Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok otthon (24 db)

Hol tudok tanulni ha otthon nem lehet?

Nem tudok itthon nyugodtan tanulni, nem tudok odafigyelni rendesen, rosszak az eredményeim. Ezen szeretnék változtatni a következ? félévben.

Legjobb válasz: Mindegy hol, csak ne otthon.

A kérdező hozzászólása: Mindegy hol, csak ne otthon.
Sajnos nem vagyok budapesti, így abban nem tudok segíteni... De az iskolában nincs délután napközi, vagy valami ilyesmi (tanulószoba, vagy nem tudom...)? Szerintem az sokat segítene!!
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam arra, de sajnos nincs, csak könyvtár, de az csak max 3-ig van nyitva. Átmenetileg sztem az is jó lesz.
Esetleg városi könyvtár? Bár nem Pesti vagyok, de itt nálunk a megyei könyvtár éves díja ezer forint, szóval majdnem ingyen van. Én meg ha nincs kedvem legyalogolni, közel van a pláza aminek a hátsó része kissé el van szigetelve, tele van asztallal (eredetileg kajás rész, de nem megy oda senki) és oda szoktam beülni tanulni. Ha jobb az idõ, akkor meg keresek a szabadban helyet.
bemész az elsõ ruhaboltba
H&M, New Yorker. Szánj rá egy délutánt és nézz körbe a Camponában, Alee-ban vagy az Arena plazaban.(amelyik közelebb van hozzád) Ott aztán vannak boltok, válogathatsz kedvedre.:)
New Yorker, Tacco, C&A
Cheap Monday. Nem tudom, Magyarországon lehet-e kapni, nem hiszem, de neten tudsz rendelni. Nem mondom, hogy olcsók a farmerok (bár ha leárazva veszed, még postával is kb.ott fogsz tartani, mint egy otthoni jobb minõségûvel), de olyan kényelmesek, mintha nem lenne rajtad semmi. :) A barátomnak van sok, ehhez hasonló is. Nekem is van nõiben. A pólót nem tudom, de nem tûnik ritkának ez a fazon.
Nadrág Pull&Bear Póló ZARA Nadrág olyan 10.000 póló meg 3.000-4.000 Nekem is ilyesmi stílusom van:) 16/f
A kérdező hozzászólása: mno én meg 19 vagyok :) divat az elsõ :)

Hol tudom letölteni az otthon is végezhető kb.3/4-ed órás reiki gyakorlatot? Egy kellemes női hang irányít, és csengő jelzi a szakaszok végét. Nagyon jó, de sajnos elszállt a gépemről.

Legjobb válasz: lehet hogy rosszul fogalmaztam. amit leírtál azt egy eredeti pránanaditól már hallottam, õ azt mondta, hogy aki egyszer kapott reiki energiát, az csatornává válik.szóval elvileg már "spontán" csatorna vagyok. de azért köszönöm a kiselõadást:) amit én keresek az egy hanganyag, amit hallgatva az agyam is a testemre koncentrál,segít ellazulni és itt belép egy kis agykontrollos öngyógyítás is. de hangsúlyozom, hogy a szöveg reiki energia helyes alkalmazását tanítja Neked Otthon. hogy hová tedd a kezed, mit érezz, mid gyógyul, mi szabadul fel...

