Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok netről (61 db)

Ilyen színű színes lencsét keresek ami teljesen elfedné eredeti szürke szemszínem. Hol tudok netről rendelni?

http://kepfeltoltes.hu/120904/dolleyes__1__www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: GEO Jazz brown... külföldrõl lehet rendelni. Ez aránylag jó fajta. Vagy keresel egy magyar oldalon hasonlót: http://eoptika.hu persze azt tudd, hogy egyik sem olyan a valóságban mint a képeken, az eredeti szemszíned ki fog látszani kicsit és nem lesz természetes hatása. Buliba jó csak az ilyesmi.

GEO Jazz brown... külföldrõl lehet rendelni. Ez aránylag jó fajta. Vagy keresel egy magyar oldalon hasonlót: http://eoptika.hu persze azt tudd, hogy egyik sem olyan a valóságban mint a képeken, az eredeti szemszíned ki fog látszani kicsit és nem lesz természetes hatása. Buliba jó csak az ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi ennek tényleg jó a színe de nekem olyan kéne aminek nem csak a pereme színes :S Ezzel elég hülyén nézne ki a világos szemem.Most Geo Magic Brown-om van, és azzal is ez a probléma.Elõtt eoptikából volt egy babaszem lencsém, ami viszonylag jó volt csak a színe nem volt az igazi :(
A kérdező hozzászólása: Amit még néztem az a Super Pinky Choco Brown, az állítólag jól elfedi az eredetit.Az hasonlít a linkelt képre? http://www.pinkyparadise.com/Super_Pinky_Brown_Choco_p/g10-s..

Hol tudok netről rendelni szilikonos órát?

Lécc ne azt irjátok,hogy google.hu,ugyanis eddig énis eljutottam. Ha ismertek ilyen oldalakat légyszi linkeljetek :)

Legjobb válasz: ebay teszvesz vatera

ebay teszvesz vatera
legolcsóbban ebay.com
A kérdező hozzászólása: ebay.com - ot most nézem és ahol vannak ezek az órák az kína, egyesült királyság, és az óra téll nagyon olcsó, de maga a postaköltség 6-7 ezer ft most akkor hogyisvan??? :D
Én nem tudom te mit néztél de én egy csomó szilikonos óránál ingyenes szállítást látok.. Linkelj már be egy órát hogy milyet szeretnél, és megnézem neked.
mindent ebayrõl veszek már jó ideje, a legtöbb helyen ingyenes a posta, vagy ha nem akkor kis dolgoknál nagyon olcsó, egy óránál kb. 2-400 ft.
A kérdező hozzászólása: aha már látom h ingyenes csak eddig angol nyelven néztem az oldalt és vmit férrenéztem :D de am látomh a fizetési mód PayPal szal máreleve veszett ügy mert nincs bankártyám, szal kénytelen vok rendelni 2000 ft okért :S
vaterán rengeteg féle van. 300 forinttól 2000 ft-ig ha beírod a keresõbe h szilikon és az ékszer/óra kategóriára kattintasz, rengeteget kiad. Én is onnan rendelem, nekem ilyen van (300 ft/db) http://oktogonorabolt.hu/gallery/image/ion%20watch.jpg (fehérben, világos és sötét lilában és világos rózsaszínben van nekem, de lehet venni feketét, pinket, sárgát, kéket, zöldet, pirosat .... )
ruhafalva.hu
Vaterán érdemes körülnézni, sok jót kilehet fogni. (Új dolgokat is)


Holt tudok rendelni a netről habtapit (szivacspazul)? Hol lehet venni szétnyithato mesekönyvet olyan keménylapossat, jo lenne azt is anetröl de hol vannak ilyenek? Blogot irjatok.

Legjobb válasz: Habtapi szokott lenni az Auchan-ben 890 Ft-ért 10 db-os. Keménylapos mesekönyv szintén van ott. Ha netrõl akarsz, akkor én csak használt termékekben tudok segíteni. Én a www.teszvesz.hu-n szoktam használt játékokat venni. Beszereztem egy halom Fisher Price játékot töredék áron. Igaz, hogy használtak, de a célnak megfelelnek. A teszveszen láttam könyvet, és habtapit is. Csak rákeresel a szavarka, és máris kidobja az aktuális kínálatot.

