Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok többet (230 db)

SOS! Hogyan és hol tudok több zenei fájlt átnevezni egyszerre, ha egy txt formátumban megvan az a lista amire átnevezném?

Legjobb válasz: A Total Commanderben van csoportos átnevezés funkció, de a pontos módszer megadásához bõvebben ki kéne fejtened, hogy milyen átnevezést szeretnél. (Ugyanaz a név, csak a sorszám változik, vagy egymástól teljesen függetlenek a file-nevek, meg ilyesmik...)

A Total Commanderben van csoportos átnevezés funkció, de a pontos módszer megadásához bõvebben ki kéne fejtened, hogy milyen átnevezést szeretnél. (Ugyanaz a név, csak a sorszám változik, vagy egymástól teljesen függetlenek a file-nevek, meg ilyesmik...)

Magyar étlapot hol tudok több nyelvre lefordittatni? (Szlovák, Szerb, Angol)

Legjobb válasz: léteznek fordító szolgálatok, hirdetik is magukat

léteznek fordító szolgálatok, hirdetik is magukat

Hol tudok többet olvasni mosószerek összetételéről?

Az kellene, hogy pontosan mik vannak egy mosóporban és miért? Illetve milyen tartósítószereket tartalmaznak?

Legjobb válasz: Ezekrõl csak nagyvonalakban fogsz tudni olvasni, ugyanis ipari titkot képeznek. Hallottam olyan helyrõl, ahol ha a gyár leég, vagy felrobban, vagy akármi történik, egy embernek a vészforgatókönyv szerint csak azzal kell törõdnie hogy az összetételt és a gyártási folyamatot tartalmazó leírásokat kimenekítse. Kb mint a kóla, meg az unicum. A leggyakoribb összetevõ valamilyen felületaktív anyag. Ennek a hatását fokozzák valamilyen vízlágyítóval. Nézd csak meg mennyire jól habzik a lágy vízben a szappan, és milyen rosszul a kemény vízben. (érdekes kísérlet) Ezen kívül különbözõ zsír és fehérjebontó enzimeket is tartalmaznak, amelyek különbözõ makacs szennyezõdéseket lebontanak. De érdemes rákeresni neten elég sok anyag fennt van róla.

Ezekrõl csak nagyvonalakban fogsz tudni olvasni, ugyanis ipari titkot képeznek. Hallottam olyan helyrõl, ahol ha a gyár leég, vagy felrobban, vagy akármi történik, egy embernek a vészforgatókönyv szerint csak azzal kell törõdnie hogy az összetételt és a gyártási folyamatot tartalmazó leírásokat kimenekítse. Kb mint a kóla, meg az unicum. A leggyakoribb összetevõ valamilyen felületaktív anyag. Ennek a hatását fokozzák valamilyen vízlágyítóval. Nézd csak meg mennyire jól habzik a lágy vízben a szappan, és milyen rosszul a kemény vízben. (érdekes kísérlet) Ezen kívül különbözõ zsír és fehérjebontó enzimeket is tartalmaznak, amelyek különbözõ makacs szennyezõdéseket lebontanak. De érdemes rákeresni neten elég sok anyag fennt van róla.


Mennyibe kerül egy adott ország állampolgárságát megszerezni, tényleg több millió Ft? Hol tudok utánanézni, hogy hol mennyi?

Legjobb válasz: Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?

Már váltam más ország állampolgárává és nem hiszem, hogy több millió lenne, de nem olcsó. Ha beleveszek mindent elejétõl a végéig, azt mondanám, hogy kb. 400 ezer Ft-ot költöttem addig, amíg állampolgárrá nem váltam. 120 ezer körül volt elsõ körben a zöldkártyám orvosival együtt, utána megint kb. 120 ezer Ft volt az állandó zöldkártya erre 2 évre, utána az állampolgársági kérelmem volt 140 ezer körül mindent beleszámolva. Emellett persze menni kellett sokszor a helyszínre, sok levelet is fel kellett nekik adnom, szóval egy olyan 400 ezer Ft körül...ha fogadtam volna ügyvédet, akkor biztos, hogy ennél jóval többe került volna, de nem volt rá szükségem. Szerintem nem találsz arról listát, hogy hol mennyi. Országonként viszont meg tudod nézni. Melyik ország érdekelne?
Utolsó vagyok: eszembe jutott, hogy kellett valami konzuli elbírálási díjat is fizetnem és az is 120 ezer körül volt, szóval inkább 520 ezret mondanék.
Az adott ország konzulátusán tudsz telefonon érdeklõdni a folyamatról is meg az összegekrõl is.
feketén még talán 3 milla is megvan:D Egyébként meg az nem így mûködik, hogy megveszed:D
A kérdező hozzászólása: Ja, azt tudom, hogy van vizsga. De tisztán kb mennyi:?
elsõ vagyok. szerintem a nagykövetségnél tudsz utánanézni. de nem csak pénz kérdése a dolog. letelepedési engedély, munkahely, x kintöltött év stb.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni?