A kérdező hozzászólása: lehet hogy rosszul fogalmaztam. amit leírtál azt egy eredeti pránanaditól már hallottam, õ azt mondta, hogy aki egyszer kapott reiki energiát, az csatornává válik.szóval elvileg már "spontán" csatorna vagyok. de azért köszönöm a kiselõadást:) amit én keresek az egy hanganyag, amit hallgatva az agyam is a testemre koncentrál, segít ellazulni és itt belép egy kis agykontrollos öngyógyítás is. de hangsúlyozom, hogy a szöveg reiki energia helyes alkalmazását tanítja Neked Otthon. hogy hová tedd a kezed, mit érezz, mid gyógyul, mi szabadul fel...
Attól tartok átvertek. Már azis borzasztó, hogy "otthon is végezhetõ". A Reikit bárhol vagy az Univerzumban, mindig eléred, ha már ismeri a tested az adott energiát. A Reikivel való kapcsolat a fizikai testünk képessége. Nem kell hozzá vallás, Iste-hit stb. Mint ahogy az úszásra való képessége is meg van a testünknek, hiszen a levegõt mindenki vissza tudja tartani és képes eközben kapálózni a végtagjaival, viszont van aki megtanul úszani és van aki nem. Ha ellátogatsz egy Reiki tanfolyamra és megkapod a beavatást, onnantól kezdve bármikor, bárhol lehívhatod a szükséges energiát. A beavatás valójában behangolás, ebben a folyamatban ismertetik meg a testeddel a Reikit. Pl: a rádió antennája folyamatosan vesz sook-sok állomást, de te dontöd el, vajon melyiket akarod hallgatni. Ha viszont nem ismersz egy bizonyos adót, s annak frekvenciáját, akkor sosem fogod azt behangolni. A Reikit nemtõl, életkortól, faji hovatartozástól függetlenül mindenki megtanulhatja. S ami talán a legnagyobb erénye az, hogy felülmúlhatatlan az öngyógyításban. Gondolj csak bele, a kezed mindig kéznél van :)
Ha nem részesültél reiki behangolásban, akkor NEM reiki energiát csatornázol. Maximum bio energia ami átmegy rajtad. A reiki csatornázásának a feltétele hogy reiki mestertõl behangolást kaptál valamikor. Bõvebben itt olvashatsz errõl: http://usui.usuireikiryoho.hu/reikitradicio.php http://usui.usuireikiryoho.hu/reikiiskolak.php


Nem tudom hogy hány olyan szülö otthon vagy anyaotthon van ujpesten ami müködik is. Hova mnejek hol tudok beindulni mert már nem tudom ki vagyok? Aki tud segitsen. Paulovkin Krisztián

Üdvözlök mindenkit! Lenne egy kérdésem és egyben segitséget kérnék.33 éves férfi vagyok és most tudtam meg örökbefogdtak. Szüleimet keresem. Szüleimet keresem. Mivel 1980 ban születtem és árva házba kerültem ujpesten.Aki tud segitsen. Csak egy pecsét van egy kis füzetembe. IV ker. Tanács gyermek körzet orvos. és a gondozónö neve: Rajeczky M részleg vezetö gondozonö 1982 X.5 hotol-1983IX 05 ig. Aki tud kérem segitsen! Sajnos a nevelö szüleim nem mondanak el semmit még az anyakönyvi kivonatomat sem adják oda.Paulovkin Krisztián

Legjobb válasz: Anyakönyvi kivonatot egészen biztosan lehet kérni valahol. Sajnos érdemben nem tudok segíteni,de szerintem a 4.kerületi anyakönyvezetõhöz kellene elsõsorban elmenned

Anyakönyvi kivonatot egészen biztosan lehet kérni valahol. Sajnos érdemben nem tudok segíteni, de szerintem a 4.kerületi anyakönyvezetõhöz kellene elsõsorban elmenned

Piskóta kosárkát hol tudok venni vagy hogyan készítsek otthon? (Gyümölcsös kosárkához)

Legjobb válasz: Gyümölcsös kosárka ha jól tudom nem piskóta tésztából van. Linzer tészta. lehet kapni kosárka formát abban tudod kisütni. ilyenek. [link]

