Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok neten direct mail-okat letölteni (1 db)

Hol tudok a neten direct mail-okat letölteni?

Minél több klasszikus direct mail-re lenne szükségem egy iskolai feladathoz.

Legjobb válasz: Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.

Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mik ezekre a válaszok? (Don Quijote)

× Milyen kapcsolatban álltak a főszereplővel? ( Rocinante, Sanco Panza, Dulcinea del Toboso)
× Ki a magyar irodalom Don Quijotéja?

Köszönöm!

0

Az ABC háromszögben B szög kongruens C szöggel. Legyen E és F az (AC) két pontja (A, E, F, C sorrendben), úgy hogy m (FBE) szög = m (BEF) szög =44 fok, m (CBF) szög = m (EBA) szög. Mennyi az Á szög és C szög mértéke?

2

Mennyi a valószínűsége, hogy éppen egy hibás lesz a kiválasztottak között? Mennyi a valószínűsége, hogy legalább egy hibás lesz a kiválasztottak között?

Egy PC szaküzlet raktárán 10 számítógép van. A megrendelő 3 darabot szeretne. A raktáron lévő gépek közül 3 hibás, amiről sem az eladó sem a vásárló nem tud. A megrendelő kiválaszt véletlenszerűen 3 darabot.

8

Magyar költők múzsái, nevei. Hogy találom meg őket, ha nem szeretném külön-külön rákeresni?

Irodalom házi:
Le kell írni, melyik magyar költőnknek ki volt a múzsája, és verseiben hogy becézték őket.

Nincsenek megadva költők, minél több kell.
Van más megoldás, mint egyesével kikeresni?

4

Matematika, forgástestek térfogata, hogyan kell kiszámolni a lenti példát?

f: [0;5]->R f(x)= 2√x Mekkora a térfogat?

Az alapképlet megvan, és el is kezdtem, 0 és 5 között integrálni, de 50π-nek kellene kijönni, nekem meg 20π jön ki. Mit csinálok rosszul? Jó lenne, ha valaki elmagyarázná... Előre is köszönöm! :)

1

O. J. Simpson ügye?

Valaki letudná írni O.J. Simpson ügyének a történetét vázlatosan, valamint a meteorológus a helyi kábelcsatornánál mi köze van az esetnek, ha egyáltalán van.

1

Házidolgát kell írni a Hemlettből. A reneszánsz emebrtípus a hamlett című targédiában A gondolkodás és cselekvés kérdése a hamelettben Látszat és valóság ellentéte a HameleEbből egyett kéne kiválasztani de nem tom h kezdjek hozzá bármelyikhet?

Hamlet, házidoga

2

Egy kereskedő a termékét úgy tudta eladni, hogy az eredetileg tervezett árból előbb 8 %-ot, majd ebből még 10%-ot engedett. Az így kialakult ár 2070 Ft. Mennyi volt az eredeti ár?

aki le tudja írni a feladat folyamatát légyszíves írja le.

3

Egy egyismeretlenes egyenlet. ( (1848+1956) *0) *12345=2013*X Az X egyenlő?

((1848+1956)*0)*12345=2013*X

Mennyivel egyenlő X?

5

Melyek a kommunikációkutatás fontosabb iskolái?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!