meg oldanom le volt szakadva a hangszórónak a kábele de nem tudom hogy na mind 1 megforrasztottam azóta jó

Gigabyte x58 ud3r alaplapból több típus is van. Hol tudom megnézni rev 1. 0 vagy rev 1.7 és hol tudom megnézni a bios típusát?

Legjobb válasz: Van egy Everest nevû ingyenes program, amit ha lefuttatsz, megmutatja neked az összes infót a hardweredrõl.

Van egy Everest nevû ingyenes program, amit ha lefuttatsz, megmutatja neked az összes infót a hardweredrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, küldtem is pozitív értékelést!


Pokolba a szépfiúkkal című sorozat többi részét hol tudom megnézni? (A Többi lent! )

Elkezdtem nézni a sorozatot és nagyon tetszik, de a 88.résznél megakadtam. Az indavideón néztem magyarul de a 89.rész már nincs fent és nem találom. Onlinén szeretném magyarul megnézni a többit. Kérlek aki tud hozzá linket küldjön. Fontos lenne nagyon köszönöm a válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: http://ntrace.in Állítólag itt fent van de ingyenes regisztráció szünetel, szóval meghívó kéne! Ha valakinek van meghívója rá küldjön, fontos lenne. Ide:[email protected] Fontos lenne köszönöm.

A kérdező hozzászólása: http://ntrace.in Állítólag itt fent van de ingyenes regisztráció szünetel, szóval meghívó kéne! Ha valakinek van meghívója rá küldjön, fontos lenne. Ide:[email protected] Fontos lenne köszönöm.

Win7-en hol tudom megnézni a gépem teljesitményét? Több játékot is letöltenék de nem tudnám elindulna el mert nemtom a gépem igényeit. Hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: ide felmész,kikeresed a listából a játékot és megvizsgálja a géped,hogy viszi e a játékot. http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx Vezérlõpult~eszközkezelõ De inkább az AIDA nevû programot mondanám.

ide felmész, kikeresed a listából a játékot és megvizsgálja a géped, hogy viszi e a játékot. http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx Vezérlõpult~eszközkezelõ De inkább az AIDA nevû programot mondanám.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm. kipróbálom.
Everest CPU-Z GPU-Z

Hol tudom eladni a könyveimet? Többi lent

Általánosban rengeteg jutalom könyvet kaptam és sajnos hely hiány miatt meg kellene szabadulni t?lük. Hol tudnám ezeket beadni? Ha mindegyikért adnának 500FT-ot, már örülnék neki. Esetleg antikváriumok? Van itt két nyelv?, magyar uralkodós, történelmes, természettudományos, minden:D Válaszokat el?re is köszi. (Ja és Nyíregyházi vagyok, ha esetleg valaki tud konkrét helyet mondani ;) )

Legjobb válasz: vaterán még drágábban is el tudnád adni :)

vaterán még drágábban is el tudnád adni :)
Torrent!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mindenki rendelkezik valamilyen torrenttel..
Vannak oldalak ahol nyitott a regisztráció, vagy ha kell küldök meghívót bigtorrentre!
A kérdező hozzászólása: a meghívót nagyon megköszönném!
Adj egy e-mail címet itt vagy privátban és oda küldök!
A kérdező hozzászólása: [email protected] Ezer köszönet!
Ment a meghívó, 5 napod van hogy aktiváld azaz regisztrálj!

Ha táppénzen vagyok és a többihez képest fele fizetést kaptam, akkor kit tudok felhívni hol tudok érdeklődni? A munkahelyemre küldöm a táppénzes papíromat és ők továbbítják ahol számolják és utalják a fizetést.

Csak a munkahelyemen most mindenki szabadságon van, nem tudom őket felhívni.

Legjobb válasz: Az elõzõ évi átlagkereseted 60%-át kellett kapnod. Ez lehet az idei fizetésednek kb a fele.

Az elõzõ évi átlagkereseted 60%-át kellett kapnod. Ez lehet az idei fizetésednek kb a fele.
A kérdező hozzászólása: hát a fizetésemnek a 60%a több , mint amit most kaptam, szóval nem értem....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!