Gyümölcsös kosárka ha jól tudom nem piskóta tésztából van. Linzer tészta. lehet kapni kosárka formát abban tudod kisütni. ilyenek. [link]
Én diós kosárkát készítettem a minap, és nem tudtam hogy fém formákat kell beszereznem a linzertészta kosárkához. Szerencsére feltaláltam magam és maffinformába rakott maffinpapírokba simogattam bele a linzertésztát és raktam bele a tölteléket. Tökéletes lett. Senkinek nem tûnt fel hogy nem eredeti kosárkaformában készülhettek. Bár én láttam a különbséget azért kicsit a kosárkák mélyedésein.
kosárákát piacokon kapsz: vannak mélyebbek, és kevésbé mélyek. Diós kosarakat és a gyümölcsös kosarakat is linzer tésztával szoktam csinálni. Piskóta tésztából nem tudom milyen lehet mert az , bele dagad a formába szerintem. A kosárkát úgy szoktam a tésztával megtölteni , hogy a tésztát kinyújtom és fánk szaggatóval kiszaggatom a kosárba illesztem a köröket ami fölösleges tészta azt levágom és újra gyúrom.
Könnyû meg jegyezni a linzer tészta 3:2:1 pl 30dkg liszt 20dkg pcukor 10dkg margarin...1 tojás sárgája...van cukor citihéj... ennyi...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!!!!:) A héten meg is csinálom. Esetleg annyit, hogy ebbe jó mondjuk gyümölcsös hab gyümölcs darabokkal, friss gyümölccsel, vagy inkább pudingot érdemes bele rakni?
Kész kisütött kosárkákat a Metróban lehet kapni.
A puding, vagy valami vajaskrém jobb a gyümölcshab alá, mert azok vízzáróak, a gyümölcsös tejszínhabkrémtõl elázhat a tészta. esetleg lekvárt kenhetsz még a habos-gyümölcsös krém alá.

Hol tudok valós otthon végezhető munkára jelentkezni?

Legjobb válasz: Szia! Ha semmiképpen nem akarsz kimozdulni a lakásból akkor nem tudok segíteni de ha szabadúszó munkát szeretnél, ahol te osztod be az idõdet és a munka mennyiségét, akkor tudok.:)))

Szia! Ha semmiképpen nem akarsz kimozdulni a lakásból akkor nem tudok segíteni de ha szabadúszó munkát szeretnél, ahol te osztod be az idõdet és a munka mennyiségét, akkor tudok.:) ))
Hello elsõ hozzászóló, engem is érdekelne ez a munka, amit ajánlasz

Hogy és hol tudok elhelyezkedni villamosmérnöki (BSc) diplomával, ha nem vagyok otthon egyik programnyelvben sem igazán?

Szinte mindegyik hirdetésben programozási ismeretekre van szükség, holott erre nem igazán készítettek fel minket az egyetemen, nem is ilyen szakirányon voltam. Kb. mihez tudok így kezdeni?

Legjobb válasz: eon, elmu, ovit, MVM, stb... nem kell programozni, de nem art, ha energetikas, vagy legalabb automatikas voltal.

eon, elmu, ovit, MVM, stb... nem kell programozni, de nem art, ha energetikas, vagy legalabb automatikas voltal.
A kérdező hozzászólása: automatikások általában tudnak PLC-t programozni. Itt az a baj, hogy a híradástechnika szakirányon nincs semmilyen programozás, egy kis assembly van, amit már alig használnak és az a legviccesebb, hogy nem adják le normálisan, nem is kell programot írni, csak felkommentelni egy programot, vagy ilyesmi...Ez pedig édeskevés. A másik amit oktathatnának a srciptnyelvek, vagy a cisco.
A kérdező hozzászólása: Ez a rapberry pi érdekel, köszi, hogy mutattad. Bár nem olcsó. Amit mi toltunk az az AVR nanoboard volt, 8 db leddel, lehetett futtatni oda-vissza, assemblyben és c-ben programoztuk. Jó kis kütyü volt, de eladtam. Jó emlékeket hoztál most elõ belõlem. A világ legjobb érzése volt, amikor írtam rá programot az éjszaka közepén és kettõkor sikerült rátölteni a progit, majd megvillogtatni. Az a baj, hogy azóta nem foglalkoztam vele.

Otthon, biztonságban. Hol tudom megnézni online?

Mindenhol kerestem de nem találtam.

Legjobb válasz: Online nem elérhetõ, miért nem keresel más megoldást?

Online nem elérhetõ, miért nem keresel más megoldást?

Ha nincs otthon számítógépem, hol tudok dvd-t íratni? (filmeket, sorozatot, . )

Legjobb válasz: Megkéred valamelyik rokonodat , haverodat vagy barátodat hogy írja ki neked .

Megkéred valamelyik rokonodat , haverodat vagy barátodat hogy írja ki neked .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!