Találatok a következő kifejezésre: Hol tudok neten direct mail-okat letölteni (1 db)

Hol tudok a neten direct mail-okat letölteni?

Minél több klasszikus direct mail-re lenne szükségem egy iskolai feladathoz.

Legjobb válasz: Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.

Huh! Addig örülj, amíg nem kell ilyeneket letöltened! Egyébként ha erre vágysz, jelentkezz be néhány reklámcégnél. Csak úgy fogsz járni velük, mint egy hidrával. Ha levágod az egyik fejét, kb. 10 nõ helyette.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora a szöggyorsulás az indulás pillanatában?

Van egy 1 m hosszú 2 kg tömegű rúd, ami egy csuklóval a falhoz van rögzítve. Vízszintes állapotban magára hagyjuk. A kérdés: mekkora a szöggyorsulás az indulási pillanatban? Előre is köszi a válaszokat

2

Angolul kellene ezekre a kérdésekre 3-4 mondatban válaszolnom.1. When was the last time you got lost? Where were you trying to go? What happened? 2. Which problems in your country are getting better? Which are getting worse?

a válaszok tartalma mindegy, csak szeretnék 5-öst kapni :D

1

Egy téglalap hosszúsága 8cm-rel nagyobb, mint a szélessége, területe pedig 105 cm (a négyzeten). Mennyi a téglalap kerülete?

4

Egy szám felének, harmadának, kilencedének összege 2-vel kisebb-e számnál. Melyik ez a szám? Már csak ez nem jön ki.

6

Ez a mondat mit jelent?

Um alle Reisevorbereitungen gut hinzubekommen.

2

Igazoljuk, hogy gyök alatt S természetes szám, ahol S = gyök alatt 1 + gyök alatt 1+3+5+ gyök alatt 1+3+5+7+9+. + gyök alatt 1+3+5+. +2013?

4

8. osztályosmatek (Szöveges egyenletek)?

1.Egy kétjegyű szám jegyeinek összege 11. Ha a két számjegyet felcseréljük, az eredeti szám kétszeresénél 7-tel nagyobb számot kapunk. Mi az eredeti kétjegyű szám?
Táblázatba kérem hogy eredeti,felcserélt,tízesek,egyesek,a szám.

4

Mik ezekre a válaszok? (Don Quijote)

× Milyen kapcsolatban álltak a főszereplővel? ( Rocinante, Sanco Panza, Dulcinea del Toboso)
× Ki a magyar irodalom Don Quijotéja?

Köszönöm!

0

Az ABC háromszögben B szög kongruens C szöggel. Legyen E és F az (AC) két pontja (A, E, F, C sorrendben), úgy hogy m (FBE) szög = m (BEF) szög =44 fok, m (CBF) szög = m (EBA) szög. Mennyi az Á szög és C szög mértéke?

2

Mennyi a valószínűsége, hogy éppen egy hibás lesz a kiválasztottak között? Mennyi a valószínűsége, hogy legalább egy hibás lesz a kiválasztottak között?

Egy PC szaküzlet raktárán 10 számítógép van. A megrendelő 3 darabot szeretne. A raktáron lévő gépek közül 3 hibás, amiről sem az eladó sem a vásárló nem tud. A megrendelő kiválaszt véletlenszerűen 3 darabot.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!