Habtapi szokott lenni az Auchan-ben 890 Ft-ért 10 db-os. Keménylapos mesekönyv szintén van ott. Ha netrõl akarsz, akkor én csak használt termékekben tudok segíteni. Én a http://www.teszvesz.hu-n szoktam használt játékokat venni. Beszereztem egy halom Fisher Price játékot töredék áron. Igaz, hogy használtak, de a célnak megfelelnek. A teszveszen láttam könyvet, és habtapit is. Csak rákeresel a szavarka, és máris kidobja az aktuális kínálatot.
Elõzõ vagyok. Ha ragaskodsz az újhoz, akkor a http://www.google.hu-ba írd be a keresett szavakat. Biztosan árulnak ilyet is webáruházak.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy de ujjat szeretnék.A bolt amit irtál meg nincs nálunk, pécsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Probáltam de nem dobott ki semit ahol tudnék habtapit rendelni
Szia! Valószínüleg rossz néven keresed. A neve: szivacs puzzle. Ha ezt beírod egy csomó oldalt tlálsz, ahol rendelhetsz. Pl: http://www.regiojatek.hu/termek-47703-jatszo_szivacs_puzzle_.. vagy: http://www.molding.hu/product/jatekok/mld200251/Bongeszo/Szi..
A kérdező hozzászólása: légyszi irjatok hogy hol tudnék ilyet beszerezni sürgös lenne.Köszi.
A Tescoban szokott lenni mindkettõ. Viszont a teszveszen teljesen új termékek is vannak, nemcsak használtak.

Hol tudok venni ilyen cipőt? (netről nem szeretnék rendelni. )

azt sejtem hogy nem fog sok embernek tetszeni,mert már láttam hogy valaki egy ilyesmit linkelt és megkérdezte hogy miért ne járhatna benne suliba,az osztályf?nöke megtiltotta neki,és szinte mindenki mondta hogy ronda.de én szeretnék,nekem bejön:D

Legjobb válasz: nem tudom,h hol tudnál rendelni. azzal viszont ne foglalkozz,h oszt.fõnök és egyebek,anno amikor én ált. isk 8. oszt. voltam,akkor mi jártunk "holdjáróban" a fiúk pedig bõrgatyában,aztán az sem tetszett sokmindenkinek. emlékszem volt egy srác,akinek az anyjával közölte a tanár, h nem kellene a gyereket így isk.-ba engedni...bla-bla...nem ezzel kellene foglakozzni!!!:))) ja,akkor 6 éves gyereknek sem kellene mobiltelefont engedni suliba vinni,h azzal hülyítse azt, akinek nincs...jaj,elkanyarodtam egy kicsit!bocs!:D

nem tudom, h hol tudnál rendelni. azzal viszont ne foglalkozz, h oszt.fõnök és egyebek, anno amikor én ált. isk 8. oszt. voltam, akkor mi jártunk "holdjáróban" a fiúk pedig bõrgatyában, aztán az sem tetszett sokmindenkinek. emlékszem volt egy srác, akinek az anyjával közölte a tanár, h nem kellene a gyereket így isk.-ba engedni...bla-bla...nem ezzel kellene foglakozzni!!!:) )) ja, akkor 6 éves gyereknek sem kellene mobiltelefont engedni suliba vinni, h azzal hülyítse azt, akinek nincs...jaj, elkanyarodtam egy kicsit!bocs!:D
A kérdező hozzászólása: nem is fogok, de amúgy is ha valaki beszól és egy ilyennel rálépek a lábára...:D
Nem muszáj foglalkoznod az ofõd tiltásaival, de utána ne csodálkozz, ha mindig kiszúr veled, vagy egy idõ után megunja és intõt ad, vagy hatszemközt elbeszélget a szüleiddel... Hidd el, nem olyan menõ állandóan lázadozni, nagyon megszívhatod. Amúgy szerintem ritka randa ez a "cipõ"...
nekem is ilyen keeeell :D amúgy annak a lánynak Amerikából volt.
már bocs de ez nagyon ízléstelen , és divatosnak sem divatos :/
Kedves utolsó : kit érdekel mi a divat? Had hordja ha tetszik neki ;) Ha meg olyan ruhákat hordana ami idén naagy divat; akkor meg asztmondanátok hogy "tömeg ember" -.- semmi se jó manapság ... Am nekem is tetszik :D Budapesten valami márkásabb helyeken biztos találnál;ha nem is ugyan ilyet de hasonlót
Innen lehet rendelni: http://www.konyhatizezercikk.hu/
Itt talász néhány helyet, különbözõ árakkal, de felénk pl. a patikában is láttam már. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=%C3%96komag+-+l%C3%A1gy+..

