Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok olyan vmit amivel a (3 db)

Hol tudok venni olyan vmit amivel a tampont feltudom tolni, hogy ne az ujjammal kelljen?

Legjobb válasz: Ne akarj semmi ilyesmit venni, mert sztem erre speciális valami nincs is! Ujjad a legjobb, na meg könnyebb kezet mosni a dolog elõtt, mint mindig mindenhol valami vackot fertõtleníteni. Ne légy kényes vagy használj betétet!

Ne akarj semmi ilyesmit venni, mert sztem erre speciális valami nincs is! Ujjad a legjobb, na meg könnyebb kezet mosni a dolog elõtt, mint mindig mindenhol valami vackot fertõtleníteni. Ne légy kényes vagy használj betétet!
A tampaxnál minden egyes tampon egy kis müanyag müttyben van. Szóval nem kell fertötlenítened, egyhasználatosak. Viszont nem egyszerü a használata. Èn személy szerint kezet szoktam utána mosni, s már el is tünt a vér...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Csak azért zavar az ujjam, mert véres lesz, és kihúzni kellemetlenebb, mint vmi eszközt. :) Nem szoktam tárgyakat dugdosni, csak használtam már aplikátort folyás miatt, és az nem volt vészes. És ezek a tampon felhelyezõ cuccok egyszer használatosak, vagy marad a fertõtlenítés?
Jah, és szerintem külön applikátort nem lehet kapni, csak a tamponnal együtt árulják.
Van olyan tampon amihez applikátor van. Olyasmi mint egy injekciós tû, a végében van a tampon. Feltolod, a dugattyúját benyomod, az pedig kitolja a csõ végébõl a tampont. Utána az applikátort kihúzod. Nem bonyolultabb, mint kézzel feltenni. Az meg nem igaz, hogy túl mélyre teheted, mert a méhszájon olyan kicsi a nyílás, hogy abba úgy se tudod beleszuszakolni. Mondjuk én nem igazán szerettem, mert nem éreztem annyira, merre megy, igaz én még szûz voltam mikor használtam.
Szia! Drogériákban kapható ilyen tampon, de szerintem teljesen felesleges. Miért zavar, hogy az ujjaddal kell csinálnod?
Ez jó kérdés...az amerkai filmekeben láttam azokat a tamponokat...de még soha nem jöttem rá hogyan kell azt használni... Egyébként a kérdésedre nem tudok válaszolni:(
Eygszer vettem egy olyan tampont ami ilyen "szerkezettel" volt ellátva. Képtelen voltam használni. De már nem tudom mi volt a neve
Sztem se akarj ilyesmit használni, ha az újjad használod az éppen elég, így legalább nem helyezed fel mélyebbre mint kell.Hidd el nem érdemes ilyesmiket használni, sztem a legtöbb nõ nem is használ.
Van ilyen tampon, a Rossmannban lehet pl. kapni, Playtex a neve, én ilyet használok, mivel én sem szeretek belemászni oda. Egy mûanyag tokban van benne, kb a közepéig kell bedugni, utána az alsó felét benyomni, így a tampon pont a helyére kerül. Szerintem egyszerû és tiszta megoldás.
A Tampax a megoldás a problémádra: http://www.freeweb.hu/vaginizmus/megrend.html
A kérdező hozzászólása: O.b. tájékoztatójában láttam, onnan jött az ötlet.
***** ***** Moovie.hu* Automatikusan eltávolított tartalom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!