Póthajat hol tudok venni? Nekem mű és igazi is megfelel csak beleférjen olyan 30 000be. Hol és mennyiért lehet venni? Többi lent!

Szeretnék póthajat, de nem tudom hol tudok venni. Inkább Nyíregyen vagy Debrecenben érdekelne. Úgy számítsátok, hogy Mátészalkán lakok, szóval nem akarok Budapestre kiutazni egy póthajért szóval valahol itt a közelben. A lényeg, hogy mű vagy igazi póthajat szeretnék. Mennyibe kerül az igazi és a mű? Nekem teljesen mindegy, hogy melyiket veszem de olyan 30 000be beleférjen. Mennyiért és hol?

Legjobb válasz: 30ezerért igazit kapsz már, azt nem tudom hogy arrafelé hol, de mondjuk ebay-en lehet rendelni is ha nem találnál. Én mondjuk mûhajat vettem, 2 sor 60 cm-es volt 2800 ft.

30ezerért igazit kapsz már, azt nem tudom hogy arrafelé hol, de mondjuk ebay-en lehet rendelni is ha nem találnál. Én mondjuk mûhajat vettem, 2 sor 60 cm-es volt 2800 ft.
A kérdező hozzászólása: hogy hogy 2 sor?
van facebookon egy oldal ahonnan lehet rendelni jó áron jó minõségû igazi indiai és európai hajat.30 ezer alatt hair extension:http://www.facebook.com/pothajak?fref=ts
premiumhaj.com mindenki tudja, hogy az országban ez a legjobb. az összes fodrász innen vásárol.
az a facebookos oldal 30 nap alatt hozza be amit rendelsz, ha elõre kifizeted. komolytalan. kerüld el.

GTA játékot (bármelyik részét, mert úgy tudom több része is van) hol tudom teljes játékban letölteni legálisan? Vagy online hol tudok játszani vele?

Nagyon fontos lenne lécci!!!!

Legjobb válasz: torrent oldalakról ingyen de nem túl legálisan, a steam-en szerintem van olyan ami ingyenes és legális amúgy meg a boltból lehet megvenni

torrent oldalakról ingyen de nem túl legálisan, a steam-en szerintem van olyan ami ingyenes és legális amúgy meg a boltból lehet megvenni

Ki szeretném vinni a laptopomat New Yorkba. Mi kell hozzá? Átalakító? Hogyan tudok onnan netezni? (skype, meg a többi. ) Hol tudok átalakítót venni, és mennyiért?

Legjobb válasz: Igen, átalakító kell hozzá, amit ált. barkácsboltokban vagy nagyobb áruházakban árulnak. Pl. Obiban is lehet venni. Nem tudom pontosan az árát (külföldön vettem az enyémet), de kb. 200 Ft-nál nem több. Filléres kis áru. Azt csak ráteszed az eredeti dugódra és az újat fogod NY-ban bedugni. Akkor ha van net, simán mûködik.