Hol tudok a netről rendelni mam-os csörös poharat, aminek füle is van? Minden képpen rendelni szeretném, hol lehet ilyet mert én nem találtam.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, szoktál-e a tesz-vesz-rõl rendelni, ott most is van több is. http://www.teszvesz.hu/item552173069_mam_csopogesmentes_csor.. http://www.teszvesz.hu/item552618092_mam_cseppmentes_itatopo..

Szia! Nem tudom, szoktál-e a tesz-vesz-rõl rendelni, ott most is van több is. http://www.teszvesz.hu/item552173069_mam_csopogesmentes_csor.. http://www.teszvesz.hu/item552618092_mam_cseppmentes_itatopo..

Hol tudok venni 74-80as keresztelöruhát fiunak? J lenne olyan ahol a netröl tudok rendelni, vagy pécsen valahol!? Ahol én néztem 68as volt a legnagyobb (Tesco, kinai), ti hol vettetek és milyet?

Legjobb válasz: http://www.teszvesz.hu/item517250431_74_80_as_keresztelo_unn.. http://www.teszvesz.hu/item517250172_86_92_es_keresztelo_unn.. Elõzõ voltam... :-)

nézz szét a teszvesz.hu-n. ott lehet találni jot olcson. kislányra sok van fenn. kisfiura kevesebb. vagy vatera.hu
Szia! Találtam neked egyet, ez 74/80-as, de ugyanitt találsz 86/92-est is belõle, az ára nagyon jó, ajánlom! http:// http://www.teszvesz.hu/item517250431_74_80_as_keresztelo_unneploruha_kispasiknak_uj.html Üdv.

Szeretném a 7honapos fiam szobáját feldobni, keresek üvegmatricát amit a butorra üvegre ragaszthatok és nyom nélkül le lehet szedni késöbb. Hol tudok ilyent rendelni a netről? Esetleg mesefigurásat, micimacko és barátai?

Vaterán teszveszen nincs már pedig régebben láttam de most hogy akartam volna rendelni már nem találom.

Legjobb válasz: Az üvegmatrica nem jön le nyom nélkül, fõleg ha sokáig van fent. Én a bútorokra világító csillagokat és báránykákat ragasztottam, olyat, amit a plafonra, falra szoktak. Ezt azzal a gyurmaszerû ragaccsal tettem fel, amit a csillagokhoz adtak. Így nyom nélkül lejön. Az eblakra üvegmatricákatt tettem, de nem közvetlenül az üvegre, hanem fóliára rajzoltam, ezt körülvágtam és cellux-szal tettem az ablakra. Így tudom sûrûn variálni. Pl télen hóember, mikulás, most virágok, pillangók vannak. És jövõre megint fel tudom tenni a mikulást, mert eltettem. Jó dekorálást!

Az üvegmatrica nem jön le nyom nélkül, fõleg ha sokáig van fent. Én a bútorokra világító csillagokat és báránykákat ragasztottam, olyat, amit a plafonra, falra szoktak. Ezt azzal a gyurmaszerû ragaccsal tettem fel, amit a csillagokhoz adtak. Így nyom nélkül lejön. Az eblakra üvegmatricákatt tettem, de nem közvetlenül az üvegre, hanem fóliára rajzoltam, ezt körülvágtam és cellux-szal tettem az ablakra. Így tudom sûrûn variálni. Pl télen hóember, mikulás, most virágok, pillangók vannak. És jövõre megint fel tudom tenni a mikulást, mert eltettem. Jó dekorálást!
http://www.wallies.hu igaz, nincsenek Micimackósak, de vannak tök jó, ari figurák, gyerekszobába valók.
szia, én nyomtattam verdás autókat színesben Ae-es méretben, a lidl-ben vettünk egy laminálógépet (kb 5000.-ft) lelamináltam õket és celluxal ragasztottam fel a falra, bútorra. Bármikor leszedhetõ, ha megunja nyomtatok más figurákat.

Graco Junior Mini (0-18) autósülést hol tudok élőben megnézni Bp-en, vagy a környékén? Nagyon tetszik, de nem merem netről megvenni.

Legjobb válasz: Az Elefáni babaáruházban árulják, ott meg tudod nézni. http://bababolt.echt.hu/autosules/018?cid=52839

Az Elefáni babaáruházban árulják, ott meg tudod nézni. http://bababolt.echt.hu/autosules/018?cid=52839


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!