Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok otthon végezhető (4 db)

Hol tudom letölteni az otthon is végezhető kb.3/4-ed órás reiki gyakorlatot? Egy kellemes női hang irányít, és csengő jelzi a szakaszok végét. Nagyon jó, de sajnos elszállt a gépemről.

Legjobb válasz: lehet hogy rosszul fogalmaztam. amit leírtál azt egy eredeti pránanaditól már hallottam, õ azt mondta, hogy aki egyszer kapott reiki energiát, az csatornává válik.szóval elvileg már "spontán" csatorna vagyok. de azért köszönöm a kiselõadást:) amit én keresek az egy hanganyag, amit hallgatva az agyam is a testemre koncentrál,segít ellazulni és itt belép egy kis agykontrollos öngyógyítás is. de hangsúlyozom, hogy a szöveg reiki energia helyes alkalmazását tanítja Neked Otthon. hogy hová tedd a kezed, mit érezz, mid gyógyul, mi szabadul fel...

A kérdező hozzászólása: lehet hogy rosszul fogalmaztam. amit leírtál azt egy eredeti pránanaditól már hallottam, õ azt mondta, hogy aki egyszer kapott reiki energiát, az csatornává válik.szóval elvileg már "spontán" csatorna vagyok. de azért köszönöm a kiselõadást:) amit én keresek az egy hanganyag, amit hallgatva az agyam is a testemre koncentrál, segít ellazulni és itt belép egy kis agykontrollos öngyógyítás is. de hangsúlyozom, hogy a szöveg reiki energia helyes alkalmazását tanítja Neked Otthon. hogy hová tedd a kezed, mit érezz, mid gyógyul, mi szabadul fel...
Attól tartok átvertek. Már azis borzasztó, hogy "otthon is végezhetõ". A Reikit bárhol vagy az Univerzumban, mindig eléred, ha már ismeri a tested az adott energiát. A Reikivel való kapcsolat a fizikai testünk képessége. Nem kell hozzá vallás, Iste-hit stb. Mint ahogy az úszásra való képessége is meg van a testünknek, hiszen a levegõt mindenki vissza tudja tartani és képes eközben kapálózni a végtagjaival, viszont van aki megtanul úszani és van aki nem. Ha ellátogatsz egy Reiki tanfolyamra és megkapod a beavatást, onnantól kezdve bármikor, bárhol lehívhatod a szükséges energiát. A beavatás valójában behangolás, ebben a folyamatban ismertetik meg a testeddel a Reikit. Pl: a rádió antennája folyamatosan vesz sook-sok állomást, de te dontöd el, vajon melyiket akarod hallgatni. Ha viszont nem ismersz egy bizonyos adót, s annak frekvenciáját, akkor sosem fogod azt behangolni. A Reikit nemtõl, életkortól, faji hovatartozástól függetlenül mindenki megtanulhatja. S ami talán a legnagyobb erénye az, hogy felülmúlhatatlan az öngyógyításban. Gondolj csak bele, a kezed mindig kéznél van :)
Ha nem részesültél reiki behangolásban, akkor NEM reiki energiát csatornázol. Maximum bio energia ami átmegy rajtad. A reiki csatornázásának a feltétele hogy reiki mestertõl behangolást kaptál valamikor. Bõvebben itt olvashatsz errõl: http://usui.usuireikiryoho.hu/reikitradicio.php http://usui.usuireikiryoho.hu/reikiiskolak.php

Hol tudok valós otthon végezhető munkára jelentkezni?

Legjobb válasz: Szia! Ha semmiképpen nem akarsz kimozdulni a lakásból akkor nem tudok segíteni de ha szabadúszó munkát szeretnél, ahol te osztod be az idõdet és a munka mennyiségét, akkor tudok.:)))

Szia! Ha semmiképpen nem akarsz kimozdulni a lakásból akkor nem tudok segíteni de ha szabadúszó munkát szeretnél, ahol te osztod be az idõdet és a munka mennyiségét, akkor tudok.:) ))
Hello elsõ hozzászóló, engem is érdekelne ez a munka, amit ajánlasz


Hol tudok utánanézni otthon végezhető munkának?

Persze ami nem átverés!!!8 hónapos baba anyukája.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!