Igen, átalakító kell hozzá, amit ált. barkácsboltokban vagy nagyobb áruházakban árulnak. Pl. Obiban is lehet venni. Nem tudom pontosan az árát (külföldön vettem az enyémet), de kb. 200 Ft-nál nem több. Filléres kis áru. Azt csak ráteszed az eredeti dugódra és az újat fogod NY-ban bedugni. Akkor ha van net, simán mûködik.
Elozo valaszolok egyike vagyok, aki az USAbol ir. Szerintem meg epp a masodik valaszolonak nem kellene ebbe beleszolnia, mert gondolom, hogy o nem is tudja gyakorlatban, hogy ez hogy mukodik. Tessek, akkor nezd meg a tapot (en nem biztattam ra, hogy ne tegye, csak azt mondtam, hogy szerintem mukodni fog), aztan ugyis az lesz, hogy at lehet alakitani. De ne hidd el nekem, csupan 3 laptopom van atalakiton...gondolom, hogy neked egy sem. Egy laptopnal nem lehet ilyenbol problema. Nem hajszarito vagy vasalo szintu termekekrol beszelunk. Szerintem Europaban vedd meg az atalakitot kerdezo, mert itt meg sosem lattam europairol amerikaira alakitot. Boltban erdeklodj. Obiban vettem az enyemet. Megneztetek mar??
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors, és segítõkész válaszod!!! További szép napot!
nos, nem. nem filléres árú, mert nem 230V-os hálózat van, hanem 110V-os. meg kell nézni, hogy a laptop tápegysége mit szól hozzá. van amelyik magától kezeli, van amelyiken át kell billenteni egy kapcsolót és van amelyik nem bírkózik meg vele. az elsõ kettõhöz csak a filléres átalakító kell, az utóbbihoz vagy olyat kell venni, ami transzformál is (ez nem kétfillér és eddig boltban még csak az ellenkezõ irányút láttam), vagy amerikai hálózatra való tápegységet kell venni. ez sem kétfillér. a netezést majd odakint meglátod, attól függ, hogy hova mész. nagyobb városok tele vannak ingyenes hotspottokkal.
Elsõ vagyok: szerintem minden laptop képes átállni, bár ezt nem tudom biztosra, mert nem próbáltam minden modellt ugye. Én az USA-ban élek, kihoztam a magyar laptopomat, mindenkinek, akit ismerek, mûködik a laptopja az átalakítóval. Soha nem volt ebbõl gond. Nézd meg a tápot kérdezõ, de szerintem nem kellene, hogy ebbõl akármilyen probléma legyen, csak meg kell venned az átalakítót.
Nekünk van transzformátorunk is más termékekhez. Ezek ált. kisebb, jelentéktelenebb árucikkek, nem laptop. Szóval nem hinném, hogy transzformátor kellene hozzá!
a második vagyok. nézd meg a tápot, hogy mi van ráírva, mert a kedves és segítõkész "szerintem... nem tudom biztosra" és "nem hinném" válaszolók nem fognak neked új tápot, esetlegesen laptopot venni, ha valami balul sül el... (mondjuk mivel alacsonyabb a feszültség, a legvalószínûbb a nem mûködik állapot, de sose lehet tudni...)
A kérdező hozzászólása: A laptopom ACER 19 V 3, 42 A Vagyis, ha a párom hazajön, elolvassa a válaszokat, és segít, hogy mit kérdezzek. A Vaterán láttunk ilyen átalakítókat 300-600 Ft-ért, de azok mind ellenkezõ csatlakozójuak voltak. Nem akarok hülyeségeket írni, délután visszajövök kérdezõsködni Hozzátok. Köszike a segítséget!!!!!!
odakint mi 20 dollárért vettünk átalakítót, 6 éves laptop tápja is tudja a 110~ voltot, sima ügy. azért volt drága mert manhattanban vettük, itthon biztos olcsóbb

RÚDTÁNC! Több fajta átmérõjû rúd van? Be kell elõtte magunkat kenni valamivel h csússzony pl a láb, vagy az a jó ha tapad? Hol tudok rudat venni?

Legjobb válasz: nem tudom rudat hol lehet venni, de az határozottan rossz, ha csúszik. annyira, hogy oktatáson testápolós kézzel hozzá se érhetsz a rúdhoz. magnéziakockát szoktak venni, az akadályozza a csúszást, olyan mint a krétapor.

nem tudom rudat hol lehet venni, de az határozottan rossz, ha csúszik. annyira, hogy oktatáson testápolós kézzel hozzá se érhetsz a rúdhoz. magnéziakockát szoktak venni, az akadályozza a csúszást, olyan mint a krétapor.
én a tancrud.hu -n vettem. az átmérõt a kézméret alapján kell kiválasztani, ugy hogy pont ne érjen bele a mutatóujjad a tenyeredbe. kell venni folyékony magnéziát is

Van egy monster beats studióm hol tudom javíttatni? A többi lent

A gondom az hogy a garim lejárt egy éve és a bal oldalról nem jön ki hang és letört az aktív zajsz?r?mnek a gombja tipp hol tudom megjavíttatni ?

Legjobb válasz: Próbáld az Istyle-nál. Max fizetned kell érte, vagy õk majd megmondják hol tudod megjavíttatni.

Próbáld az Istyle-nál. Max fizetned kell érte, vagy õk majd megmondják hol tudod megjavíttatni.
A kérdező hozzászólása: már sikerült meg oldanom le volt szakadva a hangszórónak a kábele de nem tudom hogy na mind 1 megforrasztottam azóta jó

Hol Tudom megnézni hogy meddig van fizetve a TB-m? A többi lent!

6390 Ft havonta a Tb,anyagi problémák miatt sajnos pár hónapig nem tudtam fizetni,és elvesztettem a fonalat,hogy meddig van befizetve. Ha valaki megtudná mondani,hogy hol tudom megnézni hogy meddig van befizetve,azt megköszönném! Hülyeségeket ne írjatok,komolyan kérdem.

Legjobb válasz: Azt nem tudom hogy hol lehet megnézni, de telefonon tájékoztatást adnak a NAV-nál hogy meddig van fizetve.

Azt nem tudom hogy hol lehet megnézni, de telefonon tájékoztatást adnak a NAV-nál hogy meddig van fizetve.
Ha van ügyfélkapud, azon megnézheted az adófolyószámládat. Vagy személyesen bármelyik NAV-ügyfélszolgálaton, miután igazoltad magad, vagy ha van titkos ÜCC-azonosítód, akkor telefonon is tájékoztatást ad az adóügyeidrõl az adóhivatal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!